Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2539386 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı MUSTAFA_

Transfer sezonundan sonra Vidal fotosu yayınlama işi ne oldu bu arada?
Adamın ihracını istiyorlardı forumdan en son  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Transfer döneminde forvet hattına takviye yapmayan Beşiktaş'ta sağlık ekibi Burak Yılmaz için seferber oldu.

Ayak tarak kemiğindeki sakatlık sebebiyle sezonun ilk 3 haftasını kaçıran golcü oyuncunun bir an önce sahalara dönmesi hedefleniyor.

Teknik Direktör Abdullah Avcı da, sağlık ekibinden tecrübeli futbolcu ile ilgili sık sık bilgi alıyor.

Milli maç arasının ardından sahalara dönüp dönmeyeceği henüz netlik kazanmayan Burak Yılmaz'a gelecek hafta testler uygulanacak.

Ağrılarının azalması ve risk seviyesinin düşmesi durumunda, yıldız golcü takımla çalışmalara başlayabilecek.

Tecrübeli futbolcu Atiba Hutchinson’ın durumu da Burak Yılmaz'dan farklı değil.

Tedavisi süren Kanadalı futbolcunun oynayıp oynayamayacağı gelecek hafta belli olacak.

A Milli Takıma davet edilen, ancak Çaykur Rizespor ile oynanan maçta sakatlandığı için kadrodan çıkartılan Oğuzhan Özyakup’un ise Gazişehir Gaziantep maçına yetişmesi bekleniyor.

Haber Kaynağı: TRT Spor

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı worns

Süreç sert bir Fb-Gs savaşı olarak tezahür edecek gibi. Fb'nin federasyon ve kurullarda hatırı sayılır bir gücü oluştu. Gs de buna siyaset-medya ekseninden karşılık üretmeye çalışacak. Bunlar sakin camialar değiller ve hem birbirlerini hem de kendilerini yıpratacaklar bu gündemlerle gibi gözüküyor.

Son 4 senenin saha içinde en başarılı takımı olduğumuz için Gs'nin karşısındaki odak biz olarak gözüküyorduk. Bir biçimde yürüyen soğuk savaşta ön cephedeydik. Yönetim bu didişmede ne denli başarılı oldu tartışılır. Olumlu olumsuz şeyler var yazılabilecek. Ama bunların ötesinde biz bu tür atmosferlerden beslenerek çıkabilen bir camia değiliz. Ne kadar sakin ve uzak, saha içine, kendi gündemlerimize odaklanmış vaziyetteysek o denli başarılı olduk. Kavganın merkezine kaydıkça belli kırılmalar yaşadık.

Şu an ki durum bizim için daha pozitif. Kavgada tarafın-pozisyonun olur ama kavga senin her şeyin olmaz. Biz şu bir kaç seneyi kendi gündemlerimize olabildiğince odaklı geçirirsek gergin atmosferi lehimize çevirebiliriz.

Çevrimdışı worns

Transfer döneminde forvet hattına takviye yapmayan Beşiktaş'ta sağlık ekibi Burak Yılmaz için seferber oldu.

Ayak tarak kemiğindeki sakatlık sebebiyle sezonun ilk 3 haftasını kaçıran golcü oyuncunun bir an önce sahalara dönmesi hedefleniyor.

Teknik Direktör Abdullah Avcı da, sağlık ekibinden tecrübeli futbolcu ile ilgili sık sık bilgi alıyor.

Milli maç arasının ardından sahalara dönüp dönmeyeceği henüz netlik kazanmayan Burak Yılmaz'a gelecek hafta testler uygulanacak.

Ağrılarının azalması ve risk seviyesinin düşmesi durumunda, yıldız golcü takımla çalışmalara başlayabilecek.

Tecrübeli futbolcu Atiba Hutchinson’ın durumu da Burak Yılmaz'dan farklı değil.

Tedavisi süren Kanadalı futbolcunun oynayıp oynayamayacağı gelecek hafta belli olacak.

A Milli Takıma davet edilen, ancak Çaykur Rizespor ile oynanan maçta sakatlandığı için kadrodan çıkartılan Oğuzhan Özyakup’un ise Gazişehir Gaziantep maçına yetişmesi bekleniyor.

Haber Kaynağı: TRT Spor

Bence Ts maçına kadar 11 çıkamaz. Devre sonlarına dair ritm bulur ayrıca bu iki oyuncu da.

Sakatlığın yanı sıra doğru düzgün kamp görmediler.

Çevrimdışı enderersoy15

Twitter hesabımız üzerinden başladık  :tabe:

https://twitter.com/Esvet1903/status/1169681939659415554
Baskan, 2 yil once, super kupada konya maçından sonra bir konustu sonraki  iki yil konusmadi. (Ligin marka degeri icin oldugunu dusunuyorum.)Burda da iyi konustu. Aradaki fark neydi. İki yil once tek basina yürümeye calisiyordu, simdi fb, ibb, rize, kayseri, birkac anadolu takimi ve ara ara ts  hepsi birlikte hareket ediyor gibime geliyor.( Ligin marka degerini dusuren gs ve 1-2 anadolu takimi var, bunlarda ayri hareket ediyorlar.) Bize fb ile rekabet( sokakta  iki büyük algisini yikip tek büyük Beşiktaş) en büyük takim oldugumuzu yeni nesillere hatirlatirken, ogretirken, cocuklari yeniden besiktasli yaparken, (ozellikle sampiyonlar ligi)17/18 sezonunda sampiyonluk kaybettirdi. Şampiyonluk kazanilir, kaybedilir ama buyuk oldugunu bir gostereceksin, hatirlatacaksin, susturacaksin rakiplerini.

Not: 3-3 biten benfika maçı bize bir nesil kazandirmis olabilir. Sonraki sezondaki namaglup grup liderliği de şampiyonluğu kaybettirmis olabilir.

Uzun oldu. Kusura bakmayin.

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Transfer sezonundan sonra Vidal fotosu yayınlama işi ne oldu bu arada?
Fotoşop programının süresi bitmiş

Çevrimdışı tangaz

Başkanın konuşmasından 2.9'un net maaş olduğu anlaşılıyor.

Benim hatırladığım, Aboubakar'ı kimse Beşiktaş aşığı falan diye nitelendirmedi burada. Profesyonel hayatta aşk olmaz.

Aşık olsa sözleşmesini bitirir, bize gelirdi zaten.

yoo başkanın konuşmasından net oldugu anlaşılmıyor böle düşünen tek kişi sen olabilirsin muhtemelen

adam porto maçlarından sonra bir nolu beşiktaşlı  ilan edilmişti ne çabuk unuttun
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

bana tutarlı gelmiyor.yönetim tüm tutarsızlıkları beceriksizlikleri yetersizlikleri vs ne varsa ona rağmen şampiyon oluyorsa şampiyon yapacak hocayı ve takımı kurmuş olduğu gerçeğini değiştirmez.olursa yanlış e eksikliklerini dile getirmek başka, başarabildiklerini ,doğrularını söylemek başka.
şöyle düşünelim balkan ekonomik olarak takımı düze çıkarmış futbolcuların parası günü gününe ödeniyor medyaya hakemlere tff ye hadlerini bildiriyor ama iyi hocası yok takım da kötü şampiyon olamadı başarılı mı sayacağız.
takım şampiyon olursa şampiyon olabilecek hoca ve kadroyu kurmuş demektir.

....e rağmen die bi kavram var ya ben de yönetime rağmen der geçerim.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Başkan susuyor, neden konuşmuyor diyorlar.

Geçen gün konuştu, 2 senedir neden susuyordu diyorlar.

Bunu diyen de kendi taraftarı.

Umarım yanılırım, ama bu camiadan hiç bir şey şey olmsz kolay kolay.

onur harbi söyle başkan senin neyin  :D

açıklamazsan burada daha önce hakkında ortaya atılan iddiaların doğru olduğunu düşünecem  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

başkan 2 senedir neden sustugunu açıklamalı susmanın sonu 100 milyon yuro kayıp

konuşmadan çıkardığım verdiğim süre doldu artık bende rajonuna göre dawranacam diyor. demekki 3 hafta da verdiği süre dolmuş ben bunu başkan ultimatom vermiş düzelmezse bizde çirkefleşiriz demiş die okuyorum ve sonuç olarak verdiği ultimatom bi işe yaramamış kimse takmamış ve 3 hafta doğranmışız olarak değerlendiririm.

Çevrimdışı tuncaboylu

yoo başkanın konuşmasından net oldugu anlaşılmıyor böle düşünen tek kişi sen olabilirsin muhtemelen

adam porto maçlarından sonra bir nolu beşiktaşlı  ilan edilmişti ne çabuk unuttun
Porto'da 2.9 alıyordu, Porto maaşının bir kısmını karşılamayı kabul etti. Aboubakar bize gelmek için 500 bin Euro daha istedi.

Şimdi bu konuşmadaki sayılardan 2.9 brüt, 500 bin net mi diye anlıyorsun?

Çevrimdışı celiker1

konuşmadan çıkardığım verdiğim süre doldu artık bende rajonuna göre dawranacam diyor. demekki 3 hafta da verdiği süre dolmuş ben bunu başkan ultimatom vermiş düzelmezse bizde çirkefleşiriz demiş die okuyorum ve sonuç olarak verdiği ultimatom bi işe yaramamış kimse takmamış ve 3 hafta doğranmışız olarak değerlendiririm.
Bizim için ters giden her şey kulüpler birliği başkanı olduktan sonra gerçekleşmeye başladı
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Karabay

Hay allah bizde tam terimin cezasını bizim başkanın konuşmasına bağlıyorduk ki yıktın bizi abi.

Başkan en fazla özür dilemek için konuşur.
[ Son Düzenleme: 06 Eylül 2019, 00:33:52 Karabay ]

Çevrimdışı tuncaboylu

onur harbi söyle başkan senin neyin  :D

açıklamazsan burada daha önce hakkında ortaya atılan iddiaların doğru olduğunu düşünecem  :evillol:
Kayınbiraderimin bacanağının kayınpederinin damadı.

Fenerbahçe ve özellikle Galatasaray taraftarına bakın, herifler seferberlik ilan etmişler.

Medyada biri kendilerini eleştirdiği ya da imada bulunduğu an, kovdurana kadar uğraşıyorlar. Biri 10 dakikada 3 penaltı kazanıyor, ötekinin rakibi kendi evinde 8 kişi kalıyor; ama taraftarları federasyonu bombalıyor.

Bizim taraftar da devam etsin hala Quaresma, başkan muhabbetine.

Çevrimdışı sozkul

o iş güzel bir düşünceydi ama hesaplanmadan söylenilmiş bir şey
stadı çatıdan elektrik üretecek şekilde yapsan oraya harcayacağın parayı geri döndüremezsin elde edeceğin
elektrik hakı bokunu karşılamaz hayaldi hayal olarak kaldı millet elektriği üretip elektrikli araçlara bile satıyordu
ne teoriler üretildi kumaşı bile çatıya binbir zorlukla gererken oraya elektrik panellerini nasıl tutturacaktık.

Elektrik üreten panellerin maliyeti çok düştü, artık çok karlı bir iş o.

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Karabay

Fenerbahçe ve özellikle Galatasaray taraftarına bakın, herifler seferberlik ilan etmişler.

Medyada biri kendilerini eleştirdiği ya da imada bulunduğu an, kovdurana kadar uğraşıyorlar. Biri 10 dakikada 3 penaltı kazanıyor, ötekinin rakibi kendi evinde 8 kişi kalıyor; ama taraftarları federasyonu bombalıyor.

Niye. Onların taraftarı kendi işine bakmıyor mu?

Çevrimdışı tangaz

Porto'da 2.9 alıyordu, Porto maaşının bir kısmını karşılamayı kabul etti. Aboubakar bize gelmek için 500 bin Euro daha istedi.

Şimdi bu konuşmadaki sayılardan 2.9 brüt, 500 bin net mi diye anlıyorsun?

ben 500 net die bi rakam sölemedim abuşun da bunu sölemesine gerek yok rakamlar avrupada brüt burada net

alt açılım anlamaya gerek yok yani porto abuşa net 2,9 verecek brüt 5,5 eder bu rakam portekiz futbol tarihinde böle bi rakam alan oyuncu yoktur abuş kim.

Çevrimdışı tangaz

Bizim için ters giden her şey kulüpler birliği başkanı olduktan sonra gerçekleşmeye başladı

bence 2.şampiyonluk sonrası zirvede bırakmayarak başladı

Çevrimdışı tangaz

Hay allah bizde tam terimin cezasını bizim başkanın konuşmasına bağlıyorduk ki yıktın bizi abi.

Başkan en fazla özür dilemek için konuşur.

pardon abi

Çevrimdışı tangaz

senin toz kondurmadıın f.orman yüzünden onur

tekrara düşüyoruz da taraftar namoğlunu gönderecekken araya giren f.orman sabri çelike ilk destek veren f.orman fatoşu aklayan f.orman tff.yi aklayan f.orman beini aklayan f.orman

bunları yapaken sürekli taraftara atar yapan posta koyan başkan varken neyin bütünleşmesi seferberliği camiasından bahsediyorsun

Çevrimdışı tangaz

Niye. Onların taraftarı kendi işine bakmıyor mu?

abi kendi taraftarına posta koyan bi gese yönetimi var mı gördün mü hiç ali koç mesela taraftarın ayağına kadar gidiyor tribün önünde özür diliyor filan bizim f.orman bu hatalarından ders alıp düzelmediği sürece biz camia olamayız bunu başaracak kişi başkandır bizde boş olan koltuk yani

Çevrimdışı scarfright

yok abi tek değil ben de onun gibi düşünüyorum.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Her kim Beşiktaş kulübünü başkanını veya futbol takımını küçük gören, ezik gören , güçsüz gören bir düşünce yapısına sahip ise geçmişimize bakmasını tavsiye ederim. Beşiktaşlı olan genç arkadaşlarıma öncelikle tavsiyem kulübün kuruluş hikayesini bir okusunlar ve müzeyi kesinlikle gezsinler. Beşiktaş sahaya her zaman dinamizm ve zeka koyduğunda şampiyon olur. O yüzden de şampiyonluklarımız şikesiz ve tertemizdir. Sadece siyah beyaz renklere sahip olduğumuz için değil alnımız da ak olduğu için onlara sarışın ya da renkli diyoruz. Bir kulübün hakkı öyle zırt pırt çıkıp konuşmakla savunulmaz. Dün Başkan ne dedi ? "...TFF gerekli önlemleri almazsa , teknik direktörler maç sonlarında açıklama yaparak algı oluşturmaya çalışırsa biz de konuşacağız bunlara gerekli önlemler alınmazsa futbolun marka değeri falan anlamam konuşurum..." dedi. Demek ki öyle bağırmaya falan gerek yokmuş. Mafya bozuntusu teknik direktör cezayı aldı oturdu. Strateji diye bir şey var. Bağırarak çağırarak davanı savunacağın yerler vardır ama bu çok nadir zamanlarda olur. Ne oldu yahu bu arkadaşların gözlerinde büyüttüğü GS Lobisi ? Hadi gelsin kurtarsın Terim'i görelim

mafya bozuntusunun ceza almasını sürekli vurguluyorsun geçen sene de aynını yapıyordun günün sonunda noldu ondan neden haber vermiyorsun ligin final haftalarında adamlar bağırta bağırta şampiyonluğu çalmadılar mı???

sonraa şu gençlere verdiğin mesaja gelecek olursak gençler açıp bakmasın ben yaşayan biri olarak direkt aktarayım gerçekleri. ey gençler gese lobisi  denen illet yapı olmayaydı şu an 25 şampiyonluğumuz vardı malatyaya giden arabalar denizliye giden teşvikler ankaragücüne 92-93de 8-0 yatışları filan bizzat yaşayan gözlemleyen fatoşun 96-97de çalmaya başlayışını falan filan hepsini yaşayan gözlemleyen biri olarak üzülerek söylüyorum ki bizim yöneticiler hep beceriksizdi hep kötüydü gese lobisi de hep çeşitliliğine çeşitlilik katarak yürürdü biz de bakakalırdık. ben küçükken ergun gürsoy yurdeşen karahasan alp yalmana söverdim sonra yerlerine adnan polat eçti  şimdiki ergenler gençler de abdürrahime albayraka sövüyor döngü devam ediyor...

Çevrimdışı tangaz

yok abi tek değil ben de onun gibi düşünüyorum.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

walla ne diyeyim Allah selamet versin başkanın beyaz yalanlarına inanan taraftarımıza.

ben başkanın tek lafına inanmam inananlara da allah selamet versin demekden fazlasını yapamam

başkanın işine gelmeyen adamlara çamur at izi kalsın tarzını bile çözemediyseniz ne diyeyim ki.

misal daha yeni quaresma 3 defa ihtarname gönderdi demiş ihtarname göndermeyen bir tek vida var diyen de bu yönetimdi  lensin sayısız ihtarname gönderdiği de defalarca söylendi madem ihtarname çekenleri gönderme gibi bi prensip kararı var başkanın diğerlerini neden göndermiyor?

ben başkanın abuş mr göndermedi lafına da inanmıyorum ayrıca.