Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2541813 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı mylife1903

sen daha benim ne dediğimi anlamadımki ben burda olayı hakemi konuşmuyorum
senin gibi düşünenlerin zihniyetini konuşuyorum
başkan gözdağı verdi dedimmi neden bunu böyle lanse etmiyoruz dedim
sonuçta olay böyle görünüyor neden aksini kanıtlama derdindeyiz bunu açıkla bana
bunun böyle olmadığını biz değil renklilerin çabalayıp söylemesi lazım.
Bu Beşiktaşı güçlü gösterir. neden bunun böyle olmadığını ısrarla söyleme ihtiyacı duyuyorsunuz
doğruyu söyleyice bir tarafınıza madalyamı takılacak mevcutta bir olay var bu olayı neden kullanmıyorsunuz
al işde gs başkanı falcao üçlü çektirdi diye resmen üçlünün üstüne çöküyor.
siz sizin üzerinizde görünen birşeyi bile yok demek için şekilden şekile giriyorsunuz
bu kafanın Beşiktaşa bir faydası yok. ağlak ezik taraftar kafası bu.
yapmadıysanda üstlen kardeşim bir zararı olmaz bunun. hakemleri korkutursun
ama olay açıklandığı andan itibaren Beşiktaş taraftarı bunun Beşiktaşla alakası olmadığını kanıtlamak için özel çaba sarfediyor hiç birşey demesen insanlar zaten Beşiktaş yaptırdı diye düşünecek
böyle düşünmelerine bile izin vermemeye çabalıyorsunuz
Olay oyle gozukmuyor iste sen onu anlamiyorsun abi

Oyle rezil bir yonetim olduki kamu vicdani yaralandi bizim baskan konustu mu mesela mactan sonra Aaaa maca gitmemisti degilmi
Kimse de dusunmez oyle besiktas yaptirdi falan
Sen yaptirsan iki sene once firata yaptirirdin gs deplasmani sonrasi
Gene gs deplasmani cok ilginc fikstur neden boyle, baskan yapiyor

Iste boyle asil senin adamin gol diyor muamelesi gormemiz yuzunden lobi falan yapamazsin abi
Hakem diye bagirsak baskanin pirlanta diyor
Hakem diye bagirsak iki sene sampiyon olurken susuyordunuz derler

Iste boyle gs gibi hep bagiracaksin
Ama sonra tek kelime de taca cikarsin

Çevrimiçi Necmi

Yahu hakemlik bitirebilecek guc olsa bizde
Palayi bitirirdik malum mac sonrasi
Hadi bitirecek gucun yok iki tokat atacak gucun olsa pala sonrKi fb deplasmanina atanmazm
Biz kendi basimiza boyle gucluyuz lan buloyu bitirdik lan sizide bitirirIz dersek hakemler korkmaz sadece gulerler
Bu tartisma olmustu elinde olmayan silahla baskasini silahla tehdit edersen adam ceker vurur seni

Bi ise giriyorsan hakem korkutacaksan bisiler gosterecen ama bilecekler arkasindan bozuka gelecegini yoksa boyle 3 haftada 4 puanini koyarlar cebe ustune guc gosterisini de senin macinda yaparlar agir abileri de cikar besiktasin hakkinyeniyir hakemler buyuk takim ayrimi yaosa besiktasin hakki yenmez diye gsyi fbyi aklarlar
nerden biliyorsun belkide bu destekleme şartlarımızdan biriydi. ne yapacaklar birşey yaptımı bunu açıklayacaklarmı.
bunu sen böyle yorumlayacaksın yönetim yapamaz palabıyık olayına gelince biz tepki verdiğimiz için bir sene bizim maçlarımıza verilmedi bunuda söyle o zaman ama söylemezsin bunu lanse edersek Beşiktaş menfaat sağlar biz bunun üstünüde örtelim
biz olumlu olan herşeyin üstünü örtelim örtemiyorsak inkar edelim bunu çürütmek içinde farklı örnekler bulalım
yaptığınız aynen bu işde sanıyorsunuz ki ben burda yönetim yada hakem savunuyorum yok ben direk sizin gibi Beşiktsaaşlı olmaz diyorum bu Beşiktyaşlılık falan değil diyorum konuştuğunuz eziklik diyorum bu öyle içinize işlemişki biz yaptık diye kanıt konsa ortaya
kanıtı çürütmeye çabalarsınız.
arkadaş gs Beşiktaş maçındaki yönetimi nedeniyle adamın hakemliğine son verildi bu kadar basit.
onu bunu kurcalamaya palabıyık o bu demeye gerek yok palabıyık öyle yaptı deme yapmaması için bunu kullan
ama anlayamazsınız ki neyi konuşuyorum siz hala olayda değil haklı çıkmanın derdindesiniz.

Çevrimdışı mylife1903

bu arada hakemi kovan yd yönetimi değil unuttunmu yeni seçim oldu yeni başkan geldi ilk icratıda bunların biletini kesmek oldu.
demek yd yaptırdı sonrada ödülünü verdi bunumu diyorsunuz o zaman gs masum demekki öylemi.
gs yi bu kadar güçlü gösterme çabası niye merak ediyorum bunun için bir gs li bile sizin kadar çabalamıyor.
adamların lobi oluşturmasına gerek yokki onların yerine siz oluşturuyorsunuz korku imparatorluğunu
Abi cocuk yd kovdu demedi ki ydnin kanalinda ise alindi dedi
Neden algi yapiyon

Fbli baskan geldi gsnin hakemlerini bitirmeye basladi objektif olarak boyle gizukuyor olay sabaha ladar bagir kodaman fbliler yapar anca algiyi nihat geldi gsnin iki parmagini kesti derler, sen diyemezsin oyle bi gucun yok boyle 3 haftada 5 puanini calarlar gik diyemezsin

Çevrimdışı mylife1903

Bana o isyanında gururuna yedirememek var gibi geldi. Bu olayı beklememek değil de bu olayın konuşulup adının kendince karalanmasını engellemeye çalışıyor. Bana kalırsa hayalindeki emeklilik yaşına kadar olan sürenin ederini almıştır ödül olarak. Cnn işi de bonustur.
Bu hakemlerin mal vriklarini falan incelemeden bu isler duzelmez telefonlarini dinleyecen takip sttirecen bisi varsa ciksin
Yahu her hafta envayi mac izliyoz en sacma kararlsr yemin ediyorum bizim ligde oluyor
Gavurun hakemleri toplam tum sezon maclarinda bizim bir maclik hatayi yapmiyor
Hata yparlarsa da cok buyuk hata yapiyorlar gundem oluyor
Bi firansa liginde zenci oyunculari cabuk atiyorlar nedense

Çevrimiçi Necmi

Olay oyle gozukmuyor iste sen onu anlamiyorsun abi

Oyle rezil bir yonetim olduki kamu vicdani yaralandi bizim baskan konustu mu mesela mactan sonra Aaaa maca gitmemisti degilmi
Kimse de dusunmez oyle besiktas yaptirdi falan
Sen yaptirsan iki sene once firata yaptirirdin gs deplasmani sonrasi
Gene gs deplasmani cok ilginc fikstur neden boyle, baskan yapiyor

Iste boyle asil senin adamin gol diyor muamelesi gormemiz yuzunden lobi falan yapamazsin abi
Hakem diye bagirsak baskanin pirlanta diyor
Hakem diye bagirsak iki sene sampiyon olurken susuyordunuz derler

Iste boyle gs gibi hep bagiracaksin
Ama sonra tek kelime de taca cikarsin
hep aynı terane
derdiniz kendinizi haklı göstermek Beşiktaş değil ne dediğimi bile anlamıyorsunuzki.
banane başkasının ne dediğinden diyecekler tabiki herkes sizin gibi değilki rakibini şişirsin dursun
burda başkasının ne dediği değil senin ne dediğin önemli başkaları böyle dermiş onlar salakmı rakibini
güçlü göstersin şişirsin.

Çevrimdışı mylife1903

Ben onlar gibi olamam ki inanmadığım birşeye inanmis gibi yapamam. Göz göre göre yalan söyleyemem. Başkanı tanımasak neyse daha geçen seneki kulüpler birliği bildirisinin arkasında duramadı yalanlamadı özür muhabbetini. Bunu gören gsliler mi bizim başkanın lobisine inanacak? Lobi oluşturmak böyle olmaz lobi için her maçtan sonra bağırması gerekir başkanın hatta 5 attığın maçtan sonra bile hakemi konuşmakla olur.
Aaaa ozur konusu resmi siteden yalanlanmadi mi?
Mis mus mis yapalim ozur dilememismis efenim aciklamayi size bildirmeyi unuttuk ona mahsuben demismismis

Tutarsiz baskan diyince kiziyor sonra

Feda sezonundan basladi bunlar herkes unutuyor fedadan sayinca efenim ilk donem o hala sayiyonuz
Sanki o donemden borc yok
Butun birclari senol yapti

Feda doneminden belliydi bu yonetimin surec yonetemedigi
Menemenci olduk
Pankartlara malzeme ettiler
Feda doyiruz diyorsun sonra 15 tNe adam aliyon
Yersen pilan degismis olabilir
Rustuyu yasli diye gonderiyon sonra tAkimi dolduruyon

Anlatamiyorjm da ben karsi degilim yasli oyuncuya baskan karsi Ama gidip aliyor arkadas ne diyek tutarli mi diyek

Çevrimiçi Necmi

Abi cocuk yd kovdu demedi ki ydnin kanalinda ise alindi dedi
Neden algi yapiyon

Fbli baskan geldi gsnin hakemlerini bitirmeye basladi objektif olarak boyle gizukuyor olay sabaha ladar bagir kodaman fbliler yapar anca algiyi nihat geldi gsnin iki parmagini kesti derler, sen diyemezsin oyle bi gucun yok boyle 3 haftada 5 puanini calarlar gik diyemezsin
konu fb değilki
tutki böyle oldu sonuçta Beşiktaş maçı yüzünden olmadımı neden bunu lehine kullanmıyorsun
hala anlamamazlıktan geliyorsun ben olayda değilim ben sizin neden bu çabayı gösterdiğinizdeyim
Beşiktaşın menfaatine olan birşeyi neden öyle olmadığını gösterme çabasındasınız merak ettiğim bu.
renkliler bile böyle değil diye sizin kadar çaba göstermez sizin elinize ne geçiyor bu çabayı gösterdiğinize göre
olan bir olayda bile bunu biz yapmadık diye çabalamak niye. bırak bunu renkliler böyle göstermeye uğraşsın
ama bunu yapmazlar dediğim gibi onlar salak değil bunu gündemde tutmanın bile bizim lehimize propaganda olduğunu bilirler

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

arkadaş gs Beşiktaş maçındaki yönetimi nedeniyle adamın hakemliğine son verildi bu kadar basit.

Serkan Çınar'a da Rize mi el çektirdi? Rize de mi lobi oluşturuyor yani? Ben bizimle alakası olmadığını düşünüyorum son haftalarda kamikaze mesleğinin sonlarına yaklaşmış hakemler ayarlanmış ve onlar da görevlerini yapmışlar. Bu kadar basit bence. Çoğunluk da böyle düşünüyor gördüğüm kadarıyla. Bundan bizim başkana paye çıkarmak zorlama geliyor.

Çevrimdışı mylife1903

nerden biliyorsun belkide bu destekleme şartlarımızdan biriydi. ne yapacaklar birşey yaptımı bunu açıklayacaklarmı.
bunu sen böyle yorumlayacaksın yönetim yapamaz palabıyık olayına gelince biz tepki verdiğimiz için bir sene bizim maçlarımıza verilmedi bunuda söyle o zaman ama söylemezsin bunu lanse edersek Beşiktaş menfaat sağlar biz bunun üstünüde örtelim
biz olumlu olan herşeyin üstünü örtelim örtemiyorsak inkar edelim bunu çürütmek içinde farklı örnekler bulalım
yaptığınız aynen bu işde sanıyorsunuz ki ben burda yönetim yada hakem savunuyorum yok ben direk sizin gibi Beşiktsaaşlı olmaz diyorum bu Beşiktyaşlılık falan değil diyorum konuştuğunuz eziklik diyorum bu öyle içinize işlemişki biz yaptık diye kanıt konsa ortaya
kanıtı çürütmeye çabalarsınız.
onu bunu kurcalamaya palabıyık o bu demeye gerek yok palabıyık öyle yaptı deme yapmaması için bunu kullan
ama anlayamazsınız ki neyi konuşuyorum siz hala olayda değil haklı çıkmanın derdindesiniz.
Yahu abi yanlis yerdesin ondan sonra saldirganlasiyorsun

Ben dedim kazanirken konussun diye daha ilk sampiyon olurken
Opeeasyon kokusu geliyor cikip konusmazsan sonra konusamazsin dedik

Baskanin bir gucu yok sifir tek gucu taraftar
TarafTara da posta koyarsan bisi yapamazsin basit
Ona buna pirlanta demeyeceksin
Sabri celik geliyo sabri hoca falan, boyle yapilmaz bu is
Cikip vuracaksin ki vurulma

Noldu sabri celike hevesliydi falan

Çevrimdışı mylife1903

hep aynı terane
derdiniz kendinizi haklı göstermek Beşiktaş değil ne dediğimi bile anlamıyorsunuzki.
banane başkasının ne dediğinden diyecekler tabiki herkes sizin gibi değilki rakibini şişirsin dursun
burda başkasının ne dediği değil senin ne dediğin önemli başkaları böyle dermiş onlar salakmı rakibini
güçlü göstersin şişirsin.
Adamlar guclu zaten kendilerini sisirmeye ihtiyaclAri yok
Son 2 senede 5 penalti golu mu ne attik gsnin bi bak sadece uydurma penaltisi 10
Fb gucsuz mu? Selcuk dereli pirohram yapacakti noldu?

Neden sisirsin kendini adamlar biz tespit yapiyoruz, tespitin yanlissa ilk adimin yanlis olur
Senin kafa bu camianin en buyuk dusmani
Gucun falan yok iste guclenmeye calisacaksin
Sen gucum varmis gibi yapayim sisireyim oyle bir manevra saglikli degil

Senin muhabirlerinin yarisi besiktasli degil daha

Çevrimdışı mylife1903

konu fb değilki
tutki böyle oldu sonuçta Beşiktaş maçı yüzünden olmadımı neden bunu lehine kullanmıyorsun
hala anlamamazlıktan geliyorsun ben olayda değilim ben sizin neden bu çabayı gösterdiğinizdeyim
Beşiktaşın menfaatine olan birşeyi neden öyle olmadığını gösterme çabasındasınız merak ettiğim bu.
renkliler bile böyle değil diye sizin kadar çaba göstermez sizin elinize ne geçiyor bu çabayı gösterdiğinize göre
olan bir olayda bile bunu biz yapmadık diye çabalamak niye. bırak bunu renkliler böyle göstermeye uğraşsın
ama bunu yapmazlar dediğim gibi onlar salak değil bunu gündemde tutmanın bile bizim lehimize propaganda olduğunu bilirler
Abi gozunu sevem
Besiktasin menfatine bisi yok
Olay fbnin menfatine nasil gormuyorsun
Daha ilk gunden fb vurdu tirpani
Nihat ozdemir partizan fblidir
Anasini da belleyecek gsnin
Bizimkiler gibi mi saniyon sen fblileri
Gslilerde bunlara vuracak

Objektif olarak bizim sansimiz iyice birbirine dusurmektir bunlari denge politikasi degil bi ona vuracan bi buna vuracan cekilecen tffye fbli algisi yPsrken gs ile beraber gsye fetocu algisi yapacan fb ile

Saha sezon basi fbnin yoneticisi cikip gs ile itleri rahatsiz edip essegi suda bogmadi fetocu algisi yparken

Çevrimdışı mylife1903

Serkan Çınar'a da Rize mi el çektirdi? Rize de mi lobi oluşturuyor yani? Ben bizimle alakası olmadığını düşünüyorum son haftalarda kamikaze mesleğinin sonlarına yaklaşmış hakemler ayarlanmış ve onlar da görevlerini yapmışlar. Bu kadar basit bence. Çoğunluk da böyle düşünüyor gördüğüm kadarıyla. Bundan bizim başkana paye çıkarmak zorlama geliyor.
Rize baskani dese cbye bi telefon actim bitirdim serkan cinari, diye daha inandirici olur

Çevrimiçi Necmi

Ben onlar gibi olamam ki inanmadığım birşeye inanmis gibi yapamam. Göz göre göre yalan söyleyemem. Başkanı tanımasak neyse daha geçen seneki kulüpler birliği bildirisinin arkasında duramadı yalanlamadı özür muhabbetini. Bunu gören gsliler mi bizim başkanın lobisine inanacak? Lobi oluşturmak böyle olmaz lobi için her maçtan sonra bağırması gerekir başkanın hatta 5 attığın maçtan sonra bile hakemi konuşmakla olur.
onlar gibi olamazmısın ama benim bakış açımdan tam da onlar gibi haraket ediyorsun
adamlar Beşiktaşı zayıf güçsüz göstermek için çabalıyor sizde aynısını yapıyorsunuz onların tıpkısı aynısı
başkan neyi yalanlayacak özür konusunda gs başkanı bir algı kastı siz ondan iki katı fazla çabalıyorsunuz bu algıyı kasmaya
adam özrü kapalı kapılar arkasında etmedi kardeşim tv karşısında etti. özür nedenide o bildiri değil bildiriyi gs ye söylemedikleri için
oldu ama bunu bile çevirip bildiri yüzünden özür diledi diyebiliyorsunuz
aslında özrü dilerken bile dalga geçiyordu o özür dilemek değildi dalga geçmekti ne yalanlayacak bunu orda ben özür dilemedim aslında dalga geçtimmi diyecek
gs başkanı durumu kurtarmak için özür diledi dedi. Taraftar bunu ağzına tıkardı ama dertleri gs ye kapak çakmak değil Başkanı gömmek olduğu için pişirip pişirip gs başkanını şişiriyorlar. her zaman yapılan oluyor. olayı çarpıt yönetime göm.

Konu Beşiktaşın haklarını savunmaksa onlar gibi olamam diyerek kenara çekilemezsin
o zaman başkanda sizin istediklerinizi onlar gibi olamadığı için yapamıyordur.
kimse sana yalan söyle demiyorki. ben ne diyorum aksini kanıtlamak için neden çabalıyorsunuz.
yalan söyleyemezsinde şimdi başkan çıkıp büloyu biz istedik tff den dese o zaman söylediğin yalan olmuyormu.
savaşda düşmana yalan bilgi sızdırıp yanıltmak hedef saptırmak kötü birşey değildir.
yalan söylemeyeceğim dersen ne ülke yönetirsin nede ordu yönetirsin. Dürüstlük işine geldiği zaman yapacağın birşey değil
her konuda dürüst olacaksın hakemler üç maçtır bizi doğruyorlar derkende dürüst olacaksın
sana verilmeyen kırmızılarda var. o zaman biri çıkıp kırmızı verilmedi dediğinde afaroz edilmeyecek
işine geldiğinde doğrucu gelmediğinde gözlerini kapatmayacaksın. burda şahsına konuşmuyorum genel Beşiktaşlıları
söylüyorum.
son maç herkes hakem ince ince Beşiktaşı doğradı diyor ama kimse verilmeyen iki kırmızıyı konuşmuyor doğramasına gerek yoktuki kırmızıları çıkartsaydı birşey yapmasına gerek kalmazdı Beşiktaşın işi biterdi. böyle söyleyince cesaret edemedi deniyor cesaret edemeyen ince ince doğramayada cesaret edemez ama. tutarsızlıkmı arıyoruz işde tutarsızlık burda yalanmı arıyoruz ağa babası bu oluyor.
Beşiktaş hakkını korumak için herkes lehimize olan hatalara gözünü kapatıp aleyhimize olanı gündeme taşıyor
doğru yapıyorlar birşey demiyorum buna ama diğer zamanda o şekilde davranacaksın sırf yönetim kazanmasın diye Beşiktaş zararına konuşmayacaksın.

Çevrimiçi Necmi

Abi gozunu sevem
Besiktasin menfatine bisi yok
Olay fbnin menfatine nasil gormuyorsun
Daha ilk gunden fb vurdu tirpani
Nihat ozdemir partizan fblidir
Anasini da belleyecek gsnin
Bizimkiler gibi mi saniyon sen fblileri
Gslilerde bunlara vuracak

Objektif olarak bizim sansimiz iyice birbirine dusurmektir bunlari denge politikasi degil bi ona vuracan bi buna vuracan cekilecen tffye fbli algisi yPsrken gs ile beraber gsye fetocu algisi yapacan fb ile

Saha sezon basi fbnin yoneticisi cikip gs ile itleri rahatsiz edip essegi suda bogmadi fetocu algisi yparken
boş konuşuyorsun ama bülonun hakemlik hayatı boyuca en fazla faydalanan takım fenerdir
bak bakalım hakemlik geçmişinde ne bulacaksın. cüno da gs li ama feneride hiç doğramaz.
ha bir kurumu yada kişiyi himmetçi₁ olarak suçlayamazsın. sen sibiryada rahatsın belki ama bu forumu anında kapatırlar bunun farkındamısın
burası twitter değil abd tarafından korunmuyor. bu konuyu en fazla gündeme getiren benim ama ağzımdan himmetçi₁ bunlar lafı çıkıyormu
birde burda çocukları bu şekilde konuşmaya teşvik ediyorsun ama başlarını derde sokarsın onlar sibiryada değil burda
yaşıyorlar bu yüzden tutuklanırlar. bu konuda bildiğim kadarıyla kararname çıktı ve birini terör örgütleriyle ilişkilendirmek suç kabul edildi.
algını yap ama bunu ilişkilendirmeden yap Başkan bir kez konuşdu kimseyi fetöcülükle suçlamadı fetönün tff den temizlenemediğini temizlenmesi gerektiğini söyledi. senin vatandaş olarak fetönün devlet kurumlarından temizlenmesini istemek doğal hakkın hatta ülkeden temizlenmesini istemek doğal hakkın

Çevrimiçi Necmi

Adamlar guclu zaten kendilerini sisirmeye ihtiyaclAri yok
Son 2 senede 5 penalti golu mu ne attik gsnin bi bak sadece uydurma penaltisi 10
Fb gucsuz mu? Selcuk dereli pirohram yapacakti noldu?

Neden sisirsin kendini adamlar biz tespit yapiyoruz, tespitin yanlissa ilk adimin yanlis olur
Senin kafa bu camianin en buyuk dusmani
Gucun falan yok iste guclenmeye calisacaksin
Sen gucum varmis gibi yapayim sisireyim oyle bir manevra saglikli degil

Senin muhabirlerinin yarisi besiktasli degil daha
he kardeşim he
aynen böyle devam
ama şunu bunu yapmıyor başkan diye bir daha eleştirme bizim gücümüz yok ne yapabilsin değilmi.
güçlü başkan aramadan önce camia olarak güçlü ol sen camia olarak eziksen güçlü başkan falan bulamazsın hiç bir güçlü adam ezik bir camianın başına geçmez.
yıllardır fener şöyle zengin böyle zengin diye şişirildi hem kendi taraftarınca hem bizim tarafımızdan bunun ekmeğinide çok yediler. gördük ne kadar zengin olduğunu burda bunu insanlar söylerken ben şişirilmiş balon şişirmeyede devam ediyorsunuz adamlar batık dediğimde sen ne diyordun adamlarda para var iki zengin çıkar
kapatır borçlarını onlar için birşey değil bunlar diyen sendin değilmi bal ülkenin en zengini başkan oldu adamlara kapattımı borçlarını. adam bizim yapmadığımızı yapıyor resmen dileniyor.
ama siz zamanında az şişirmediydiniz değilmi. Her konuda böylesiniz eğer konu Beşiktaşı daha zayıf daha güçsüz göstermekse dibine vurursunuz rakibi güçlü göstermekse şişirir durursunuz sonrada göğsünüzü gere gere ortalıkta Beşiktaşlıyım diye dolanırsınız.
Benim anladığım Beşiktaşlılık bu değil. her konuda kendini zayıf ezik gösterek Beşiktaşlılık yapılmaz.

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

Osvaldo, stad kuyu gibi.. yani nem değilsede sorun ümraniye ile karşılaştırılması mümkün değil ortamın..
Muhtemelen bütün yaz havalandırmayı çalıştırmanın elektrik maliyeti sermeye denk gelir.
Sana katılıyorum, sorun neyse ne bilmiyoruz ama olmadı böyle. Serelim gitsin..
Hah, su muhabbet  bir seyler getirdi aklima.. Ya hani foto-voltaik ilk stad olacakti bizim stad?  Kendi elektrigimizi kendimzi uretecektik ? o da  tabi yalan oldu  .. Stad sozde  boyle acilacakti  ama onu da  butceden kismak icin yapmayinca herhalde bi daha yapilmaz muhtemelen .. En azindan bu yonetim girismeyecek herhalde bu  gunes enerjisi isine ...  Maliyeti nedir acaba bilen duyan var mi ?
Yorgo

Çevrimiçi Necmi

rizenin gücünü küçümseme ts ninde adamlar hamsi kasaları taşırken şike davasından tereyağdan kıl çeker gibi kurtuldular.
adamların her yerde kolu var karadenizliler böyle heryere dağılmış her mevkide varlar.

sen hala aynı yerdesin beni anlamıyorsun yada anlamak istemiyorsun ben başkana paye çıkartmıyorumki
Beşiktaşa paye çıkartıyorum. biz hakemlere el çektiriyoruz demek başkana kazandırmaz Beşiktaşa kazandırır anlamadığınız bu zaten anlamadığınız içinde başkana gömeceğim diye Beşiktaşa zarar verecek şekilde konuşuyorsunuz. Başkan dediğim kim bugün var yarın yok ama Beşiktaş hep burda olacak.
Fener azizi az şişirmedi bundan azizmi faydalandı bak şimdi adı bile yok ortada
ödünüz patlıyor başkan fayda sağlar diye ama başkan bir kazanırsa Beşiktaş on kazanır anlamadığınız bu.
Beşiktaşın başkanı yıpratılmaz yıpratırsan yıpranan Beşiktaş olur başkan değil
o koltukta Fikret orman oturmuyor Beşiktaşın başkanı oturuyor.
Beşiktaş başkanı ile Fikret Ormanı birbirine karıştırıyorsunuz.

Çevrimiçi Necmi

Hah, su muhabbet  bir seyler getirdi aklima.. Ya hani foto-voltaik ilk stad olacakti bizim stad?  Kendi elektrigimizi kendimzi uretecektik ? o da  tabi yalan oldu  .. Stad sozde  boyle acilacakti  ama onu da  butceden kismak icin yapmayinca herhalde bi daha yapilmaz muhtemelen .. En azindan bu yonetim girismeyecek herhalde bu  gunes enerjisi isine ...  Maliyeti nedir acaba bilen duyan var mi ?
o iş güzel bir düşünceydi ama hesaplanmadan söylenilmiş bir şey
stadı çatıdan elektrik üretecek şekilde yapsan oraya harcayacağın parayı geri döndüremezsin elde edeceğin
elektrik hakı bokunu karşılamaz hayaldi hayal olarak kaldı millet elektriği üretip elektrikli araçlara bile satıyordu
ne teoriler üretildi kumaşı bile çatıya binbir zorlukla gererken oraya elektrik panellerini nasıl tutturacaktık.

Çevrimdışı uğur07

Lobicilik ne demek. Kendini  balon gibi sisirip algi yapmak mi demek?

Hic sanmiyorum

SM-A260F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı uğur07

"Lobicilik Nedir? Nasıl Yapılır? Nerelerde Uygulanır?" http://lobici.org/lobicilik-nedir/amp/

Çevrimiçi Necmi

Lobicilik ne demek. Kendini  balon gibi sisirip algi yapmak mi demek?

Hic sanmiyorum

lobiciliğin o demek olmadığını bende biliyorum.
ama yarattığı etki budur. ve bu olayı şişirdikçe onları güçlendirirsin.
olmayanlarıda saflarına itersin. etki tepki meselesidir bu
insan doğası güçlünün yanında yer alma doğasıdır. sen birini ne kadar güçlü göstermeye çabalarsan
sadece yaptığın yanında saf tutanların sayısını arttırmak olur. bu kadar güçlü olduğu konuşulan birine
karşı normal hakemde duramaz direk geleni onun yanına itersin bak bu güçlü seni tarumar eder dersen oda tarumar olmamak için onun yanında safını alır. Ben işin bu boyutunu söylüyorum. yoksa yirmi yıldır himmetle bir yere gelmiş birinin lobisi yok demek
hikayedir ama şu konjüktürde iyice zayıflamış olduğu halde hala çok güçlüymüş gibi göstermek ahmaklık oluyor.
gs nin gücü lobi değildir adamlar kene gibi güce yamanıyorlar. şimdi herkesi ortadan kaldır yarın en güçlü olana yamanacaklar bu lobi değilki
kral soytarısıda bir çok kişiden güçlüdür krala çok şey yaptırabilir ama bu onu soytarı olmaktan kurtarmıyor.
I love you hocam tşortu giymek lobicilik falan değil yaltaklanmadır. saraya gidip el etek öpmekte lobi değildir
lobisi olan biri bunları yapmaz. anlatmaya çalışdığım bu. kimseyi şişirip olduğundan güçlü göstermeyeceksin güçlü olanı bile ses etmeyeceksinki
tanrılaşmasın. ne kadar çok dile getirsen kartopu gibi büyütürsün yok yere bizim bazı arkadaşların yaptığı bu
ne hikmetse rakip daha güçlü dedikleri zaman birşeyler düzelecek falan sanıyorlar.

Çevrimdışı sametbagan

Zaten fiziki olarak yarısını almaktan bahsetmiyor. Yarısı için verilen paranın çok olmasını sorguluyor. Yarısını aldık yarı performans verecek falan diyen görmedim.
zaten ben de onu diyorum ödediğimiz parayla bonservisinin yarısını değil tamamını aldık diyorum.

Aydınlatmak istediğim konu bu benim.

Çevrimdışı levitate

Silkeleyecen ingilizi gomezde yapilan gibi yukarda yazdi ya bi arkadas oyle yapacan
19 milyon kiralamaa 5 milyon bonservis
Sunu yapsan guven de kaybedersin

O payi alma olayi olabilir ama sozlesmeyi gormek lazim
Mismus konusuyon necmi abi kiziyor sonra

Zaten mantikli islem de odur
Sartlarini koyar sozlesmeni iyi bir avukata yaptirirsin acik nokta birakmazsin

Nekodunun sozlesmesini fesih edelim seneye mayista sonra hazoranda imzalayalim totnimin zarar edecegini dusunen var mi?
+1903 en mantıklısı
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Yahu abi yanlis yerdesin ondan sonra saldirganlasiyorsun

Ben dedim kazanirken konussun diye daha ilk sampiyon olurken
Opeeasyon kokusu geliyor cikip konusmazsan sonra konusamazsin dedik

Baskanin bir gucu yok sifir tek gucu taraftar
TarafTara da posta koyarsan bisi yapamazsin basit
Ona buna pirlanta demeyeceksin
Sabri celik geliyo sabri hoca falan, boyle yapilmaz bu is
Cikip vuracaksin ki vurulma

Noldu sabri celike hevesliydi falan
ha bir konuda haklısın ama bu daha önce savunduğun şey değil
evet çıkıp konuşacaksın opesayon yapılıyor diyeceksin olmadan dile getireceksin yoksa bile dile getireceksinki
bilsinler rahat rahat yapamayacaklarını bu başka konu buda olay üzerine lobi oluşturmaktır.
çok fazla söylersen çok fazla konuşulur buda herkesi rahatsız eder. Al işde başkan çıktı konuştu böyle yapılıyorsa bizde yapacağız dedi
onada kulaklarınızı kapattınız duymadınız öyle dediğini aslında burda şu bu böyle güçlü demek yerine başkanın sözünü beslemek lazım
neden yapmıyorsunuz bunu yapınca başkana güçmü bahşetmiş olacaksınız.

Çevrimiçi Necmi

zaten ben de onu diyorum ödediğimiz parayla bonservisinin yarısını değil tamamını aldık diyorum.

Aydınlatmak istediğim konu bu benim.
yok böyle deme o zaman yarısını aldık diye nasıl algı kasacaklar. olmaz bu. çık çık çık