Ben onlar gibi olamam ki inanmadığım birşeye inanmis gibi yapamam. Göz göre göre yalan söyleyemem. Başkanı tanımasak neyse daha geçen seneki kulüpler birliği bildirisinin arkasında duramadı yalanlamadı özür muhabbetini. Bunu gören gsliler mi bizim başkanın lobisine inanacak? Lobi oluşturmak böyle olmaz lobi için her maçtan sonra bağırması gerekir başkanın hatta 5 attığın maçtan sonra bile hakemi konuşmakla olur.
onlar gibi olamazmısın ama benim bakış açımdan tam da onlar gibi haraket ediyorsun
adamlar Beşiktaşı zayıf güçsüz göstermek için çabalıyor sizde aynısını yapıyorsunuz onların tıpkısı aynısı
başkan neyi yalanlayacak özür konusunda gs başkanı bir algı kastı siz ondan iki katı fazla çabalıyorsunuz bu algıyı kasmaya
adam özrü kapalı kapılar arkasında etmedi kardeşim tv karşısında etti. özür nedenide o bildiri değil bildiriyi gs ye söylemedikleri için
oldu ama bunu bile çevirip bildiri yüzünden özür diledi diyebiliyorsunuz
aslında özrü dilerken bile dalga geçiyordu o özür dilemek değildi dalga geçmekti ne yalanlayacak bunu orda ben özür dilemedim aslında dalga geçtimmi diyecek
gs başkanı durumu kurtarmak için özür diledi dedi. Taraftar bunu ağzına tıkardı ama dertleri gs ye kapak çakmak değil Başkanı gömmek olduğu için pişirip pişirip gs başkanını şişiriyorlar. her zaman yapılan oluyor. olayı çarpıt yönetime göm.
Konu Beşiktaşın haklarını savunmaksa onlar gibi olamam diyerek kenara çekilemezsin
o zaman başkanda sizin istediklerinizi onlar gibi olamadığı için yapamıyordur.
kimse sana yalan söyle demiyorki. ben ne diyorum aksini kanıtlamak için neden çabalıyorsunuz.
yalan söyleyemezsinde şimdi başkan çıkıp büloyu biz istedik tff den dese o zaman söylediğin yalan olmuyormu.
savaşda düşmana yalan bilgi sızdırıp yanıltmak hedef saptırmak kötü birşey değildir.
yalan söylemeyeceğim dersen ne ülke yönetirsin nede ordu yönetirsin. Dürüstlük işine geldiği zaman yapacağın birşey değil
her konuda dürüst olacaksın hakemler üç maçtır bizi doğruyorlar derkende dürüst olacaksın
sana verilmeyen kırmızılarda var. o zaman biri çıkıp kırmızı verilmedi dediğinde afaroz edilmeyecek
işine geldiğinde doğrucu gelmediğinde gözlerini kapatmayacaksın. burda şahsına konuşmuyorum genel Beşiktaşlıları
söylüyorum.
son maç herkes hakem ince ince Beşiktaşı doğradı diyor ama kimse verilmeyen iki kırmızıyı konuşmuyor doğramasına gerek yoktuki kırmızıları çıkartsaydı birşey yapmasına gerek kalmazdı Beşiktaşın işi biterdi. böyle söyleyince cesaret edemedi deniyor cesaret edemeyen ince ince doğramayada cesaret edemez ama. tutarsızlıkmı arıyoruz işde tutarsızlık burda yalanmı arıyoruz ağa babası bu oluyor.
Beşiktaş hakkını korumak için herkes lehimize olan hatalara gözünü kapatıp aleyhimize olanı gündeme taşıyor
doğru yapıyorlar birşey demiyorum buna ama diğer zamanda o şekilde davranacaksın sırf yönetim kazanmasın diye Beşiktaş zararına konuşmayacaksın.