Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 51 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2556958 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı tangaz

Bir tane tribündeki koltukları kaldıracaklar onun için bu kuralı getirmişler de gerçekten çok komik olmuş. Tribünde kim oturuyor ki sürekli. Oturacak adam üst kategorilerde takılıyor zaten. Kural var ama her zamanki gibi kağıtta kalmış  :tabe:

ama bu sayede 2-3 bin fazla bilet satacaksın ordan sonra deplasman tribünü koltuklarını sök yarı alana düşür sıkışsınlar orda  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

ama bu sayede 2-3 bin fazla bilet satacaksın ordan sonra deplasman tribünü koltuklarını sök yarı alana düşür sıkışsınlar orda  :D
Ona izin vermezler. Verseler de biz yapmayız. Sonuçta sadece ligde oynamayacağız. Yabancı takımların taraftarı da gelecek. Misafirperverlik olayına orayı bırakırlar. Buna UEFA organizasyonlarında da izin verilmiyor bildiğim kadarıyla  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı haluk.m

Tribünü dolduracak olan kişi yönetim. Onu da mı biz düşünelim  :ebebe:

Bizi bizden fazla kimse düşünmüyor, taraftar olmak yönetici olmaktan daha zor  :ebebe: :kop:

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bizi bizden fazla kimse düşünmüyor, taraftar olmak yönetici olmaktan daha zor  :ebebe: :kop:

maalesef abi, birde bizi bölüyorlar. oysaki hepimizin tek isteği Beşiktaşın başarısı. Ne bir mali, ne de başka bir kazancımız var.

Çevrimdışı tangaz

Ona izin vermezler. Verseler de biz yapmayız. Sonuçta sadece ligde oynamayacağız. Yabancı takımların taraftarı da gelecek. Misafirperverlik olayına orayı bırakırlar. Buna UEFA organizasyonlarında da izin verilmiyor bildiğim kadarıyla  :tabe:

koltuklar tak çıkar model olacak paravanı da kayar tip yaparsın lige uefaya ayrı dğzenleme yaparsın
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

koltuklar tak çıkar model olacak paravanı da kayar tip yaparsın lige uefaya ayrı dğzenleme yaparsın
O zaman da misafirperverlik olayı devreye girer. Efendi Beşiktaş  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

O zaman da misafirperverlik olayı devreye girer. Efendi Beşiktaş  :tabe:

illa küfretircen yani bana mustafa :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ozankarakoc

Şenol Hoca, Karius'a el sallamış  :)

"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı MUSTAFA_

SON DAKİKA - Beşiktaş'ın kol sponsoru Kalde ile yollarını ayırmasının ardından siyah beyazlı yönetim Aksa Jeneratör ile anlaşma gerçekleştirdi. Sivasspor maçında Beşiktaş'ın kol sponsoru olarak Aksa Jeneratör formadaki yerini alacak.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

SON DAKİKA - Beşiktaş'ın kol sponsoru Kalde ile yollarını ayırmasının ardından siyah beyazlı yönetim Aksa Jeneratör ile anlaşma gerçekleştirdi. Sivasspor maçında Beşiktaş'ın kol sponsoru olarak Aksa Jeneratör formadaki yerini alacak.

$\€\£ ????

Çevrimdışı MUSTAFA_

$\€\£ ????
Anlaşmanın detayları hakkında bir bilgi yok. Büyük ihtimalle basın toplantısı yapıp açıklarlar  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Anlaşmanın detayları hakkında bir bilgi yok. Büyük ihtimalle basın toplantısı yapıp açıklarlar  :tabe:
Kalde ile neden yollar ayrilmis
Kimin sirketiydi o?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kalde ile neden yollar ayrilmis
Kimin sirketiydi o?
Sahibi Aksel Topalyan imiş. Adam FBli diyorlar  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Sahibi Aksel Topalyan imiş. Adam FBli diyorlar  :tabe:

evet ve fikretin yakın arkadaşıydı fikret kaçınca ben yokum demiş hatta fikret sıkıştığında arada nakit desteği de oluyordu önden ödeme filan da yaparmış inşaat zamanı çok destek olmuş diyorlar

Çevrimdışı cursedofdragon

logoları baya kötü bakalım formada nasıl duracak çok sırıtır bence.

Çevrimdışı MUSTAFA_

SON DAKİKA - Aksa Jeneratör ile Beşiktaş 3 yıllık anlaşma imzaladı. Bu anlaşma karşılığında Beşiktaş yıllık yaklaşık 6 milyon TL kazanacak. Beşiktaş eski sponsoru Kalde'den yıllık 2 milyon TL kazanıyordu. Anlaşmaya ek olarak  Aksa Jeneratör Vodafone Park'tan loca satın aldı.

Beşiktaş Tarihi
★★★

SON DAKİKA - Aksa Jeneratör ile Beşiktaş 3 yıllık anlaşma imzaladı. Bu anlaşma karşılığında Beşiktaş yıllık yaklaşık 6 milyon TL kazanacak. Beşiktaş eski sponsoru Kalde'den yıllık 2 milyon TL kazanıyordu. Anlaşmaya ek olarak  Aksa Jeneratör Vodafone Park'tan loca satın aldı.

iyi anlaşma gibi duruyor tl cinsi olması biraz üzdü. :)

Çevrimiçi Akil Emre

Aksanın sahibi iyi Beşiktaşlıdır diye biliyorum, şu anda bu desteği sağlaması bile yeter.

Çevrimdışı mylife1903

Bu bilgi kesin mi?
Nasil yani 2 milyondan 6 milyona firlarken kulup girdisi futbolcu maaslari da dusuyorsa kulup ciktisi

Baba aku yok
Madem kaputu acmissin akuyu calma
Hem kaputi acmisin hem akuyu calmisin
Hani akuyu calmissin kaputu kapat

Bize uyarlamasi
Baba kaleci yok
La nasi yok
Paralari sacarsan tabi kaleciye maas veremezsin
Yaw baba kaleci komple yok
Tiransfer etmemisler
Viyyyyyyy
Hem borcu arttir hem kaleci alma
Hani borcu arttirmasa

Çevrimdışı tangaz

Aksanın sahibi iyi Beşiktaşlıdır diye biliyorum, şu anda bu desteği sağlaması bile yeter.

sadece beşiktaşlı
iyi olsa yıllardır kaçmazdı görevden bildim bileli şöle beşiktaşlı böle beşiktaşlı denir durur bi hayrı dokunmadı

sadece beşiktaşlı
iyi olsa yıllardır kaçmazdı görevden bildim bileli şöle beşiktaşlı böle beşiktaşlı denir durur bi hayrı dokunmadı

f.orman ile calısmak istememis olabilirler abi f.orman sonucta Beşiktaşlılar dururken gidip fenerlilere yanasmıs.

Çevrimdışı tangaz

f.orman ile calısmak istememis olabilirler abi f.orman sonucta Beşiktaşlılar dururken gidip fenerlilere yanasmıs.

gülhan ben 45 yasındayım çocukluğumdan beri kazancı şöle beşiktaşlı böle zengin hikayesi dinliyorum fikret daha dünkü başkan öncesinde de hep adı geçerdi bunların bir tek i.kalkavan aday oldugunda ismi geçiyordu o da sırf bu değil tüm zengin beşiktaşlıları toplamıştı bünyede özyeğinler filan da dahil.

gülhan ben 45 yasındayım çocukluğumdan beri kazancı şöle beşiktaşlı böle zengin hikayesi dinliyorum fikret daha dünkü başkan öncesinde de hep adı geçerdi bunların bir tek i.kalkavan aday oldugunda ismi geçiyordu o da sırf bu değil tüm zengin beşiktaşlıları toplamıştı bünyede özyeğinler filan da dahil.

o konuda haklısın bizim zenginler bizi çok umursamıyor ceplerinde akrep var.