Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 43 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2556331 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı MUSTAFA_

fatih'ten bize orta saha olmaz. sivas gibi takımlarda 6 oynamakla bizde oynamak çok farklı. adamlarda oyun merkezi geride, yakın oynayarak savunuyorlar, kendi bölgelerinde fazla açık vermiyorlar. uzun ve direk oynuyorlar. fatih'te büyük takımda merkezde iş yapacak donanım yok. dorukhan daha iyi olsa da dorukhan'da bile yok. ben fatih'ten iyi stoper olacağı beklentisi içerisindeyim. dorukhan'dan da sağ bek.
Ben de iyi bir stoper olabileceğini düşünüyorum. Dorukhan da dediğin gibi sağ bek  :tabe: Fatih güzel de konuşmuş  :tabe:

https://twitter.com/iykiBesiktasVar/status/1218961174731075584

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Yazi niye bekleyelim, bu senenin sonucuna gore onumuzdeki sene de az cok belli olacak. Getirsinler adam gibi bir TD koysunlar simdiden bu Avci denen basiretsizle olmayacagi basindan belliydi.

Su takimin kadrosu bu kadar kotu oynayacak, kendi evinde boyle rezil olacak bir kadro degil. Sivas'ta sanki Firmino-Sane flan oynuyormus gibi davranmanin alemi yok. Sivas'in adamlari iste bizim kiraya gonderdigimiz Fatih gibi toplama adamlar, ona bir duzen kurmus oynuyorlar.

işte diyorum ya abi işini bildikten sonra fatih gibi bir oyuncu kante olur doğru taktik doğru oyun anlayışı.

Şenol güneş de oğuzhandan zidane çıkarmıştı tabi ki çehresin de ki oyuncuların önemi de çok büyük.

Şimdi ki halimizden daha iyi olacağımız kesin yeni bir doğru hoca ile.

Çevrimdışı Alper1903

Gidecek gibi konuşmuyor, zaten gidecek adam röportaja çıkmaz.
Kovulmadan git-mez.

Çevrimdışı mylife1903

son 7 maçta 6 mağlubiyet wuhuu
Maglubiyete bakma yahu
Sivas macknin 53:28 ile 54:16 si arasi mutis bir oyun
Boyle setler falan oldu
Bu oyun miras birakir
ErZurum macinin da ayni 41:27 ile 41:53 arasi mutis seyler vaad ediyor hayal ettiriyor

Abdullah Avcı: "Oyunda akıl ile duyguyu karıştırdık." (beIN)

Çevrimdışı levitate

Oyuncu yetersiz olabilir eyvallah da bu kadar kotu oynamaz bir takim.

Bir de ElNeny-Nkodou flan bunlar PL'den gelen adamlar. Burak milli takim forveti, Ljajic Fiorentina-Inter yapip gelmis oyuncu, Vida DK finali oynadi da geldi yani bunlar boyle sokaktan toplama bir kadro degil ki. Oynatmayi bilen hoca getirmek lazim.
+1903
bipbipbupbup

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Senol
Bunu kesecek diye tolgayi kadrodisi biraktilar
Daha yeni gömdük Şenol'u çocuğa manken dedi diye. Hiç heveslenme ne yapılır ne edilir ama sonunda Şenol Güneş gömülür. Çocuğa manken dedi diye morali bozuldu 2 golü yedi belki de .

Çevrimdışı mylife1903

Lucescu'da aynı hatayı yaptık,Şenol Güneş'de aynı hatayı yapmayalım dedik ama maalesef yaptık :by2:
Hah anlattik senelerce
Anlamadilar
Mustehak kardesim
Hedef 2023

Çevrimdışı MUSTAFA_

Oyuncu yetersiz olabilir eyvallah da bu kadar kotu oynamaz bir takim.

Bir de ElNeny-Nkodou flan bunlar PL'den gelen adamlar. Burak milli takim forveti, Ljajic Fiorentina-Inter yapip gelmis oyuncu, Vida DK finali oynadi da geldi yani bunlar boyle sokaktan toplama bir kadro degil ki. Oynatmayi bilen hoca getirmek lazim.
O ayrı konu. Kötü oynamamız Avcı'yı bağlar ama oyuncunun yetenek setinden kendisi sorumlu. Gelişecek gibi bir ışık vermiyor. En fazlası bu  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

Maglubiyete bakma yahu
Sivas macknin 53:28 ile 54:16 si arasi mutis bir oyun
Boyle setler falan oldu
Bu oyun miras birakir
ErZurum macinin da ayni 41:27 ile 41:53 arasi mutis seyler vaad ediyor hayal ettiriyor
ilk 4 dakikada iyiydik be abi
bipbipbupbup

Çevrimdışı caner.eryigit

Yönetim ne işe yarar abi alsın görevden.
Twitter dan nitczhe goethe paylaşmakla olmuyor bu işler. İşlerini yapısınlar

Çevrimdışı f_madida

Uzun lafin kisasi Avci'yla daha fazla zaman kaybetmeye gerek yok.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı f_madida

Yönetim ne işe yarar abi alsın görevden.
Twitter dan nitczhe goethe paylaşmakla olmuyor bu işler. İşlerini yapısınlar

Otursunlar anlassinlar ceplerinden bir miktar tazminat verip karsilikli anlasarak fesh ettik desinler. Beklentim budur. Yoksa bu Avci istifi mistifa etmez.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı mylife1903

Ben de iyi bir stoper olabileceğini düşünüyorum. Dorukhan da dediğin gibi sağ bek  :tabe: Fatih güzel de konuşmuş  :tabe:

https://twitter.com/iykiBesiktasVar/status/1218961174731075584
Dogru tabi
Elneni konusunda cok hakli
Fatih bizim cocuk elneni kiralik asker
Sonra buntaraftar
Gencler
Oynasin diyo
Ustine islikliyo

Zateno yasta adi fatih olan yuksek ihtimal gsli aileden geliyordur o konu baska tabi

Abdullah Avcı: "Beşiktaş taraftarlarından özür diliyoruz." (beIN Sports)

estağfurullah biz özür dileriz.

Çevrimdışı worns

hoca maçı gayet doğru analiz etti. 60 dakika merkeze uzun oynayıp top dalaşına girmek hatalı stratejiydi. Adam çıktı maçtan sonra bunu anlattı. Eee niye bu takım böyle oynuyor o zaman yahu. Adam yönetimi, oyuncu kontrolü vs konularında başka sorunlar var o zaman hocada sadece taktiksel değil.

Adam iyi yorumcu. :) Ama teknik direktörlük konusunda başka meziyetler de gerekiyor.

Tabi bu taktiksel açıdan da suçsuz olduğu anlamına gelmiyor. Caner'in sağ önde "hayal ettirdikleri"nin olmadığını anlamamakta ısrarcılığı no1.

Ne sene başındaki stratejide ısrar etti. Ne dönem dönem becerebildiği merkezde düzgün durup sıkıcı ama verimli bişeyler vaat eden 442'nin üzerinde durup onu oturtabildi. Ortaya hibrit bişey çıktı ve hiç bir yaraya derman olmuyor. Bu bence hocalarda mental kriz anlamına geliyor. Geçen sene de vardı aynı sorun. Yönetimlerin ve yönetemedikleri mali durumların da belli ki epey katkısı var bu durumda. Avcı'nın mental açıdan stresi kaldıramayacağı ön görüleri de yavaş yavaş doğrulanıyor malesef.

Burdan oyun mantığı olarak dönebilen bir hoca görmedim. Avcı'nın kredisi de pek yok. Yeni hoca opsiyonlarını, kadrodaki geniş çaplı revizyon ihtiyacıyla birlikte değerlendirip bir planlama yapmak lazım. Ani ve günü kurtarmaya yönelik çözümlerden bişey olmaz. Uzun vadeli bir planlama yapması lazım yönetimin. Tabi onlar da sızlanmayı bırakıp strateji üretmeye karar verirlerse.

Dogru tabi
Elneni konusunda cok hakli
Fatih bizim cocuk elneni kiralik asker
Sonra buntaraftar
Gencler
Oynasin diyo
Ustine islikliyo

Zateno yasta adi fatih olan yuksek ihtimal gsli aileden geliyordur o konu baska tabi

fatih bizdeyken gayet efendi idi rakiple hiç işi olmazdı.

Bize özel hazırlamıs herhalde rıza calımbay hiç yapmadığı şeyleri bize yaptı.

Çevrimdışı caner.eryigit

Otursunlar anlassinlar ceplerinden bir miktar tazminat verip karsilikli anlasarak fesh ettik desinler. Beklentim budur. Yoksa bu Avci istifi mistifa etmez.
Durmadan özür diliyor kendileri.
Kötü Beşiktaş dönemleri gördüm yaşadım ben bu kadar ne yaptığını bilmeyen kafası kesik horoz gibi sahada dolaşan futbolcu topluluğu görmedim.
Birşeyleri az da olsa iyi yapardık o zmn lar.
Bu ne ya şaka mı

Çevrimdışı tangaz

hocanın dediğinden bişey anlayan var mı acaba
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Abdullah Avcı: "Oyunda akıl ile duyguyu karıştırdık." (beIN)
Bizim takimda akil ne gezer la
Diyabiyi alirsan karisir tabi

Çevrimdışı levitate

N'Koudou: "Daha hiçbir şey bitmedi." (beIN Sports)
iyimserliğini yesinler senin
bipbipbupbup

hoca maçı gayet doğru analiz etti. 60 dakika merkeze uzun oynayıp top dalaşına girmek hatalı stratejiydi. Adam çıktı maçtan sonra bunu anlattı. Eee niye bu takım böyle oynuyor o zaman yahu. Adam yönetimi, oyuncu kontrolü vs konularında başka sorunlar var o zaman hocada sadece taktiksel değil.

Adam iyi yorumcu. :) Ama teknik direktörlük konusunda başka meziyetler de gerekiyor.

Tabi bu taktiksel açıdan da suçsuz olduğu anlamına gelmiyor. Caner'in sağ önde "hayal ettirdikleri"nin olmadığını anlamamakta ısrarcılığı no1.

Ne sene başındaki stratejide ısrar etti. Ne dönem dönem becerebildiği merkezde düzgün durup sıkıcı ama verimli bişeyler vaat eden 442'nin üzerinde durup onu oturtabildi. Ortaya hibrit bişey çıktı ve hiç bir yaraya derman olmuyor. Bu bence hocalarda mental kriz anlamına geliyor. Geçen sene de vardı aynı sorun. Yönetimlerin ve yönetemedikleri mali durumların da belli ki epey katkısı var bu durumda. Avcı'nın mental açıdan stresi kaldıramayacağı ön görüleri de yavaş yavaş doğrulanıyor malesef.

Burdan oyun mantığı olarak dönebilen bir hoca görmedim. Avcı'nın kredisi de pek yok. Yeni hoca opsiyonlarını, kadrodaki geniş çaplı revizyon ihtiyacıyla birlikte değerlendirip bir planlama yapmak lazım. Ani ve günü kurtarmaya yönelik çözümlerden bişey olmaz. Uzun vadeli bir planlama yapması lazım yönetimin. Tabi onlar da sızlanmayı bırakıp strateji üretmeye karar verirlerse.

avcının bir oyun planı yok @worns

Çevrimdışı mylife1903

Daha yeni gömdük Şenol'u çocuğa manken dedi diye. Hiç heveslenme ne yapılır ne edilir ama sonunda Şenol Güneş gömülür. Çocuğa manken dedi diye morali bozuldu 2 golü yedi belki de .
Dogru ikarusa mopink yapiliyo len

Çevrimiçi yaço58

Abdullah Avcı: "Beşiktaş taraftarlarından özür diliyoruz." (beIN Sports)

estağfurullah biz özür dileriz.
gidecek gibi durmuyor umarım yönetim göndermenin yolunu bulur yarın ssabah ilk iş sportingle görüşüp diabyi geri yollamak olmalı adam ruh gibi dolandı sahada başka bişe yapmadı karius için liverpoll ile görüşmek en mantıklısı geri gönderelim adamlara koymaz maaş ama bize her türlü zarar yazıyor adam yönetmin keskin kararlar alması şart şimdi yoksa sene sonu herşey daha kötü oalcak