Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 55 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2555876 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı mylife1903

bizim burdan bi arkadaş noelde amerikaya gitti wupır menüye 16,95 dolar ödemiş 100tl ediyo pahalılığa bah ameriga bizi kıskanıyo
Ne pahalisi be abi
1.696 lira adamlar icin o
Mesela monakoda yesen daha yemezsin monakoymus gelmiyom bidaha diye

Çevrimdışı cursedofdragon

menü büyükçedir inşallah da taraftar ilgi gösterir diyelim

daha güzel kampanyalar da yaparlarsa tadından yenmez ama bize ne kadar para kalıyor benim daha çok merak ettiğim konu o :)

Çevrimdışı tangaz

En güzeli bir kuzu alıp kesmek doya doya et yemek kebapçıda ben doymuyorum kazıklanıyoruz :D

burda kebapciların ikramlar zengin gel ben seni doyrurum bizim gittiğimiz kebapçıda misafirim ol.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Ne pahalisi be abi
1.696 lira adamlar icin o
Mesela monakoda yesen daha yemezsin monakoymus gelmiyom bidaha diye

benim neyim eksk bende kandırılmak aldatılmak istiyorum kandırılanlar aldatılanlar şahsım mertebesine ulaşıyor ayağına bu ara havuz medya izliyom o bakımdan 100tl abi etki altındayım
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı cursedofdragon

burda kebapciların ikramlar zengin gel ben seni doyrurum bizim gittiğimiz kebapçıda misafirim ol.

olur abi geleyim :)

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı mylife1903

benim neyim eksk bende kandırılmak aldatılmak istiyorum kandırılanlar aldatılanlar şahsım mertebesine ulaşıyor ayağına bu ara havuz medya izliyom o bakımdan 100tl abi etki altındayım
Abi hep 50liralik yiyiver problem olmasin

Çevrimdışı tangaz

Abi hep 50liralik yiyiver problem olmasin

hep 50lik yirsem yazlık kışlık baharlık saraylarım gemiciklerim jetlerim filan olur mu diyorsun bak inanırım

Çevrimdışı mylife1903

oyunu forse ettik, Beşiktaş'tan daha iyi oynadık. Bu kupanın ve bu maçın keyifini çıkarmayı başardık. Tebrik ediyorum oyuncularımı. Berabere kalsaydık çok üzülürdü

Altlig takiminin antrenoruden inciler simdi bunlara istanbulda evire cevire 5 tane sokacaksin bu ne ya emegi gecenlerin abv

Çevrimdışı mylife1903

hep 50lik yirsem yazlık kışlık baharlık saraylarım gemiciklerim jetlerim filan olur mu diyorsun bak inanırım
Abi takunya giymen lazim bi de badem biyik
Kariyi kapatamazsin sen izmirli
Saray olmaz ama gemicikli olabilirsin bi de petrol bulursaniz bah sonu bakanlik

Çevrimdışı tangaz

Abi takunya giymen lazim bi de badem biyik
Kariyi kapatamazsin sen izmirli
Saray olmaz ama gemicikli olabilirsin bi de petrol bulursaniz bah sonu bakanlik

abi ben 34de evlendim 30dan sonra evlenenler sevilmiyor sen zamanında evde kalma kalkışması yapmışsın filan demesinler bana sonra

Çevrimdışı tangaz

oyunu forse ettik, Beşiktaş'tan daha iyi oynadık. Bu kupanın ve bu maçın keyifini çıkarmayı başardık. Tebrik ediyorum oyuncularımı. Berabere kalsaydık çok üzülürdü

Altlig takiminin antrenoruden inciler simdi bunlara istanbulda evire cevire 5 tane sokacaksin bu ne ya emegi gecenlerin abv

üstelik yedek kadroyla yaptılar abi sinirim öfkem bundan benim

Çevrimdışı mylife1903

üstelik yedek kadroyla yaptılar abi sinirim öfkem bundan benim
Yedek kadroyu sonradan ogrendim abi
Maci izlerken fark etmedik
Bu bi diram tabi

Çevrimdışı tangaz

Yedek kadroyu sonradan ogrendim abi
Maci izlerken fark etmedik
Bu bi diram tabi

tam bizimkilere sayıp söverken o yerden bitme pigme geyseli muhabir hocamıza ayar çekmeye çalışınca iyice bi dellendim neyseki evde çoluk çocuk yoktu

Çevrimdışı mylife1903

tam bizimkilere sayıp söverken o yerden bitme pigme geyseli muhabir hocamıza ayar çekmeye çalışınca iyice bi dellendim neyseki evde çoluk çocuk yoktu
Dustun mu vuran cok olur
Cikip cakacaktin sonra oyuncu mohuncu posta koyacaktin
Kazaninca gomecen abi kaybedince konusunca olmuyor
Bah gsliler rize mscinda puani aldikar itanmadan penalti menalti cat cut

Diyom ama hoca cok muhatap oluyor bunlarla
Anlatmaya caliyor
Yok pas var ama bah sutu yapariz ordan
Faln
Yahu me anlatiyon kufur et gec
Herif ozellikle soruyor ayni gecen sene kimya sorusu gibi

Hava soguktu ama erzurum insani merttir bu soguk onlara islemiyir cok guzel agirlandik
Kebap yedik karyus yememisti kebaplari golleri yedi erzurumda de yumusat ortami
Halki mutis futbolcusu cok teknik
Guze bir gezi oldu bizim icin
Rovansta gerekli aksiyonu verecektir takim
Iyi aksamlar

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Dustun mu vuran cok olur
Cikip cakacaktin sonra oyuncu mohuncu posta koyacaktin
Kazaninca gomecen abi kaybedince konusunca olmuyor
Bah gsliler rize mscinda puani aldikar itanmadan penalti menalti cat cut

Diyom ama hoca cok muhatap oluyor bunlarla
Anlatmaya caliyor
Yok pas var ama bah sutu yapariz ordan
Faln
Yahu me anlatiyon kufur et gec
Herif ozellikle soruyor ayni gecen sene kimya sorusu gibi

Hava soguktu ama erzurum insani merttir bu soguk onlara islemiyir cok guzel agirlandik
Kebap yedik karyus yememisti kebaplari golleri yedi erzurumda de yumusat ortami
Halki mutis futbolcusu cok teknik
Guze bir gezi oldu bizim icin
Rovansta gerekli aksiyonu verecektir takim
Iyi aksamlar

tek olay bu mu penaltı kazandığımız pozisyonda direk sarı yedik yahu
ben çıldırdım canerin yerinde olsam hakemi döverdim
ulan iki kelime etti diye sarı kart verdi
diğer renkliler hocayı bi kulak arkasını şey yapmadıkları kalıyor itirazda laf ediyorlar
bizimkiler bi laf edince şey oluyor.
kimsede canerin bu sarı kartını konuşmuyor bunu ne kadar normale bağladık, adamlarda o yüzden pat pat veriyor sarıyı emre falan yiyince gustavo falan yiyince çıldırıyor ibreler.

Çevrimdışı mylife1903

tek olay bu mu penaltı kazandığımız pozisyonda direk sarı yedik yahu
ben çıldırdım canerin yerinde olsam hakemi döverdim
ulan iki kelime etti diye sarı kart verdi
diğer renkliler hocayı bi kulak arkasını şey yapmadıkları kalıyor itirazda laf ediyorlar
bizimkiler bi laf edince şey oluyor.
kimsede canerin bu sarı kartını konuşmuyor bunu ne kadar normale bağladık, adamlarda o yüzden pat pat veriyor sarıyı emre falan yiyince gustavo falan yiyince çıldırıyor ibreler.
Tek basina da ondan
Goze batiyo

Canere 6 mac cakilinca senin taraftarin gobek atiyordu, ne bekliyorsun
Sahipsiz cocuklar salak mi itiraz edecek iki kac ceza alacak para kaybedecek
Caner hirsli azicik fevri biraz da saf iste

Yahu atiba kac senedir oynuyor
Kac kart gormus o mevkide oynayanlarin 4te1i kadar gormustur bu hakemlerle hemde

Caner gibi 4-5 tane olacak hem digerleri horozlanir hem de boyle hakemler rakipler sindiremez

Gs macinda buragi hatirlasana

Sunu falkao yapabilir miyiz? Dayak yeriz dayak kendi evimizde

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı haluk.m

Hayırlı olsun. Bundan sonra ayakta maç izleyebileceğiz  :ebebe:

https://twitter.com/buzzspor/status/1218172657771917314

Belirli tribünler hariç oturarak maç izleyen mi var  :evillol: 

En iyi ihtimalle sürekli otur kalk yaptırırlar  :kop:

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bu benim bildiğim mesela kale arkası 10 bin koltuklu seyirci satılıyorsa mesela koltuksuz olarak kale arkasına 15 bin satılabilecek tarzı bir sonuç. yani daha fazla kişi izleyebilecek ve daha fazla bilet satılabilecek anlamında.

Çevrimdışı tangaz

Hayırlı olsun. Bundan sonra ayakta maç izleyebileceğiz  :ebebe:

https://twitter.com/buzzspor/status/1218172657771917314

seneye başlayacak tabii bu uygulama bu sene değil sonuçta o tribünden kombine alan bir sürü insan var.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bir tane tribündeki koltukları kaldıracaklar onun için bu kuralı getirmişler de gerçekten çok komik olmuş. Tribünde kim oturuyor ki sürekli. Oturacak adam üst kategorilerde takılıyor zaten. Kural var ama her zamanki gibi kağıtta kalmış  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı haluk.m

Bu benim bildiğim mesela kale arkası 10 bin koltuklu seyirci satılıyorsa mesela koltuksuz olarak kale arkasına 15 bin satılabilecek tarzı bir sonuç. yani daha fazla kişi izleyebilecek ve daha fazla bilet satılabilecek anlamında.

Biliyorum  :tabe: biraz kinaye yapmıştım.

Şu aralar stadyumu dolduramadığımız için pek karlı olmaz; ancak kale arkasındaki biletlerin ucuzlaması herkesin işine gelir.  :claps:

Çevrimdışı MUSTAFA_

seneye başlayacak tabii bu uygulama bu sene değil sonuçta o tribünden kombine alan bir sürü insan var.
Bu sene uygulamaları zor zaten. Seneye gelir uygulama büyük ihtimalle  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Biliyorum  :tabe: biraz kinaye yapmıştım.

Şu aralar stadyumu dolduramadığımız için pek karlı olmaz; ancak kale arkasındaki biletlerin ucuzlaması herkesin işine gelir.  :claps:
Tribünü dolduracak olan kişi yönetim. Onu da mı biz düşünelim  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★