@tangaz abi fo ihanet etti ilk yazdığındanda ağır bulmuştum bu söylemi ancak gerçekten öyleymiş kulübü dinamitleyip kaçtı gitti şimdi kim bilir nerede keyfine bakıyordur zaten hesap soran yok bişe yok madem bu kadar kolay kaçacaksın seninde dediğin gibi bir yönetimin elinde en iyi hamle imkanı olduğu yaz döneminden önce niye çekilmedin ziraat anlaşması kapalı kutu artı harcanan 16m para ve bu paranın 7.5i kanata harcandı boyd nkadou 7.5 e viscayı bile zorlardık az buz para değil boyd ortada yok nkadou Bi var Bi yok 7.5e sağlam bir skorer kanat alınırdı çok rahat ancak kendi kibri için egosu için elinde hiçbir planlama olmadan seçime girdi kazandı ve bir yazı çöpe attı şuan iyi oynayan transferler ise kiralık mesela elnenyi karius bunların bonservisini almak zor ama gidip de iki tane portakal mı armuymu ne olduğu belli olmayan oyuncuya 7.5 m vermek inanılır gibi değil hiç kanat almasak daha hayırlıymış yazın kızıyorduk transfer yapmıyor diye yapmasa belki daha hayırlı olurmuş 7.5m paraya ne kanatlar alırdın nkadou iyi hoş adam oynamamış kaç senedir diaby kiralik ve Ankarada kaçırdığı gol sonrası oyuncunun kumaşı anlaşıldı boş kaleye atamamak ayrı bir meziyet orda atarım diye laubali bir vuruş yapmıştı tavana assa gol olmaması imkansızdı neyse şimdi yeni yönetim ile bişeylerin değiştiğini görüyoruz takımla daha ilgililer eskiler iyi günde konuşup kötü günde sus pustu ancak fo sevdiğim bir başkankrn kendini bu hale sokması gerçekten ibretlik olay cenkten gelen 20m paranunn 15ini falan transfere bassaymış keşke elimizde para edecek oyuncumuz olurdu şuan vida dışında ljajic şu formuyla isteyen olurmu bilmiyorum vidanın da maaş yüksek başka satabilexeğimiz oyuncumuz yok ve takımın temel taşları yaşlı atiba 36 Burak 34 gökhanında yaşı var yazın bunların yerine oyuncu lazım Olcak atiba belki yine devam eder ama en kötü bu yaz kale orta saha forvet sol bek alternatifi 4 net adam lazım Olcak bu sene şampiyonlar ligine mutlaka gitmeniz lazım
@yaço58 ihanet ağır bir kelime! bu ifadeyi öyle pat die söylemedim yaş 45e dayanmış ama beşiktaş heyecanı hep 18 olduğu için hırsla tutkuyla ihtirasla atıp tuttuğumuz elbet oluyordur ama birisine ihanet kelimesini yakıştırmak için fazlası ile tecrübeye de bilgiye de sahibim bu sakalları da değirmende ağartmadık, keşke yanılsaydım ama bildiğimden emin olduğum için ihanet kelimesini kullandım. hikayenin sonu malesef beni haklı çıkardı.
cenkin parasını o zaman da yazmıştım ben başkan olsam 10ar milyonluk 1 kesin belki 2 yatırım yapıp 20 milyonu 50-70 milyon bandına getirecek hamle yapmalıydık ama biz günü kurtarma hamlesi ile vagner love tercihini yaptık tutsaydı iyiydi tutmadı faciaya dönüştü ama doğru plan değildi.
yazın yapılan transfer stratejisi neredeyse tümüyle fiyasko sınırında. bonservis verilip alınan kanatlar kiralanarak şans verilmesi gereken isimlerdi tutmama ihtimalleri yüksekti şu ana dek öyle de gittiler inşallah düzelirler ama ışık pek parlak değil. rebochoyu ben halen tam çözemedim ama kiralıklardan diabi rebocho ikilisinden birini alma hakkımız var hangisi die soranlara rebochoyu alalım derim. ruizin umarım son sakatlığı olur bizim için önemli oyuncu elneni çok faydalı bir yıl daha kiralık kovalanması yerinde olur (
...)
+fo'nun seçime girme stratejisi de ihanet sonrası kaçma planının bir parçası idi seçim öncesi ibra edilip aklanıp paklanıp kaçma planının bir ayağı idi.