Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 51 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2555880 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Anc ike fo yer degistirmis olsa
Fo geldigi gun negroyu alirdi yanina mitro falan
Anc kullanamadinoynatamadi bunlari falan
Cok tahminedilebilir bir adamdi fo

Ydye cildirt bizi falan diyordu taraftar
Foya ekonomi bakani olsun falan
Algi boyle bisi
Fikret Bey'in en güzel yaptığı şeylerden biridir zaten insanların gözünü boyamak, mağdur olmak. Ama bizim taraftarımız da seviyor işte böyle profilleri. İlginçtir Fikret Bey çirkin veya diksiyonu düzgün olmayan bir kişi olsa ama yine aynı hareketleri yapsa taraftar bu kez farklı tepki gösterirdi. Karius'un golleri yemesi ile Tolga'nın golleri yemesi arasındaki karşılaştırmada olduğu gibi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bir anketimizin daha ömrünün sonuna geldik. Mevcut yönetim bu transfer döneminde başarısız olduğu açık. En azından oyuncu göndermelerini beklerdim. Umarım kalan günlerde yüzümüzü güldürmese de tebessüm ettirecek hamleler yaparlar.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Bir anketimizin daha ömrünün sonuna geldik. Mevcut yönetim bu transfer döneminde başarısız olduğu açık. En azından oyuncu göndermelerini beklerdim. Umarım kalan günlerde yüzümüzü güldürmese de tebessüm ettirecek hamleler yaparlar.

sırada ki anket ligi kaçıncı sırada bitiririz olsun bence.

Şimdiden vermeye başlayalım :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

sırada ki anket ligi kaçıncı sırada bitiririz olsun bence.

Şimdiden vermeye başlayalım :)
Ligde bir kaç maç görmeden o anketi açmak mantıksız olur. Onun için haftalık ankete devam  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yeni anketimiz açılmıştır. Oy verebilirsiniz  :)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Yeni anketimiz açılmıştır. Oy verebilirsiniz  :)

7yi işaretledim ama 6.da olabiliriz
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Fikret Bey'in en güzel yaptığı şeylerden biridir zaten insanların gözünü boyamak, mağdur olmak. Ama bizim taraftarımız da seviyor işte böyle profilleri. İlginçtir Fikret Bey çirkin veya diksiyonu düzgün olmayan bir kişi olsa ama yine aynı hareketleri yapsa taraftar bu kez farklı tepki gösterirdi. Karius'un golleri yemesi ile Tolga'nın golleri yemesi arasındaki karşılaştırmada olduğu gibi.
Magdurun sinerjisi mutis oluyor abi
Gecen sezon lazrail bi sapladi kirbaci karyusa
Vay arkadas neden elestirisin falan magdura kurbana bagladi karyus sonra o sinerji ile direkten donen ki na basina carpip cikan falan derken toparlwndi
Bah sivas macinda da aynisi olacak bugun silgiti yedi mutis oynayacak ayni diyabi ile nekodu gibi burak da atacak

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Biraz pahalı olmuş sanki  :alala:

https://twitter.com/ComeTo1903/status/1218126933508132865

normal @MUSTAFA_ uçtu zaten fiyatlar  :tabe:

Bir de sadece Burger king değil herhalde TAB Gıdanın olduğu her yerde ürünlerimiz olacakmış diye bir haber var doğru mu  :alala:

Çevrimdışı tangaz

Magdurun sinerjisi mutis oluyor abi
Gecen sezon lazrail bi sapladi kirbaci karyusa
Vay arkadas neden elestirisin falan magdura kurbana bagladi karyus sonra o sinerji ile direkten donen ki na basina carpip cikan falan derken toparlwndi
Bah sivas macinda da aynisi olacak bugun silgiti yedi mutis oynayacak ayni diyabi ile nekodu gibi burak da atacak

karyus hakkında konuştu die suçlayanlar şimdi görevdeyken niye konuşmadı diyor ama
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı MUSTAFA_

normal @MUSTAFA_ uçtu zaten fiyatlar  :tabe:

Bir de sadece Burger king değil herhalde TAB Gıdanın olduğu her yerde ürünlerimiz olacakmış diye bir haber var doğru mu  :alala:
Uçtu ama bu kadar uçmadı. Ben bu fiyata iki menü ve ekstralarını aldım geçen gün  :tabe:

Anlaşma şöyleymiş  :tabe:

"Burger King başta olmak üzere, Popeyes, Arby's, Sbarro, Usta Dönerci ve Usta Pideci markalarının en sevilen ürünlerinden oluşturulan 2’şer menüsü, Beşiktaş menüsü olarak taraftarlarımızla buluşacak."

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

bize kaç tl kalacakmış menü başına acep?
Şimdi basın toplantısını okudum resmi siteden de payın ne kadar olduğunu söylememişler  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Uçtu ama bu kadar uçmadı. Ben bu fiyata iki menü ve ekstralarını aldım geçen gün  :tabe:

"Burger King başta olmak üzere, Popeyes, Arby's, Sbarro, Usta Dönerci ve Usta Pideci markalarının en sevilen ürünlerinden oluşturulan 2’şer menüsü, Beşiktaş menüsü olarak taraftarlarımızla buluşacak."

ben börgır kingden wupır menü yerim ama kaç paraydı hatırlayamadım sahi bi wupır ne kadar şuan?

kampanyaya denk gelmişsindir mustafa :D

Bende çok sipariş veririm 1-1.5 sene önce menuler 20 tl civarı bandındaydı ufak ufak 23-24-25 derken şöyle doyurucu bir menuyu artık 30-35 tl'ye alabiliyorsun artık.

Herşey çok pahalı :)

ben börgır kingden wupır menü yerim ama kaç paraydı hatırlayamadım sahi bi wupır ne kadar şuan?

27,95 tl abi standartı.
Double whoper alırsan 32,95tl
Rodeo Whopper alırsan 30,45tl
Triple Whopper alırsan 39,95tl.

fiyatlar uctu uctu.

Çevrimdışı tangaz

kampanyaya denk gelmişsindir mustafa :D

Bende çok sipariş veririm 1-1.5 sene önce menuler 20 tl civarı bandındaydı ufak ufak 23-24-25 derken şöyle doyurucu bir menuyu artık 30-35 tl'ye alabiliyorsun artık.

Herşey çok pahalı :)

yok öyle bir kampanya gülhan mustafa karıştırdı belli ki 30 değil 50 tl ödemiştir  :D 2 menü artı ekstra yok abicim nasıl 30tl olur imposibil

Çevrimdışı tangaz

27,95 tl abi standartı.
Double whoper alırsan 32,95tl
Rodeo Whopper alırsan 30,45tl
Triple Whopper alırsan 39,95tl.

fiyatlar uctu uctu.

3-4 ay evvel 22,95e almıştım standartı sonra 20 tlye almıştım aha indirim mi var olmuştum sonrada 25-26 tl gibi bişi ödemeiştim sanki bak gene zamlanmış şey pardon fiyat güncellemesi olmuş.

3-4 ay evvel 22,95e almıştım standartı sonra 20 tlye almıştım aha indirim mi var olmuştum sonrada 25-26 tl gibi bişi ödemeiştim sanki bak gene zamlanmış şey pardon fiyat güncellemesi olmuş.

2 tl 3 tl derken buralara kadar geldi.

Çevrimdışı mylife1903

Dabil vupir ustune peynirli yaninda 9lu nagitsla 6$ veriyom boyuh menu
2 tane yiyom hem cok yemis oluyom hem obur gune kadar bisi yemedigim icin az yemis oluyorum

Çevrimdışı tangaz

2 tl 3 tl derken buralara kadar geldi.

wupır beni doyuruyor doyurmasına da tam kesmiyor 3 kişi börgıra gidip 100 tl bayılmaktansa kebapçıya gidiyorum 120 tl ödüyorum öküz gibi doyuyorum

Çevrimdışı tangaz

Dabil vupir ustune peynirli yaninda 9lu nagitsla 6$ veriyom boyuh menu
2 tane yiyom hem cok yemis oluyom hem obur gune kadar bisi yemedigim icin az yemis oluyorum

bizim burdan bi arkadaş noelde amerikaya gitti wupır menüye 16,95 dolar ödemiş 100tl ediyo pahalılığa bah ameriga bizi kıskanıyo

yok öyle bir kampanya gülhan mustafa karıştırdı belli ki 30 değil 50 tl ödemiştir  :D 2 menü artı ekstra yok abicim nasıl 30tl olur imposibil

Kampanyalar oluyor abi arada ondan faydalanmıstır bende takip ediyorum ama tabi fark var 2 li menüde hamburger ekmeği kücük oluyor tadımlık diğerinde büyük oluyor :D

Örn 2 hamburger 1 patates 1 lt kola 29,90tl

https://www.tiklagelsin.com/kampanyalar-ve-duyurular/burger-king-den-yeni-ikili

wupır beni doyuruyor doyurmasına da tam kesmiyor 3 kişi börgıra gidip 100 tl bayılmaktansa kebapçıya gidiyorum 120 tl ödüyorum öküz gibi doyuyorum

En güzeli bir kuzu alıp kesmek doya doya et yemek kebapçıda ben doymuyorum kazıklanıyoruz :D

Çevrimdışı tangaz

Kampanyalar oluyor abi arada ondan faydalanmıstır bende takip ediyorum ama tabi fark var 2 li menüde hamburger ekmeği kücük oluyor tadımlık diğerinde büyük oluyor :D

Örn 2 hamburger 1 patates 1 lt kola 29,90tl

https://www.tiklagelsin.com/kampanyalar-ve-duyurular/burger-king-den-yeni-ikili

menü büyükçedir inşallah da taraftar ilgi gösterir diyelim