2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 66 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4263075 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Transfere gerek kalmadi.
Transferle ne olacaktı ki? Taraftar desek zaten durumun farkında değil. Transfer obezi oldu takım her sene 10'ar 10'ar transfer yapa yapa. Taraftarda da bağımlık yarattı transfer. Yönetimden önce taraftar kendine gelmeli. Sahaya baksın taraftar, oynayan oyunculardan alınan verim nedir görsün, analizi düzgün yapsın. 2 transfer yapınca herkesin performansı tepe mi yapacaktı?

Çevrimdışı tangaz

Seneye Fatih-Dorukhan orta sahası, Nkoudou-Hasic kanatları... Doğru taktikle uçak gibi olur. Atanı tutanı değiştirmek şart orası ayrı tabii...

hasiçi izledin mi biliyomusun da böle tahmin yürütüyorsun ?  :alala: nkuduun kendine hayrı yok bırak uçmayı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı worns

fatih'ten bize orta saha olmaz. sivas gibi takımlarda 6 oynamakla bizde oynamak çok farklı. adamlarda oyun merkezi geride, yakın oynayarak savunuyorlar, kendi bölgelerinde fazla açık vermiyorlar. uzun ve direk oynuyorlar. fatih'te büyük takımda merkezde iş yapacak donanım yok. dorukhan daha iyi olsa da dorukhan'da bile yok. ben fatih'ten iyi stoper olacağı beklentisi içerisindeyim. dorukhan'dan da sağ bek.

Çevrimdışı mylife1903

Bu konuda geçen seneden beri konuşuyoruz. Yönetim bir ara bonservisini almayı düşündü. Karius'un bonservis yüksek olmasa şu an kazığı yemiştik. Umarım eli tutan bir kaleci buluruz seneye  :tabe:

https://twitter.com/ilkerpirlant/status/1218940352666787840
Senol
Bunu kesecek diye tolgayi kadrodisi biraktilar

Çevrimiçi sefaköykartali

hasiçi izledin mi biliyomusun da böle tahmin yürütüyorsun ?  :alala: nkuduun kendine hayrı yok bırak uçmayı
para yok para. Yenisini alamayız. Nkoudou da açık alanda oynar. Sürekli yan pas yaptığın, canerin 30 orta açtığı sistemde köşe direğinde sıkışıp kalmış topçu mane olsa iş yapmaz. Hasici de izlemedim ama bu kadar insan övüyor, elinden kaçıran adam kovuluyorsa bi bildikleri vardır. En kötüsü olsa bile diabyden de canerden de kötü olacağını sanmıyorum. Hata yapacaksa da 18 yaşında çocuk yapsın, fatih yapsın, kartal yapsın 30luk caner ya da çakma dentinho diaby değil. Trabzon kaç senedir uğraşıyor ellerinde on numara çocuklar var. Para yoksa biz de bunu yapmak zorundayız.

Çevrimdışı tangaz

para yok para. Yenisini alamayız. Nkoudou da açık alanda oynar. Sürekli yan pas yaptığın, canerin 30 orta açtığı sistemde köşe direğinde sıkışıp kalmış topçu mane olsa iş yapmaz. Hasici de izlemedim ama bu kadar insan övüyor, elinden kaçıran adam kovuluyorsa bi bildikleri vardır. En kötüsü olsa bile diabyden de canerden de kötü olacağını sanmıyorum. Hata yapacaksa da 18 yaşında çocuk yapsın, fatih yapsın, kartal yapsın 30luk caner ya da çakma dentinho diaby değil. Trabzon kaç senedir uğraşıyor ellerinde on numara çocuklar var. Para yoksa biz de bunu yapmak zorundayız.

ee hani uçak olur diyordun şimdi yaptıgın tarif başka birşey bunlara şans verelim demeye getirmişsin para yok para diyerek ama hiç bir söylediğin uçak olur tezini desteklemiyor
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı cursedofdragon

N'Koudou: "Daha hiçbir şey bitmedi." (beIN Sports)

Çevrimiçi sefaköykartali

ee hani uçak olur diyordun şimdi yaptıgın tarif başka birşey bunlara şans verelim demeye getirmişsin para yok para diyerek ama hiç bir söylediğin uçak olur tezini desteklemiyor
benim şahsi fikrim iyi oynayacakları yönünde. Takım kadrosu ne kadar kötü olursa olsun elde iyi gözüken tek bir isim bile yok. Bu takımın kötülüğü de hocaya yazar. Nkoudou da bence kötü değil, hasicten de gördüklerim, duyduklarım hızlı, yaratıcı ve tekniğinin iyi olduğu yönünde. Geçen seneki gibi oynayan ljajic in arkasında da dorukhan fatih bence iş yapar. Pozitif oyun oynatan bir hocanın bu takımdan verim alamaması mümkün değil. Tez falan sunmadım senin uçak olurdan ne anladığına göre değişir. Mane salah anlıyorsan tabii ki mümkün değil, ancak bu ligde iş yapacak kalitede bir dörtlü yazdığımı düşünüyorum. Fikrimi yazarken de akademik bir çalışma yapmam mı gerekiyordu?

Çevrimdışı tangaz

benim şahsi fikrim iyi oynayacakları yönünde. Takım kadrosu ne kadar kötü olursa olsun elde iyi gözüken tek bir isim bile yok. Bu takımın kötülüğü de hocaya yazar. Nkoudou da bence kötü değil, hasicten de gördüklerim, duyduklarım hızlı, yaratıcı ve tekniğinin iyi olduğu yönünde. Geçen seneki gibi oynayan ljajic in arkasında da dorukhan fatih bence iş yapar. Pozitif oyun oynatan bir hocanın bu takımdan verim alamaması mümkün değil. Tez falan sunmadım senin uçak olurdan ne anladığına göre değişir. Mane salah anlıyorsan tabii ki mümkün değil, ancak bu ligde iş yapacak kalitede bir dörtlü yazdığımı düşünüyorum. Fikrimi yazarken de akademik bir çalışma yapmam mı gerekiyordu?

kusura bakma ama enkududa ne gördün de halen ümitlisin walla merak içindeyim maç çinde sonlara doğru vur lan vu die bir tepki gösterdiğim pozisyon vardı onu bile vuramadı

Çevrimdışı worns

kusura bakma ama enkududa ne gördün de halen ümitlisin walla merak içindeyim maç çinde sonlara doğru vur lan vu die bir tepki gösterdiğim pozisyon vardı onu bile vuramadı

maç temposu yok biraz zaman verelim dedik de yok abi bunda ne dikkate değer bi teknik kapasite var ne de doğru düzgün karar alabiliyor. tek yaptığı 1e1de adam geçmek. bunu da yapabilen çok daha ucuz bi ton oyuncu var. bi de tam ne olduğu belli değil adamın. klasik kanat desen değil. iç forvet desen o hiç değil. yanlış transfer bu adam o kadar da bonservis verildi. daha ilk geldiği gün 5 milyonun vardı da bu sürpriz yumurtaya mı verdin demiştik.

elinde olur maç 1-0ken atarsın iş yapar. ama birinci planda iş yapacak o maliyete değecek oyuncu asla değil.

Fatih Aksoy: "Bu takımı 2 sezon şampiyon yapan Oğuzhan Özyakup ıslıklandı. Benim ıslıklanmam da normal. Islıklandığım için üzgünüm. Beşiktaş'a dönersem, eğer taraftarları kırdıysam onların gönüllerini almak istiyorum." (A Spor)
Kanal kanal geziyor arkadaş susmuyor küfür edicem şimdi

Oğuzhan kötü oynadığı için sen rakiple oynadığın için ıslıklandın sevgili fatihcim ne işin var topu alıp kacıyorsun.

Çevrimiçi sefaköykartali

adam eksiltmesi, hızı bence gayet iyi. Ne yapacağını seçemiyor bazen bu da çözülmeyecek bir şey değil. Üstelik net akan oyunda pozisyona bile giremiyoruz yan top boşta top kaldı tamamlama falan normal oyunun içinde olmayan saçma sapan pozisyonlar. Organize bir atakta yeteneklerinin işimize yarayacağını düşünüyorum.

Çevrimdışı tangaz

maç temposu yok biraz zaman verelim dedik de yok abi bunda ne dikkate değer bi teknik kapasite var ne de doğru düzgün karar alabiliyor. tek yaptığı 1e1de adam geçmek. bunu da yapabilen çok daha ucuz bi ton oyuncu var. bi de tam ne olduğu belli değil adamın. klasik kanat desen değil. iç forvet desen o hiç değil. yanlış transfer bu adam o kadar da bonservis verildi. daha ilk geldiği gün 5 milyonun vardı da bu sürpriz yumurtaya mı verdin demiştik.

elinde olur maç 1-0ken atarsın iş yapar. ama birinci planda iş yapacak o maliyete değecek oyuncu asla değil.

doğru düzgün çalım bile atamıyor rakibi karşısına alıp sağa sola çekerek rakibi geçtiği bile yok tek kelime ile fiyaskodur ödenen parayı da eklersek fiyasko ötesidir.

Çevrimdışı worns

adam eksiltmesi, hızı bence gayet iyi. Ne yapacağını seçemiyor bazen bu da çözülmeyecek bir şey değil. Üstelik net akan oyunda pozisyona bile giremiyoruz yan top boşta top kaldı tamamlama falan normal oyunun içinde olmayan saçma sapan pozisyonlar. Organize bir atakta yeteneklerinin işimize yarayacağını düşünüyorum.

bunun özellikleri aminu umar vb seviyede bir sürü oyuncuda var. dar alanda iş yapacak teknik ve mental kapasite yok bu oyuncuda. bizim seviyelerde iş yapabilirliği atletik kapasite belirlemiyor.

Çevrimdışı tangaz

maalesef tek kelimeye bile katılmıyorum bana tek bir hayal bile kurduramıyor nkudu umarım ben yanılırım

Çevrimiçi sefaköykartali

bunun özellikleri aminu umar vb seviyede bir sürü oyuncuda var. dar alanda iş yapacak teknik ve mental kapasite yok bu oyuncuda. bizim seviyelerde iş yapabilirliği atletik kapasite belirlemiyor.
Adam gelirken de bundan bir gram fazlasını vadetmedi ki. Kilit açan değil geniş alanda yayılan, Hızlı, atlet ve über teknik olmasa da iş yapabilecek seviyede teknik. İlk gelişinden bu yana değişen hiçbir şey yok. Kanatlardan birisi dar alanda iş yapabilen olursa diğer kanat olarak topu hızlı ileri çıkarıp doğru ayakla buluştursa ya da doğru hızlı koşularla alan bile açsa bizde iş yapabilir bence. Sadio mane olur demiyorum ama elia kadar oynayacak kapasitede olduğunu düşünüyorum bu ligde.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hoca bu atletizm konusunda takıntılı. Onun için teknik yeterlilik önde gelmiyor. Aldırdığı tüm oyuncularda bu sıkıntıyı görüyoruz. Elimizde hiç yetenekli aklıyla oynayan bir kanat yok. Ljajic pas yapacak adam bulamıyor. Burak bitik durumda. Atiba da artık baskı yiyor. Elneny de yeterli yaratıcılığa sahip değil. Maç sıkışıyor ve Caner'in ortalarına ve uzun toplara kalıyoruz. Attığımız gollerin çoğunun duran toptan gelmesinin sebebi de bu. Ayrıca Avcı'nın takım üzerinde bir otoritesinin olduğunu düşünmüyorum. Avcı'dan büyük takım hocası olmaz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Kunyor fernandes falan bizimkileri top diye oynar
Fofana falan gibi ayku20ler var
Tirabzonlu vakame falan demiyorum o donunda sallar bunlari

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Büyük takım oyuncusunu ön plana çıkaran teknik, atletik özelliklerinden önce mental kapasitesidir. Sırf şunu bir türlü öğrenemediğimizden dolayı takımı kanat oyuncusuyla doldurduk. Şu kadar basit bir şeyi bile çözmekte zorlanan, bir durum olunca da hemen transfer isteyip transfer komasına giren taraftarımız var.

Çevrimiçi sefaköykartali

maalesef tek kelimeye bile katılmıyorum bana tek bir hayal bile kurduramıyor nkudu umarım ben yanılırım
ben de bi Sadio mane olsun demiyorum abim ama bir kanat dar alanda pas oyunu yapabilen, iş yapan oyuncu olursa diğer kanatta zaman zaman hızlı kontraya çıkaran, doğru koşularla alan açmayı sağlayan bir kanat görevi görse forvetin yükünü hafifletse bile iş yapmış olur. Her iki kanatta da visca gibi adamı oynatamazsın birisinin elia tarzı olması sana hücumda çeşitlilik sağlar bu adam da eliadan kalitesiz değil bence.

Çevrimdışı mylife1903

Adam gelirken de bundan bir gram fazlasını vadetmedi ki. Kilit açan değil geniş alanda yayılan, Hızlı, atlet ve über teknik olmasa da iş yapabilecek seviyede teknik. İlk gelişinden bu yana değişen hiçbir şey yok. Kanatlardan birisi dar alanda iş yapabilen olursa diğer kanat olarak topu hızlı ileri çıkarıp doğru ayakla buluştursa ya da doğru hızlı koşularla alan bile açsa bizde iş yapabilir bence. Sadio mane olur demiyorum ama elia kadar oynayacak kapasitede olduğunu düşünüyorum bu ligde.
Elya asiro yetenekli oyuncu yalniz
Bunun futbol bilgisi dusuk ayrica
Nezaman ne yaoacagini bilmiyo

Cocuga da fazla yuklenmemek lazkm
Adam gecen sene 20 dakika top oynamis
20 derken dakika ortalamasi degil
Toplam 20 dakika butun sezon lig maci gormus adam

Çevrimdışı worns

Maliyeti nedeniyle yanlış transfer diyorum. 5 milyon bizim için iyi para. seviye yükseltebilecek bi oyuncu değil. ilk gelişinde de garip gelmişti transferi zaten. özellikleri konusunda üç aşağı beş yukarı benzer düşünüyoruz ama bunun bizim ilk oyun planında işimize yarayacak bi profil olmadığını düşünüyorum.

elia'yı da sevmem zaten :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Hoca bu atletizm konusunda takıntılı. Onun için teknik yeterlilik önde gelmiyor. Aldırdığı tüm oyuncularda bu sıkıntıyı görüyoruz. Elimizde hiç yetenekli aklıyla oynayan bir kanat yok. Ljajic pas yapacak adam bulamıyor. Burak bitik durumda. Atiba da artık baskı yiyor. Elneny de yeterli yaratıcılığa sahip değil. Maç sıkışıyor ve Caner'in ortalarına ve uzun toplara kalıyoruz. Attığımız gollerin çoğunun duran toptan gelmesinin sebebi de bu. Ayrıca Avcı'nın takım üzerinde bir otoritesinin olduğunu düşünmüyorum. Avcı'dan büyük takım hocası olmaz  :tabe:

o yüzden mi gidip rebocoyu aldırdı diabiyi aldırdı atlet seçimi böyleyse vah ki ne vah