Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3960768 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Neo Nesil

Atiba ile fiş çekmek mümküm değil adamda ne gol var ne asist var sadece dayanıklılık var o da zaten Veli'de fazlasıyla var.Eğer 2 tane ön libero ile oynuyorsan bir ön liberon box to box olacak Tolgay gibi Belluschi gibi.Yani Veli için böyle desen kabul ederim onun en azında sene de 2-3 tane mükemmel füzesi oluyor. Atiba da bu da yok.

tamam o zaman pedronun da ersanın da golü-asisti yok hatta tolganın da yok demi o zaman satalım yerine rogerio ceni alalım ne de olsa 1000 maçta 100 golu var...

ulan ya...  :lol:  :lol:  :lol:

cisseyi de gol atamıyor diye göndermiştik, çift yönlü oyniyan ernst sonraki sezonlarda baya verimsizdi. ernst artık ERNSTLIGINI yitirmişti...
[ Son Düzenleme: 02 Şubat 2015, 00:52:15 Neo Nesil ]

Çevrimdışı eski inönü

burda paylaşıldı mı bilmiyorum ama bir sitede 4 büyük ligde bu sene sonu sozleşmesi bitecek oyuncuları derlemişler. Onu paylaşayım da merak edenler incelesin

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Şubat 2015, 00:48:40
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Mainzlı Yunus Mallı için Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor devrede. (Kicker)

Gereksiz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı eski inönü

İtalya Serie A sene sonu sözleşmesi sona erecek futbolcuların listesi; http://www.yarisaha.com/bosman-listesi-2015-serie-a/

Çevrimiçi Samet Ç

bizde box to box yoktu şimdi Tolgay var ama yetmez. 1 tane daha lazım. Ya Tolgay'a yedek ya Tolgay'dan daha iyisi. Her pozisyonda 2 alternatif olmalı
katılıyorum. Ama seneye bir tane alsak yeter Belluschi veya Belluschi tarzında. Mümkünse savunmaya ağırlık verilsin. Adam gibi bir sağ bek tank gibi 1 stoper Dede tarzı, bir de sol bek.

Çevrimdışı Neo Nesil

onder hoca gittiğinde bizim ahmet baskan sportif direktorluge braida yı getirmek istiyordu milandan kovulan

o hayattan bezmiş dediğim adam barcanın uluslararası direktoru olmus...

bakın alaydık onu simdi iyidi:((

yok be usta, dünyanın en iyisi bile gelse bizim taraftardan daha profu yok, iyiki de gelmemiş herif. önder özene o kadar laf attılar anasına bacısına, braidanın da sülalesine söverler...

Çevrimiçi Samet Ç

Gereksiz.
Bence de bunu alacağına Jimmy kirala o da olmuyorsa Nakoulma'yı al.

Çevrimiçi Samet Ç

tamam o zaman pedronun da ersanın da golü-asisti yok hatta tolganın da yok demi o zaman satalım yerine rogerio ceni alalım ne de olsa 1000 maçta 100 golu var...

ulan ya...  :lol:  :lol:  :lol:
Bu yoruma sadece gülüyorum.  :)

Çevrimdışı Neo Nesil

Bu yoruma sadece gülüyorum.  :)

anca gülersin zaten  :evillol: şuna bak gol atmiyyy asist yapmiyyy diye uzatmayalım, sonra da ahlar vahlar çekelim... cissede olduğu gibi
cisseyi de gol atmiyyy asist yapmiyyyy diye sözleşmesini uzatmadık, "çift yönlü oynayan box to box" ernsti partnersiz bıraktık... böylece ernst artık ernstliğini yitirmişti sonraki sezonda...

Çevrimiçi Samet Ç

anca gülersin zaten  :evillol: şuna bak gol atmiyyy asist yapmiyyy diye uzatmayalım, sonra da ahlar vahlar çekelim... cissede olduğu gibi
cisseyi de gol atmiyyy asist yapmiyyyy diye sözleşmesini uzatmadık, "çift yönlü oynayan box to box" ernsti partnersiz bıraktık... böylece ernst artık ernstliğini yitirmişti sonraki sezonda...
:ok:  :)  :kop:

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı eski inönü

Benim sol beki begenmediniz mi ya? Rahman Baba. 20 yaşında Gana'lı  :steamed:  bu da videosu   

Çevrimiçi Samet Ç

Zambrano'nun sözleşmesi bitiyormuş stoper için iyi olur aslında.

Çevrimdışı Neo Nesil

Benim sol beki begenmediniz mi ya? Rahman Baba. 20 yaşında Gana'lı  :steamed:  bu da videosu   

yedirmezler onu bize dostum, 2 sene sonra 10 m ya münih-wolfsburg dan birine gider.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Şubat 2015, 01:01:32
  • Beşiktaş / Bodrum
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

:ok:  :)  :kop:

yanlız atiba'nın alternatifi görülen herkesin gol asist oranı atiba ile aynıdır. atiba'nın görevini tam anlayamıyorsunuz galiba. atiba asist yapmaz gol atmaz. onun işi arkayı toparlamak ileriye dağıtmak. bence o noktaya atiba kadar verimli aynı fiyata adam kolay kolay alamayız.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Tolga

Çevrimiçi Samet Ç

yanlız atiba'nın alternatifi görülen herkesin gol asist oranı atiba ile aynıdır. atiba'nın görevini tam anlayamıyorsunuz galiba. atiba asist yapmaz gol atmaz. onun işi arkayı toparlamak ileriye dağıtmak. bence o noktaya atiba kadar verimli aynı fiyata adam kolay kolay alamayız.
alırız yussuf mulumbu ayrıca bana göre atibanın yaptığı görevi veli fazlasıyla yapıyor 2 tane aynı tip oyuncu gereksiz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Şubat 2015, 01:06:48
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Şubat 2015, 01:10:25
  • Beşiktaş / Bodrum
Töre hiç röportaj verdi mi hatırlıyor musunuz aklıma takıldı adamın sesi çağrışım yapmıyor kulağıma  :iscrewy:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Neo Nesil

alırız yussuf mulumbu ayrıca bana göre atibanın yaptığı görevi veli fazlasıyla yapıyor 2 tane aynı tip oyuncu gereksiz.

veli kesici, atiba dribbling. demekki görevler farklı...

ortasahada istediğin kadar çift yönlü oyna, dayanıklılık olmadıktan sonra os yol geçen hanına döner... tolgay ve velide fiziksiz oyuncular...

ernst-cisse melo-selçuk topal-meireles bu heriflerde dayanıklılık var, hatta ernst-cisse bize şampiyonluğu getiren adamlardı (sonra da yusuf)

tolgay-velinin karşısına gerard-sterling-hendersonu koy. bu üçlü darmaduman eder bizim ikiliyi. illa melo gibi os bulmak lazım.