Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2555896 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı tangaz

Şenol Güneş nedense sadece bizim oyuncuları konuşuyor. Ben gidip de sakatlanan Merih hakkında konuştuğunu duymadım. İşi gücü Beşiktaş'a laf sokmak olmuş  :money:

bu konuda haklıdır asla diyemem ama nedenlerini tahmin edebiliyorum adam son 2 sene öyle yıpratıldı öyle bizans oyunlarına maruz kaldı ki fikret ve ekibince şimdi fırsatı bu fırsat deyip rövanş alıyor bence de doğru yapmıyor ben olsam aynını yapmam ama gerçeklerin öğrenilmesi adına da iyi oluyor.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

taraftar görmek istediğini görüp duymak istediğini duyuyor şampiyonluk gelince de 3 maymunu oynuyor

adam şampiyon oldu sene bitti tv.ye çıktı kimse gitmesin transfer istemiyorum maaşlar zamanında ödensin bana yeter dedi üstelik bunu isolu serdarlı kadro için söyledi daha ne desin. 2.şampiyonluk geldi ilk cümlesi kimse gitmesin kimse gelmesin maaşlar ödensin yeter abuş kiralıktı alınmıyorsa burak gelsin elde babel ve q7 var yedek kanatta volkan kafi 20 milyonu sağa sola ceplere saçmayın maaşlar ödensin dedi daha ne desin herif çıksa konuşsa herifi indirip sonrada hain kalkışmaydı diyeceklerdi.
Kovalim bunu dedigimde kovsaydik abi
1 milyar az borcumuz olurdu
Fikret ve avanesi o sene devre arasini goremez bu paralari sacamazdi simdiye de bisi degismezdi belki clde cikamazdik o da muhim bi basari degil zaten

Senol da iyi saftirikmis
Taraftar arkasindayken darbeyi yapacakti

Onur Küçük

• Ziyaretçi

bu konuda haklıdır asla diyemem ama nedenlerini tahmin edebiliyorum adam son 2 sene öyle yıpratıldı öyle bizans oyunlarına maruz kaldı ki fikret ve ekibince şimdi fırsatı bu fırsat deyip rövanş alıyor bence de doğru yapmıyor ben olsam aynını yapmam ama gerçeklerin öğrenilmesi adına da iyi oluyor.
Adam konuşsa da konuşmasa da suçlu ilan edilecek. Konuşsa niye konuştu konuşmasa niye konuşmadı. Bu da ilginç bir durum.

Çevrimdışı mylife1903

Anc de ayni abi
Devamli lafla dovuyorlar
Nelere maruz kaldilarsa
Bunlar sonuctur yalniz gozden kaciyor
Hem de onlarin degil
Baskalarinin yaptiklarinin sonucudur
Haftaya erdal torun ile adnan dalga da baslar laf sokmaya iyice senlenir ortam

Çevrimdışı tangaz

20 milyonluk camianin 1milyonu ilgileniyor soylenen seylerle kalani sonuclara bakar
20 milyona hitap ederken ortak dil kullanilir. Fete fete diyoruz o bilmiyor mu suslu kelimelerle konusmayi, tabana hitap ediyorlar

Ben siporcu sagligi demesine elestiri getirmiyorum insan sagligi demesine elestiri getiriyorum
Benim 9 yasinda kizim -30derecede yuruye yuruye okula antremana gidip geliyor neyin insan saglidindan bahsediyor. Sacma olan o

Malzeme konusuna gelince
Buyuk takimsin buyuk takim gibi oynarsin kazanirsin kaybedersin suster gibi
Ya da eldeki malzemeye gore oynarsin mal bu bunu oynar bunlar dersin aykut kocaman gibi

Avci ne onu ne onu yapabiliyor
Taktigim bu bunu oynayacaz desin ve sonuna kadsr oynatsin ya da besiktas bunu oynar kim gelirse gelsin bunu oynayacak desin
Ne emmeye ne gommeye geliyor
Boyle insanlarin da karakter piroblemi vardir

şuster konusuda enteresandır çoğu kimse bilmez ama adam tam bir çalışan aslında. patrona soruyor takımı nasıl oynatmamı istersiniz die hücum mu savunmamı kontra mı ne istiyorsunuz diyor. hangi hoca demiş bunu? walla enteresan. tabi yanıt hücum oluyor sonra bu transfer listesi sunuyor derken bizimkiler alıyorlar birilerini evet hocam listeyi aldık az sapmalar oldu ama hadi hücuuum diyorlar  :D fıkra gibi ama cidden böyle olmuş.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Şenol Güneş nedense sadece bizim oyuncuları konuşuyor. Ben gidip de sakatlanan Merih hakkında konuştuğunu duymadım. İşi gücü Beşiktaş'a laf sokmak olmuş  :money:

beşiktaşa değil fikret ve ekibine die düzeltme gereği hissettim. zira fikret ve ekibi beşiktaş değildir.  :bandit:

Çevrimiçi yaço58

neyin rövanşı raövanşı zaten aldı hoca fb 3-0dan 3-3 olurken kenarda bizim gibi izleyip hafta içi koşa koşa milli takıma imza atarak aldı rövanşı gerçekleri öğrenilmesi benimde merak ettiğim bir konu nihat özdemir şenol hocayla görüşmelerimizi gizli gizli sürdürüp imza attırdık derken şenol hocanın tff ile görüşmedim sadece yd ile berberde karşılaştık demeci bunlardan hangisi gerçek bunlarıda açıklasın gerçeklerin öprenilmesi adına iyi olur

Çevrimdışı tangaz

Anc de ayni abi
Devamli lafla dovuyorlar
Nelere maruz kaldilarsa
Bunlar sonuctur yalniz gozden kaciyor
Hem de onlarin degil
Baskalarinin yaptiklarinin sonucudur
Haftaya erdal torun ile adnan dalga da baslar laf sokmaya iyice senlenir ortam

evet abi zamanında baskıyla bizans oyunlarıyla susturulanlar el etek çektirilenler şimdi rövanşı alıyorlar o zaman tokmak başkasındaydı şimdi bunlarda çünkü ve tokmağı olan davula vuruyor olan da bize oluyor demeyeceğim olan olmuş zaten biz olmuşun arkasından konuşuyoruz sadece, allah belamızı vereceği kadar vermiş.

Çevrimdışı mylife1903

Adam konuşsa da konuşmasa da suçlu ilan edilecek. Konuşsa niye konuştu konuşmasa niye konuşmadı. Bu da ilginç bir durum.
Ancnin gazini almasi lazim senolun
Su sahsim devletinde sampiyonaya kadar senola tek laf edebilecek adam var onunda isi basindan asgin libya mibya derken. Ne basin ne baskasi kimse tek kelime edemez, fetocu diye iceri atarlar
Sampiyonada rezil olursak ki ben oyle dusunuyorum ozaman da senola atis serhest ha mucize oldu guruptan falan cikarsa tutmayin lazorinoyu fikret orman ulkeye giremez

Anc nin yerinde olsam cagirir gorusurdum 2 oyuncu sorar gonlunu alirdim umit takimdan hocam 3-4 oyuncu falan sen bilirsin, hoooop yelkenler suya ha anc yapar mi bilemiyorum, gordugum ancnin daha da gazlayacagi hojam ben yokken ne dedi bu sana ne yaptilar hocam, hojam belge var mi soyle hojam ben ibrasini da sikacagim bogazindan agzina sokacagim

Çevrimdışı tangaz

neyin rövanşı raövanşı zaten aldı hoca fb 3-0dan 3-3 olurken kenarda bizim gibi izleyip hafta içi koşa koşa milli takıma imza atarak aldı rövanşı gerçekleri öğrenilmesi benimde merak ettiğim bir konu nihat özdemir şenol hocayla görüşmelerimizi gizli gizli sürdürüp imza attırdık derken şenol hocanın tff ile görüşmedim sadece yd ile berberde karşılaştık demeci bunlardan hangisi gerçek bunlarıda açıklasın gerçeklerin öprenilmesi adına iyi olur

ben yazdım gerçekleri burda; yd.nin şişhanedeki ofisinde görüştüler görüşmeyi de fikret organize etti hatta hazır bulundu die. sonrasında orda karşılaştık burda karşılaştık demeçleri konuyu kamuoyuna aktarım yalanlarıdır, gerçek olan şenolu fikretin altın tepside sunmasıdır...

Çevrimdışı mylife1903

evet abi zamanında baskıyla bizans oyunlarıyla susturulanlar el etek çektirilenler şimdi rövanşı alıyorlar o zaman tokmak başkasındaydı şimdi bunlarda çünkü ve tokmağı olan davula vuruyor olan da bize oluyor demeyeceğim olan olmuş zaten biz olmuşun arkasından konuşuyoruz sadece, allah belamızı vereceği kadar vermiş.
Bunlar olacaktir gayet normal. Hesaplasmalar olur eskiye yonelik
Kenan evreninyargilamadik mi
Sitalin kult ilan edilip rezil edilmedi mi
Menderes asilmadi mi
Kaddafi saddam gume gitmedi mi
Simdi de fo ve avenesi rezil edilecek

Duzgun yonetilen ulkelerde mesela boyle olmuyor, devamlilik esastir, asilan abd baskani olmus mu

Çevrimdışı mylife1903

ben yazdım gerçekleri burda; yd.nin şişhanedeki ofisinde görüştüler görüşmeyi de fikret organize etti hatta hazır bulundu die. sonrasında orda karşılaştık burda karşılaştık demeçleri konuyu kamuoyuna aktarım yalanlarıdır, gerçek olan şenolu fikretin altın tepside sunmasıdır...
Taraftar ne bilsin fonun bonservis istedigini
Sonra sozler verildigini sonra gs maci falan filan
Sahsim kandirildi aldatildi

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Ancnin gazini almasi lazim senolun
Su sahsim devletinde sampiyonaya kadar senola tek laf edebilecek adam var onunda isi basindan asgin libya mibya derken. Ne basin ne baskasi kimse tek kelime edemez, fetocu diye iceri atarlar
Sampiyonada rezil olursak ki ben oyle dusunuyorum ozaman da senola atis serhest ha mucize oldu guruptan falan cikarsa tutmayin lazorinoyu fikret orman ulkeye giremez

Anc nin yerinde olsam cagirir gorusurdum 2 oyuncu sorar gonlunu alirdim umit takimdan hocam 3-4 oyuncu falan sen bilirsin, hoooop yelkenler suya ha anc yapar mi bilemiyorum, gordugum ancnin daha da gazlayacagi hojam ben yokken ne dedi bu sana ne yaptilar hocam, hojam belge var mi soyle hojam ben ibrasini da sikacagim bogazindan agzina sokacagim
Şampiyonada rezil olursak Milli takımın başına Avcı'yı getiririz. Oyuncu havuzundan istediğini seçer sistemini rahat rahat uygulayacağı.

Ahmet Nur Çebi akıllı adamdır. Ne yapılması gerektiğini bilir. Fikret Beyle olan meselesi öncelikle kendi aralarında olan meseledir. Şenol Güneş'in de gönlünü almasını bilir.

[ Son Düzenleme: 17 Ocak 2020, 12:51:30 Onur Küçük ]

Çevrimdışı tangaz

fikretin henüz federasyon başkanlığı hayali kurduğu beklentisi olduğu günlerdi.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

gese maçı sözü mü verildi yoksa Fikret Beye başkanlık sözü gibi asıl olarak onun menfaatine olacak sözler mi verildi? Bu konulara dalacaksak çok malzeme çıkar.  Fikret Bey , gs maçına gelmemişti. Belli ki sonucunu biliyordu o maçın.

Çevrimdışı mylife1903

Şampiyonada rezil olursak Milli takımın başına Avcı'yı getiririz. Oyuncu havuzundan istediğini seçer sistemini rahat rahat uygulayacağı.

Ahmet Nur Çebi akıllı adamdır. Ne yapılması gerektiğini bilir. Fikret Beyle olan meselesi öncelikle kendi aralarında olan meseledir. Şenol Güneş'in de gönlünü almasını bilir.
Abi akilli tabi adam ama cok fevri ve saskin
Azicik sakin olmasi lazim kolay degil adami da anliyorum mopinkin hasi yapilmis, gucune gitmis, kirilmis
Daha gecen gun ezikci yoneticiye sokup cikartti laflari.

Ben haberin oldugunu sanmiyordum imzan yok ama haberin varsa seni de ibra etmeyelim gibisinden konusmus hem de suratina

Çevrimdışı mylife1903

gese maçı sözü mü verildi yoksa Fikret Beye başkanlık sözü gibi asıl olarak onun menfaatine olacak sözler mi verildi? Bu konulara dalacaksak çok malzeme çıkar.  Fikret Bey , gs maçına gelmemişti. Belli ki sonucunu biliyordu o maçın.
Belgesi yok o konunun abi
Ayrica senolu ilk kez gotumesi de degil o zaten bir kerede arabasini cagirip soforuyle gondermis
Gorucu usulu
Kizini da boyle evlendirir insallah

Çevrimdışı tangaz

fikret beyin kaçış senaryosu yazdığı günlerdi çünkü federasyon başkanlığı beklentisi suya düşmüştü federasyon başkanı olarak kaçmak niyetinde idi koltuğuda serdal adalıya devrederekten sonra işler değişti kaçış planı da değişti haliyle, nihatın başkanlığını forumda ilk açıklayanda bendim o açıklamayıda gese maçından filan haftalar önce yapmıştım.

Çevrimdışı tangaz

anç belli ki bu seneyi gözden çıkardı (görünüşe göre haksız da değil) ve son günlerde yazılan çizilen yeni yapılandırma işlerine ağırlık vermiş halde (umarım öyledir)...

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Belgesi yok o konunun abi
Ayrica senolu ilk kez gotumesi de degil o zaten bir kerede arabasini cagirip soforuyle gondermis
Gorucu usulu
Kizini da boyle evlendirir insallah
Adam son maçından sonra 'Ben gitmek istemedim ama birileri gitmemi istedi' dedi. 65 yaşındaki adamı şimdi de yalancı ilan edelim 'Yok sen kendin gitmek istedin. Yalan söyleme' diye. Adam gitti. Sonrasında Fikret Bey ve futbol teorisyeni taraftarımızın istedikleri oldu. O teoriler, edilen süslü püslü sözler de gerçekleşmeyince şimdi o konuyu değiştirmek şart oldu.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

anç belli ki bu seneyi gözden çıkardı (görünüşe göre haksız da değil) ve son günlerde yazılan çizilen yeni yapılandırma işlerine ağırlık vermiş halde (umarım öyledir)...
Ben olsam ben de aynısını yapardım. Taraftara güvenip sisteme uyar diye 1-2 vasat adam alsa o taraftar birkaç ay sonra niye bunları aldın diye gömmeye başlayacak. O taraftar ki geçmişte yaptıkları ortada.

Çevrimdışı mylife1903

Adam son maçından sonra 'Ben gitmek istemedim ama birileri gitmemi istedi' dedi. 65 yaşındaki adamı şimdi de yalancı ilan edelim 'Yok sen kendin gitmek istedin. Yalan söyleme' diye. Adam gitti. Sonrasında Fikret Bey ve futbol teorisyeni taraftarımızın istedikleri oldu. O teoriler, edilen süslü püslü sözler de gerçekleşmeyince şimdi o konuyu değiştirmek şart oldu.
Taraftari anca bir sok olay kenetler abi
Mesela avciya orta geldi o asiporcu basinciya canli yayinda kufur etseydi hoca sivas maci 45bindi
Sok kufuru ya 1-2 mac ceza verirler
Ancde de ayni tff mi karsinda bas kufuru hepinizin de tabutunuzun civisinden yedi gobeginize
Al sonra knadins gulermeyi 40bin yuroyu ver cebinden gulermeye girsin odesin malatyaya ya da sergenden borc iste sergen alacagindan vazgecti falan haber yaptirirsin ver gulermeye 1903tele para ver eline akbili ordan da yap reklamini
Bah taraftar nasil gaza geliyor

Yahu salin anasinisatim nejipjani hakeme bi tokat atsin 10-12 mac bisi verirler win/win

Çevrimdışı mylife1903

Ben olsam ben de aynısını yapardım. Taraftara güvenip sisteme uyar diye 1-2 vasat adam alsa o taraftar birkaç ay sonra niye bunları aldın diye gömmeye başlayacak. O taraftar ki geçmişte yaptıkları ortada.
Anc ike fo yer degistirmis olsa
Fo geldigi gun negroyu alirdi yanina mitro falan
Anc kullanamadinoynatamadi bunlari falan
Cok tahminedilebilir bir adamdi fo

Ydye cildirt bizi falan diyordu taraftar
Foya ekonomi bakani olsun falan
Algi boyle bisi

Çevrimdışı tangaz

bende özellikle yedek erzurumdan 3 gol yediğimizden beri sakın transfer yapılmasın paralar boşa gitmesin kadro şişmesin yaza kontenjanı boşaltmakla debelenmeyelim modundayım.

Çevrimdışı tangaz

Anc ike fo yer degistirmis olsa
Fo geldigi gun negroyu alirdi yanina mitro falan
Anc kullanamadinoynatamadi bunlari falan
Cok tahminedilebilir bir adamdi fo

Ydye cildirt bizi falan diyordu taraftar
Foya ekonomi bakani olsun falan
Algi boyle bisi

çokomel bakanlığı ile benzerlikler yok değil abi orda da tarihi açık var kefen parasına rağmen burda da