Ben ortada bir abartı göremiyorum.Muslera,Sarachi ve Feghouli harici bizden iyi oldukları bir bölge yok.
Gs'nin kadrosunun bizden geniş ve bir tık iyi oldugunu ispatlaman lazım ben olmadığını ispatlayabilirim..
Karşılaştırmaya gececek olursak muslera,sarachi,feghouli harici hiç bir bölgede bizden üstün değiller.
Caner karşılaştırmasında ligde ki bütün sol bekler > caner.
Atiba elneny vs seri lemina bana istatiklerle gel...Bak bakalım hücum anlamında onlar mı iyi ? Hücumda da defansta da biz iyiyiz.
Atiba 4 gol 5 asist.
Elneny 2 asist.
Lemina 1 gol.
Seri 1 gol 3 asist.
Bu istatiskleri parselizsyon reis ile oldunu da unutma.
N'koudou-Onyekuru da n'koudou dememin nesi komik ? Onyekuru bizde olsa nasıl 5 puan fazlamız oluyor daha yeni golü fenere karşı atabildi anca..Ne vermiş onyekuru 1 gol 3 asist.N'koudou 3 gol 3 asist.N'koudounun 2 sene doğru düzgün top oynamadıgını bize geldiğini sakatlandıgını parzelisyon reis ile maca cıktıgına filan girmedim bak..
Burak falcao olayını da mı güldün bol bol gülmüşsün anlaşılan..Sivas macında 1 maçta yaptıkları ile mi farkı farkettin farklı diyon
Falcao - 1o gol 1 asist.
Burak - 12 gol 3 asist
Sarachinin nesi canerden iyi yahu, bu adamın hızından ekstra hiç bir şeyi yok. Defansı falan da baya kötü ben hiç beğenmedim kendisini, benim nasıl td tercihlerimi dinlememek gerekiyorsa, senin de sol bek tercihlerini dinlememek gerek sanırım rebocho olayı gibi

Caner çok daha iyi sarachiden.
Gol asist diyorsun parselizasyon reis diyorsun

İstatistik falan diyince direk apo hocayı gömmece ama işinize gelince istastiğe çeviriyorsunuz

Evet atiba elneny o kadar asist golü var ama yani hücum katkısı olarak lemina serinin yaptığı hücum atraksiyonlarını yapmıyorlar. Bu adamların zaten buna ihtiyacı da yok o gol ihtiyacını kanatlarından adem büyüğünden vs alıyor. Yani hücum atraksiyonları konusunda bu adamlar daha iyiydir bi kere atiba elneny 6 numara bunu kabul etmek zor değil, ben karşılaştırma yapılamaz tam olarak diyorum sen hala kanıtlayayım diyorsun

Jahovicinde 13 golü var o zaman jahovic büyüktür burak diyelim
Bak sen sadece yapılan sonuçları görüyorsun onyekuru geldiğinden beri oyunları bir tık hızlandı hücumsal anlamda yapılan katılardan falan bahsediyorum. Yani futbol istatistiğe dökünce vay apo hoca vay parselizasyon işine gelince istatistik
Burak falcao olayında ise hücum gol sayı katkısı vs verebileceğini düşünüp o örneği verdim, mesela atiba aç bak geçen sene 4 gol 2 asist yapmış, ama atibanın verdiği katkıyı hepimiz gayet iyi biliyoruz.
Neyse demek istediğim bu, benim yapmak istediğim doğru analiz yapmak. Biz kendimizi doğru bilirsek, daha iyi daha doğru reçeteler yazabiliriz. Velev ki senin dediklerin doğru, olabilir tabi senin fikrin saygı duyuyorum haklı da olabilirsin kendimizi geliştirmenin hiç zararı da yok mesela nkodou yerine bir tık daha iyisi vs vs gibi.