Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 46 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2541456 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimiçi annoca

nkoudou almak isteyen mi var, ne kadar veriyorlar 15 mi 10 milyona kiralık+ 5 milyon zorunlu satın alma opsiyonu oldu bitti.

kendi ağzımız talisca ve gomez de yandı akıllanmışızdır artık :D

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Zamanında bu olay olmuştu. Sözleşme imzalamak için boşa çıkmasını bekleyip öyle imzalamıştık.
Bu kadar basit olacağını sanmıyorum.. Büyük kulüplerin 100 tane oyuncusu var 70ini kiralıyo 10unu satıyo adamlardaki sirkülasyon inanılmaz. Hukuki açıdan da sözleşme açısından da çok tecrübeliler yedirmezler haklarını mutlaka yazıyordur vardır bunun maddesi ben görmeden inanmam.

Çevrimdışı mylife1903

Zamanında bu olay olmuştu. Sözleşme imzalamak için boşa çıkmasını bekleyip öyle imzalamıştık.
Arsenalde bunu yedi

Adam ingiliz salak degil, sozlesmesi oyle basit olsa tek tarafli fesih eder tekrar imzalarsin
Adam sozlesmesi biterse su kadar odenir diye oyjncusuna deger bile bicmis olabilir, almeydanin da garip bi sozlesmesi vardi

Çevrimdışı savaş altay

Avci istedigim transferler yapildi demis, ikinci fw yok nereye yapildi?

Diaby fw olunca boyd'a mi katlanacagiz? Bu mudur yillik plan?

Çevrimdışı savaş altay

Cimler hakkinda aciklama; havalar sogusun duzelecek.

Yani her sezon bu goruntuye alisin. Umraniye bomba gibi.

Çevrimdışı savaş altay

Ugur meleke yazisinda s.g. ile avci'nin farkli yanlarini konusmus, iyi guzelde

boyd, douglas ve elneny ucgenine vurgu yapmis. Douglas'i bile anlarim ama

boyd nedir ya? Ugur bey maclari izlemiyor herhalde kim geliyor, kim gidiyor o kadar.

Kahve de mi yok oralarda ugur bey.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şu Boyd da ne çok gömülüyor anlamış değilim. Transfer döneminin başında burada çoğu kişi gelsin istemiyor muydu? Daha kaç tam maçı var da oyuncu hemen kötü oldu?

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı savaş altay

Çevrimdışı savaş altay

Şu Boyd da ne çok gömülüyor anlamış değilim. Transfer döneminin başında burada çoğu kişi gelsin istemiyor muydu? Daha kaç tam maçı var da oyuncu hemen kötü oldu?
Su genelleme olayi azalarak bitsin. Ondan sonra forumda millet birbirine giriyor.

Sen dedin ben demedim vb  :D. Diaby geldi, n'kudu geldi boyd yedek zaten kafa rahat yani.

Bazi oyuncular isigi verir ama tersten. Bu adam babel degil, kanat oynayan abu degil hatta quaresma bile degil.

Denirki bak yonetimde hata yapmadi boyd yedek dusunulmus orasi tamam isin normali oluyor diye suclu

yine taraftar mi olacak. Parasi elestiriliyor futbolcununda oyunu mu sona kaldi? Ya n'kudu ya diaby gunundedir,

mecburi degisiklik yasanir boyd girer o iki oyuncudan digeri maci goturur boyd da iyi bir her isi yapan kanat

tadinda gorunur boyd iyi oynadi denir ama ben yine demem. Sanki boyd gol atinca renkliler one gececek.

Cimler hakkinda aciklama; havalar sogusun duzelecek.

Yani her sezon bu goruntuye alisin. Umraniye bomba gibi.

Niye ümraniye'nin havası farklı mı?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı sozkul

Niye ümraniye'nin havası farklı mı?

Farklı tabiiki. Açık hava orası, stad zemini deniz seviyesinin altında.
Ümraniye'de zemini altına stad kadar deatylı bir çalışma yapılmamıştı.

SIS bunu bildiği için zeminin altına soğutma kanalları döşemişti, çalışıyormu merak ediyorum, eğer buna rağmen böyleyse aşağı çöken nem yoğunluğunu hesap edemediler. Bu nedenle bizimkiler fan peşinde.

Her sezon başı italyadan serme çim getirelim, hybrid çakmayalım  diyeceğim ama yanlış önerme olabilir, işi bilmiyorum, orman mühendisi arkadaşlar yok mu aramızda?
ilk gelen çim sezon sonu gelmişti, ve hybrid çakıldığı için 3 hafta içinde oynanır hale gelmişti galiba.. Serme çim yapsak her yıl bundan kötü olmayabilir gibi sanki. Kaç paradır bir serme çim, iki maç kaybetsen inönüde zemin yüzünden 3 milyon gidiyor zaten..

Bu iş bu kadar zor mu çok merak ediyorum.  Süper Kupa'yı düzgün zeminde oynatamadık..

Çevrimdışı savaş altay

Farklı tabiiki. Açık hava orası, stad zemini deniz seviyesinin altında.
Ümraniye'de zemini altına stad kadar deatylı bir çalışma yapılmamıştı.

SIS bunu bildiği için zeminin altına soğutma kanalları döşemişti, çalışıyormu merak ediyorum, eğer buna rağmen böyleyse aşağı çöken nem yoğunluğunu hesap edemediler. Bu nedenle bizimkiler fan peşinde.

Her sezon başı italyadan serme çim getirelim, hybrid çakmayalım  diyeceğim ama yanlış önerme olabilir, işi bilmiyorum, orman mühendisi arkadaşlar yok mu aramızda?
ilk gelen çim sezon sonu gelmişti, ve hybrid çakıldığı için 3 hafta içinde oynanır hale gelmişti galiba.. Serme çim yapsak her yıl bundan kötü olmayabilir gibi sanki. Kaç paradır bir serme çim, iki maç kaybetsen inönüde zemin yüzünden 3 milyon gidiyor zaten..

Bu iş bu kadar zor mu çok merak ediyorum.  Süper Kupa'yı düzgün zeminde oynatamadık..
Abi ben pek inanmıyorum nem çökmesi muhabbetine. Daha önce de yazmıştım serelim gitsin bunla ugraşmayalım artık olmadı belli ki.

Çevrimdışı savaş altay

Abi ben pek inanmıyorum nem çökmesi muhabbetine. Daha önce de yazmıştım serelim gitsin bunla ugraşmayalım artık olmadı belli ki.
Ekecegiz sonra ustune serecegiz 15 gun arada sermeyi kaldirip yolumuza devam edecegiz  :biggrinking:

Çevrimdışı sozkul

Osvaldo, stad kuyu gibi.. yani nem değilsede sorun ümraniye ile karşılaştırılması mümkün değil ortamın..
Muhtemelen bütün yaz havalandırmayı çalıştırmanın elektrik maliyeti sermeye denk gelir.
Sana katılıyorum, sorun neyse ne bilmiyoruz ama olmadı böyle. Serelim gitsin..

Çevrimdışı sozkul

Ekecegiz sonra ustune serecegiz 15 gun arada sermeyi kaldirip yolumuza devam edecegiz  :biggrinking:

Altta ektiklerimiz 15 gün araya kadar büyüsün mü diyorsun :)

Çevrimdışı savaş altay

Altta ektiklerimiz 15 gün araya kadar büyüsün mü diyorsun :)
Tamamen turk usulu bir yontem dusundum  :D

Uzmanlar bas edemiyor biz nasil kurtaralim dolmabahceyi.

Çevrimiçi Necmi

fener-ts maçında duymadın mı tribünleri;çocuklar inanın bestesini söylüyorlardı :lol: Tamam esasında Nazım'ım bir şiiri ama bunu tribünlerde söyleyen ilk biziz ama adamlar bunu kullanmaktan gocunmuyorlar.Diğer sarı kardeş de megafonlarla özel kayıt yaptırıp,desibel rekoru bizde diyorlar :lol: Neyse en azından uefa bile iplemiyor bunları da,desibel konusunda hala bizi birinci görüyorlar.
Bir konuda ilk olmak önemlidir. Biz desibel rekoru uluslar arası maçta kırdık doğal ortamda hazırlanılmadan. Bu kimse tarafından unutulmaz birde bunu açıklayan biz değildik bizim zaten her maçta
yaptığımız birşey yeni değil. Ama bunu bizzat ingiliz medyası ve uefa dünyaya duyurdu. Artık kim ne halt ederse etsin bu ünvanı elimizden alamaz çünkü bundan sonra yapanlar doğal değil kurguyla yapacağı için hükmü olmayacak. İlk üçlüde dünya spor ltarürüne Beşiktaş üçlüsü olarak girdi bunu değiştirme imkanı yok kimsenin anca komik duruma düşerler.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

Kalktigi nerede yaziyor
bonservisinin yarısını aldığımız nerde yazıyorsa buda orda yazıyordur :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Zaten fiziki olarak yarısını almaktan bahsetmiyor. Yarısı için verilen paranın çok olmasını sorguluyor. Yarısını aldık yarı performans verecek falan diyen görmedim.
sorun burda işde biz yarısını falan almadık bonservisini aldık satışda elde edilecek artı karın %50 si geldiği kulübe verilecek diye bir madde varsa ki bu doğrulanmış bir şey değil sosyal medyada söyleniyor bildiğim kadarıyla bu bonservisin yarısını aldık anlamı çıkartmaz.

Çevrimiçi Necmi

Zaten yarisi degildir nakit paran degerli sonucta
Adamlar 7 istemistir %10 falan pay
Pazarlik derinlesince 4-5 milyon konusulunca yarisini veririz falan gibi bi orta noktada bulusulmustur

Oyuncunun kalitesinden ya da kalitesizliginden bahsetmiyorum sanki diabi gelince butceyi yanlis mi kullanmis olduk ordan emin degilim
Boyd zaten var 2.5 basmisin sanki bi stoper bi kalipli santrafora ayrilabilirdi gibi bir noktada kaldim larar veremiyorim
7 tane adam geldi zaten bu sene
Gecen sene en az 6 adam lazim diyordum kadro kotu diyordum
Hala daha eksik var ideal icin
Bence yeterli gibi gozukuyor kagit ustunde Az zaman lazim
Su 3 hafta hakemler tirpani vurmasa 9 puan yapmistik havaya giriyorduk

Gelenlerin ne yapacagini zaten zaman gosterecek biraz degisik tipli cocuklar aldik
Misirli falan da geldi begeniuorum ama guvenemiyorum kuzey afrikalilara
hımm muşlu mışlı konuşuyorsun yani bilmiyorsun peki bilmediğin bir konuda neden sürekli gündem yaratıp gömmeye uğraşıyorsun ya dediğin gibi değilse.
algı kasıyorsun dediğimde itiraz ediyorsun
dostum bu algı kasmaktır bilmediğin konu hakkında eleştirisel yorum yapamazsın. sen yorum bile yapmıyorsun hüküm veriyorsun.
bu tip anlaşmalarda her zaman verdiğin para düşer kalanı paylaşırsın elde ettiğin karın yarısını bile versen bu oyuncunun yarısını almak değildir. bir şeyin yarısını almak demek satışda karşındakinide söz sahibi yapmak demektir. yarısının sahibi olmakla kazancın yarısını vermek çok başka şeyler.

Çevrimiçi Necmi

Arsenalde bunu yedi

Adam ingiliz salak degil, sozlesmesi oyle basit olsa tek tarafli fesih eder tekrar imzalarsin
Adam sozlesmesi biterse su kadar odenir diye oyjncusuna deger bile bicmis olabilir, almeydanin da garip bi sozlesmesi vardi
miş miş miş  :alala:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★