Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 46 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2555895 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı mellfred

Bu sene özellikle takip ediyorum. Pas istatistikleri 6 numaraya göre çok kötü %83 lerde geziyor. Her 10 toptan 2 sini rakibe atıyor. O mevkiide o pas isabet oranı kabul edilmez. Hele büyük takımda taraftar hemen ooo demeye başlar. Mesela Elneny %90 larda falan oynuyor gerisini sen düşün. Atiba geçen senelerde %90 larda oynuyordu. Pas istatistiğini geliştirirse bence de iyi alternatif.
bugün özellikle dikkat ettim hemen hemen her topu dikine oynuyor. pas istatistiği bu yüzden düşüktür

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/avfattasyedek/status/1236757184450568195?s=19
Haftaya Allah yardımcımız olsun bugun bir pozisyonda gsli in ayağı çime takıldı düştü sivaslı ya top gelirse yüzde yüz gollük pozisyon olacaktı mete imdada koştu faul çaldı yatabare üstten dışarı attı yakın mesafeden ama adam gol olursa vara falan gitmeyim diye çime takılıp düşen oyuncu lehine faul uydurdu gerçekten haftaya işimiz çok zor beraberlik bile çok iyi olur

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Abartmasak mı  :lol: :lol:

Hem bir sene daha kirala diyoruz hem adama maaşını geç ödüyoruz hem de düşür diyoruz  :lol:
Pek mümkün değil gibi elneny ve takımının bunu kabul etmesi...

Kagawa : Sonra 6 aylığına Beşiktaş'a gittim. Aslında Beşiktaş'a gitmeyi hiç istememiştim.

Çevrimdışı ProjectOrigin

Kagawa : Sonra 6 aylığına Beşiktaş'a gittim. Aslında Beşiktaş'a gitmeyi hiç istememiştim.

Eyyyyy Kagawa !! Sen kimsin ya  :D

Eyyyyy Kagawa !! Sen kimsin ya  :D

Artist herif işte.
Japonya 2.liglerinden oynayıp Beşiktaş'ı beğenmiyor.
Bizde sana bayılmıyorduk vitaminsiz herif. :lol:

Çevrimdışı f_madida

Artist herif işte.
Japonya 2.liglerinden oynayıp Beşiktaş'ı beğenmiyor.
Bizde sana bayılmıyorduk vitaminsiz herif. :lol:

hic ya, birsey de oynamadi cekti gitti. ozinin japon versiyonu.

begenmiyordun gelmeseydin arkadas zorla aldik sanki adami. ayip etmis acikcasi, bu kadar ilgi ve sevgi gor sonra gel su laflari et.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı worns

Bu sene özellikle takip ediyorum. Pas istatistikleri 6 numaraya göre çok kötü %83 lerde geziyor. Her 10 toptan 2 sini rakibe atıyor. O mevkiide o pas isabet oranı kabul edilmez. Hele büyük takımda taraftar hemen ooo demeye başlar. Mesela Elneny %90 larda falan oynuyor gerisini sen düşün. Atiba geçen senelerde %90 larda oynuyordu. Pas istatistiğini geliştirirse bence de iyi alternatif.

Bence de teknik açıdan bir orta sahaya göre kötü ama geliştirilebilir yanları var. Stoper olarak da değerlendirilebilir durumunu görmek lazım. Elimizde yıllardır yedek 6 olarak duran oyunculara göre çok daha etkin bir orta saha oyuncusu.

Bir de Sivas'ın oyun yapısıyla ilgisi var bu durumun. Adam kesici olarak kullanılıyor. Yüksek oranda kontra oynayan bi takımın oyuncusu. Uzaklaştırma gibi bir rolü olabiliyor böyle takımın 6'sının. Bizim orta sahada böyle bir rol olmaz ancak stoperlerde olur. Onun için Atiba'yla Elneni'den çok geride çıkması normal pas istatistiklerinin.

Yine de tabi şu an gelip orta sahanın bir parçası olur diyemeyiz katılıyorum ama hem rotasyon için hem de gelişim potansiyeliyle önümüzdeki sezon kadroda yeri olur.

Çevrimdışı worns

Abartmasak mı  :lol: :lol:

Hem bir sene daha kirala diyoruz hem adama maaşını geç ödüyoruz hem de düşür diyoruz  :lol:
Pek mümkün değil gibi elneny ve takımının bunu kabul etmesi...

Ne kadar alıyor acaba? Net biliyor muyuz?

Bi google araması yaptım 3 ayrı rakam telaffuz edilmiş. :) 2.5 var 1.7 var 1.5 var. 2.5 daha olası göründü. Arsenal oyuncusu normaldir.

Kalmasını çok istiyorum ama talibi çıkarsa satarlar 7ye 8e malesef. Çıkma ihtimali de az değil.

Çevrimdışı mylife1903

Ne kadar alıyor acaba? Net biliyor muyuz?

Bi google araması yaptım 3 ayrı rakam telaffuz edilmiş. :) 2.5 var 1.7 var 1.5 var. 2.5 daha olası göründü. Arsenal oyuncusu normaldir.

Kalmasını çok istiyorum ama talibi çıkarsa satarlar 7ye 8e malesef. Çıkma ihtimali de az değil.
Yeri cok kolay dolacak oyuncu
Kalirsa kalsin gidcekse gitsin ama karari erken verilsin
Zateb arap bu haftalardir iyi oynadi bu gs macinda tak kendi kalesine atar bir kova sutu doker

Çevrimiçi Necmi

yine de son nihayi kararı veren orta hakem değil mi ilk defa gördüm VAR'a gitmeden penaltı verildiğini o yüzden şaşırdım.
faulü verdi zaten vara gidecek bir durum yok varda göremez onu çizgi taşıyıp görürler gitmemesi doğru
faul konusunda şüphesi olsa giderdi. diğeri varlık pozisyon hakemlik değil.

Çevrimiçi Necmi

yine de son nihayi kararı veren orta hakem değil mi ilk defa gördüm VAR'a gitmeden penaltı verildiğini o yüzden şaşırdım.
bu arada bana görede sedatın pozisyonu penaltıydı hadi vermedin sarı anlamsız hakemi aldatmaya dönük olayından
orda kariusun kontrolsüz girişi vardı sedat topu çeldi karius topa dokunmadı aldatmaya yönelik haraket diye kart göstermeseydi
vara giderdi o haraket kartı gösterince var devreye giremedi iş hakem yorumuna kaldı.
hakem ilk yarı iyiydi ikinci yarı rezil bir maç yönetti ikinci yarı bütün kararları ankaragücü lehine verdi.
ama taraflı değildi. kasıtlı bir verme yoktu. kasıtlı olsa itirazdan caner sarıyı yerdi.
sınırdaki bütün oyuncuların sağlam çıktığı bir maçta daha altıncı dakikada penaltı vermiş hakem buna kasıtlı falan diyemezsin
gördüğünü çalmaya çalıştı yanlış gördüğünü yanlış çaldı bence yoruldukça hata yaptı. var uyarmasa ankaragücünün penaltısını bile yiyordu.

Çevrimiçi Necmi

3-4 kupa aldiysa 50 yese bisi demem
Karyus seneye kalsin
20 gol yesin gene olmaz
2 sene 20 yiyip kupaya katki yapsa seneye 40 yese gene bisi demezdim
Yuk biniyor derdim
Herif 40 yiyor sacma gol yedigi de oluyor da her geleni yemiyor adam azicik fark var
Ben tolgae reyize de bisi demedim mesela
Once bisiler koyacan ortaya sonra kotu gunun olunca destek bulursun
Senin ortaya koydugun bisi yok destek istiyon zor o is

Mekanizma oyle calismiyor
Mesela yuve bu aksam yenilsin sarri buyuk ihtimal yolcu
O kadroyla 25 macta 50 atamamisin
Attiran gelir

Mesela fabri sacmaliyordu cok elestirilmedi
Atiba mesela liyon maci bayern maci ne kiritik hatalar yapti kimse bisi demedi
Tolgay yapsa kufur yerdi

Muzlera 7ye alinmis cok mu
Biz biykoya 3.5 verdik tolgaya 2 mi ne ustune fwbri geldi falan
Gs mesela satamsz mi bugun veriyom sene muzleraya 4-5 bons bulurz
bu taraftar olcay gibi on gol atan kanat oyuncusunu iki maç kötü oynadı diye yuhaladı
gittiğinden beri onun skorunu elde edeni geçtim onun katkısını veren bir kanat oyuncumuz olmadı.
atibayada çok şey söylendi o nedenle bu forumda kaç kişi gitti biliyormusun

Çevrimiçi yaço58

Gs deplasmanında işimiz zor farklı şeylere ihtiyacımız Olcak bir maçlığına sol taraf rebocho önünde Caner sağdada lens gökhan yada nkadou gökhan yapılabilir nkadou yu hamle oyuncusu olarak da kullanabiliriz kulübede gsnin en etkili yanı kanatları kanatları durdurmak şart bu yüzden feguli Caner eşleşmesi bizim için intihar olur inşallah hoca çok iyi analiz eder maçı 0-0 a bağlayıp ikinci yarı hamleleri ile lehimize çevirebiliriz oyunu

Çevrimdışı mrred

Ankaragücü maçından sonra hoca bizi iyi çalışmışlar şeklinde bir açıklama yaptı. O yüzden maçı bu gözle tekrar izledim.
Ankaragücü orta sahada mihalcik ile sayısal anlamda bize üstün gelmiş. Ortalama pozisyonlarda da bu durum çok belli oluyor. Maça sağa kanat başlayan Mihalcık resmen forvet arkası gibi oynamış. Tıpkı Gs de Fegulinin oynadığı gibi.
İki maçın da ortalama pozisyonlarını atıyorum

Not : Ankaragücünde 18 numara mihalcik
Gs de 89 numara feguli
[ Son Düzenleme: 09 Mart 2020, 14:02:41 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Söyleceğim şu ki ; Feguli oyun kurucu kanat gibi oynamaya zaten alışkın. Özellikle Half Space koşuları çok tehlikeli . Öbür taraftan Feguli orta sahaya yaklaşarak orayı 4lüyor seri lemina ömer ve feguli oynuyorlar. Bu işin panzehiri bence rakibi mümkün olduğu kadar önde basarak karşılamak. O zaman da Onyekuru tehdidi başımıza gelebilir. Onun da önlemi Onyekuruya gelecek pasları önceden kesmek. Her halükarda ön alan baskısı yapmamız lazım tıpkı ilk maçta yaptığımız gibi.
The great gig in the sky

Söyleceğim şu ki ; Feguli oyun kurucu kanat gibi oynamaya zaten alışkın. Özellikle Half Space koşuları çok tehlikeli . Öbür taraftan Feguli orta sahaya yaklaşarak orayı 4lüyor seri lemina ömer ve feguli oynuyorlar. Bu işin panzehiri bence rakibi mümkün olduğu kadar önde basarak karşılamak. O zaman da Onyekuru tehdidi başımıza gelebilir. Onun da önlemi Onyekuruya gelecek pasları önceden kesmek. Her halükarda ön alan baskısı yapmamız lazım tıpkı ilk maçta yaptığımız gibi.

Fegulinin büyükde bir dezavantajı var. Pek disiplinli biri değil, oyunda çabuk sinebilen, yok olabilen bir tip. Sürekliliği olsa zaten west ham onu yollamazdı. O yüzden fegulinin gsye geldiğinden beri hiç bir zaman bütün sezon iyi oynadığını göremezsin. Yani dikenli gül gibi aslında. Dikenini batırmalıyız bu maçta.

Çevrimdışı mrred

Ön alan baskısı için Nkudu boyd Boateng Umut Atiba muazzam bir beşli olur
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

İlk yarıdaki maçın tekrarını izledim. Umut muazzam mücadele etmiş zaten istatistiklere de yansımış. Avcının planı ilk maçta tıkır tıkır işlemiş. 65 e kadar oyunu tutmuş sonra Ljajici oyuna almış ve 3 dakka sonra golü atmışız. Ljajic golden önceki anahtar pası vermişti.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Bu da Umut'un istatistikleri . Özellikle ön alan baskısında ikili mücadele istatistiğini koydum. Umut'a devamlı havadan top atmıştık 5 6 tanesini net şekilde indirmişti. Havadan top atıp indirmek de bir çözüm olabilir. İlk maçta  Luyindama vardı şu an donk oynuyor. Luyindama Donka göre daha sert. Umut onla oynarken bile geri adım atmamış. Donk ile havada karada denizde her yerde rahat rahat oynar ve kafa tutar.
[ Son Düzenleme: 09 Mart 2020, 14:43:34 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Avcı ilk yarıdaki maçta oyunu devamlı Luyindamanın kurması için yönlendirme yapmıştı. Özellikle Umut Marcao tarafını devamlı tutmaya çalışmıştı. Diaby ise Nzonziye top aldırmıyordu. Bu planı tekrar işletmemiz lazım. Özellikle Boateng ve Umut birlikte oynarsa fizik üstünlüğümüz de oluyor. Duran toplar açısından da önemli
The great gig in the sky

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş'ımızın Teknik Direktörü Sergen Yalçın, yarın 21.00'da beIN SPORTS'ta!

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş yöneticisi Emre Kocadağ; "Gökhan, Türk futbolu ve Beşiktaş için önemli bir isim. Henüz kendisi ile konuşmadık. Ben Gökhan Gönül'ün futbolu Beşiktaş'ta bırakacağını umut ediyorum. İleriki günlerde sözleşmeleri bitecek oyuncularımız ile ilgili bütçemiz ve hocamızın doğrultusunda somut adımlar atacağız. Önümüzde çok önemli bir Galatasaray maçı var. Takımımızın morali üst seviyede. TT Stadı'na kazanmak için gideceğiz”