Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 65 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2568793 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı tangaz

Beşiktaş yönetimi sponsorluk için Cemil Kazancı'nın şirketi Aksa ile görüşüyormuş  :tabe:

kazancı olsun özyeğin olsun tırt isimler sözüm ona acaip para babası tipler ama doğru düzgün kuruş katkıları olmaz bildim bileli. şu tiplerin misal her biri bir ailesine bir şirketine bir de ekstra olmak üzere 3 loca almaması için bi neden yok çerez parası adamlara ama gel gör ki ortada yoklar. ekstra locayı da alıp şöyle kullanacaklar her hafta bir okuldan çocukları getirecekler başarılılardan seçerek başlarında da bir öğretmenleri iş adamının adamı locada kartal yuvasından aldıkları formaları çocuklara giydirecekler misafir etcekler pizzalar burgerler filan maç bitimi servislede okullarına mahallerine teslim edilecekler şunu yapmıyorlar ya yazıklar olsun.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ozankarakoc

çok doğru tespitler özellikle nkudu ve diabi kısımları nokta atışı olmuş ikisi de yetersizler nkuduya bonservis vererek almak ciddi bi transfer fiyaskosudur bütçe katliamıdır 3 senedir oynamayan adamı kiralarsın tutarsa alırsın gidip 5 milyon bayılmak paralar nerede die soruların döndüğü ortamda bana pek masum bi transfer gibi gelmedi. layiçle alakalı ise evet lider değil büyük maçlarda ortadan kaybolur ama kolay maçlarda iyi skor katkısı alabileceğin bir oyuncu iken bu sene bunu bile alamamak bence avcı kaynaklı. burakda daha alışmadık oyuna zorlanıyoruz vb gibi cümleler kurdu 2-3 maç evvel. avcının hücum planı yok hücum seti yok şu ana dek tek hücum planı canerin ortaları. allahtan caner işini iyi yaptı da bu puana geldik aksi halde bu puanda olamazdık. k.paşa maçında hakem makem anlamam ben 87 dk 10 kişi oynayan rakipten 2 gol yedik uzatmada gol atarak kazanabildik doğru dürüst atagımız da  aman aman pozisyonumuz da yoktu.

'Kolay maçlarda iyi skor katkısı yapacak' diye de adama 6.5 milyon euro bonservis bedeli + yıllık 2.2 milyon euro maaş verilmezdi ya... Neyse, umalım ilerleyen haftalarda daha faydalı olsun. Takımın en çok ihtiyaç duyduğu yer orası çünkü... Golü düşünen, bir sonraki adımı hesaplayabilen, ara pas atabilen, Burak gibi bir forveti sürekli golle burun buruna getirebilme potansiyeli olan, ve en önemlisi inisiyatif almaktan hiç kaçmayan bir yaratıcı orta saha oyuncusu, bütün çehremizi değiştirebilirdi. Ljajic de belki Atiba'nın ya da Elneny'nin yanına alınırdı. Zira Ljajic bende hep 6 numara hissi uyandırıyor. 8'e 10'a yakıştıramıyorum onu bir türlü.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi yaço58

@tangaz abi fo ihanet etti ilk yazdığındanda ağır bulmuştum bu söylemi ancak gerçekten öyleymiş kulübü dinamitleyip kaçtı gitti şimdi kim bilir nerede keyfine bakıyordur zaten hesap soran yok bişe yok madem bu kadar kolay kaçacaksın seninde dediğin gibi bir yönetimin elinde en iyi hamle imkanı olduğu yaz döneminden önce niye çekilmedin ziraat anlaşması kapalı kutu artı harcanan 16m para ve bu paranın 7.5i kanata harcandı boyd nkadou 7.5 e viscayı bile zorlardık az buz para değil boyd ortada yok nkadou Bi var Bi yok 7.5e sağlam bir skorer kanat alınırdı çok rahat ancak kendi kibri için egosu için elinde hiçbir planlama olmadan seçime girdi kazandı ve bir yazı çöpe attı şuan iyi oynayan transferler ise kiralık mesela elnenyi karius bunların bonservisini almak zor ama gidip de iki tane portakal mı armuymu ne olduğu belli olmayan oyuncuya 7.5 m vermek inanılır gibi değil hiç kanat almasak daha hayırlıymış yazın kızıyorduk transfer yapmıyor diye yapmasa belki daha hayırlı olurmuş 7.5m paraya ne kanatlar alırdın nkadou iyi hoş adam oynamamış kaç senedir diaby kiralik ve Ankarada kaçırdığı gol sonrası oyuncunun kumaşı anlaşıldı boş kaleye atamamak ayrı bir meziyet orda atarım diye laubali bir vuruş yapmıştı tavana assa gol olmaması imkansızdı neyse şimdi yeni yönetim ile bişeylerin değiştiğini görüyoruz takımla daha ilgililer eskiler iyi günde konuşup kötü günde sus pustu ancak fo sevdiğim bir başkankrn kendini bu hale sokması gerçekten ibretlik olay cenkten gelen 20m paranunn 15ini falan transfere bassaymış keşke elimizde para edecek oyuncumuz olurdu şuan vida dışında ljajic şu formuyla isteyen olurmu bilmiyorum vidanın da maaş yüksek başka satabilexeğimiz oyuncumuz yok ve takımın temel taşları yaşlı atiba 36 Burak 34 gökhanında yaşı var yazın bunların yerine oyuncu lazım Olcak atiba belki yine devam eder ama en kötü bu yaz kale orta saha forvet sol bek alternatifi 4 net adam lazım Olcak bu sene şampiyonlar ligine mutlaka gitmeniz lazım

Çevrimdışı tangaz

@tangaz abi fo ihanet etti ilk yazdığındanda ağır bulmuştum bu söylemi ancak gerçekten öyleymiş kulübü dinamitleyip kaçtı gitti şimdi kim bilir nerede keyfine bakıyordur zaten hesap soran yok bişe yok madem bu kadar kolay kaçacaksın seninde dediğin gibi bir yönetimin elinde en iyi hamle imkanı olduğu yaz döneminden önce niye çekilmedin ziraat anlaşması kapalı kutu artı harcanan 16m para ve bu paranın 7.5i kanata harcandı boyd nkadou 7.5 e viscayı bile zorlardık az buz para değil boyd ortada yok nkadou Bi var Bi yok 7.5e sağlam bir skorer kanat alınırdı çok rahat ancak kendi kibri için egosu için elinde hiçbir planlama olmadan seçime girdi kazandı ve bir yazı çöpe attı şuan iyi oynayan transferler ise kiralık mesela elnenyi karius bunların bonservisini almak zor ama gidip de iki tane portakal mı armuymu ne olduğu belli olmayan oyuncuya 7.5 m vermek inanılır gibi değil hiç kanat almasak daha hayırlıymış yazın kızıyorduk transfer yapmıyor diye yapmasa belki daha hayırlı olurmuş 7.5m paraya ne kanatlar alırdın nkadou iyi hoş adam oynamamış kaç senedir diaby kiralik ve Ankarada kaçırdığı gol sonrası oyuncunun kumaşı anlaşıldı boş kaleye atamamak ayrı bir meziyet orda atarım diye laubali bir vuruş yapmıştı tavana assa gol olmaması imkansızdı neyse şimdi yeni yönetim ile bişeylerin değiştiğini görüyoruz takımla daha ilgililer eskiler iyi günde konuşup kötü günde sus pustu ancak fo sevdiğim bir başkankrn kendini bu hale sokması gerçekten ibretlik olay cenkten gelen 20m paranunn 15ini falan transfere bassaymış keşke elimizde para edecek oyuncumuz olurdu şuan vida dışında ljajic şu formuyla isteyen olurmu bilmiyorum vidanın da maaş yüksek başka satabilexeğimiz oyuncumuz yok ve takımın temel taşları yaşlı atiba 36 Burak 34 gökhanında yaşı var yazın bunların yerine oyuncu lazım Olcak atiba belki yine devam eder ama en kötü bu yaz kale orta saha forvet sol bek alternatifi 4 net adam lazım Olcak bu sene şampiyonlar ligine mutlaka gitmeniz lazım

@yaço58

ihanet ağır bir kelime! bu ifadeyi öyle pat die söylemedim yaş 45e dayanmış ama beşiktaş heyecanı hep 18 olduğu için hırsla tutkuyla ihtirasla atıp tuttuğumuz elbet oluyordur ama birisine ihanet kelimesini yakıştırmak için fazlası ile tecrübeye de bilgiye de sahibim bu sakalları da değirmende ağartmadık, keşke yanılsaydım ama bildiğimden emin olduğum için ihanet kelimesini kullandım. hikayenin sonu malesef beni haklı çıkardı.

cenkin parasını o zaman da yazmıştım ben başkan olsam 10ar milyonluk 1 kesin belki 2 yatırım yapıp 20 milyonu 50-70 milyon bandına getirecek hamle yapmalıydık ama biz günü kurtarma hamlesi ile vagner love tercihini yaptık tutsaydı iyiydi tutmadı faciaya dönüştü ama doğru plan değildi.

yazın yapılan transfer stratejisi neredeyse tümüyle fiyasko sınırında. bonservis verilip alınan kanatlar kiralanarak şans verilmesi gereken isimlerdi tutmama ihtimalleri yüksekti şu ana dek öyle de gittiler inşallah düzelirler ama ışık pek parlak değil. rebochoyu ben halen tam çözemedim ama kiralıklardan diabi rebocho ikilisinden birini alma hakkımız var hangisi die soranlara rebochoyu alalım derim. ruizin umarım son sakatlığı olur bizim için önemli oyuncu elneni çok faydalı bir yıl daha kiralık kovalanması yerinde olur (...)
+fo'nun seçime girme stratejisi de ihanet sonrası kaçma planının bir parçası idi seçim öncesi ibra edilip aklanıp paklanıp kaçma planının bir ayağı idi.
[ Son Düzenleme: 14 Aralık 2019, 11:41:41 tangaz ]
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Kartal Ç

Beşiktaş yönetimi sponsorluk için Cemil Kazancı'nın şirketi Aksa ile görüşüyormuş  :tabe:
Hangi sponsorluk icin gorusuyolar acaba? Amator branslarin toplu sponsorlugu mu yoksa seneye formada bosalacak yerler icin mi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hangi sponsorluk icin gorusuyolar acaba? Amator branslarin toplu sponsorlugu mu yoksa seneye formada bosalacak yerler icin mi.
Forma için varolan sponsorlarla çoktan görüşülmüştür. Futbol takımına ekstra gelir sağlmaya çalışıyorlar. Kimsenin amatör için uğraştığını düşünmüyorum. Yazın yine kapatalım türküsü duymaya başlarız  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

Beşiktaş ile ilgili suçlama yapmak kimsenin haddine değil,  ben her zaman kişiler üzerinden tartıştım, tartışıyorum. 

Şimdiye kadar aman Beşiktaş zarar görmesin dendiği için kimse yaptıklarının bedelini ödemedi. Belki kulüp hiç zarar görmeyecekti ama camia da  kol kırılır yen içinde kalır anlayışı hakim olduğu içi hiçbir zaman sonuç alınamıyor. (Bizim çocuğumuz kötü gözükmesin anlayışındaki aileler gibi koruyoruz kötü yöneticileri)   Biz bu tartışmaları yaparken onlar hayatlarına devam ediyor. O anlaşmaya imza atan suçlanmıyor ama  biz ne imzaladınız diye sorduğumuz zaman Beşiktaş'a zarar verdiniz deniyor ve tu kaka oluyoruz. 

Yöneticiler iyisini biliyordu ve hep doğrusunu yaptıysa kulüp neden bu halde ?

Onlar hep kulüp menfaatine hareket ettiği için soruyorum bunu.
kol kırılsın yen içinde kalsın demek ört bas edilsin demek değildir bunu iç hukuk içinde kamuoyu önünde tartışmaya açmadan halletmek demek oluyor.

Çevrimiçi Necmi

Tarihler üzerinden çıkarım yapıp bir kanıya varabilirsiniz ama ben isim vermedim, isim üzerinden de tartışmayacağım. Bu konuda kanıt isterseniz doktoru tanımadığım için kanıt göstermem, oyuncuya ulaşma şansımda olmadığı ve haber kaynaklarım kısıtlı olduğu için ben de sadece sizin yaptığını gibi çıkarım yapabiliyorum.  (ismi lazım olmayan bir tv de uyduruk bir muhabir olsaydım her şeyi birinci elden öğrenme şansım olurdu ama o treni kaçırdım sanırım)

Zamanında olmuş bir örnek verildi ben de hala bu tutumun devam ettiği fikrinde olduğumu belirttim, fikrimde de ısrarcıyım.  Siz görüşe katılmaya bilirsiniz ama ben haksızlık ya da oyuncuya saygısızlık yaptığımı da düşünmüyorum. 

Gökhan'nın ne şartlarda oynadığını biliyoruz, bağları kopmuş oyuncunun takımı eksik bırakmamak adına oynadığına da şahit olduk ama olumsuz bir eleştiri tersi durumun yaşanmadığını göstermez.

Sonuç olarak kanıtım yok, fikrime katılmayabilir ve karşı argüman sunabilirsiniz.  Konu hakkında söyleyebileceklerim bunlardan ibarettir.

dostum zamanında bir oyuncuyla alakalı bir durum oluşmuş olabilir bilmiyorum ama bu demek değilki her sakatlanan
oyuncu için geçerli. kanıtın yoksa bu söylediğin fikir yürütme değil itham oluyor. fikir yürütmek farklı şeydir birini suçlamak farklı
olaylarla alakalı çıkarım yapılır kişilerle alakalı yapılmaz. bir devlet memuru rüşvet yer burda kalkıp devlet memurları rüşvet yiyor diyemezsin
bu çıkarım olmuyor bir oyuncu ismi verip bu sağlam raporu olduğu halde oynamıyor dersen o oyuncu özelinde konuşursun ama oyuncular dersen bütün sakatlanan oyuncuları itham altında bırakırsın.

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi levitate

inş terim sene sonuna kadar devam ederde avcı intikamını alır xdd
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

inş terim sene sonuna kadar devam ederde avcı intikamını alır xdd
Dur daha devre arasında transfer yaptırıp daha fazla baltalayacak  :evillol:

https://twitter.com/buzzspor/status/1205935975672745986

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Şu sonucu avcı alsa bırak istifa etmeyi ne aile bireyleri kalırdı ne birşeyi. Kayseriyi 4-1 iyi oyunla yendik diye bile edilmeyen laf kalmadı. bazı kendine tv yorumcusu diyen tipler aramızda adam toplasak en fazla 2 yerdik falan bile dedi.

Çevrimdışı caner.eryigit

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Cok gulmemek  lazim yarin Malatya daha tehlikeli bir rakip  biz de cok da  saheser  oynamiyoruz acikcasi... Kimseyi  ve hicbir  durumu  hafife  alacak konumda  degilzi  ..
[ Son Düzenleme: 14 Aralık 2019, 23:05:47 yorgo_d(geodem) ]
Yorgo

Çevrimdışı mellfred

yarın koyup geçelim lütfen
sivasla birlikte kazandığımızda sarılardan birine 5 diğerine 6 fark koyacağız

yarın koyup geçelim lütfen
sivasla birlikte kazandığımızda sarılardan birine 5 diğerine 6 fark koyacağız
aynen ilk  20 dk da  skor hatta goller  bulmaliyiz , zira benim hakemden yana da  epey  killanmisligim var  hele bi de  sarilar  bu duurumdayken  yine katakullilere baslayacaklar diye korkmuyor degilim ..
[ Son Düzenleme: 14 Aralık 2019, 23:15:47 yorgo_d(geodem) ]
Yorgo

Çevrimdışı cursedofdragon

Şu sonucu avcı alsa bırak istifa etmeyi ne aile bireyleri kalırdı ne birşeyi. Kayseriyi 4-1 iyi oyunla yendik diye bile edilmeyen laf kalmadı. bazı kendine tv yorumcusu diyen tipler aramızda adam toplasak en fazla 2 yerdik falan bile dedi.

korku dağları aştı normal :D  :evillol:

Çevrimdışı cursedofdragon

aynen ilk  20 dk da  skor hatta goller  bulmaliyiz , zira benim hakemden yana da  epey  killanmisligim var  hele bi de  sarilar  bu duurumdayken  yine katakullilere baslayacaklar diye korkmuyor degilim ..

Burak,Gökhan,Elneny oynatmamak en güzeli bence  :tabe:

Burak,Gökhan,Elneny oynatmamak en güzeli bence  :tabe:
skora  oynayip  skoru bulu rbulmaz  ozellikle  elneny yi cikartmak gerek... hemen, hmeeenn ama hemeen!!  :money:
Yorgo