Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 48 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2566155 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı cursedofdragon

roconun tek iyi yanı ismi rahat okunması, futbolculukla uzaktan yakından alakası yok kendisinin. Büyük takım stoperinin yavaş olmasını ben asla tahamül edemiyorum, istiyorsa diğer özellikleri pepe vari olsun ama çok yavaşsa benim için bitmiştir.

Gol ve asist yok mu denizli maçını kim kazandırdı yahu, alanya maçında kim penaltı aldırdı. nkodou savunmak için söylemiyorum bence de yetersiz ama roconun girdiği listeye yatarak girer kendisi.

boyd hakkında bir şey demedim yahu  :lol:

1 gol 1 asist ile olmaz o işler :) Biz 11 asist yapan Quaresma'yı bile yok ettik burda yetersiz diye :D çok topla oynuyor diye n'koudou daha çok oynuyordur topla misal :D

İşin şakası bir yana Beşiktaşın kanatları böyle etkisiz olmaz.Oyuncular yeterli değil maalesef.

Lens 12 maç 672 dk 2 asist/Lig.
Boyd 10 maç 589 dk 1 gol/kupa 1 gol/avrupa.
N'koudou 13 maç 727 dk 1 gol,1 asist/lig , 1 asist/avrupa
Diaby 16 maç 1.058 dk 2 gol/lig , 1 asist/avrupa
Orkan 3 maç 44 dk 0 gol 0 asist,

Hepsini toplasan 1 kanat etmiyor  :ebebe:

Çevrimdışı mylife1903

Aynen öyle şu maçtan sonra camianın motivasyonunu bozmaya çalışmak son derece gereksiz pazar yenersek 7de7 yapıp psikolojik üstünlüğü iyice elimize alacağız derbiye moralli gideceğiz yemişim bu maçı işte gençleri gördük yeterliliklerini gördük takımın yedek kaleciye ihtiyacı olduğu tekrar gün yüzüne çıktı birde roxo yerine Erdoğanı ligde direk oynayabiliriz maşallahı vardı erdemde ozinin çok önünde
O pisikolocik ustunluk tabirini kullanmasan iyiydi, nazar deydirecen

Çevrimdışı mylife1903

Ne gereksiz bir macti 0-0 verseler hic takimi goturmeye gerek yoktu da ingilizler kabul etmezdi
Su macta gozunuzu sevem oyuncu falan elestirmeyin. Tabiki ideAli gazoz kapagi macina bile hirsli istekli cikmalari kendilerini parcalamalari ama gunumuzde o ruh yok.
Oynadik bitti gitti, cocuklar bi gezdi ingilltere havasi aldi, onumuze bakalim simdi

Çevrimdışı mylife1903

İyi

Gökhan
Vida
Ruiz
Caner
Atiba
Elneny

Orta

Karius
Rebocho
Roco
Diaby
Necip
Umut
Burak

Kötü

Douglas
N'koudou
Lens
Boyd
Ljajic
Oğuzhan
Utku
Güven

6 oyuncu taşıyor Beşiktaşı
Yuh gulhan layici neden kotulere Atiyon, takimin para kazandirabilecek oyuncularinin basinda geliyor performansa gore yapsan gene oraya dusmez. Ha tavirlarina gicik oluyorsan zaten o mod bi eleman olmasa sana gelmezdi interde oynuyor olurdu hala

Yuh gulhan layici neden kotulere Atiyon, takimin para kazandirabilecek oyuncularinin basinda geliyor performansa gore yapsan gene oraya dusmez. Ha tavirlarina gicik oluyorsan zaten o mod bi eleman olmasa sana gelmezdi interde oynuyor olurdu hala

bu sene kötü abi ljajic.

Çevrimdışı tangaz

şu grupdan elimizi kolumuzu sallayarak çıkmalıydık ahh fikret ahh iki yakan bir araya gelmesin bidaa diycem de başkanlık döneminde otel motel dünyalığı yaptı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

polyanna moduna açsam hepsine iyi de derim :)

Nedenini sormuyorsun ki söyleyeyim :)

Roconun ayağı kötü ve yavaş top kontrolleri de iyi değil tek artısı hava topları açık alanda yakalandığında tuzla buz oluyor. umarım fener maçına kadar ruiz iyileşir.

N'koudou'ya kötü dememin sebebi bize gelinceye kadar maça bile çıkmamış olması gol asist şurda dursun.Bize geldi biraz oynadı sakatlandı tekrar geldi şimdi yine sakat.

Hız var skorer değil gol ve asist yok bir de sakatlık eklendi işin içine.Roconun girdiği yere girm girmesi için önce oynaması gerekiyor sonra gol veya asist yapması gerekiyor.Rocodan 2 kat daha iyi olması kanat oyuncusu o.

Boyd,lens dururken bir kanatta diaby diğer kanatta caner oynuyor ordan pay biç :)

sakatlanması ölçüyse o zaman ruiz neden birinci grupda :alala:
burak tartışmasız ligin en iyi forveti neden ikinci grupda :alala:
6 maç üst üste galip gelen bir takımı bu kadar gömmeyin bence birde bu
6 maç sıradan altı maç değildi kaldıki 8 maçta 7 galibiyet bir beraberliği var takımın
hem bizim için çıkamadığımız deplasmanları oynamışız derbi oynamışız
hiç kolay maçlar değildi. sanki rakipler bizden daha iyide biz kötüyüz bu takım hiç transfer yapmadan şu ligde şampiyon olacak kalitede

Çevrimiçi Necmi

şu grupdan elimizi kolumuzu sallayarak çıkmalıydık ahh fikret ahh iki yakan bir araya gelmesin bidaa diycem de başkanlık döneminde otel motel dünyalığı yaptı
bu grupdan çıkamamanın eski yönetimle ne alakası var.
bu takım bu grupdan çıkamadıysa bunun tek sorumlusu hocadır.
başakdada böyleydi saçma sapan kadrolarla çıkar avrupaya elenirdi.
al işde şimdi başak avcı gitti grupdan çıktı. Takımın kadro kalitesi bu grupdan güle oynaya çıkacak kadar yeterliydi.
sonrası ne olurdu elenir dönerdik o nedenle isabet olmuş ama bu işe fatura çıkacaksa
bu hocaya çıkar bence böyle giderse seneyede başımıza bu gelecek.
Avcının derdi şampiyonluk o nedenle avrupa kafasında yok. Başakdada böyleydi.
umarım ligde finiş performansı başaktaki gibi olmaz.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

al işde şimdi başak avcı gitti grupdan çıktı. Takımın kadro kalitesi bu grupdan güle oynaya çıkacak kadar yeterliydi.
sonrası ne olurdu elenir dönerdik o nedenle isabet olmuş ama bu işe fatura çıkacaksa

Öyle deme abi, tamam hocanin da sucu var, ama asil suc eski yönetimindir, cünkü ligede cok kötü başlamıştik, maaşlar ödenmiyordu, tamamen başıboşluk vardi camiada.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi Necmi

bu sene kötü abi ljajic.
acaba kötümü yoksa sistemmi onu kötü gösteriyor bunada bakmak lazım
nloudou içinde aynı şey geçerli bence oda kötü oyuncu falan değil diaby de kötü oyuncu değil
ama bir oyuncuyu yeteneklerinin olduğu şekilde oynatmazsan isterse messi olsun kaybolup gider
diaby ne zaman forvet arkasına geçse takımın en iyilerinden oluyor ne zaman kanata yollasan vasatlaşıyor
ljajic de hoca ne zaman akıl edip serbest oynatırsa o zaman verim almaya başlarız yoksa hocanın çift sekiz oynayacağım inadına
kurban oluyor diaby koyuyor yanına kanat oda içeri kaçıp rol çalııyor.
ben ljajicin kötü olduğuna inanmıyorum hoca kullanamıyor diyorum adam bu haliyle bile 5 asistle oynuyor
ama maçın tamamında bir bak yapması gereken şeylerden çok uzak sürekli geri geliyor bu kendi tercihi değildir
biraz ilerde özgür bıraksın onu bu takım içinde bir sürü şut atacak adam varken takım şut atmıyor mesela
demekki belli şeylerde fren konuyor takıma böyle oyunculardan özgürlüğünü kısıtlarsan verim alamazsın
burak bile geçen seneki burak değil buda formsuzluktan falan değil takımın formu iyi ama bir şeyler yerinde değil
oyuncular sudan çıkmış balık gibi ne yapacaklarını bilmiyor paslar yerini bulmuyor bir ritim bozukluğu var
buda en fazla topla oynayan oyuncuları etkiliyor neden hep ileri hattaki oyunculardan şikayet ediyoruz hepsimi kötü
geçen sene iyi olanlardamı birden kötü oldu.

Çevrimiçi Necmi

Öyle deme abi, tamam hocanin da sucu var, ama asil suc eski yönetimindir, cünkü ligede cok kötü başlamıştik, maaşlar ödenmiyordu, tamamen başıboşluk vardi camiada.
ben gerçekten maaş işine pek inanmıyorum oyuncunun parası garanti altında bu kadar oyunu etkilemez yeterki içerde başka sorunlar olmasın
gs geçen sene şampiyon olurken maaşmı ödemiş. ortada bir boşluk vardı tamam belirsizlikde takımı kötü yapar ama bu senin kalitenden çok düşük
takımlarla oynarken seni etkilememeli.
mesela bizim oyun gücümüz değişmedi biras sistemle oynayarak durumu düzelttik bu takım ligin başında karius bile topa vuramıyordu ceza sahasında pres yerken pas yapmaya çalışıyordu sürekli kendi sahamızdan pasla çıkacağız diye pres yiyip durduk
baskı kuramadığımız gibi baskı yiyorduk bir iki dokunuşla bir anda takım renk değiştirdi ama hala o dokunuş üçüncü bölgede yok
bazı şeyleri ısrarla yapmaya çalışıyoruz kasımpaşa maçında maç boyu ortadan delmeye uğraştık durduk duvara çarpıp
geri dönüyordu merkezi en sağlam takımlardan biriyle oynuyoruz merkezi delmeye çalışıyoruz ama üç golde kenardan çizgiye inerek geldi
bir çok pozisyonuda o şekilde yaptık değerlendiremedik.
rakipde hızlı oyuncular olur geriye çekilip kontra kovalar sen buna karşı birde yavaş oyuncuların varken defansı ilerde kurarsın sonra
oyuncu maaşını alamadığı için oynamıyo rolur. biz puanları tamamen sistem saçmalığından kaybettik avrupadada aynı saçmalıkdan
birde üstüne rotasyon yaparak iyice zayıf oyunla iddamızı kaybettik. Öyle noktaya gelmişdikki oyuncu vodafone a ayakları titreyerek çıkıyordu
o oyuncu parasını aldımı almadımıya bakmaz o sahada panikle oynuyorlardı güveni kaybettiler. daha takım o güvenide kazanamadı aslında
oyuncuların maç sonu demeçlerini iyi dinleyin yavaş yavaş üzerlerinden güvebsizliği atıyorlar sıkıntının ne olduğunu maç sonu konuşmalardan
anlıyorsun. Ben inanmıyorum caner GG atiba gibi oyuncular para yüzünden oynamayacak formu düşecek yada ligin başında quaresma falan
yada burak. yeni gelen oyuncunun zaten ligin başında alacağımı varda para yüzünden oynamasın.
sorunlara yanlış çözümler bulmak insanı yanılgıya iter. bizim iki senedir sorunumuz sistemden kaynaklı oldu. şimdi avcı sistemi değiştirip
Beşiktaş hocası olduğunun farkına vardıda biraz takım ileri gitmeye başladı. ha hala takımı üçüncü bölgede serbest bırakmıyor.
çok geriye gitmeye gerek yok başaktada böyleydi onlarında hücum opsiyonu tek oyuncunun içeri dalmasına bağlıydı o nedenle kısır maçlar
oynuyorlardı. visca topu alacak hızıyla içeri dalacak çizgiye inip ya orta açacak yada kaleye vuracak gol atacaklar
geride top çevirerek viscaya alan açmaktı derdi bizde yemiyor bu tabiki. başaktaki oyunuyla Beşiktaşın oyununu birbirine harmanlamak gerekiyor
bunu başaramadık henüz. ama en azından ceza sahasında çoğalmayı başarmaya başladık. buda birşey.
ha birde şansımız iyi gidiyor. biz kötü belki bir iki maç oynadık ama puan kaybederkende kötü oynamıyorduk aslında
gol atamayınca iyi oyunda görünmüyor. bir süre sonra yerini paniğe bırakıyor.

Çevrimiçi Necmi

bu sene kötü abi ljajic.
oyuncunun anlık kötü performans vermesiyle kötü oyuncu olması aynı şeymi :alala:
en kaliteli oyuncular bile bazı dönemler vasata yaklaşamaz bu normal ama kalite gene konuşur
ljajicde böyle evet beklediğimiz ljajic değil ama 5 asistle oynuyor bu haliyle bile buda onun kalitesini gösterir
bir tık ileri gitse ligin açık ara en iyi oyuncusu olacak bir oyuncu kötü diye sınıflandırılmaz.
nkoudou tartışmasız bence ligin en iyi kanat oyuncusu randıman alamadık henüz hem fazla oynamamış olması
hem uyum sağlamamış olması bunda etkili ama zaman herşeyin ilacıdır.
diaby mesela maçta hiç izliyormusun onu maçı izlemekten bahsetmiyorum diabyi ayrı izliyormusun bir kere tavsiye ederim
maç bittikten sonra tekrar maçı izliyorsun ya yalnızca diabyi izle bak o zaman ne göreceksin maçlarda nerdeyse on defa
boşa kaçıp pas istiyor atılsa o paslar adam kaleciyle karşı karşıya kalacak ama atılmıyor daha onun oyun anlayışı diğer oyuncular tarafından kavranamadı
bunlar giderilecek zamana ihtiyaç var bu takımın sakatları döneli daha kaç hafta oldu. ciddi uyumsuzluk var.
bugün eleştirilen oyuncular ben inanıyorumki ligin ikinci yarısı takımı sırtlayıp götürecek. bizim şu anda ortalama oyunumuzu bir tıkla
mükemmel oyuna çıkartma ihtimali çok yüksek buda yeni oyuncuyla falan değil mevcutu doğru kullanmakla uyumu sağlamakla alakalı.

Çevrimiçi Necmi

Ne gereksiz bir macti 0-0 verseler hic takimi goturmeye gerek yoktu da ingilizler kabul etmezdi
Su macta gozunuzu sevem oyuncu falan elestirmeyin. Tabiki ideAli gazoz kapagi macina bile hirsli istekli cikmalari kendilerini parcalamalari ama gunumuzde o ruh yok.
Oynadik bitti gitti, cocuklar bi gezdi ingilltere havasi aldi, onumuze bakalim simdi
1-0 ıda verseler takımı götürmezdik sanırım :D
bu takımın nesini eleştirelim zaten çıkarttığın kadro ile bu maç önemli değil yemişim uefayı diyorsun
ben maçtan önce uyumuşum gece 2 de açtım gözümü aranıyorum kaç tane yemişiz diye
whatsapp dan yazdım çocuklara herhalde iyi sövmüşlerdir bana bu saatte mesaj atıyorum diye :D
ben maç beklerken uyumuşsam o maçın hiç bir önemi yoktur ben hazırlık maçı beklerken bile uyumam normalde :bandit:
maçda üzüleceğimiz tek şey kadroda as kadro oyuncusu oynatıp yormuş olması olur :bandit:
ben ciddi sonucu olmasa şu maça malatya maçını düşünüp çıkmam bile yemişim uefayı.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

ben gerçekten maaş işine pek inanmıyorum oyuncunun parası garanti altında bu kadar oyunu etkilemez yeterki içerde başka sorunlar olmasın
gs geçen sene şampiyon olurken maaşmı ödemiş. ortada bir boşluk vardı tamam belirsizlikde takımı kötü yapar ama bu senin kalitenden çok düşük
takımlarla oynarken seni etkilememeli.
mesela bizim oyun gücümüz değişmedi biras sistemle oynayarak durumu düzelttik bu takım ligin başında karius bile topa vuramıyordu ceza sahasında pres yerken pas yapmaya çalışıyordu sürekli kendi sahamızdan pasla çıkacağız diye pres yiyip durduk
baskı kuramadığımız gibi baskı yiyorduk bir iki dokunuşla bir anda takım renk değiştirdi ama hala o dokunuş üçüncü bölgede yok
bazı şeyleri ısrarla yapmaya çalışıyoruz kasımpaşa maçında maç boyu ortadan delmeye uğraştık durduk duvara çarpıp
geri dönüyordu merkezi en sağlam takımlardan biriyle oynuyoruz merkezi delmeye çalışıyoruz ama üç golde kenardan çizgiye inerek geldi
bir çok pozisyonuda o şekilde yaptık değerlendiremedik.
rakipde hızlı oyuncular olur geriye çekilip kontra kovalar sen buna karşı birde yavaş oyuncuların varken defansı ilerde kurarsın sonra
oyuncu maaşını alamadığı için oynamıyo rolur. biz puanları tamamen sistem saçmalığından kaybettik avrupadada aynı saçmalıkdan
birde üstüne rotasyon yaparak iyice zayıf oyunla iddamızı kaybettik. Öyle noktaya gelmişdikki oyuncu vodafone a ayakları titreyerek çıkıyordu
o oyuncu parasını aldımı almadımıya bakmaz o sahada panikle oynuyorlardı güveni kaybettiler. daha takım o güvenide kazanamadı aslında
oyuncuların maç sonu demeçlerini iyi dinleyin yavaş yavaş üzerlerinden güvebsizliği atıyorlar sıkıntının ne olduğunu maç sonu konuşmalardan
anlıyorsun. Ben inanmıyorum caner GG atiba gibi oyuncular para yüzünden oynamayacak formu düşecek yada ligin başında quaresma falan
yada burak. yeni gelen oyuncunun zaten ligin başında alacağımı varda para yüzünden oynamasın.
sorunlara yanlış çözümler bulmak insanı yanılgıya iter. bizim iki senedir sorunumuz sistemden kaynaklı oldu. şimdi avcı sistemi değiştirip
Beşiktaş hocası olduğunun farkına vardıda biraz takım ileri gitmeye başladı. ha hala takımı üçüncü bölgede serbest bırakmıyor.
çok geriye gitmeye gerek yok başaktada böyleydi onlarında hücum opsiyonu tek oyuncunun içeri dalmasına bağlıydı o nedenle kısır maçlar
oynuyorlardı. visca topu alacak hızıyla içeri dalacak çizgiye inip ya orta açacak yada kaleye vuracak gol atacaklar
geride top çevirerek viscaya alan açmaktı derdi bizde yemiyor bu tabiki. başaktaki oyunuyla Beşiktaşın oyununu birbirine harmanlamak gerekiyor
bunu başaramadık henüz. ama en azından ceza sahasında çoğalmayı başarmaya başladık. buda birşey.
ha birde şansımız iyi gidiyor. biz kötü belki bir iki maç oynadık ama puan kaybederkende kötü oynamıyorduk aslında
gol atamayınca iyi oyunda görünmüyor. bir süre sonra yerini paniğe bırakıyor.
Biz puanları hem sistem saçmalığından hem de eski yönetimin icraatları nedeniyle kaybettik. En basit şekilde Fikret Bey yönetimi seçime girmese son 6 lig maçını kazanabilecek miydi bu takım? Son 6 lig maçını kazandık birkaç dokunuşla o sistem diye tarif edilenin bu ülkede bu kadroyla uygulanmasının imkansız olduğunu nihayet anlayıp değişikliğe gittikten sonra Avcı. Son 6 maçımızı kazandık ama bunların kaç tanesinde oyuna hakim olan taraf bizdik, rahat kazandık diyebildik? Benim aklıma gelen tek maç evimizdeki Kayserispor  maçı. Oynadığımız Kayserispor'un nasıl bir çalkantılı durumda olduğu da ortadaydı. 

Takım  hücum organizasyonlarında çok zayıf. Birkaç teknik direktör dokunuşuyla bazı oyuncuların bireysel çabaları sayesinde goller üretebildik. Temel halen oturtulamadı ve takım diken üstünde yoluna devam ediyor. 

Çevrimdışı tangaz

çok alakası var ex başkan zamanı her kulvarda kaybediyorduk ödenmeyen maaşlar büyük etkendi avcı sıfır kusur demiyorum sezon başı saçma oyun anlayışıda bir etken elbette ama ben büyük kusuru ormana yazarım.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

sakatlanması ölçüyse o zaman ruiz neden birinci grupda :alala:
burak tartışmasız ligin en iyi forveti neden ikinci grupda :alala:
6 maç üst üste galip gelen bir takımı bu kadar gömmeyin bence birde bu
6 maç sıradan altı maç değildi kaldıki 8 maçta 7 galibiyet bir beraberliği var takımın
hem bizim için çıkamadığımız deplasmanları oynamışız derbi oynamışız
hiç kolay maçlar değildi. sanki rakipler bizden daha iyide biz kötüyüz bu takım hiç transfer yapmadan şu ligde şampiyon olacak kalitede

Şimdi yine bir sürü şey yazmışsın abi burdan başlayalım :)

sadece sakatlık ölçü değil sakatlanmadan önce de n'koudou ne oynadı etkilimiydi ? Hız var ancak gole asiste dönüştürebildi mi kaldı ki bu oyuncunun öncesi de sıkıntı maça bile çıkmamış bir oyuncudan bahsediyoruz tottenham da ruiz ile aynı kefeye koyamayız ruizin bir standartı var yine antremanda gördüm misal dönmüş aynı istikrarı verecektir.Bize gelmeden önce her sene 30+ üstüm maç oynamış bir oyuncu bu sebepten ötürü yani farklı kategorilerdeler :)

Burakta ligin başını kaçırdı ameliyat oldu geri döndü yine sakatlandı yine geldi şuan etkisiz iyi bir burak tabi ki iyi kategoriye girer hangi o iyi burak geçen sene ki burak bu sene fizik olarak kötü durumda sondan bir önce ki maç iyi gözüktü son maç yine kötüydü.Bir iyi bir kötü o yüzden orta :)

6/6'da yapan takımı gömmüyorum ama bir de gerçekler var takımda 6-7 tane Beşiktaş seviyesinde oyuncu var diğerleri formsuz veya yetersiz bu bir gerçek bizim 6/6 yapmamızın sebebi de ligin oldukça kalitesiz olmasından kaynaklı zira avrupa da bütün takımlarımız dökülüyor.

Hiç transfer yapmadan şampiyon olabiliriz bu doğru ama eldekiler sakatlanmasın yada formsuz olmasınlar diye dua da edicez :)

Çevrimdışı mylife1903

Şimdi yine bir sürü şey yazmışsın abi burdan başlayalım :)

sadece sakatlık ölçü değil sakatlanmadan önce de n'koudou ne oynadı etkilimiydi ? Hız var ancak gole asiste dönüştürebildi mi kaldı ki bu oyuncunun öncesi de sıkıntı maça bile çıkmamış bir oyuncudan bahsediyoruz tottenham da ruiz ile aynı kefeye koyamayız ruizin bir standartı var yine antremanda gördüm misal dönmüş aynı istikrarı verecektir.Bize gelmeden önce her sene 30+ üstüm maç oynamış bir oyuncu bu sebepten ötürü yani farklı kategorilerdeler :)

Burakta ligin başını kaçırdı ameliyat oldu geri döndü yine sakatlandı yine geldi şuan etkisiz iyi bir burak tabi ki iyi kategoriye girer hangi o iyi burak geçen sene ki burak bu sene fizik olarak kötü durumda sondan bir önce ki maç iyi gözüktü son maç yine kötüydü.Bir iyi bir kötü o yüzden orta :)

6/6'da yapan takımı gömmüyorum ama bir de gerçekler var takımda 6-7 tane Beşiktaş seviyesinde oyuncu var diğerleri formsuz veya yetersiz bu bir gerçek bizim 6/6 yapmamızın sebebi de ligin oldukça kalitesiz olmasından kaynaklı zira avrupa da bütün takımlarımız dökülüyor.

Hiç transfer yapmadan şampiyon olabiliriz bu doğru ama eldekiler sakatlanmasın yada formsuz olmasınlar diye dua da edicez :)
Hic tiransfer yapmayacam dersin burak sakatlanir umuta kirmizi cakarlar layicin kiz arkadasi hamile kalir sampiyon olacak derken bakmisin 7. Olmusun

acaba kötümü yoksa sistemmi onu kötü gösteriyor bunada bakmak lazım
nloudou içinde aynı şey geçerli bence oda kötü oyuncu falan değil diaby de kötü oyuncu değil
ama bir oyuncuyu yeteneklerinin olduğu şekilde oynatmazsan isterse messi olsun kaybolup gider
diaby ne zaman forvet arkasına geçse takımın en iyilerinden oluyor ne zaman kanata yollasan vasatlaşıyor
ljajic de hoca ne zaman akıl edip serbest oynatırsa o zaman verim almaya başlarız yoksa hocanın çift sekiz oynayacağım inadına
kurban oluyor diaby koyuyor yanına kanat oda içeri kaçıp rol çalııyor.
ben ljajicin kötü olduğuna inanmıyorum hoca kullanamıyor diyorum adam bu haliyle bile 5 asistle oynuyor
ama maçın tamamında bir bak yapması gereken şeylerden çok uzak sürekli geri geliyor bu kendi tercihi değildir
biraz ilerde özgür bıraksın onu bu takım içinde bir sürü şut atacak adam varken takım şut atmıyor mesela
demekki belli şeylerde fren konuyor takıma böyle oyunculardan özgürlüğünü kısıtlarsan verim alamazsın
burak bile geçen seneki burak değil buda formsuzluktan falan değil takımın formu iyi ama bir şeyler yerinde değil
oyuncular sudan çıkmış balık gibi ne yapacaklarını bilmiyor paslar yerini bulmuyor bir ritim bozukluğu var
buda en fazla topla oynayan oyuncuları etkiliyor neden hep ileri hattaki oyunculardan şikayet ediyoruz hepsimi kötü
geçen sene iyi olanlardamı birden kötü oldu.

Başlarda acaba bende sistem mi dedim ama ljajic kendisi de kabul ediyor performansının kötü olduğunu avcı onu serbest oynamasına rağmen performans veremiyor fizik olarak bitmiş oğuzhan v2 uptade gibi rakiple 2'li mücadeleye girmiyor şut atmıyor adam geçmiyor geçen sene de ilk yarı böyle 2.ci yarı çıkışa geçmişti bakalım bekleyelim :)

N'koudou'nun çok eksiği var.Diaby son vuruşlar ve top kontrolü oldukça kötü.Kötü oyuncu değiller ama iyi de değiller Beşiktaş seviyesin de mi bence hayır.

Oyuncu mevcut sisteme ayak uydurmak zorunda kaldı ki yine klasik 4-2-3-1 oynuyoruz :)

Diaby konusunda katılıyorum ama avcı hem ljajici kazanmak istediği için hem kanada koyacak kimse olmadığı için bunu yapıyor sürekli.

Ljajici serbest oynatıyor abi son maçlarda yine düşük performansı ljajicin.

Geçen sene "şenol güneş" vardı :D Hücum futbolu vardı bakıyorum özlüyorsun abi hücum futbolunu şenol güneşi :D  :evillol:

Onur Küçük

• Ziyaretçi

çok alakası var ex başkan zamanı her kulvarda kaybediyorduk ödenmeyen maaşlar büyük etkendi avcı sıfır kusur demiyorum sezon başı saçma oyun anlayışıda bir etken elbette ama ben büyük kusuru ormana yazarım.
Fikret Bey paralar bitince kaçar gibi çekti gitti ama etkisi halen devam ediyor. Mayıs ayında gidecekti. Bankalar birliğiyle yaptığı anlaşmayla, fütursuzca yaptıkları transferlerle, camiayı bölen icraatları ve daha pek çok şeyle halen etkisini devam ettiriyor Fikret Bey.

Çevrimdışı mylife1903

Fikret Bey paralar bitince kaçar gibi çekti gitti ama etkisi halen devam ediyor. Mayıs ayında gidecekti. Bankalar birliğiyle yaptığı anlaşmayla, fütursuzca yaptıkları transferlerle, camiayı bölen icraatları ve daha pek çok şeyle halen etkisini devam ettiriyor Fikret Bey.
Tolgayi fbye soktugunda zirvede birakacak efsane baskan olacakti

Çevrimdışı tangaz

fikret orman ambarı boşaltınca kaçtı gitti hala fikret ormanın kusuru yokmuş gibi maaşalrı oyuncular sorun etmez gibi söylemlere şaşıyorum gerçi bu söylemi kullanan ve buna inanan tüm ülkede tek kişi görüyorum ama tek kişi olması bile tuhaf.

Çevrimdışı tangaz

Onur Küçük

• Ziyaretçi

fikret orman ambarı boşaltınca kaçtı gitti hala fikret ormanın kusuru yokmuş gibi maaşalrı oyuncular sorun etmez gibi söylemlere şaşıyorum gerçi bu söylemi kullanan ve buna inanan tüm ülkede tek kişi görüyorum ama tek kişi olması bile tuhaf.
Tek kişi olduğuna emin misin  :D
Oyuncunun maaşını alamaması örneğin oyuncuya defalarca söz verilip o sözlerin tutulmaması, sonrasında da  bir kaç ay sonrasına çek verilip sonra o çek karşılıksız çıktıktan sonra oyuncunun hiçbir şey olmamış gibi davranması  nasıl mümkün olacakmış ben de senin gibi bunun olmayacağını söyleyenlere şaşırıyorum.

Çevrimdışı tangaz

Tek kişi olduğuna emin misin  :D
Oyuncunun maaşını alamaması örneğin oyuncuya defalarca söz verilip o sözlerin tutulmaması, sonrasında da  bir kaç ay sonrasına çek verilip sonra o çek karşılıksız çıktıktan sonra oyuncunun hiçbir şey olmamış gibi davranması  nasıl mümkün olacakmış ben de senin gibi bunun olmayacağını söyleyenlere şaşırıyorum.

başka şeyleri söyleyenler var ama oyuncuları parayı çok dert etmez nasılsa garanti die yazan bir tek necmi abi var.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Tolgayi fbye soktugunda zirvede birakacak efsane baskan olacakti
Fikret Bey'in de kusuru futbolcuyu satıp para gelince değil paralar sıfırlanınca bırakması.