Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 67 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2560683 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı ozankarakoc

Kadro karşılaştırması ;

Karius - Muslera = Muslera
Gökhan - Mariano = Gökhan
Vida - Donk = Vida
Ruiz - Marcao = Ruiz
Caner - Sarachi = Sarachi
Atiba - Lemina = Atiba
Elneny - Seri = Elneny
Boateng - Belhanda = Boateng
N'koudou - Onyekuru = N'koudou
Feghouili - Lens = Feghouli
Burak - Falcao = Burak

Beşiktaş 8
Hakemsaray 3

Kadro kaliteleri bizden 2-3 gömlek daha iyi diyenlere itibar etmeyiniz...

Galatasaray'ın son yıldaki şampiyonluklarının birinci sorumlusu Muslera'dır bana göre... Al, Beşiktaş'ın kalesine koy, Galatasaray'ın kupalarını al, Beşiktaş'ın müzesine koy, hemen hemen aynı hesap...

Mevcut hücum hattımızın beceriksizliğini düşünürsek, haftaya galip gelmek için 25 net gol pozisyonuna girip 12 isabetli şut falan çekmemiz gerekecek.  :ebebe:

Artık emekli ol be adam...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı ozankarakoc

maç içinde sergeni cıldırtıp saha dısına atabilirler.

%80+ üzeri.

En az şaşıracağım şey o olur.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı cursedofdragon

Galatasaray'ın son yıldaki şampiyonluklarının birinci sorumlusu Muslera'dır bana göre... Al, Beşiktaş'ın kalesine koy, Galatasaray'ın kupalarını al, Beşiktaş'ın müzesine koy, hemen hemen aynı hesap...

Mevcut hücum hattımızın beceriksizliğini düşünürsek, haftaya galip gelmek için 25 net gol pozisyonuna girip 12 isabetli şut falan çekmemiz gerekecek.  :ebebe:

Artık emekli ol be adam...

bana göre 1.ci sırada hakemler 2.ci sırada muslera var :)

Hakemlerin oldu mu kaleciye filan gerek yok top oynamana bile gerek yok penaltı uydururlar ofsayt çizgisini ayarlarlar sadece seni iteklemezler rakiplerini de doğrar biçerler sezon sonu sende mayıslar bizimdir dersin avrupaya gider 50+ maçta 2 galibiyet alır östersunds gibi takımlar eline verir çünkü hakederek gitmemişsindir oralara.Hakederek gidenler şampiyonlar liginde nağmalup lider çıkar avrupa da çeyrek final oynar :)

O gün ki hakemi yenmemiz için kadroda messi,neymar,suarez bile olsa yetmez kırmızı karda yağması gerekli.

Türkiye de barça gs'ye karşı oynasın bizde ki Türk hakemlerle yenemez :)
[ Son Düzenleme: 09 Mart 2020, 22:59:42 cursedofdragon ]

En az şaşıracağım şey o olur.

Sadece bu maç özelinde değil gelecek maçlar fikstür kolaylıyor mazallah sergen bir süpriz filan yapar süprize yer yok.

En son maçta sarıyı şak diye yapıştırırak sinyali verdiler zaten :)

Ali Ece:"Galatasaray deplasmanına giderken Beşiktaş'ta bir Sergen Yalçın rahatlığı var. #Beşiktaş, uzun zaman sonra ilk defa Galatasaray deplasmanına bu kadar rahat bir hocayla gidiyor.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Karantinaya aldirmasin gs caneri

Ljajic'ten bulaşmıştır ağzını çok açarak güldüğü için girmiştir virüs içeri. Karantina şart bu maç Rıdvan oynar  :ok:

Emre Kocadağ: "Hocamız Sergen Yalçın'ın 2 hafta içinde vereceği rapor doğrultusunda görüşmelere başlayacağız. Takımda kalacaklar ve gidecekler konusunda bir şey söylemek için erken. Gökhan Gönül, Beşiktaş için önemli bir isim. Henüz kendisi ile konuşmadık. Gökhan Gönül'ün futbolu Beşiktaş'ta bırakacağını umut ediyorum. İleriki günlerde sözleşmeleri bitecek oyuncularımız ile ilgili bütçemiz ve hocamızın doğrultusunda somut adımlar atacağız."

Çevrimdışı Alper1903

derbi deplasmanina cikiyor olmamiz ve cok muhtemel hakem katliamina ugrayacak oldugumuzu goz onunde bulundurdugumda;

- Sakin kalmak ve kesinlikle 90 dk konsantre olmak.

atmosfer baskisi cok yuksek olacak ve hakem cileden cikartmak isteyecek. takim ici yardimlasma hem defansta hem ofansta yuksek olmali, tek topcunun sapkadan tavsan cikarmasi beklenmemeli. zaten oyle yetenekte de kimse yok takimda. ayrica ne kupa mesaisi var ne de avrupa. zaman da bol. ekstra efor harcanabilir bu macta sakinca gormuyorum.

- İkili mucadelelede ayakta kalmak, topa mudahalede azami duzeyde kontrollu dalmak.

bu belki de mac icin en kritik olan nokta. cunku yerde kaldiginda hakem senin aleyhine calisacagi icin pozisyonlarin buyuk cogunlugunu (belki de hepsini) aleyhine verecek, devam ettirecek. eksik yakalandigin zaman pozisyonlari degerlendirecek tehlikeli oyunculari var. ayni sekilde topa kontrollu dalmak da cok cok kritik. hakem acigini kollamaya calisacak en ufak bir acik yakalarsa calar dudugu. bizim takimda kontrolsuz dalan cok topcu var bunlar bu hafta ozellikle bunlari calismali.

- Mac daha yeni baslamisken golu yemek.

biz anadolu takimi degiliz, bu maclar sakin onlara benzetilmesin. derbide ilk golu yiyen cok buyuk handikapa duser. hele ilk dakikalarda yenilen gol takimin moralini alt ust eder, rakibi ve taraftarlarini havaya sokar.

- İleri uctaki oyuncularin bitiriciligi.

derbide deplasmanda olan takim hangisi olursa olsun az pozisyon bulur. yakaladigini degerlendirmek zorundadir. bu hafta bu konunun da ustune dusulmesi cok onemli. boyle maclarda kimin net pozisyon yakalayacagi normal maclara gore daha flu. butun ileri uctaki oyuncularin calismasi lazim. karsi karsiya kacirip da hakeme gel sen oyna denmesini sahsen ben yemiyorum. gozumu boyamiyor.

- Caner.

bu vatandas kati suretle atak pozisyonlarinin icine baliklama dalmamali hatta hic ataga cikmamali icim daha rahat olur. keske oynamasa ama bence oynar. en cok konsantre olmasi gereken adam bu. vodafone’daki alanya macinda kendisinden beklenmeyecek derecede konsantreydi. bu mactaki gibi oynamali kafasini her kaldirdiginda orta dusunmemeli hatta takim bu mac orta opsiyonunu tamamen unutmali. zaten stoperleri uzun ve fizikli burak onlara karsi avantaj saglayamaz. ayrica sakin kalmali, her mac oldugu gibi sahada kendine hayali bir dusman yaratip mac boyu onunla didisir gibi oynamamali.

bunlara dikkat edersek kesin kazaniriz demiyorum ama puan alma ihtimalimiz artar. bunlari yapmazsak zaten kesin yeniliriz bu da baya net.

Süper Lig | 25. Hafta | Puan Durumu

derbi deplasmanina cikiyor olmamiz ve cok muhtemel hakem katliamina ugrayacak oldugumuzu goz onunde bulundurdugumda;

- Sakin kalmak ve kesinlikle 90 dk konsantre olmak.

atmosfer baskisi cok yuksek olacak ve hakem cileden cikartmak isteyecek. takim ici yardimlasma hem defansta hem ofansta yuksek olmali, tek topcunun sapkadan tavsan cikarmasi beklenmemeli. zaten oyle yetenekte de kimse yok takimda. ayrica ne kupa mesaisi var ne de avrupa. zaman da bol. ekstra efor harcanabilir bu macta sakinca gormuyorum.

- İkili mucadelelede ayakta kalmak, topa mudahalede azami duzeyde kontrollu dalmak.

bu belki de mac icin en kritik olan nokta. cunku yerde kaldiginda hakem senin aleyhine calisacagi icin pozisyonlarin buyuk cogunlugunu (belki de hepsini) aleyhine verecek, devam ettirecek. eksik yakalandigin zaman pozisyonlari degerlendirecek tehlikeli oyunculari var. ayni sekilde topa kontrollu dalmak da cok cok kritik. hakem acigini kollamaya calisacak en ufak bir acik yakalarsa calar dudugu. bizim takimda kontrolsuz dalan cok topcu var bunlar bu hafta ozellikle bunlari calismali.

- Mac daha yeni baslamisken golu yemek.

biz anadolu takimi degiliz, bu maclar sakin onlara benzetilmesin. derbide ilk golu yiyen cok buyuk handikapa duser. hele ilk dakikalarda yenilen gol takimin moralini alt ust eder, rakibi ve taraftarlarini havaya sokar.

- İleri uctaki oyuncularin bitiriciligi.

derbide deplasmanda olan takim hangisi olursa olsun az pozisyon bulur. yakaladigini degerlendirmek zorundadir. bu hafta bu konunun da ustune dusulmesi cok onemli. boyle maclarda kimin net pozisyon yakalayacagi normal maclara gore daha flu. butun ileri uctaki oyuncularin calismasi lazim. karsi karsiya kacirip da hakeme gel sen oyna denmesini sahsen ben yemiyorum. gozumu boyamiyor.

- Caner.

bu vatandas kati suretle atak pozisyonlarinin icine baliklama dalmamali hatta hic ataga cikmamali icim daha rahat olur. keske oynamasa ama bence oynar. en cok konsantre olmasi gereken adam bu. vodafone’daki alanya macinda kendisinden beklenmeyecek derecede konsantreydi. bu mactaki gibi oynamali kafasini her kaldirdiginda orta dusunmemeli hatta takim bu mac orta opsiyonunu tamamen unutmali. zaten stoperleri uzun ve fizikli burak onlara karsi avantaj saglayamaz. ayrica sakin kalmali, her mac oldugu gibi sahada kendine hayali bir dusman yaratip mac boyu onunla didisir gibi oynamamali.

bunlara dikkat edersek kesin kazaniriz demiyorum ama puan alma ihtimalimiz artar. bunlari yapmazsak zaten kesin yeniliriz bu da baya net.

hakem kantarın topuzunu kaçırdığında verilecek en güzel tepki takımı sahadan çekmek olmalıdır bunuda sergen hoca yapar yapmalı.

Baktı 4-5 olmaya başladı baş olmuyor bariz hatalardan sonra hakkımız verilmiyor takıma işaret edip herkes içeri diyecek bundan daha güzel tepki olamaz bir çok ülkede yayınlanacak olan bu derbide gerekirse maça çıkılmayacak.

Ondan sonra görelim onların nazik popolarını...

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Tek korkum kaledeki yakışıklı. Kalede Fabri olsaydı keşke.

Çevrimiçi yaço58

Yenilmememiz çok çok kıymetli yenilmeden dönersek galibiyette şampiyonluk şansımız olur beraberlik de ise 2.lik kuvvetli ihtimal olabilir ve en önemlisi gsyi şampiyonluktan edebilirz başağımda haftaya oynadıktan sonra fikstürü rahatlıyor fb zaten Bi 5 sene daha kendine gelemez gs şampiyon olamazsa onların da toparlanması sürer önümüz açılır

Çevrimdışı levitate

8 kez yenilecek ne yaşadık acaba
bipbipbupbup

Çevrimiçi yaço58

Tek korkum kaledeki yakışıklı. Kalede Fabri olsaydı keşke.
Adamlar 2 deplasmanda duran toptan golleri buldular ekstra çalışıyorlar en büyük korkum duran toplar çünkü kalede ki manken hiçbir duran topya kesilen topa çıkıp almıyor yada yumtuklamıyor savunma vurdurunca da yüzde 70 gol oluyor ben hayatımda ilk defa hiç yan topa çıkıp almayan kaleci izliyorum avantaj sende çık dağıt al topu şu gençlerbirliğinin kalecisi falan bundan kat kat güven veriyor yönetimin eksisi bu tarz bir kaleci uygun bedelle getirebilirfik devre arasında maalesef yapmadık bu hamleyi gs maçında kaleye gelen her topta yada her duran topta yüreğimiz ağzımızda izleyeceğiz

Çevrimdışı Alper1903

8 kez yenilecek ne yaşadık acaba

parsel hastaligi gecirdik.

Çevrimdışı Orhan_

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Kadro karşılaştırması ;

Vida - Donk = Vida
Ruiz - Marcao = Ruiz
Atiba - Lemina = Atiba
Elneny - Seri = Elneny
Burak - Falcao = Burak

Beşiktaş 8
Hakemsaray 3

2-3 gömlek üstün diyen arkadaşta abartmış sen de abartmışsın  :lol:

Evet gsnin kadrosu bizden daha geniş ve bir tık daha kaliteli.
Ama her şey kadro kalitesi demek değil, kadro uyumu, taktiğe uyumu vs bir çok şeyler etkili.

Karşılaştırmaya gelecek olursak
Bence bizim caner-sarachi eşleşmesinde caner bir tık daha önde onu eksik yazmışsın.

atiba-lemina-elneny-seri karşılaştırmaları da yersiz olmuş. Yani biri armutken biri elma bunların. Atiba kendince kaliteli lemina kendince kaliteli atibanın bazı yapamadıkalrını lemina yapar, leminanın yapamadıklarını da atiba yapabilir gibi bir şey. Şunu üzülerek söylemeliyim bizim 6mız daha iyiyken onların 8i daha iyi. Seri lemina performansı daha iyi 8 verirken atiba elneny ikilisi daha iyi 6 veriyor. O yüzden bu karşılaştırmayı doğrudan yazamıyorum fakat orta sahada hücumsal anlamda onlar defansif anlamda biz daha iyiyiz.

Nkodou onyekuru demen komik olmuş. Onyekuru bizde olsa şuan 5 puan fazlamız vardı. Yani nkodou bizde kaç haftadan beri bizle onyekuru daha yeni geldi bu bir iki haftadır verdiği verimi nkodou bize vermedi.
Burak falcao konusunda da komik olmuş. Falcao sivas maçında attıkları ikinci golde kendini saklaması sonra hareketlenmesi pas atması bile farklı adamın. Yani falcao evet sakattı fakat bizim burakta bol bol sakatlık döneminden geçti.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Kadro karşılaştırması ;

Vida - Donk = Vida
Ruiz - Marcao = Ruiz
Atiba - Lemina = Atiba
Elneny - Seri = Elneny
Burak - Falcao = Burak

Beşiktaş 8
Hakemsaray 3

Çok objektifsin gerçekten..

Dünyada Burak Yılmaz' ın Falcao' dan daha iyi oldugunu düsünen 3-5 kişi vardır. Birisi de sensin demek ki..

Gs kadro olarak bizden üstün. Bunu yazmak kötü bir şey değil. Çoğu kişi burada hemfikir zaten.. Ayrıca deplasmanda olacağız. Deplasmanlardaki derbi karnelerimizde ortada. Tabi sana göre hepsinde hakemler suçlu ama fanatiklikten gözleri kör olmamış arkadaslar anladılar ne demek istedigimi..

2-3 gömlek üstün diyen arkadaşta abartmış sen de abartmışsın  :lol:

Evet gsnin kadrosu bizden daha geniş ve bir tık daha kaliteli.
Ama her şey kadro kalitesi demek değil, kadro uyumu, taktiğe uyumu vs bir çok şeyler etkili.

Karşılaştırmaya gelecek olursak
Bence bizim caner-sarachi eşleşmesinde caner bir tık daha önde onu eksik yazmışsın.

atiba-lemina-elneny-seri karşılaştırmaları da yersiz olmuş. Yani biri armutken biri elma bunların. Atiba kendince kaliteli lemina kendince kaliteli atibanın bazı yapamadıkalrını lemina yapar, leminanın yapamadıklarını da atiba yapabilir gibi bir şey. Şunu üzülerek söylemeliyim bizim 6mız daha iyiyken onların 8i daha iyi. Seri lemina performansı daha iyi 8 verirken atiba elneny ikilisi daha iyi 6 veriyor. O yüzden bu karşılaştırmayı doğrudan yazamıyorum fakat orta sahada hücumsal anlamda onlar defansif anlamda biz daha iyiyiz.

Nkodou onyekuru demen komik olmuş. Onyekuru bizde olsa şuan 5 puan fazlamız vardı. Yani nkodou bizde kaç haftadan beri bizle onyekuru daha yeni geldi bu bir iki haftadır verdiği verimi nkodou bize vermedi.
Burak falcao konusunda da komik olmuş. Falcao sivas maçında attıkları ikinci golde kendini saklaması sonra hareketlenmesi pas atması bile farklı adamın. Yani falcao evet sakattı fakat bizim burakta bol bol sakatlık döneminden geçti.

Ben ortada bir abartı göremiyorum.Muslera,Sarachi ve Feghouli harici bizden iyi oldukları bir bölge yok.

Gs'nin kadrosunun bizden geniş ve bir tık iyi oldugunu ispatlaman lazım ben olmadığını ispatlayabilirim..

Karşılaştırmaya gececek olursak muslera,sarachi,feghouli harici hiç bir bölgede bizden üstün değiller.
Caner karşılaştırmasında ligde ki bütün sol bekler > caner.

Atiba elneny vs seri lemina bana istatiklerle gel...Bak bakalım hücum anlamında onlar mı iyi ? Hücumda da defansta da biz iyiyiz.

Atiba 4 gol 5 asist.
Elneny 2 asist.

Lemina 1 gol.
Seri 1 gol 3 asist.

Bu istatiskleri parselizsyon reis ile oldunu da unutma.

N'koudou-Onyekuru da n'koudou dememin nesi komik ? Onyekuru bizde olsa nasıl 5 puan fazlamız oluyor daha yeni golü fenere karşı atabildi anca..Ne vermiş onyekuru 1 gol 3 asist.N'koudou 3 gol 3 asist.N'koudounun 2 sene doğru düzgün top oynamadıgını bize geldiğini sakatlandıgını parzelisyon reis ile maca cıktıgına filan girmedim bak..

Burak falcao olayını da mı güldün bol bol gülmüşsün anlaşılan..Sivas macında 1 maçta yaptıkları ile mi farkı farkettin farklı diyon :D

Falcao - 1o gol 1 asist.
Burak - 12 gol 3 asist

Çok objektifsin gerçekten..

Dünyada Burak Yılmaz' ın Falcao' dan daha iyi oldugunu düsünen 3-5 kişi vardır. Birisi de sensin demek ki..

Gs kadro olarak bizden üstün. Bunu yazmak kötü bir şey değil. Çoğu kişi burada hemfikir zaten.. Ayrıca deplasmanda olacağız. Deplasmanlardaki derbi karnelerimizde ortada. Tabi sana göre hepsinde hakemler suçlu ama fanatiklikten gözleri kör olmamış arkadaslar anladılar ne demek istedigimi..

Subjektiflik nerede söyle bizde bilelim ?

Falcao ilk yarı sakatlık sebebiyle yatışa geçmiş 2.ci yarıda penaltı ve bos kaleye atan kariyerinin sonuna gelmiş adamın buraktan ekstra ne fazlası var söylede bilelim bilmek isterim.Sahada kariyerler oynamıyor.

gs'nin kadro olarak bizden üstün oldugunu bana ispat et oyuncularımız istatiklerde onlardan öndeler hemde bunu parselizsyon reis ile yaptılar hangi bölgede iyiler istatistikler öyle demiyor sen diyorsan ispatla bende öğreneyim..Gs kadro olarak filan bizden üstün değil o sizin hayal dünyanız...Bunu yazmak kötü bir şey değil elbette akıl tutulması sadece..Orta da böyle bir gerçek yok çünkü iyi diyorsan nerede oldugunu ispatlaman lazım asist goller de bizim oyuncular öndeler.

Ayrıca deplasmanda olacaz demişsin gs ile son 10 maçımız da 6 galibiyetimiz var 2 beraberlik 2 mağlubiyet bu 2 mağlubiyet son 2 senede nasıl aldıklarına girmeme gerek bile yok.Bana göre hepsinde hakemler suclu değil son 10 maçta 2 galibiyet aldılar nasıl aldıklarını geçen sene hakemin hakemliği biterek ortada zaten..
[ Son Düzenleme: 10 Mart 2020, 01:22:34 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Ben ortada bir abartı göremiyorum.Muslera,Sarachi ve Feghouli harici bizden iyi oldukları bir bölge yok.

Gs'nin kadrosunun bizden geniş ve bir tık iyi oldugunu ispatlaman lazım ben olmadığını ispatlayabilirim..

Karşılaştırmaya gececek olursak muslera,sarachi,feghouli harici hiç bir bölgede bizden üstün değiller.

Atiba elneny vs seri lemina bana istatiklerle gel...Bak bakalım hücum anlamında onlar mı iyi ? Hücumda da defansta da biz iyiyiz.

Atiba 4 gol 5 asist.
Elneny 2 asist.

Lemina 1 gol.
Seri 1 gol 3 asist.

N'koudou-Onyekuru da n'koudou dememin nesi komik ? Onyekuru bizde olsa nasıl 5 puan fazlamız oluyor daha yeni golü fenere karşı atabildi anca..Ne vermiş onyekuru 1 gol 3 asist.N'koudou 3 gol 3 asist.N'koudounun 2 sene doğru düzgün top oynamadıgını bize geldiğini sakatlandıgını parzelisyon reis ile maca cıktıgına filan girmedim bak..

Burak falcao olayını da mı güldün bol bol gülmüşsün anlaşılan..Sivas macında 1 maçta yaptıkları ile mi farkı farkettin farklı diyon :D

Falcao - 1o gol 1 asist.
Burak - 12 gol 3 asist
Madem istatistikler üzerinden gidecegiz, Gs bizden az gol yemiş, çok gol atmış. Yani her türlü bizden daha iyiler o zaman. Kendi mantığın bile bunu ispatlıyor.

Onyekuru-N' koudou demişsin. Onyekuru devre arası geldi. Adam gibi top oynamadı Monaco' da. Nkoudou sezon basindan bu yana bizimle.

Daha çok örnek var ama tek tek yazmayacağım. Ama kendi kendinle çelişiyorsun..

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Subjektiflik nerede söyle bizde bilelim ?

Falcao ilk yarı sakatlık sebebiyle yatışa geçmiş 2.ci yarıda penaltı ve bos kaleye atan kariyerinin sonuna gelmiş adamın buraktan ekstra ne fazlası var söylede bilelim bilmek isterim.Sahada kariyerler oynamıyor.

gs'nin kadro olarak bizden oldugunu bana ispat et oyuncularımız istatiklerde onlardan öndeler hemde bunu parselizsyon reis ile yaptılar hangi bölgede iyiler istatistikler öyle demiyor sen diyorsan ispatla bende öğreneyim..Gs kadro olarak filan bizden üstün değil o sizin hayal dünyanız...Bunu yazmak kötü bir şey değil elbette akıl tutulması sadece..Orta da böyle bir gerçek yok çünkü iyi diyorsan nerede oldugunu ispatlaman lazım asist goller de bizim oyuncular.

Ayrıca deplasmanda olacaz demişsin gs ile son 10 maçımız da 6 galibiyetimiz var 2 beraberlik 2 mağlubiyet bu 2 mağlubiyet son 2 senede nasıl aldıklarına girmeme gerek bile yok.Bana göre hepsinde hakemler suclu değil son 10 maçta 2 galibiyet aldılar nasıl aldıklarını geçen sene hakemin hakemliği biterek ortada zaten..

Donk ve nkoudou' nun attigi gol sayisi eşit. Ustelik Donk savunmaci olmasina ragmen. Yani Donk, Nkoudou' dan daha iyi.

Falcao boş kaleye atıyormuş.. Senin forvetlerin atamıyorlar işte boş kaleye..

Ya madem oyuncularimiz istatistiklerde öndeler, neden Gs' den az gol attık ve daha çok gol yedik. Nasıl oldu bu? Hakemler mi attılar yoksa?

Madem istatistikler üzerinden gidecegiz, Gs bizden az gol yemiş, çok gol atmış. Yani her türlü bizden daha iyiler o zaman. Kendi mantığın bile bunu ispatlıyor.

Onyekuru-N' koudou demişsin. Onyekuru devre arası geldi. Adam gibi top oynamadı Monaco' da. Nkoudou sezon basindan bu yana bizimle.

Daha çok örnek var ama tek tek yazmayacağım. Ama kendi kendinle çelişiyorsun..

Biz burda gs bizden iyi mi değil mi tartışmıyoruz anlıyorum biraz dokunuyor yazdıklarım ancak oyuncu karşılaştırmarından bahsediyoruz..Eğer onu da duymak istersen söylerim merak etme gs bizden az gol yediği çok gol attığı için şuan üstümüzde zaten basit matematik biraz yüzün gülsün diye yazdım bak baya yüklendim farkındayım...

Onyekuru top oynamadıda n'koudou oynadı mı.N'koudou 2 sene yatıp gelmiş bir oyuncu bize.gs'li oyuncuları bu kadar iyi takip ederken bizim oyuncularıda takip etsen aslında farkederdin.

Başka verebilceğin bir örnek yok.Verdiğin örnekte tutarsız zaten asıl sen kendinle sen çelişiyorsun...
[ Son Düzenleme: 10 Mart 2020, 01:30:11 cursedofdragon ]

Donk ve nkoudou' nun attigi gol sayisi eşit. Ustelik Donk savunmaci olmasina ragmen. Yani Donk, Nkoudou' dan daha iyi.

Falcao boş kaleye atıyormuş.. Senin forvetlerin atamıyorlar işte boş kaleye..

Ya madem oyuncularimiz istatistiklerde öndeler, neden Gs' den az gol attık ve daha çok gol yedik. Nasıl oldu bu? Hakemler mi attılar yoksa?

Aboouvv inşallah şu kalınlaştırdığım yerde ciddi değilsindir yoksa ciddi sıkıntıların var gibi duruyor...

Senin forvetlerin derken bizim forvetlerimiz seninde forvetlerin olmuyor mu ? Dostum açıkla rahatla merak etme kimse seni dışlamaz böyle daha komik bir duruma düşüyorsun inan bana...

Onun açıklamasını bir önce ki mesajda yazdım.
[ Son Düzenleme: 10 Mart 2020, 01:31:04 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Atiba 4 gol 5 asist.
Elneny 2 asist.

Lemina 1 gol.
Seri 1 gol 3 asist.

Falcao - 1o gol 1 asist.
Burak - 12 gol 3 asist

Sarachinin nesi canerden iyi yahu, bu adamın hızından ekstra hiç bir şeyi yok. Defansı falan da baya kötü ben hiç beğenmedim kendisini, benim nasıl td tercihlerimi dinlememek gerekiyorsa, senin de sol bek tercihlerini dinlememek gerek sanırım rebocho olayı gibi  :lol: Caner çok daha iyi sarachiden.

Gol asist diyorsun parselizasyon reis diyorsun  :lol: İstatistik falan diyince direk apo hocayı gömmece ama işinize gelince istastiğe çeviriyorsunuz  :lol: Evet atiba elneny o kadar asist golü var ama yani hücum katkısı olarak lemina serinin yaptığı hücum atraksiyonlarını yapmıyorlar. Bu adamların zaten buna ihtiyacı da yok o gol ihtiyacını kanatlarından adem büyüğünden vs alıyor. Yani hücum atraksiyonları konusunda bu adamlar daha iyiydir bi kere atiba elneny 6 numara bunu kabul etmek zor değil, ben karşılaştırma yapılamaz tam olarak diyorum sen hala kanıtlayayım diyorsun  :lol: Jahovicinde 13 golü var o zaman jahovic büyüktür burak diyelim  :lol: :lol:

Bak sen sadece yapılan sonuçları görüyorsun onyekuru geldiğinden beri oyunları bir tık hızlandı hücumsal anlamda yapılan katılardan falan bahsediyorum. Yani futbol istatistiğe dökünce vay apo hoca vay parselizasyon işine gelince istatistik  :lol:

Burak falcao olayında ise hücum gol sayı katkısı vs verebileceğini düşünüp o örneği verdim, mesela atiba aç bak geçen sene 4 gol 2 asist yapmış, ama atibanın verdiği katkıyı hepimiz gayet iyi biliyoruz.

Neyse demek istediğim bu, benim yapmak istediğim doğru analiz yapmak. Biz kendimizi doğru bilirsek, daha iyi daha doğru reçeteler yazabiliriz. Velev ki senin dediklerin doğru, olabilir tabi senin fikrin saygı duyuyorum haklı da olabilirsin kendimizi geliştirmenin hiç zararı da yok mesela nkodou yerine bir tık daha iyisi vs vs gibi.