Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 46 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2560843 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı cursedofdragon

Sarachinin nesi canerden iyi yahu, bu adamın hızından ekstra hiç bir şeyi yok. Defansı falan da baya kötü ben hiç beğenmedim kendisini, benim nasıl td tercihlerimi dinlememek gerekiyorsa, senin de sol bek tercihlerini dinlememek gerek sanırım rebocho olayı gibi  :lol: Caner çok daha iyi sarachiden.

Gol asist diyorsun parselizasyon reis diyorsun  :lol: İstatistik falan diyince direk apo hocayı gömmece ama işinize gelince istastiğe çeviriyorsunuz  :lol: Evet atiba elneny o kadar asist golü var ama yani hücum katkısı olarak lemina serinin yaptığı hücum atraksiyonlarını yapmıyorlar. Bu adamların zaten buna ihtiyacı da yok o gol ihtiyacını kanatlarından adem büyüğünden vs alıyor. Yani hücum atraksiyonları konusunda bu adamlar daha iyiydir bi kere atiba elneny 6 numara bunu kabul etmek zor değil, ben karşılaştırma yapılamaz tam olarak diyorum sen hala kanıtlayayım diyorsun  :lol: Jahovicinde 13 golü var o zaman jahovic büyüktür burak diyelim  :lol: :lol:

Bak sen sadece yapılan sonuçları görüyorsun onyekuru geldiğinden beri oyunları bir tık hızlandı hücumsal anlamda yapılan katılardan falan bahsediyorum. Yani futbol istatistiğe dökünce vay apo hoca vay parselizasyon işine gelince istatistik  :lol:

Burak falcao olayında ise hücum gol sayı katkısı vs verebileceğini düşünüp o örneği verdim, mesela atiba aç bak geçen sene 4 gol 2 asist yapmış, ama atibanın verdiği katkıyı hepimiz gayet iyi biliyoruz.

Neyse demek istediğim bu, benim yapmak istediğim doğru analiz yapmak. Biz kendimizi doğru bilirsek, daha iyi daha doğru reçeteler yazabiliriz. Velev ki senin dediklerin doğru, olabilir tabi senin fikrin saygı duyuyorum haklı da olabilirsin kendimizi geliştirmenin hiç zararı da yok mesela nkodou yerine bir tık daha iyisi vs vs gibi.

Hücum olarak caner iyidir ancak savunmada STSL bütün  bekler caner'den iyi savunma yapar.Bir bekin ilk önceliği savunma yapmak olmalı..

Sadece gol,asist demiyorum.Parselizsyon reisi gömmeye yine devam ediyorum ona rağmen bu oyuncular bu istatistiği yakaladı daha iyi olabilirlerdi.Halen geçerli bir argüman sunmuyorsun gördüğün şekilde lemina,seri daha iyi hücum filan diyorsun işin gerçeği öyle değil oyuncu karşılaştırma siteleri var hiç bakmazmısınız ?

al ben sana bir kaç örnek atayım mesele sadece gol,asist değil diğerlerine de kendin bakarsın bunda bahsediyorum anlamamakta ısrar ediyorsunuz...

[ Son Düzenleme: 10 Mart 2020, 02:17:38 cursedofdragon ]

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Ya şunlara cakalimda istersek geri kalan maclarin hepsini yenilelim, ha bide fb maci var daha onlarada koyalim gerisi umrumda degil. Umarim simdiden sıkı sıkı transferlerle ugrasiyordur yönetim, gelecek sezon mutlak sampiyon olmaliyiz sergen hocayla.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı mylife1903

Ula adamlarin en faydali topcusu omer bayram
Az paraya cok is yapiyor cocuk
Yenemiyorsan yenilmemen gereken mac

yalan konusuyorsun abi bu hafta sonu barcelona ile oynuyoruz bizden en az 15 kat üstün kadroları var :D
[ Son Düzenleme: 10 Mart 2020, 02:44:30 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Erman1903

Evet gerçekten verimli oynuyor Ömer.

Sezonun kilit maçı, kaybetmemek çok önemli ama plan kazanmak üzerine olmalı.

Çevrimdışı Orhan_

Ya şunlara cakalimda istersek geri kalan maclarin hepsini yenilelim, ha bide fb maci var daha onlarada koyalim gerisi umrumda degil. Umarim simdiden sıkı sıkı transferlerle ugrasiyordur yönetim, gelecek sezon mutlak sampiyon olmaliyiz sergen hocayla.

Hedef küçültmek yok (:. Bunlarla beraber kalan maçların alayını kazanalım.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Aboouvv inşallah şu kalınlaştırdığım yerde ciddi değilsindir yoksa ciddi sıkıntıların var gibi duruyor...

Senin forvetlerin derken bizim forvetlerimiz seninde forvetlerin olmuyor mu ? Dostum açıkla rahatla merak etme kimse seni dışlamaz böyle daha komik bir duruma düşüyorsun inan bana...

Onun açıklamasını bir önce ki mesajda yazdım.
Elbette donk-nkoudou olayında ciddi degilim. Senin mantıgına göre kıyasladım sadece. Burak-Falcao olayında ciddiyim ama.

Neyse uzatmanın anlamı yok. Yenilsek bile sen her türlü dış güçlere bağlayacaksın olayı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Sakat topçumuz hayatın zorluklarıyla boğuşuyor. Yazık...

https://twitter.com/iykiBesiktasVar/status/1237256037343920128
Bunun boyu kac bi kelle kesme kalmis
Merdiven cika cika sakatlandi herhalde

Elbette donk-nkoudou olayında ciddi degilim. Senin mantıgına göre kıyasladım sadece. Burak-Falcao olayında ciddiyim ama.

Neyse uzatmanın anlamı yok. Yenilsek bile sen her türlü dış güçlere bağlayacaksın olayı.

Halen senin mantığına göre diyorsun benim mantığıma göre değil o senin mantığına göre bir defans oyuncusu ile santrafor oyuncusunu kıyaslamak benim mantığımda olmaz.Burak Falcao olayında ciddiysen bir de bu açıdan bak o zaman.

Falcao maaşı 6 milyon € senelik bonuslarla 7.5 milyon € cıkıyor.

Burak 1.5 milyon € alıyor.

Uzatacak bir şey yok zaten ortaya çıkan sonuçta 2-3 kat bir fark olmadığını görmüş olduk.Benim bir şeye bağlamama gerek yok her şey ortada zaten...

Bugün sergen hocamız 21:00'da beinsports'ta..

Caner Erkin, gribal enfeksiyon geçirdiği için 2 gündür antrenmanlara katılamıyor.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Beyler bu coronavirus baya yayıldı bence gs maçı seyircisiz oynanmalı. Bunun için baski yapmamız lazım tag açalım falan :D

Beyler bu coronavirus baya yayıldı bence gs maçı seyircisiz oynanmalı. Bunun için baski yapmamız lazım tag açalım falan :D

milli takımın hazırlık macları seyircisiz oynanacakmış.

Lig maçların da taraftarların antivirüsü var herhalde :D

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Sağlık bakanı bile bugün basın toplantısı düzenledi ve virüs yok diyemem dedi. Ben gsli arkadaşlarımızın allah korusun virüs kapmasini falan istemem :D o yüzden seyircisiz oynanması en iyisi olur. #gsbjkseyircisizoynansin :D

Çevrimdışı mylife1903

Herkes onlemini alsin mac gunune kadar

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Mart 2020, 16:36:50
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!

Gerek yok reis . 55 bin kişinin önünde koyacaz onlara  :biggrinking:

Çevrimdışı mylife1903

Gerek yok reis . 55 bin kişinin önünde koyacaz onlara  :biggrinking:
Orgil de bizde olaydi

Çevrimiçi yaço58

Maç Vodafoneda olsa seyircisiz oynatırlardı😂😂

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bugün sergen hocamız 21:00'da beinsports'ta..

Al işte....
Ne gerek var abi şimdi böyle önemli bir maç öncesi.
Bunlar ağzından laf almaya çalışacak.
Bu maç öncesi rakibin ekmeğine yağ sürmeyiz umarım.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Şunu mutlaka bizimkilere iletmemiz lazım...

https://eksisozluk.com/musleranin-sag-tarafinin-zayif-olmasi--4990133

Gomezden iki gol yedi, umuttan yedi.

Çevrimdışı ProjectOrigin

Al işte....
Ne gerek var abi şimdi böyle önemli bir maç öncesi.
Bunlar ağzından laf almaya çalışacak.
Bu maç öncesi rakibin ekmeğine yağ sürmeyiz umarım.

Hakemlerde hata yapabilir sözünü ağzından cımbızladıktan sonra olası bir felakette bu sözü atacaklar ortaya. Fetö taktikleri
[ Son Düzenleme: 10 Mart 2020, 17:33:31 ProjectOrigin ]

Maç Vodafoneda olsa seyircisiz oynatırlardı😂😂

nereye imza atıyoruz :)