Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 56 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2555850 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı Erman1903

Ne kadar alıyor acaba? Net biliyor muyuz?

Bi google araması yaptım 3 ayrı rakam telaffuz edilmiş. :) 2.5 var 1.7 var 1.5 var. 2.5 daha olası göründü. Arsenal oyuncusu normaldir.

Kalmasını çok istiyorum ama talibi çıkarsa satarlar 7ye 8e malesef. Çıkma ihtimali de az değil.

Yıllık 2,600,000 Pound kazanıyor.
[ Son Düzenleme: 09 Mart 2020, 15:49:19 Erman1903 ]

Çevrimdışı Erman1903

Ön alan baskısı için Nkudu boyd Boateng Umut Atiba muazzam bir beşli olur

Baskılı, oynamak isteyen takıma alışık değiller.

Çevrimdışı cursedofdragon

Baskılı, oynamak isteyen takıma alışık değiller.

arkada bosluk vermemek lazım ancak savunma arkasına onyekuruyu sarkıtıyorlar.

Gökhanın önünde oynayacak kim ise baya iş düşüyor yüksek ihtimal lens oynar.

Eğitilmemiş insanlar topluluğu...

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Hep hava atiliyordu, yok akilli stad yok bilmem kac kamera falan filan, peki bu kameralar ne ise yariyor?? Bul iste, kim attiysa teker teker bul, kes bakalim cezayi, bakbakalim birdaha yapacaklarmi? Yazik günah ya, yemin ederim icim cız etti, bide ankara macinda helal olsun yönetim zemin isini sıkı tutuyor, hali gibi olmus dedik daha bir kac gün önce, ondan sonra stada böyle hayvanlar giriyor ve yapdiklari ise bak.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı mylife1903

Tecavuz etmisler hirbitlere
Kim attiysa masrafi kesecen gonderecen fatirayi
Senelerce izledik nasi yapiliyor falan diye ayiptir
Ya illa atacaksan git gs antremanina falan kilik degistirip oraya at

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Pasosuz ücretsiz ne gerek var böyle bir şeye ???
Cüzzi bir miktarda bir şey koy ya da sadece hanımlara ücretsiz gibi bir şey yap.
Belki gslisi fblisi yaptı bunu nerden bilebiliriz ???
Yazık günah değil mi??
Bunları yapanların eli kopsun.

Çevrimdışı mylife1903

Cüzzi bir miktarda bir şey koy ya da sadece hanımlara ücretsiz gibi bir şey yap.
Yazık günah değil mi??
1453kargalari da yapmis olabilir

Caner erkin antreman katılmamış. (gribal enfeksiyon)

Çevrimdışı mylife1903

Caner erkin antreman katılmamış. (gribal enfeksiyon)
Karantinaya aldirmasin gs caneri

Çevrimdışı mellfred

Yazık günah değil mi??
Dediğin gibi taraftar almışlarsa dediğin gibidir

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Dediğin gibi taraftar almışlarsa dediğin gibidir

Vodafone, futbolda #BenVarım diyen kadınlara destek veriyor. Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle düzenlenecek Vodafone Kupası’nda Beşiktaş Kadın Futbol Takımı, dünyanın en önemli takımlarından Atletico Madrid Kadın Futbol Takımı ile karşılaşacak. 7 Mart’ta Vodafone Park’ta oynanacak maça giriş ücretsiz olacak ve Passolig gerekmeyecek.

Çevrimdışı mrred

Sene başında Schurle veya Konoplyankayı çok istiyordu taraftar. Hatta Schürle ağustosta 2 gol atmıştı. Tekrar istatistiklerine baktım hala 2 golde duruyor. İyiki Nkoudouyu almışız hiç olmazsa genç ve elimizden çıkarabiliriz.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Erman1903

arkada bosluk vermemek lazım ancak savunma arkasına onyekuruyu sarkıtıyorlar.

Gökhanın önünde oynayacak kim ise baya iş düşüyor yüksek ihtimal lens oynar.

Ben de bu maç Lens'in oynaması taraftarayım, savunma da çalıştı son maçlar. Lakin Gökhan'ın durumu tam net değil sanırım, umarım hazır olur.

Sağ taraf bu şekilde olursa Onyekuru bizi çok zorlayamaz diye düşünüyorum. Asıl onların düşünmesi gerekiyor, bakalım Mariano N'Koudou ile nasıl başa çıkacak.  :evillol:

Ben de bu maç Lens'in oynaması taraftarayım, savunma da çalıştı son maçlar. Lakin Gökhan'ın durumu tam net değil sanırım, umarım hazır olur.

Sağ taraf bu şekilde olursa Onyekuru bizi çok zorlayamaz diye düşünüyorum. Asıl onların düşünmesi gerekiyor, bakalım Mariano N'Koudou ile nasıl başa çıkacak.  :evillol:

onların hakemleri var zorlanınca hemen imdatlarına yetişir :)

Çevrimdışı Erman1903

onların hakemleri var zorlanınca hemen imdatlarına yetişir :)

Var ama bizim ne yapacağımız daha önemli bu maç. Kazanmaya gidiyoruz ve bana göre kazanacağız da.

Karius - Caner (Rebocho) - Vida dikkatli olmalı. Büyük hatalar yapmazlarsa alırız.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Rebocho en son Fb deplasmanında oynadı. Neredeyse 3 ay olacak oynamayalı. Oynayacağını düşünmüyorum.

Kadro kalitesi olarak Gs bizden 2-3 gömlek yukarıda. Deplasmanda olacağız. Sergen Yalçın faktörü dışında umutlanmamızı sağlayacak bir şey göremiyorum. Buradaki çoğu kişinin de benimle aynı görüşe sahip olduğunu düşünüyorum. Umarım kaybetmeyiz. Çünkü Fb maçına kadar rahat fikstürümüz var. Gs' nin ise bize göre daha zor bir fikstürü var.

Çevrimdışı ozankarakoc

Sergen Hoca, Gökhan Gönül için 'Ankaragücü maçında istesek oynatabilirdik ama riske etmeyi doğru bulmadık' demişti. Haftaya hazır olacak gibi, ekstra bir şey çıkmazsa... Bence o maç için 'EN ÖNEMLİ' oyuncumuz Gökhan. Oynamazsa siyah, oynarsa beyaz... O derece...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Kadro karşılaştırması ;

Karius - Muslera = Muslera
Gökhan - Mariano = Gökhan
Vida - Donk = Vida
Ruiz - Marcao = Ruiz
Caner - Sarachi = Sarachi
Atiba - Lemina = Atiba
Elneny - Seri = Elneny
Boateng - Belhanda = Boateng
N'koudou - Onyekuru = N'koudou
Feghouili - Lens = Feghouli
Burak - Falcao = Burak

Beşiktaş 8
Hakemsaray 3

Kadro kaliteleri bizden 2-3 gömlek daha iyi diyenlere itibar etmeyiniz...

Çevrimdışı ozankarakoc

Rebocho en son Fb deplasmanında oynadı. Neredeyse 3 ay olacak oynamayalı. Oynayacağını düşünmüyorum.

Kadro kalitesi olarak Gs bizden 2-3 gömlek yukarıda. Deplasmanda olacağız. Sergen Yalçın faktörü dışında umutlanmamızı sağlayacak bir şey göremiyorum. Buradaki çoğu kişinin de benimle aynı görüşe sahip olduğunu düşünüyorum. Umarım kaybetmeyiz. Çünkü Fb maçına kadar rahat fikstürümüz var. Gs' nin ise bize göre daha zor bir fikstürü var.

Aynı fikirdeyim, hatta biraz da fazlasını düşünüyorum ama söyleyip keyif kaçırmayayım.

Kilit ise Sergen Yalçın gerçekten... Bu tarz kritik derbi deplasmanlarında bir kırılganlığımız var. İyi başlasak bile; iki tekmeye, iki hakem doğramasına hemen elimizi ayağımızı çekiveriyoruz. Sergen'i çok olgunlaşmış, 'bilgeleşmiş' gördüm geride kalan 6 haftada... Psikolojik olarak çok doğru hazırlayabilir takımı. Sahada yıllardır görmediğimiz olgunluğu ve sakinliği görebiliriz.

Tabi ikinci ihtimal, saha içinde olanların Sergen'i de delirtmesi... Maç sonunda 'ben hayatımda böyle bir şey görmedim' deme noktasına getirmesi...

Ama o oyuna geleceğini sanmam... Hadi be Sergen Hoca, yap bir sürpriz, çıldırt bizi.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Erman1903

Ben de düşünmüyorum ama Caner şu an rahatsız, düşük de olsa oynamama ihtimali var.

Muslera dışında hiçbir oyuncularının bizimkinden daha iyi olduğunu düşünmüyorum. Feghouli belki kendi tarzında Lens'den bir tık iyidir ve o tip oyuncu olması kadromuzda iyi olurdu, o da Feghouli olduğu için değil, sadece tarz olarak. Saracchi de Caner'den daha güvenilir olabilirdi ama daha iyi futbolcu değil. Aşil sakatlığı öncesi Caner' ondan 2 gömlek üstündü.

Falcao daha büyük bir futbolcu olabilir ama şu an için Burak seviyesinde.

Diğer tüm 11 oyuncularına bizim oyuncularımızı direk tercih ederim.

Aynı fikirdeyim, hatta biraz da fazlasını düşünüyorum ama söyleyip keyif kaçırmayayım.

Kilit ise Sergen Yalçın gerçekten... Bu tarz kritik derbi deplasmanlarında bir kırılganlığımız var. İyi başlasak bile; iki tekmeye, iki hakem doğramasına hemen elimizi ayağımızı çekiveriyoruz. Sergen'i çok olgunlaşmış, 'bilgeleşmiş' gördüm geride kalan 6 haftada... Psikolojik olarak çok doğru hazırlayabilir takımı. Sahada yıllardır görmediğimiz olgunluğu ve sakinliği görebiliriz.

Tabi ikinci ihtimal, saha içinde olanların Sergen'i de delirtmesi... Maç sonunda 'ben hayatımda böyle bir şey görmedim' deme noktasına getirmesi...

Ama o oyuna geleceğini sanmam... Hadi be Sergen Hoca, yap bir sürpriz, çıldırt bizi.

maç içinde sergeni cıldırtıp saha dısına atabilirler.

%80+ üzeri.

Hamza Hamzaoğlu: "Geçen hafta Alanyaspor-Beşiktaş maçında Caulker'in pozisyonuna verilen penaltı. Aynısı bu akşam bizde oluyor. Bize penaltı verilmiyor. Hakemler çıkıp söylesin artık hangisi penaltı, hangisi değil! Standart olmalı." (beIN Sports)

her yerden algı kastırıyorlar.Geçen hafta gs'ye yenildikten sonra gevrek gevrek gülen hamza bu hafta bizim maçtan dem vurarak isyanını dile getiriyor.!
[ Son Düzenleme: 09 Mart 2020, 22:46:14 cursedofdragon ]