Rebocho en son Fb deplasmanında oynadı. Neredeyse 3 ay olacak oynamayalı. Oynayacağını düşünmüyorum.
Kadro kalitesi olarak Gs bizden 2-3 gömlek yukarıda. Deplasmanda olacağız. Sergen Yalçın faktörü dışında umutlanmamızı sağlayacak bir şey göremiyorum. Buradaki çoğu kişinin de benimle aynı görüşe sahip olduğunu düşünüyorum. Umarım kaybetmeyiz. Çünkü Fb maçına kadar rahat fikstürümüz var. Gs' nin ise bize göre daha zor bir fikstürü var.
Aynı fikirdeyim, hatta biraz da fazlasını düşünüyorum ama söyleyip keyif kaçırmayayım.
Kilit ise Sergen Yalçın gerçekten... Bu tarz kritik derbi deplasmanlarında bir kırılganlığımız var. İyi başlasak bile; iki tekmeye, iki hakem doğramasına hemen elimizi ayağımızı çekiveriyoruz. Sergen'i çok olgunlaşmış, 'bilgeleşmiş' gördüm geride kalan 6 haftada... Psikolojik olarak çok doğru hazırlayabilir takımı. Sahada yıllardır görmediğimiz olgunluğu ve sakinliği görebiliriz.
Tabi ikinci ihtimal, saha içinde olanların Sergen'i de delirtmesi... Maç sonunda 'ben hayatımda böyle bir şey görmedim' deme noktasına getirmesi...
Ama o oyuna geleceğini sanmam... Hadi be Sergen Hoca, yap bir sürpriz, çıldırt bizi.