Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 51 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2556942 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi sefaköykartali

Hocaya bir şey söylemedim sene başından beri ama kalitesizlik olsa bile bu kadar kötü bjk izlemedim. Feda bjksi daha istekli, daha iyi atak yapıyordu. Tamam sivas iyi takım ama kaç aydır takım oyun oynamadan maç kazanıyor. Hiçbir maçta oyun olarak zevk almadım sene başından beri. Üstelik gittiği yerde de okan hoca senede attığı gol kadar gol attı. Sene sonuna kadar birşeyler gösteremezse göndermek en doğrusu olacak. Taktik teknik falan tamam ama sene sonuna kadar bize bir umut ışığı verecek bir oyun planı, gençlerle bir şeyler göstermesi gerekir. Yoksa Beşiktaş kariyeri uzun sürmez.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hocaya bir şey söylemedim sene başından beri ama kalitesizlik olsa bile bu kadar kötü bjk izlemedim. Feda bjksi daha istekli, daha iyi atak yapıyordu. Tamam sivas iyi takım ama kaç aydır takım oyun oynamadan maç kazanıyor. Hiçbir maçta oyun olarak zevk almadım sene başından beri. Üstelik gittiği yerde de okan hoca senede attığı gol kadar gol attı. Sene sonuna kadar birşeyler gösteremezse göndermek en doğrusu olacak. Taktik teknik falan tamam ama sene sonuna kadar bize bir umut ışığı verecek bir oyun planı, gençlerle bir şeyler göstermesi gerekir. Yoksa Beşiktaş kariyeri uzun sürmez.
Böyle devam ederse seneyi bitiremez. Tribünler başlamadı henüz. Onlar başladı mı bizdeki kariyeri bitmiştir  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi sefaköykartali

Böyle devam ederse seneyi bitiremez. Tribünler başlamadı henüz. Onlar başladı mı bizdeki kariyeri bitmiştir  :tabe:
maç kazanmayı geçtim oyun anlamında gram bir heves, güzel oyun oynatmayı bırak o vizyonundan bile uzaklaşmış, maç maç paçayı kurtarmaya çalışan bir hoca gibi davranıyor. Tamam kadro kötü de hiç mi farklı bir şey denemezsin be hoca?

Çevrimdışı MUSTAFA_

maç kazanmayı geçtim oyun anlamında gram bir heves, güzel oyun oynatmayı bırak o vizyonundan bile uzaklaşmış, maç maç paçayı kurtarmaya çalışan bir hoca gibi davranıyor. Tamam kadro kötü de hiç mi farklı bir şey denemezsin be hoca?
Koltuğunda deprem var. Onun için panik butonuna bastı. Takım hiçbir şey oynamaz oldu. Şansa kazandığı puanlar olmasa şu an koltukta değildi. Bakalım ne zaman gitmeyi düşünecek. Merakla bekliyorum. Bu maçı kaybetmek sezonu kapatmak demek. Neredeyse işler netleşsin diye kaybetmemizi isteyeceğim. Her hafta öleceğimize bir hafta ölelim  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi sefaköykartali

Koltuğunda deprem var. Onun için panik butonuna bastı. Takım hiçbir şey oynamaz oldu. Şansa kazandığı puanlar olmasa şu an koltukta değildi. Bakalım ne zaman gitmeyi düşünecek. Merakla bekliyorum. Bu maçı kaybetmek sezonu kapatmak demek. Neredeyse işler netleşsin diye kaybetmemizi isteyeceğim. Her hafta öleceğimize bir hafta ölelim  :money:
şu oyunla kazansak bile tamamen şansa. Haftaya olmasa bi sonraki hafta şansa sürekli maç kazanamayız elbet bir maçta patlarız. Ama oyunu geliştirmek adına bir şeyler denese birkaç maç kaybederiz belki ama umutlanacak bir şeyler görsek, birkaç genç oyuncu görsek gelecek sezonu kurtaracağız belki de. Son iki şampiyonlukta herkesten iki kat daha iyi futbol oynayarak olduk. Avcı hoca da bunu yapamadan şampiyon olunamayacağını anlamalı.

Çevrimdışı blackeagle35

Hayır bu Abdullah Avcı gitse yerine Sergen gelecek muhtemelen bu sezon bi ivmelenme yaşayacağız ki bundan kötü olamaz, o yanılgı ile Sergenle önümüzdeki yıl devam edilecek ve başarısız olacacağız muhtemelen..Keşke sezon başı Okan Buruk ile anlaşsaydık..

Çevrimdışı levitate

son 7 maçta 6 mağlubiyet wuhuu
bipbipbupbup

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı MUSTAFA_

şu oyunla kazansak bile tamamen şansa. Haftaya olmasa bi sonraki hafta şansa sürekli maç kazanamayız elbet bir maçta patlarız. Ama oyunu geliştirmek adına bir şeyler denese birkaç maç kaybederiz belki ama umutlanacak bir şeyler görsek, birkaç genç oyuncu görsek gelecek sezonu kurtaracağız belki de. Son iki şampiyonlukta herkesten iki kat daha iyi futbol oynayarak olduk. Avcı hoca da bunu yapamadan şampiyon olunamayacağını anlamalı.
Bence yeterince şans verdik. Kendisi bile denemekten vazgeçti. Biz niye hala denemesini bekliyoruz  :alala:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı haluk.m

Birinin bunu yapması lazım.  :s20:

Çevrimdışı Savaş

Getirin abi Sergen'i. Ne olacaksa onunla olsun bundan sonra.

Çevrimiçi Sinan23

Umut diye bir eleman giriyor sahaya boy 2 metre 10 tane top atıldı adamın kafasına 1 tane indiremedi.

Çevrimdışı celiker1

Lucescu'da aynı hatayı yaptık,Şenol Güneş'de aynı hatayı yapmayalım dedik ama maalesef yaptık :by2:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Umut diye bir eleman giriyor sahaya boy 2 metre 10 tane top atıldı adamın kafasına 1 tane indiremedi.
Ben Beşiktaş formasını giymesinin şans eseri gerçekleştiğini ve Beşiktaş'ın 3. forveti olacak seviyede bile olmadığını düşünüyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Ben Beşiktaş formasını giymesinin şans eseri gerçekleştiğini ve Beşiktaş'ın 3. forveti olacak seviyede bile olmadığını düşünüyorum  :tabe:

oynatanda da iş yok.Oyuncudan nasıl fayda alınır bilmiyor.

Geçen sene ki güven> bu sene ki güven.

Bütün oyuncular geri gitti.
[ Son Düzenleme: 19 Ocak 2020, 21:16:21 cursedofdragon ]

Çevrimdışı caner.eryigit

Burak adım atmaya hali yok bitmiş.
Atan da tutan da kaçan da yöneten de hepsi mortingen şıtrayze

Çevrimdışı MUSTAFA_

oynatanda da iş yok.Oyuncudan fayda alınır bilmiyor.

Geçen sene ki güven> bu sene ki güven.

Bütün oyuncular geri gitti.
Oynatanda iş olmaması oyuncunun yeteneklerinin bizim seviyemiz için yetersiz olduğu gerçeğini değiştirmiyor  :tabe: Umut'un attığı gol sayısına bakarsak ileri gitti deriz  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı f_madida

Yazın yapılacak olan teknik direktör değişikliği bence şimdiden yapılması lazım boşa zaman kaybetmenin anlamı yok.

Avcı ile yola devam ederse yönetim avrupa da hayal.

Tazminatını 12 taksite mi bölecek cebinden mi  verecek bilinmez.

Bir sonra ki iç saha maçına bu hoca ile çıkarsa daha kötü şeyler olur gibi duruyor arada bir de 2 deplasman macımızın oldugunuda düşününce.

Yazi niye bekleyelim, bu senenin sonucuna gore onumuzdeki sene de az cok belli olacak. Getirsinler adam gibi bir TD koysunlar simdiden bu Avci denen basiretsizle olmayacagi basindan belliydi.

Su takimin kadrosu bu kadar kotu oynayacak, kendi evinde boyle rezil olacak bir kadro degil. Sivas'ta sanki Firmino-Sane flan oynuyormus gibi davranmanin alemi yok. Sivas'in adamlari iste bizim kiraya gonderdigimiz Fatih gibi toplama adamlar, ona bir duzen kurmus oynuyorlar.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Şuan gerçekçi hedefimiz Avrupaya gidebilmek.Bunun için de ne kadar inanmasam da iyi olacağına sirf camia butunlesmesi için Sergenin gelmesi lazim bir anlik ivme icin.Bilet fiyatlari düşmeli bir sekilde birlik saglanmali.Avrupaya gidemezsek çok daha kötü olacak.Limit vs. Ayrica yönetim pasif kaldiktan sonra Klopp gelse de bisey olmaz Türkiyede o ayri

Çevrimdışı f_madida

Oynatanda iş olmaması oyuncunun yeteneklerinin bizim seviyemiz için yetersiz olduğu gerçeğini değiştirmiyor  :tabe:

Oyuncu yetersiz olabilir eyvallah da bu kadar kotu oynamaz bir takim.

Bir de ElNeny-Nkodou flan bunlar PL'den gelen adamlar. Burak milli takim forveti, Ljajic Fiorentina-Inter yapip gelmis oyuncu, Vida DK finali oynadi da geldi yani bunlar boyle sokaktan toplama bir kadro degil ki. Oynatmayi bilen hoca getirmek lazim.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı cursedofdragon

Oynatanda iş olmaması oyuncunun yeteneklerinin bizim seviyemiz için yetersiz olduğu gerçeğini değiştirmiyor  :tabe: Umu2un attığı gol sayısına bakarsak ileri gitti deriz  :ebebe:

Bizim seviyemiz de değil ancak bu kadar kötü de dğeiller takım hücum yapamıyor.

Karşımızda ki sivasın kadrosu bizden iyi ve kaliteli değil.

Orta sahaları bizim beğenmediğmiz fatih ve bir ton eksikleri var.

Geçen sene 8 puan öndeyken şampiyonluğu veren ve milli takımda başarılı olamamış ve sürekli kücük düşünen önce yemiyeyim ki onuda beceremeyen bir hoca ile başarı gelmez.

[ Son Düzenleme: 19 Ocak 2020, 21:22:57 cursedofdragon ]

Çevrimdışı caner.eryigit

tiyatrodan kendini yerlere atıp oyunun süresinden çalma,her fırsatta Beşiktaşlı fitbolcuları ve seyirci tahrik etme,hakemle oynama.

Beşiktaşlı Rıza Çalımbay Fatih'li Sivasspor bile Vodafone Park'ta bu işleri yaparken nedense bir biz bunları bilmiyoruz.

Efendi Beşiktaş :)