Öyle deme abi, tamam hocanin da sucu var, ama asil suc eski yönetimindir, cünkü ligede cok kötü başlamıştik, maaşlar ödenmiyordu, tamamen başıboşluk vardi camiada.
ben gerçekten maaş işine pek inanmıyorum oyuncunun parası garanti altında bu kadar oyunu etkilemez yeterki içerde başka sorunlar olmasın
gs geçen sene şampiyon olurken maaşmı ödemiş. ortada bir boşluk vardı tamam belirsizlikde takımı kötü yapar ama bu senin kalitenden çok düşük
takımlarla oynarken seni etkilememeli.
mesela bizim oyun gücümüz değişmedi biras sistemle oynayarak durumu düzelttik bu takım ligin başında karius bile topa vuramıyordu ceza sahasında pres yerken pas yapmaya çalışıyordu sürekli kendi sahamızdan pasla çıkacağız diye pres yiyip durduk
baskı kuramadığımız gibi baskı yiyorduk bir iki dokunuşla bir anda takım renk değiştirdi ama hala o dokunuş üçüncü bölgede yok
bazı şeyleri ısrarla yapmaya çalışıyoruz kasımpaşa maçında maç boyu ortadan delmeye uğraştık durduk duvara çarpıp
geri dönüyordu merkezi en sağlam takımlardan biriyle oynuyoruz merkezi delmeye çalışıyoruz ama üç golde kenardan çizgiye inerek geldi
bir çok pozisyonuda o şekilde yaptık değerlendiremedik.
rakipde hızlı oyuncular olur geriye çekilip kontra kovalar sen buna karşı birde yavaş oyuncuların varken defansı ilerde kurarsın sonra
oyuncu maaşını alamadığı için oynamıyo rolur. biz puanları tamamen sistem saçmalığından kaybettik avrupadada aynı saçmalıkdan
birde üstüne rotasyon yaparak iyice zayıf oyunla iddamızı kaybettik. Öyle noktaya gelmişdikki oyuncu vodafone a ayakları titreyerek çıkıyordu
o oyuncu parasını aldımı almadımıya bakmaz o sahada panikle oynuyorlardı güveni kaybettiler. daha takım o güvenide kazanamadı aslında
oyuncuların maç sonu demeçlerini iyi dinleyin yavaş yavaş üzerlerinden güvebsizliği atıyorlar sıkıntının ne olduğunu maç sonu konuşmalardan
anlıyorsun. Ben inanmıyorum caner GG atiba gibi oyuncular para yüzünden oynamayacak formu düşecek yada ligin başında quaresma falan
yada burak. yeni gelen oyuncunun zaten ligin başında alacağımı varda para yüzünden oynamasın.
sorunlara yanlış çözümler bulmak insanı yanılgıya iter. bizim iki senedir sorunumuz sistemden kaynaklı oldu. şimdi avcı sistemi değiştirip
Beşiktaş hocası olduğunun farkına vardıda biraz takım ileri gitmeye başladı. ha hala takımı üçüncü bölgede serbest bırakmıyor.
çok geriye gitmeye gerek yok başaktada böyleydi onlarında hücum opsiyonu tek oyuncunun içeri dalmasına bağlıydı o nedenle kısır maçlar
oynuyorlardı. visca topu alacak hızıyla içeri dalacak çizgiye inip ya orta açacak yada kaleye vuracak gol atacaklar
geride top çevirerek viscaya alan açmaktı derdi bizde yemiyor bu tabiki. başaktaki oyunuyla Beşiktaşın oyununu birbirine harmanlamak gerekiyor
bunu başaramadık henüz. ama en azından ceza sahasında çoğalmayı başarmaya başladık. buda birşey.
ha birde şansımız iyi gidiyor. biz kötü belki bir iki maç oynadık ama puan kaybederkende kötü oynamıyorduk aslında
gol atamayınca iyi oyunda görünmüyor. bir süre sonra yerini paniğe bırakıyor.