Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 46 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2555900 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı Egos

Muzlera yer mi
Karyus mu herkes
Herif penaltiyi da kurtardi bugun bi de ayagi iyiydi penaltida
Herifler mis gibi kaleciyi bulmus arpasi cok ama uzun oynatinca surumden kazaniyorlar
Bu heriflerin muzlereye harcadigindan cok harcamis olabiliriz biz ayni surede

kaleciye galatasaray kadar para harcamamışızdır. ayrıca ligde ortalama bir gol yiyor muslera, eğer muslera'ya 7 milyon bonservis ve mevcut maaşını vermiş olsak 49 yediği sezon berbere ödediği parayı da katarak gömmeye, ardından 40 yediğinde "selam vermediği yönetici yok mu bunun?" diye sormaya başlardın ağabey.

Çevrimdışı mylife1903

Yabancı hakem, fetö, kaçan futbolcular, bunları ihraç edemeyenler, bunları koruyan yorumcular vs... Nasıl olacak o iş bilemiyorum. Bizim zamanında efsane dediklerimiz renklilerden beter renkli olmuşlar tvlerde...
Efsane topcu olmalari efsane besiktasli olmalari anlamini tasimiyir
Besiktaslilik yapmaya kalkani gonderirler Zaten
Bunlarin isine geliyor besiktasli gecinen adamlar
Gsli de fbli de ses etmiyor
Bunlarda bi onu bi onu yaliyor bizi biciyir
Ooo objektif yorumcu

Çevrimdışı Orhan_

Bu maç orta sahaya çok iş düşecek. Orta sahadaki oyuncular ruhlarını teslim edecek seviyede oynamaları lazım. Hepsi en az 1 km fazla koşmalı

Kaleciden forvete, yönetimden taraftara organize olmak zorundayız.

Çevrimdışı mrred

İlk yarı ile ikinci yarıları arasında dağlar kadar fark var.
Oyun planları da değişti, farklı şeyler düşünmeliyiz.
Bizim de ilk yarıya göre kadromuz daha iyi. Ljajice mahkum değiliz. Elneny Boyd ve Boateng var takımda
The great gig in the sky

Çevrimdışı levitate

Gökhan' ın tecrübesine güveniyorum ben. İlk maçta Babel' e adım attırmamış ve maçın en iyilerinden olmuştu. Feghouli ve Onyekuru' ya şok presler yapılabilir.
onyekuru sinir bozucu şekilde hızlı tek sıkıntı o

diğer her konuda gg tokatlar ama yine de korkuyor insan

bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Bu Fatih geri dönsün seneye. bi yanlış anlaşıldım özür dilerim filan desin ok. hazır düşük sözleşmeli bonservisi bizde oyuncu. hiç fena rotasyon oyuncusu olmaz bundan. sergen'le zamanla mesafe katedip ilk 11'i de zorlar. duruma göre stoper ya da klasik 6 kullanılabilir. ben izlediğim 3-4 maçta da ortalama üstü buldum. yaratıcı değil ama pozisyon disiplini ve fiziksel yeterliliği var. bunun bonservisi bizde olmasa da almaya kalksak 2-3 milyon bonservis isterdi en az sivas. hazır elimizde yerli pasaportlu değer işte çöpe atmanın manası yok.
+1903
bipbipbupbup

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Maçı farklı kaybederiz. Gs rahat kazanır
The great gig in the sky

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Gsye bah yemyesil tarlalar
Ekinler dize kadar

Havalar ısınıyor sararır kızarır oralar artık bence :D

Çevrimdışı mrred

Bu Fatih geri dönsün seneye. bi yanlış anlaşıldım özür dilerim filan desin ok. hazır düşük sözleşmeli bonservisi bizde oyuncu. hiç fena rotasyon oyuncusu olmaz bundan. sergen'le zamanla mesafe katedip ilk 11'i de zorlar. duruma göre stoper ya da klasik 6 kullanılabilir. ben izlediğim 3-4 maçta da ortalama üstü buldum. yaratıcı değil ama pozisyon disiplini ve fiziksel yeterliliği var. bunun bonservisi bizde olmasa da almaya kalksak 2-3 milyon bonservis isterdi en az sivas. hazır elimizde yerli pasaportlu değer işte çöpe atmanın manası yok.
Bu sene özellikle takip ediyorum. Pas istatistikleri 6 numaraya göre çok kötü %83 lerde geziyor. Her 10 toptan 2 sini rakibe atıyor. O mevkiide o pas isabet oranı kabul edilmez. Hele büyük takımda taraftar hemen ooo demeye başlar. Mesela Elneny %90 larda falan oynuyor gerisini sen düşün. Atiba geçen senelerde %90 larda oynuyordu. Pas istatistiğini geliştirirse bence de iyi alternatif.
[ Son Düzenleme: 08 Mart 2020, 21:58:39 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı mylife1903

kaleciye galatasaray kadar para harcamamışızdır. ayrıca ligde ortalama bir gol yiyor muslera, eğer muslera'ya 7 milyon bonservis ve mevcut maaşını vermiş olsak 49 yediği sezon berbere ödediği parayı da katarak gömmeye, ardından 40 yediğinde "selam vermediği yönetici yok mu bunun?" diye sormaya başlardın ağabey.
3-4 kupa aldiysa 50 yese bisi demem
Karyus seneye kalsin
20 gol yesin gene olmaz
2 sene 20 yiyip kupaya katki yapsa seneye 40 yese gene bisi demezdim
Yuk biniyor derdim
Herif 40 yiyor sacma gol yedigi de oluyor da her geleni yemiyor adam azicik fark var
Ben tolgae reyize de bisi demedim mesela
Once bisiler koyacan ortaya sonra kotu gunun olunca destek bulursun
Senin ortaya koydugun bisi yok destek istiyon zor o is

Mekanizma oyle calismiyor
Mesela yuve bu aksam yenilsin sarri buyuk ihtimal yolcu
O kadroyla 25 macta 50 atamamisin
Attiran gelir

Mesela fabri sacmaliyordu cok elestirilmedi
Atiba mesela liyon maci bayern maci ne kiritik hatalar yapti kimse bisi demedi
Tolgay yapsa kufur yerdi

Muzlera 7ye alinmis cok mu
Biz biykoya 3.5 verdik tolgaya 2 mi ne ustune fwbri geldi falan
Gs mesela satamsz mi bugun veriyom sene muzleraya 4-5 bons bulurz

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

+1903

2 farklı mevki için, altyapı çıkışlı çok iyi bir alternatif. Özür dileme kısmına katılmıyorum. Adam ne yaptı ki özür dileyecek? Maç içinde maç heyecanı ile olabilecek şeyler yaptı. Bunlara takılmamak lazım.

Çevrimdışı mylife1903

Havalar ısınıyor sararır kızarır oralar artık bence :D
Insallah insallah
Bi cakarsak delik acilir arkasi gelir

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Ben totemlerime başlayım
@Sir Alex Ferguson

kralsın abim devam böyle  :lol: :lol:
@mylife1903 abi ve @cursedofdragon dan da bir şeyler bekliyorum
 :lol: :lol:

Çevrimdışı cursedofdragon

kralsın abim devam böyle  :lol: :lol:
@mylife1903 abi ve @cursedofdragon dan da bir şeyler bekliyorum
 :lol: :lol:

yaptık ya bugün benden daha ne bekliyon hayatımın en iğrenç dakikalardıydı gs'yi tutarken istemsizce sivası tuttugumda 2 gol yedi sivas :D

yaptık ya bugün benden daha ne bekliyon hayatımın en iğrenç dakikalardıydı gs'yi tutarken istemsizce sivası tuttugumda 2 gol yedi sivas :D

etiketledim seni özür için etiketlemedin görmedin herhalde maç başı dedim rıza kloopun elinden bi uçan bi kaçan  :lol: :lol:

O yüzden mert hakan ve yasin harici sivaslı oyunculardan, rıza hocadan ve kangaldan özür dile haklarını yedin  :lol: :lol:

Çevrimdışı mylife1903

Fazla tutma aliskanlik falan yapar

etiketledim seni özür için etiketlemedin görmedin herhalde maç başı dedim rıza kloopun elinden bi uçan bi kaçan  :lol: :lol:

O yüzden mert hakan ve yasin harici sivaslı oyunculardan, rıza hocadan ve kangaldan özür dile haklarını yedin  :lol: :lol:

o benim totemim olum her maç öncesi yapıyorum ritüel haline geldi :D satacaklar muhabbetini :D

al yine de dileyeyim Sivas adamdır mert hakan hariç oldu mu :D

Fazla tutma aliskanlik falan yapar

çok fazla tutulacak bir camia değil abi zaten max 90 dakika  :eyes

o benim totemim olum her maç öncesi yapıyorum ritüel haline geldi :D satacaklar muhabbetini :D

al yine de dileyeyim Sivas adamdır mert hakan hariç oldu mu :D

kral sen bunu her hafta yapıyosun ama tutmuyo bu hafta izlediğin yer mi link mi bir şeyleri farklı yaptın bugün  :lol:
Sen bugünün aynısını pazar yap en büyük adam sen olursun reis sivasın canı cehenneme sana bir şey olmasın  :lol:

kral sen bunu her hafta yapıyosun ama tutmuyo bu hafta izlediğin yer mi link mi bir şeyleri farklı yaptın bugün  :lol:
Sen bugünün aynısını pazar yap en büyük adam sen olursun reis sivasın canı cehenneme sana bir şey olmasın  :lol:

yaptık bu hafta farklı bir şeyler :D

Haftaya daha büyük bir şey yapmayı planlıyorum hayatımda belki bir daha cesaret edemeyeceğim bir şey :D

Gözümü kararttım iyice :D

Anladınız mı şimdi neden Göztepe maçı için tekrar kararı VERMEDİKLERİNİ.
Bugünleri hesap ettiler.
Ya Beşiktaş o maçı kazanırsa lig nasıl şekillenir diye düşündüler.
(Ali Fuat Duatepe)

❗ Dün Vodafone Park'ta oynanan kadın futbol maçında sahaya atılan sislerden dolayı zemin zarar gördü.