Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 47 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2554932 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimiçi Samet Ç

Şenol Güneş bu konuşmadan, laf sokmadan duramaz. Keşke bunları Beşiktaş'ın hocasıyken de söyleseydi de ona göre hareket etseydik
Fikret ile sorunları yüzünden kocaman bir enkaz bıraktı hala konuşuyor bak işine milli takımınla ilgilen iki destek gören fatih terime bağlıyor

Çevrimiçi murat

1 sn.de 5-6 metre kat etmek için 20 km/h hızla koşmak gerekir biz oyunda pozisyon almakdan bahsediyoruz markajdan bahsediyoruz kaldıki süre 1 saniyeden kısa olup saniyeden kısa sürede reaksiyon alıp alan değiştirmek öyle dediğin gibi olmuyor 100metre koşucusu gibi start çizgisinde silah sesini beklemiyor oyuncular bunun konsantrasyondan fiziksel güce yorgunluğa varana değin bir sürü parametresi var .

diğer taraftan topu 15-20 metre geriden ortaladın 1 saniye önce kestin yani arkadaşında demarke iken kesmiştin pekii topu birde kesmeyip içe kat ederken çizgiye inerken 15-20 metre top sürerken kaç saniye geçiyor bunu da söylermisin? nereden baksak 5-10 saniye civarı süre geçer ve o sürede rakibin tüm oyuncuları bile geri dönebilir demarke tek bir oyuncun kalmayabilir.
rakip dönüyorsa sen de içeri giriyorsun opsiyonun çoğalıyor.

Çevrimdışı tangaz

takoz demedim kendi kalene atıyorsun dedim :lol:

recep çetinin lakabı takoz murat ne dediğini sende biliyorsun bende biliyorum forum kurallarına neden uymuyorsun bak 6 ay ceza alırsın uyarmadı deme
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

bolt 100metreyi 10 saniyede koşuyor futbolcularda 12 saniyede koşar. Bazen çok abartıyorsunuz.arada uçurumlar yok.
Bizim takimda kim kosar abi 12 saniyede
Ozzi kosar mi mesela

Çevrimdışı tangaz

Şenol Güneş bu konuşmadan, laf sokmadan duramaz. Keşke bunları Beşiktaş'ın hocasıyken de söyleseydi de ona göre hareket etseydik.

o zamanda neden şimdi konuşuyor dışarı malzeme veriyor kol kırılır yen içinde kalır diyenler olurdu emin ol  :tabe:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

recep çetinin lakabı takoz murat ne dediğini sende biliyorsun bende biliyorum forum kurallarına neden uymuyorsun bak 6 ay ceza alırsın uyarmadı deme
Forumda herkes esit abi
Kalani sen seyi seedersin

Çevrimdışı tangaz

bolt 100metreyi 10 saniyede koşuyor futbolcularda 12 saniyede koşar. Bazen çok abartıyorsunuz.arada uçurumlar yok.

haftalarca aylarca idman yapıp sadece 10 saniye koşmakla 90 dk içinde koşmak aynı şey değil konsantrasyonun düşse o yorgunlukla sen 1 saniye duraksasan rakip ise depara kalkmış koşan adam olsa sana saniyede 5-10 metre fark atabilir savunmacı geri geri koşuyor hücumcu öne doğru bu bile bir etken hepsini geçtim matematiğe azcık saygın olsun sana matematiksel hesap veriyorum yokyok diyorsun bedava ders veriyorum daha ne istiyorsun millet makina mühendisinden matematik dersi almak için dünya para ödüyor kıymet bil azıcık  :D

Çevrimiçi murat

öyle olsa takoz recep derdim. Recepin meşhur çayala takışını hatırlarsın.

Çevrimiçi murat

Bizim takimda kim kosar abi 12 saniyede
Ozzi kosar mi mesela
12 saniyede koşamayan futbol oynamasın artık.

Çevrimdışı tangaz

öyle olsa takoz recep derdim. Recepin meşhur çayala takışını hatırlarsın.

uefada haftanın golü seçilmişti nasıl unuturum  :D

neyse, ne yapmaya çalıştığının ben farkındayım murat...

Çevrimiçi murat

haftalarca aylarca idman yapıp sadece 10 saniye koşmakla 90 dk içinde koşmak aynı şey değil konsantrasyonun düşse o yorgunlukla sen 1 saniye duraksasan rakip ise depara kalkmış koşan adam olsa sana saniyede 5-10 metre fark atabilir savunmacı geri geri koşuyor hücumcu öne doğru bu bile bir etken hepsini geçtim matematiğe azcık saygın olsun sana matematiksel hesap veriyorum yokyok diyorsun bedava ders veriyorum daha ne istiyorsun millet makina mühendisinden matematik dersi almak için dünya para ödüyor kıymet bil azıcık  :D
herşeyi matematik ve istatistikle açıklayamazsın. Hele elinde love varken orta yapılmasını.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Şenol Güneş bu konuşmadan, laf sokmadan duramaz. Keşke bunları Beşiktaş'ın hocasıyken de söyleseydi de ona göre hareket etseydik.
Söylemediğini nereden biliyoruz ki? Söylenmesi gereken kişilere yani yöneticilere söylemiştir. Sonra da o yöneticiler o teknik direktörlük pozisyonuna kendi işlerini rahat götürecek birini getirmeye çalışmıştır. Adamın tarzı değil yönetimi taraftara şikayet etmek. Etse zaten linci yiyecek. Asıl taraftar neredeydi birkaç yönetici ve menajer bir olup kadroyu kendi emellerine göre şekillendirirken? 

Çevrimdışı MUSTAFA_

Fikret ile sorunları yüzünden kocaman bir enkaz bıraktı hala konuşuyor bak işine milli takımınla ilgilen iki destek gören fatih terime bağlıyor
Ben diyorum FT ekolü hakim ülkede diye. Kimse inanmıyor  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

rakip dönüyorsa sen de içeri giriyorsun opsiyonun çoğalıyor.

takım savunmaya top yekün döner ama hücum eden en babası 5-6 kişi çıkar herkes eşit sürede koşsa senin 1 oyuncunu 2 kişi marke eder opsiyon arttı mı azaldı mı? bunu böyle ezberden konuşmak yersiz hücuma çıkan oyuncun beyinli mi beyinsiz mi boşa mı kaçıyor yoksa 3 kişinin ortasına mı dalıyor uzaaar gider detaylarda boğulursun.
[ Son Düzenleme: 17 Ocak 2020, 12:16:43 tangaz ]

Çevrimdışı mylife1903

Söylemediğini nereden biliyoruz ki? Söylenmesi gereken kişilere yani yöneticilere söylemiştir. Sonra da o yöneticiler o teknik direktörlük pozisyonuna kendi işlerini rahat götürecek birini getirmeye çalışmıştır. Adamın tarzı değil yönetimi taraftara şikayet etmek. Etse zaten linci yiyecek. Asıl taraftar neredeydi birkaç yönetici ve menajer bir olup kadroyu kendi emellerine göre şekillendirirken?
Soyledigini duyuyoruz
Sozler verildigini duyuyoruz
Sonra yapilani goruyoruz ama belgesi yok

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şu an yaptığı ne peki? Şu an o zamanki yönetimi taraftarın önüne atmıyor mu? O zaman risk alıp bazı şeyleri basın önünde söyleseydi belki şu an bu durumda olmazdık. Şenol Güneş'in teknik direktörlüğüne bir sözüm yok ama bu konuda kendisinin de hataları var.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi tolga1903

Avci kim ki suclanmasin
Bu sene alsin kupayi seneye de alsin 3. Sene basarisiz olursa faturayi taraftar yonetime keser

2 kupa almis adam itin poposuna sokuldu avci daha elestirilmiyir bile
Gecen sene yazilanlari ac oku

Sacma sapan konusmaya devam ederse avci taraftar onu kulubeden iki adam cikamayacak hale getirecek, ona buna suslu kelimelerle konusup araya bir iki siir yazip AA baskili acendalar falan hediye etmekle buyuk takim calistirilmaz.

Buyuk takim topu geri kazanma suresi gibi salak salak istatistiklere bakmaz cikar topunu oynar bunlari oyuncularla yardimcilarinla konusursun. Sen buyuk takimsin ikinci lig takimina topu vermezsin ikinci lig takimina taktik falan yapmazsin cikar kendi topunu oynarsin

Erzurum macinda ortasahada kaptigi topu kalecisine 3 pasta goturen buyuk takim teknik direktoru ikinci devreye cikmaz, ne anlatiyorsun

Gegenpirez tirinziksiyon falan suslu kelimelerle konusulmaz 20milyonluk camiada hani bide kime pirez yapacaksin rakip zaten topu sana veriyor, beyinsiz olmak lazim topun pesinde kosmak icin

Bu adam bu. Getirirken biliyordu herkes böyle olduğunu bilerek getirildi kullandığı kelimeler oyunu anlatışı böyleydi sen fatih terim şenol güneş mustafa denizli gibi eski tip hocaları ve açıklama stilini seviyosun diye 20 milyonluk camia böyle istemez nasıl diyebiliyosun abi? Büyük takım onu yapmaz büyük takım bunu yapmaz diyorsun da büyük takım şu kadrodan kaç oyuncu barındırır topu kontrol edip önüne alamıyor bunlar diyen de sensin bunlarla büyük takım oyunu oynat diyen de.

Avcı suçlanmasın diyen yok doğru okumamışsın her şeyin sebebi bu adam olamaz diyorum ha sen yok bu diyorsan senin dediğin olsun. Sırf "avcı kim oluyor kim ki bu avcı" diye küçük gördüğünü belirtmek için söylenmeyen bir şeyin üzerine bunu yazmanı garipsedim. Saçma sapan konuşmaya devam etmesi de sırf erzurum maçı sonrası neden 18.30'da bu hava şartlarında oynadık diye veryansın etmesine ithafen yazıldı sanırım buna bile muhalefet ediyorsunuz insan sağlığı diyor orada insan yaşıyor diyorsun ya allah aşkına buz pisti gibiydi saha izledik gördük. Sonra a spor'un yeni yetme fatih terimci ergen muhabiri çıkıp posta koyuyor kimse arkasında değil biliyor çünkü muhabir. Neyse tövbe billah bu adama gösterilen tavır hakkında anlaşamayız abdullah avcı gibi boş konuşmanın boşa tartışmanın anlamı yok gelecek hoca kim olsun o daha önemli konu.

Çevrimdışı tangaz

herşeyi matematik ve istatistikle açıklayamazsın. Hele elinde love varken orta yapılmasını.

o zaman herşeyi istatistikle açıklayan topu 5 saniyede geri aldık dorukhanı geçen seneden 8 metre önde kullanıyorum onu bu şekilde kevin de brüne dönüştürecem filan diyen adamı naapacaz?

love konusuna gelirsek adam burda normal değildi yumuşacık ayaklar betona dönüştü top istop edeyim derken önüne indirdiği top kaç metre açılıyor die şaşkın şakın yazmadık mı burada defalarca, hoca mal mı da orta açtırıyor? adamın yapamadıkları neticesinde o seçimi yapmış olduğu 188lik burak gelince ortadan vaz geçmesi ile ispatlanmış sen de bunu canlı canlı izlemişsin ve buna rağmen burdan yürüyorsun.

Çevrimdışı tangaz

doğru tespit doğru soru  :claps:

Çevrimdışı mylife1903

Şu an yaptığı ne peki? Şu an o zamanki yönetimi taraftarın önüne atmıyor mu? O zaman risk alıp bazı şeyleri basın önünde söyleseydi belki şu an bu durumda olmazdık. Şenol Güneş'in teknik direktörlüğüne bir sözüm yok ama bu konuda kendisinin de hataları var.
Yonetimi simdi atmadiki taraftarin onune
Sene basi
Yabanci oyuncu getiriyorlar 1 milyonluk oyuncu ona 2 veriyorlar sonra o veridklerini gayriresmi yoklardan hem oyuncuyu hem parayi kaybediyorlar, derken atmisti

Kulup duzgun yonetilmis olsa simdi bunlar tartisiliyor olmazdi
Hoca konusamazdi cunku soyleyecek lafi olmazdi
Zamanlamasi tartisilmazdi cunku soylenmezdi

Yapilacaknsey ders cikartmaktir, her kurusun hesabini sormaktir. Bunlar boyle ozel ucak parasingibi cerez parasi ile baslar sonra cimento sonra demir kaybolur sonra para kaybolur sirkette, sademu derim ben bu ise ve kendim kontrol ederim. Satinalma depo muhasebe, muhasebede genelde firildak olmaz sirket icinde sirket yoksa ama depo ve satin alma ayri alemdir. Muhasebede gider kontrolu yapacaksin depoda sayim satinalmada once nitelik sonra nicelik
Zaten rusvet satinalmada doner depoda rusvet olmaz hirsizlik olur

Ishayatindan futbola uygula yani

Çevrimiçi Samet Ç

O zaman susan hakkını yediren adam şimdi de susacak kulüple gram ilgin yok kulüple ilgin varken linç yemeyeyim diye susuyorsun şimdi konuşmaya hakkın yok. Elin alman kalecisinin kalecilik yetenekleri seni ne ilgilendirir milli takıma mı alacaksın ?

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Biz taraftar olarak ne yaptık Mustafa? O zamanki yönetimle bir olup adamı linç etmedik mi? Hangisi daha masumane? Faal yönetim, taraftar bir olup o günün teknik direktörünü linç etmek mi yoksa yönetim ve teknik direktör takımdan ayrıldıktan sonra geçmişin muhasebesini yapmak mı? Şu son sezon Güneş ile Avcı'nın yerlerini değiştirip transferleri Güneş'in onayıyla yapıp şu ilk yarıdaki rezil performansı  Avcı değil Güneş gösterseydi Avcı'yı canhıraş savunanlar aynı şekilde  Güneş'i de savunacaklar mıydı? Kesinlikle olmayacaktı bu. Çünkü Şenol köylü, cahil, süslü püslü söz etmez dolayısıyla lince müstehak. Karius'un yediği golleri Tolga yeseydi ne olacaktı peki? Önce tespiti doğru yapalım Mustafa. Bizim öncelikli problemimiz Şenol değil taraftardı, yönetimdi. Yönetim değişti ama o sorunlu taraftar profili halen yerinde ve o profil yüzünden sezonun ilk yarısı itibarıyla durumumuz da ortada.

Çevrimdışı tangaz

Yonetimi simdi atmadiki taraftarin onune
Sene basi
Yabanci oyuncu getiriyorlar 1 milyonluk oyuncu ona 2 veriyorlar sonra o veridklerini gayriresmi yoklardan hem oyuncuyu hem parayi kaybediyorlar, derken atmisti

Kulup duzgun yonetilmis olsa simdi bunlar tartisiliyor olmazdi
Hoca konusamazdi cunku soyleyecek lafi olmazdi
Zamanlamasi tartisilmazdi cunku soylenmezdi

Yapilacaknsey ders cikartmaktir, her kurusun hesabini sormaktir. Bunlar boyle ozel ucak parasingibi cerez parasi ile baslar sonra cimento sonra demir kaybolur sonra para kaybolur sirkette, sademu derim ben bu ise ve kendim kontrol ederim. Satinalma depo muhasebe, muhasebede genelde firildak olmaz sirket icinde sirket yoksa ama depo ve satin alma ayri alemdir. Muhasebede gider kontrolu yapacaksin depoda sayim satinalmada once nitelik sonra nicelik
Zaten rusvet satinalmada doner depoda rusvet olmaz hirsizlik olur

Ishayatindan futbola uygula yani

taraftar görmek istediğini görüp duymak istediğini duyuyor şampiyonluk gelince de 3 maymunu oynuyor

adam şampiyon oldu sene bitti tv.ye çıktı kimse gitmesin transfer istemiyorum maaşlar zamanında ödensin bana yeter dedi üstelik bunu isolu serdarlı kadro için söyledi daha ne desin. 2.şampiyonluk geldi ilk cümlesi kimse gitmesin kimse gelmesin maaşlar ödensin yeter abuş kiralıktı alınmıyorsa burak gelsin elde babel ve q7 var yedek kanatta volkan kafi 20 milyonu sağa sola ceplere saçmayın maaşlar ödensin dedi daha ne desin herif çıksa konuşsa herifi indirip sonrada hain kalkışmaydı diyeceklerdi.

Çevrimdışı mylife1903

Bu adam bu. Getirirken biliyordu herkes böyle olduğunu bilerek getirildi kullandığı kelimeler oyunu anlatışı böyleydi sen fatih terim şenol güneş mustafa denizli gibi eski tip hocaları ve açıklama stilini seviyosun diye 20 milyonluk camia böyle istemez nasıl diyebiliyosun abi? Büyük takım onu yapmaz büyük takım bunu yapmaz diyorsun da büyük takım şu kadrodan kaç oyuncu barındırır topu kontrol edip önüne alamıyor bunlar diyen de sensin bunlarla büyük takım oyunu oynat diyen de.

Avcı suçlanmasın diyen yok doğru okumamışsın her şeyin sebebi bu adam olamaz diyorum ha sen yok bu diyorsan senin dediğin olsun. Sırf "avcı kim oluyor kim ki bu avcı" diye küçük gördüğünü belirtmek için söylenmeyen bir şeyin üzerine bunu yazmanı garipsedim. Saçma sapan konuşmaya devam etmesi de sırf erzurum maçı sonrası neden 18.30'da bu hava şartlarında oynadık diye veryansın etmesine ithafen yazıldı sanırım buna bile muhalefet ediyorsunuz insan sağlığı diyor orada insan yaşıyor diyorsun ya allah aşkına buz pisti gibiydi saha izledik gördük. Sonra a spor'un yeni yetme fatih terimci ergen muhabiri çıkıp posta koyuyor kimse arkasında değil biliyor çünkü muhabir. Neyse tövbe billah bu adama gösterilen tavır hakkında anlaşamayız abdullah avcı gibi boş konuşmanın boşa tartışmanın anlamı yok gelecek hoca kim olsun o daha önemli konu.
20 milyonluk camianin 1milyonu ilgileniyor soylenen seylerle kalani sonuclara bakar
20 milyona hitap ederken ortak dil kullanilir. Fete fete diyoruz o bilmiyor mu suslu kelimelerle konusmayi, tabana hitap ediyorlar

Ben siporcu sagligi demesine elestiri getirmiyorum insan sagligi demesine elestiri getiriyorum
Benim 9 yasinda kizim -30derecede yuruye yuruye okula antremana gidip geliyor neyin insan saglidindan bahsediyor. Sacma olan o

Malzeme konusuna gelince
Buyuk takimsin buyuk takim gibi oynarsin kazanirsin kaybedersin suster gibi
Ya da eldeki malzemeye gore oynarsin mal bu bunu oynar bunlar dersin aykut kocaman gibi

Avci ne onu ne onu yapabiliyor
Taktigim bu bunu oynayacaz desin ve sonuna kadsr oynatsin ya da besiktas bunu oynar kim gelirse gelsin bunu oynayacak desin
Ne emmeye ne gommeye geliyor
Boyle insanlarin da karakter piroblemi vardir

Çevrimdışı MUSTAFA_

O zaman susan hakkını yediren adam şimdi de susacak kulüple gram ilgin yok kulüple ilgin varken linç yemeyeyim diye susuyorsun şimdi konuşmaya hakkın yok. Elin alman kalecisinin kalecilik yetenekleri seni ne ilgilendirir milli takıma mı alacaksın ?
Şenol Güneş nedense sadece bizim oyuncuları konuşuyor. Ben gidip de sakatlanan Merih hakkında konuştuğunu duymadım. İşi gücü Beşiktaş'a laf sokmak olmuş  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★