Bu adam bu. Getirirken biliyordu herkes böyle olduğunu bilerek getirildi kullandığı kelimeler oyunu anlatışı böyleydi sen fatih terim şenol güneş mustafa denizli gibi eski tip hocaları ve açıklama stilini seviyosun diye 20 milyonluk camia böyle istemez nasıl diyebiliyosun abi? Büyük takım onu yapmaz büyük takım bunu yapmaz diyorsun da büyük takım şu kadrodan kaç oyuncu barındırır topu kontrol edip önüne alamıyor bunlar diyen de sensin bunlarla büyük takım oyunu oynat diyen de.
Avcı suçlanmasın diyen yok doğru okumamışsın her şeyin sebebi bu adam olamaz diyorum ha sen yok bu diyorsan senin dediğin olsun. Sırf "avcı kim oluyor kim ki bu avcı" diye küçük gördüğünü belirtmek için söylenmeyen bir şeyin üzerine bunu yazmanı garipsedim. Saçma sapan konuşmaya devam etmesi de sırf erzurum maçı sonrası neden 18.30'da bu hava şartlarında oynadık diye veryansın etmesine ithafen yazıldı sanırım buna bile muhalefet ediyorsunuz insan sağlığı diyor orada insan yaşıyor diyorsun ya allah aşkına buz pisti gibiydi saha izledik gördük. Sonra a spor'un yeni yetme fatih terimci ergen muhabiri çıkıp posta koyuyor kimse arkasında değil biliyor çünkü muhabir. Neyse tövbe billah bu adama gösterilen tavır hakkında anlaşamayız abdullah avcı gibi boş konuşmanın boşa tartışmanın anlamı yok gelecek hoca kim olsun o daha önemli konu.
20 milyonluk camianin 1milyonu ilgileniyor soylenen seylerle kalani sonuclara bakar
20 milyona hitap ederken ortak dil kullanilir. Fete fete diyoruz o bilmiyor mu suslu kelimelerle konusmayi, tabana hitap ediyorlar
Ben siporcu sagligi demesine elestiri getirmiyorum insan sagligi demesine elestiri getiriyorum
Benim 9 yasinda kizim -30derecede yuruye yuruye okula antremana gidip geliyor neyin insan saglidindan bahsediyor. Sacma olan o
Malzeme konusuna gelince
Buyuk takimsin buyuk takim gibi oynarsin kazanirsin kaybedersin suster gibi
Ya da eldeki malzemeye gore oynarsin mal bu bunu oynar bunlar dersin aykut kocaman gibi
Avci ne onu ne onu yapabiliyor
Taktigim bu bunu oynayacaz desin ve sonuna kadsr oynatsin ya da besiktas bunu oynar kim gelirse gelsin bunu oynayacak desin
Ne emmeye ne gommeye geliyor
Boyle insanlarin da karakter piroblemi vardir