Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2541547 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı mylife1903

kafandaki başkan profilini merak ettiğim için sorduydum... cevap için saol  :ok:
Pirofil zamana gore degisir sartlara gore de
Turkiyede mesela dogru pirofil aziz basgandir yaninda da ergun gursoy ile yurdesen karahasan olacaktir ali sen de ikinci baskan

Boyle yonetim olaydi 30 senede 25 kupamiz olurdu
Ha midemiz kaldirir miydi? Alisirdik bence, romantik olmazdik aglamayin lan derdik fblilere zaten gs olmazdi

Çevrimiçi Necmi

Beni biliyon abi hala ayni yerdeyim baskan ayri yonetimi ayri
O mantarlari da baskan aliyor diyorsun haklisin ama adamin da cevresinde belki yoktu yanan eve girecek
Baskandan cok sey istemiyorum ben
Dedigini yapsin sadece yapamiyorsa demesin bu kadar basit
Performansi zaten iyi bence 7 senede 2 kupa
Elimizdekini almalarina aliskiniz zaten kiziyoruz kaltirdik kupayi falan diye ama mantikli dusununce hep boyleydi aslinda isin gercegi de bu
Bu son dineminde 1 kuoa daha alirsa bir suru sacma sapan olaya ragmen bence yeterlidir
bir kupa beni kesmez :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Pirofil zamana gore degisir sartlara gore de
Turkiyede mesela dogru pirofil aziz basgandir yaninda da ergun gursoy ile yurdesen karahasan olacaktir ali sen de ikinci baskan

Boyle yonetim olaydi 30 senede 25 kupamiz olurdu
Ha midemiz kaldirir miydi? Alisirdik bence, romantik olmazdik aglamayin lan derdik fblilere zaten gs olmazdi
insan aç kaldığında ağaç kabuğuyla bile karnını doyurur.
hatta ölü insan eti bile yer. miğdenin kaldıramayacağı şey yok gibi :D

Çevrimdışı mylife1903

Benim anlamadığım konu Başkan sürekli yerden yere vurulur güçsüz olduğu ima edilir
onu yerle bir etmek için herşey denenir sonra çıkılıp başkanın gücü yok denir
ya kendi camiası böyle davranırsa başkası takarmı bunu.
şimdi yazdım büloyu hallettik diye şimdi çıkılıp böyle olmadığını anlatacak bir kamyon yazı döşenir.
bunun böyle olduğunu söyleyemiyorsun o zaman hakemler üzerinde güçlü olmayı beklemeyeceksin
özellikle işleyeceksin bu konuyu Beşiktaşı sahada biçti ve bizde hakemlik hayatını bitirdik bunu işleki yarın böyle davranacak hakem senden çekinsin ama yok birileri yönetim aşağılayacak ya bunuda inkar ederler sonrada çıkıp yönetimin hakemler üzerinde etkisi yok derler
şu olay renklilerden birinin başına gelseydi aynı kişiler çıkıp bak anında adamın hakemliğini bitirdiler derdi. Biz bunu yapamıyoruz derdi.
Gercek degil de ondan
Bitirecek olsan mactan sonra ilan eder bitirirdin rize maci yasanmazdi

Çevrimdışı Arthur Dayne

Bizim taraftara adını anmak istemediğim bir hoca,kanser yaydı:tr kupası,süper kupayı vs.umursamıyoruz artık ve bence bu çok yanlış.Hala tr kupasına gençleri çıkartalım diyenler var.Artık oynadığımız her kupada şampiyonluk hedeflemeliyiz.Şaka gibi gerçekten ya iki senede süper kupa alamadık,birinde konya'ya kupa verdik birileri umursamıyor diye :s20:

Çevrimiçi Necmi

Gercek degil de ondan
Bitirecek olsan mactan sonra ilan eder bitirirdin rize maci yasanmazdi
al işde dediğim bu :bandit:
gerçek veya değil bülonunhakemliğini Beşiktaş bitirdi demenin nasıl bir sakıncası var. adamın hakemliği bittimi bitti
bunun nedeni gs Beşiktaş maçı değilmi evet doğrucu davut olunca bir tarafına madalyamı takacaklar
işde Beşiktaşın hakkını yedi bizde ipini çektik bunu söylemek bu kadar zor olmamalı

Çevrimiçi Necmi

Bizim taraftara adını anmak istemediğim bir hoca,kanser yaydı:tr kupası,süper kupayı vs.umursamıyoruz artık ve bence bu çok yanlış.Hala tr kupasına gençleri çıkartalım diyenler var.Artık oynadığımız her kupada şampiyonluk hedeflemeliyiz.Şaka gibi gerçekten ya iki senede süper kupa alamadık,birinde konya'ya kupa verdik birileri umursamıyor diye :s20:
3 sene bizi şampiyon yapsında isterse kupaya 16 yaş grubuyla çıksın umrumda olmaz.
yemişim türkiye kupasını. yemişim süper kupayıda. ha bu sene uefayı alacaksa yemişim ülke şampiyonluğunu

Çevrimdışı mylife1903

Karneyle dagitiliyor abi doymuyorsan yanina bir iki turkiye kupasi ekleriz

Çevrimdışı mylife1903

insan aç kaldığında ağaç kabuğuyla bile karnını doyurur.
hatta ölü insan eti bile yer. miğdenin kaldıramayacağı şey yok gibi :D
Abi oyle bir alisirdik ki anlatamam
Ezerdik ustten ustten
Her mac oenalti her mac kirmizi
Buyuk takim olun size de versinler lan aglamayin git baska yerde agla diye girerdik

Çevrimdışı mylife1903

al işde dediğim bu :bandit:
gerçek veya değil bülonunhakemliğini Beşiktaş bitirdi demenin nasıl bir sakıncası var. adamın hakemliği bittimi bitti
bunun nedeni gs Beşiktaş maçı değilmi evet doğrucu davut olunca bir tarafına madalyamı takacaklar
işde Beşiktaşın hakkını yedi bizde ipini çektik bunu söylemek bu kadar zor olmamalı
Boyle dersin sonrali fbli cikip hadi len biz bitirdik yiyorsa firati da bitirin derse

Çevrimdışı mylife1903

Hocayla ne alakasi var
Baskan sut kupasi dedi

Çevrimdışı mylife1903

3 sene bizi şampiyon yapsında isterse kupaya 16 yaş grubuyla çıksın umrumda olmaz.
yemişim türkiye kupasını. yemişim süper kupayıda. ha bu sene uefayı alacaksa yemişim ülke şampiyonluğunu
Aynen oyle hic cikmasinlar aspor kendini seetsin paralasin

Çevrimiçi Necmi

Boyle dersin sonrali fbli cikip hadi len biz bitirdik yiyorsa firati da bitirin derse
o zaman o kadar iyi bitiriyorsunuz siz bitirinde görelim dersin.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Benim anlamadığım konu Başkan sürekli yerden yere vurulur güçsüz olduğu ima edilir
onu yerle bir etmek için herşey denenir sonra çıkılıp başkanın gücü yok denir
ya kendi camiası böyle davranırsa başkası takarmı bunu.
şimdi yazdım büloyu hallettik diye şimdi çıkılıp böyle olmadığını anlatacak bir kamyon yazı döşenir.
bunun böyle olduğunu söyleyemiyorsun o zaman hakemler üzerinde güçlü olmayı beklemeyeceksin
özellikle işleyeceksin bu konuyu Beşiktaşı sahada biçti ve bizde hakemlik hayatını bitirdik bunu işleki yarın böyle davranacak hakem senden çekinsin ama yok birileri yönetim aşağılayacak ya bunuda inkar ederler sonrada çıkıp yönetimin hakemler üzerinde etkisi yok derler
şu olay renklilerden birinin başına gelseydi aynı kişiler çıkıp bak anında adamın hakemliğini bitirdiler derdi. Biz bunu yapamıyoruz derdi.
Adam mesleğinin sonunda kamikazelik yaptı abi ölümcül hastalığı olan teröristleri canlı bomba yapmak gibi bişey. Zaten kariyeri biterken yaptı bunu. Ayrıca madem hakemlere göz dağı verdik neden 4-5 penaltımız es geçildi. Her maç neden sari kart yağmuruna tutuluyoruz?

Çevrimiçi Necmi

Adam mesleğinin sonunda kamikazelik yaptı abi ölümcül hastalığı olan teröristleri canlı bomba yapmak gibi bişey. Zaten kariyeri biterken yaptı bunu. Ayrıca madem hakemlere göz dağı verdik neden 4-5 penaltımız es geçildi. Her maç neden sari kart yağmuruna tutuluyoruz?
hakemede mazeret sunuyorsunuz ya mesleğinin sonuymuş bunu her zaman yapan bir hakem bu
sefer tokat yiyeceğini düşünmedi adam böyle olsa yapar sonrada mesleğe veda eder. çıkıp tv lerde ağlamaz
beklemiyordu resmen el çektirildi bunuda verdiği tepkiden görüyorsun zaten.
adamın bile kabul etmediği konuda mazereti siz yaratmaya çalışıyorsunuz adam beni kovdular diyor siz yok mesleğinin sonuydu zaten hakemlik yapmayacaktı diyorsunuz bunu bile Beşiktaş yaptı diyemiyorsunuz işde sorun burda
bunu Beşiktaş yaptı dersen Beşiktaş kazanır başkan değil anlamadığınız bu lobi gücü böyle oluşturur lobi dediğin şey balonu ele almaktır gerisi şişirmek oluyor ne kadar şişirirsen o kadar büyük görünür ama siz ne yapıyorsunuz o balonu elimize almaya izin vermiyorsunuz elinizde iğne şişmesin diye hemen delik açıyorsunuz.

Çevrimiçi Necmi

hep Beşiktaş basınını neden eleştiririz doğrucu olacağım tarafsız olacağım diye Beşiktaşı gömüyorlar diye değilmi
aslında böyle taraftardan öyle basın mensubu çıkar eleştirme hakkımız yok onlarda burda bizim yaptığımızı yapıyor.
çok görmemek lazım.

hakemede mazeret sunuyorsunuz ya mesleğinin sonuymuş bunu her zaman yapan bir hakem bu
sefer tokat yiyeceğini düşünmedi adam böyle olsa yapar sonrada mesleğe veda eder. çıkıp tv lerde ağlamaz
beklemiyordu resmen el çektirildi bunuda verdiği tepkiden görüyorsun zaten.
adamın bile kabul etmediği konuda mazereti siz yaratmaya çalışıyorsunuz adam beni kovdular diyor siz yok mesleğinin sonuydu zaten hakemlik yapmayacaktı diyorsunuz bunu bile Beşiktaş yaptı diyemiyorsunuz işde sorun burda
bunu Beşiktaş yaptı dersen Beşiktaş kazanır başkan değil anlamadığınız bu lobi gücü böyle oluşturur lobi dediğin şey balonu ele almaktır gerisi şişirmek oluyor ne kadar şişirirsen o kadar büyük görünür ama siz ne yapıyorsunuz o balonu elimize almaya izin vermiyorsunuz elinizde iğne şişmesin diye hemen delik açıyorsunuz.
Hangi hakem kovuluyor da hemen TV de köşe kapıyor? Adama resmen gs maçının ödülü verildi. Buradan yıllarca ekmeğini çıkarır. Ekmek veren de Demirören'in kanalı o da enteresan.. Abi sen soruma da cevap vermemişsin madem başkan gözdağı verdi 3 haftadır neden doğradılar bizi? 9 puanla girecektik milli araya şimdi 4 le giriyoruz.

Çevrimiçi Necmi

Hangi hakem kovuluyor da hemen TV de köşe kapıyor? Adama resmen gs maçının ödülü verildi. Buradan yıllarca ekmeğini çıkarır. Ekmek veren de Demirören'in kanalı o da enteresan.. Abi sen soruma da cevap vermemişsin madem başkan gözdağı verdi 3 haftadır neden doğradılar bizi? 9 puanla girecektik milli araya şimdi 4 le giriyoruz.
sen daha benim ne dediğimi anlamadımki ben burda olayı hakemi konuşmuyorum
senin gibi düşünenlerin zihniyetini konuşuyorum
başkan gözdağı verdi dedimmi neden bunu böyle lanse etmiyoruz dedim
sonuçta olay böyle görünüyor neden aksini kanıtlama derdindeyiz bunu açıkla bana
bunun böyle olmadığını biz değil renklilerin çabalayıp söylemesi lazım.
Bu Beşiktaşı güçlü gösterir. neden bunun böyle olmadığını ısrarla söyleme ihtiyacı duyuyorsunuz
doğruyu söyleyice bir tarafınıza madalyamı takılacak mevcutta bir olay var bu olayı neden kullanmıyorsunuz
al işde gs başkanı falcao üçlü çektirdi diye resmen üçlünün üstüne çöküyor.
siz sizin üzerinizde görünen birşeyi bile yok demek için şekilden şekile giriyorsunuz
bu kafanın Beşiktaşa bir faydası yok. ağlak ezik taraftar kafası bu.
yapmadıysanda üstlen kardeşim bir zararı olmaz bunun. hakemleri korkutursun
ama olay açıklandığı andan itibaren Beşiktaş taraftarı bunun Beşiktaşla alakası olmadığını kanıtlamak için özel çaba sarfediyor hiç birşey demesen insanlar zaten Beşiktaş yaptırdı diye düşünecek
böyle düşünmelerine bile izin vermemeye çabalıyorsunuz

Çevrimdışı sozkul

Hakemlerin geliri çok büyüdü, ona CNN de iş veren bir GS lidir kaybettiği paranın bir kısmını telafi ediyorlar.
hiç kimse emekli olmak istemez hakemlikten pasta büyüdü.
CNN deki ifadeleri bunu beklemediğini açık etti zaten.

Çevrimdışı sozkul

Bunu okumadan yazmıştım. Nerdeyse aynı şeyi söylüyorum ama emekliliğin adam için sürpriz olduğunu düşünüyorum.
en az bir yıl daha hakemlik yapacağını düşünüyormuş galiba..

Çevrimiçi Necmi

bu arada hakemi kovan yd yönetimi değil unuttunmu yeni seçim oldu yeni başkan geldi ilk icratıda bunların biletini kesmek oldu.
demek yd yaptırdı sonrada ödülünü verdi bunumu diyorsunuz o zaman gs masum demekki öylemi.
gs yi bu kadar güçlü gösterme çabası niye merak ediyorum bunun için bir gs li bile sizin kadar çabalamıyor.
adamların lobi oluşturmasına gerek yokki onların yerine siz oluşturuyorsunuz korku imparatorluğunu

Çevrimiçi Necmi

Bunu okumadan yazmıştım. Nerdeyse aynı şeyi söylüyorum ama emekliliğin adam için sürpriz olduğunu düşünüyorum.
kovulmasa en az iki üç yıl daha yapardı

Bana o isyanında gururuna yedirememek var gibi geldi. Bu olayı beklememek değil de bu olayın konuşulup adının kendince karalanmasını engellemeye çalışıyor. Bana kalırsa hayalindeki emeklilik yaşına kadar olan sürenin ederini almıştır ödül olarak. Cnn işi de bonustur.

Çevrimdışı mylife1903

Yahu hakemlik bitirebilecek guc olsa bizde
Palayi bitirirdik malum mac sonrasi
Hadi bitirecek gucun yok iki tokat atacak gucun olsa pala sonrKi fb deplasmanina atanmazm
Biz kendi basimiza boyle gucluyuz lan buloyu bitirdik lan sizide bitirirIz dersek hakemler korkmaz sadece gulerler
Bu tartisma olmustu elinde olmayan silahla baskasini silahla tehdit edersen adam ceker vurur seni

Bi ise giriyorsan hakem korkutacaksan bisiler gosterecen ama bilecekler arkasindan bozuka gelecegini yoksa boyle 3 haftada 4 puanini koyarlar cebe ustune guc gosterisini de senin macinda yaparlar agir abileri de cikar besiktasin hakkinyeniyir hakemler buyuk takim ayrimi yaosa besiktasin hakki yenmez diye gsyi fbyi aklarlar

sen daha benim ne dediğimi anlamadımki ben burda olayı hakemi konuşmuyorum
senin gibi düşünenlerin zihniyetini konuşuyorum
başkan gözdağı verdi dedimmi neden bunu böyle lanse etmiyoruz dedim
sonuçta olay böyle görünüyor neden aksini kanıtlama derdindeyiz bunu açıkla bana
bunun böyle olmadığını biz değil renklilerin çabalayıp söylemesi lazım.
Bu Beşiktaşı güçlü gösterir. neden bunun böyle olmadığını ısrarla söyleme ihtiyacı duyuyorsunuz
doğruyu söyleyice bir tarafınıza madalyamı takılacak mevcutta bir olay var bu olayı neden kullanmıyorsunuz
al işde gs başkanı falcao üçlü çektirdi diye resmen üçlünün üstüne çöküyor.
siz sizin üzerinizde görünen birşeyi bile yok demek için şekilden şekile giriyorsunuz
bu kafanın Beşiktaşa bir faydası yok. ağlak ezik taraftar kafası bu.
yapmadıysanda üstlen kardeşim bir zararı olmaz bunun. hakemleri korkutursun
ama olay açıklandığı andan itibaren Beşiktaş taraftarı bunun Beşiktaşla alakası olmadığını kanıtlamak için özel çaba sarfediyor hiç birşey demesen insanlar zaten Beşiktaş yaptırdı diye düşünecek
böyle düşünmelerine bile izin vermemeye çabalıyorsunuz
Ben onlar gibi olamam ki inanmadığım birşeye inanmis gibi yapamam. Göz göre göre yalan söyleyemem. Başkanı tanımasak neyse daha geçen seneki kulüpler birliği bildirisinin arkasında duramadı yalanlamadı özür muhabbetini. Bunu gören gsliler mi bizim başkanın lobisine inanacak? Lobi oluşturmak böyle olmaz lobi için her maçtan sonra bağırması gerekir başkanın hatta 5 attığın maçtan sonra bile hakemi konuşmakla olur.