Sarachinin nesi canerden iyi yahu, bu adamın hızından ekstra hiç bir şeyi yok. Defansı falan da baya kötü ben hiç beğenmedim kendisini, benim nasıl td tercihlerimi dinlememek gerekiyorsa, senin de sol bek tercihlerini dinlememek gerek sanırım rebocho olayı gibi
Caner çok daha iyi sarachiden.
Gol asist diyorsun parselizasyon reis diyorsun
İstatistik falan diyince direk apo hocayı gömmece ama işinize gelince istastiğe çeviriyorsunuz
Evet atiba elneny o kadar asist golü var ama yani hücum katkısı olarak lemina serinin yaptığı hücum atraksiyonlarını yapmıyorlar. Bu adamların zaten buna ihtiyacı da yok o gol ihtiyacını kanatlarından adem büyüğünden vs alıyor. Yani hücum atraksiyonları konusunda bu adamlar daha iyiydir bi kere atiba elneny 6 numara bunu kabul etmek zor değil, ben karşılaştırma yapılamaz tam olarak diyorum sen hala kanıtlayayım diyorsun
Jahovicinde 13 golü var o zaman jahovic büyüktür burak diyelim
Bak sen sadece yapılan sonuçları görüyorsun onyekuru geldiğinden beri oyunları bir tık hızlandı hücumsal anlamda yapılan katılardan falan bahsediyorum. Yani futbol istatistiğe dökünce vay apo hoca vay parselizasyon işine gelince istatistik
Burak falcao olayında ise hücum gol sayı katkısı vs verebileceğini düşünüp o örneği verdim, mesela atiba aç bak geçen sene 4 gol 2 asist yapmış, ama atibanın verdiği katkıyı hepimiz gayet iyi biliyoruz.
Neyse demek istediğim bu, benim yapmak istediğim doğru analiz yapmak. Biz kendimizi doğru bilirsek, daha iyi daha doğru reçeteler yazabiliriz. Velev ki senin dediklerin doğru, olabilir tabi senin fikrin saygı duyuyorum haklı da olabilirsin kendimizi geliştirmenin hiç zararı da yok mesela nkodou yerine bir tık daha iyisi vs vs gibi.
Hücum olarak caner iyidir ancak savunmada STSL bütün bekler caner'den iyi savunma yapar.Bir bekin ilk önceliği savunma yapmak olmalı..
Sadece gol,asist demiyorum.Parselizsyon reisi gömmeye yine devam ediyorum ona rağmen bu oyuncular bu istatistiği yakaladı daha iyi olabilirlerdi.Halen geçerli bir argüman sunmuyorsun gördüğün şekilde lemina,seri daha iyi hücum filan diyorsun işin gerçeği öyle değil oyuncu karşılaştırma siteleri var hiç bakmazmısınız ?

al ben sana bir kaç örnek atayım mesele sadece gol,asist değil diğerlerine de kendin bakarsın bunda bahsediyorum anlamamakta ısrar ediyorsunuz...