Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 51 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2554835 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimiçi yaço58

Geçen sene VS Bu sene

Haftaya ligin kaderi belli olacak.
Yenilmememiz lazım ne olursa olsun haftaya başak ts maçı var 2 maçta berabere bitip haftayı bay geçersek son 8 hafta önümüz açık şu ortamda hakemlerin rakibi bizim maça eksik göndermemek için kör taklidi yaptığı bir ortamda beraberlik ordan çok iyi bir sonuç olur ve son 8 hafta şampiyonluk için nefesimiz yetmezse bile ikincilik için avantajlı olabiliriz

Çevrimdışı mrred

Kesinlikle :claps:

Bize en ters gelecek adamlar Onyekuru ve Feghouli.. Delici, hızlı ve bitiricilikleri iyi olan adamlar.
İş hocada bitiyor. Onları o pası atacak adamları engellettirecek taktikle çıkması lazım. İlk yarıdaki taktiği uygulamamız lazım
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Seri veya Leminaya oyun kurdurtmamamız lazım. Oyunu donk veya marcao kurmalı
The great gig in the sky

Çevrimiçi levitate

Kesinlikle :claps:

Bize en ters gelecek adamlar Onyekuru ve Feghouli.. Delici, hızlı ve bitiricilikleri iyi olan adamlar.
valla gerekirse hücumu salıcan nkodou ve boyd'a diyeceksin bunların dibinden ayrılma

çok sevsemde gg'ye güvenemiyorum aşırı hızlı kanatlara karşı

caner malum zaten
bipbipbupbup

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Pres yapıp gs'ye top göstermemek lazım. Başka taktik işlemez gs 12 kişi oynayacak zaten. Bi de kaleyi gördün mü yapıştıracaksın bu hafta Ljajic'in çaktığı gibi.

Çevrimdışı Orhan_

Seri Lemina Onyekuru filan hepsi hikaye. Bu ülkede bazı dinamiklerin ifşa edilip geçmişe dönük bütün pisliklerin ortaya çıkması lazım. Yoksa her sene aynı senaryo zaten. Orta doğu ülkesinde böyle bir şeyi beklemek Polyannayı bile aşar da işte...

Çevrimdışı mrred

Pres yapıp gs'ye top göstermemek lazım. Başka taktik işlemez gs 12 kişi oynayacak zaten. Bi de kaleyi gördün mü yapıştıracaksın bu hafta Ljajic'in çaktığı gibi.
ilk yarıdaki maçla benzer taktikle çıkmamız lazım.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mylife1903

Muzlera yer mi
Karyus mu herkes
Herif penaltiyi da kurtardi bugun bi de ayagi iyiydi penaltida
Herifler mis gibi kaleciyi bulmus arpasi cok ama uzun oynatinca surumden kazaniyorlar
Bu heriflerin muzlereye harcadigindan cok harcamis olabiliriz biz ayni surede

Çevrimdışı mylife1903

Seri Lemina Onyekuru filan hepsi hikaye. Bu ülkede bazı dinamiklerin ifşa edilip geçmişe dönük bütün pisliklerin ortaya çıkması lazım. Yoksa her sene aynı senaryo zaten. Orta doğu ülkesinde böyle bir şeyi beklemek Polyannayı bile aşar da işte...
Yabanci hakem diye cikip bagirmak lazim
Oyle deneyelibu yabanci hakem kartini fb oynardi aziz basgan zamani
Once parali kalemlerine yazdirirdi sonra bagirirlsrdi
Bi de feto karti tabi o da oynanir

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bende böyle düşünüyordum fakat sivasın ilk yarıdaki oyunu beni aydınlattı bu konuda.
deplasmanda aşırı riskli bu oyun
evet elbet pres yapacağız fakat belirli kişilere ve orta saha kısımlarında yapacağız
geride boşluk bırakmamalıyız
ayrıca saracchinin olduğu kısım ve serinin bazı bölümleri maden gibi
oraları iyi işlemeliyiz.

Çevrimdışı mylife1903

Bende böyle düşünüyordum fakat sivasın ilk yarıdaki oyunu beni aydınlattı bu konuda.
deplasmanda aşırı riskli bu oyun
evet elbet pres yapacağız fakat belirli kişilere ve orta saha kısımlarında yapacağız
geride boşluk bırakmamalıyız
ayrıca saracchinin olduğu kısım ve serinin bazı bölümleri maden gibi
oraları iyi işlemeliyiz.
Nekodu maryanoyu iki sefer zorlayip attirsa az rahatlariz
Bu solbek tilsimli atilmiyor. Maryanoyu zorlamak lazim
Gsliler de botankle buragi zorlar herhalde

Nekodu maryanoyu iki sefer zorlayip attirsa az rahatlariz
Bu solbek tilsimli atilmiyor. Maryanoyu zorlamak lazim
Gsliler de botankle buragi zorlar herhalde

enkodou maçı alıp gelsin
sezon sonuna kadar ağzımı açarsam dünya alem beni dövsün  :lol:

Çevrimdışı mrred

Burak Fransa maçındaki gibi oynarsa fark yaratır. Yoksa 1 kişi eksik oynarız. Topun kıymetini bilerek oynamamız lazım.
Seri ve Leminayı mutlaka presslememiz lazım. Boateng ve Burak veya Umut bu işi yaparlarsa şansımız olabilir. Yoksa hiç şansımız yok.
The great gig in the sky

Çevrimiçi levitate

Burak Fransa maçındaki gibi oynarsa fark yaratır. Yoksa 1 kişi eksik oynarız. Topun kıymetini bilerek oynamamız lazım.
Seri ve Leminayı mutlaka presslememiz lazım. Boateng ve Burak veya Umut bu işi yaparlarsa şansımız olabilir. Yoksa hiç şansımız yok.
boateng yapar ama burak ı ıh

geçen seneki mevzular aklındaysa işler değişir
bipbipbupbup

Çevrimdışı AigleBordeaux

Alt yapıdan Semih Kılıçsoy fena durmuyor hocalar umarım iyi çalıştırıyordur
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı mrred

Bu maç orta sahaya çok iş düşecek. Orta sahadaki oyuncular ruhlarını teslim edecek seviyede oynamaları lazım. Hepsi en az 1 km fazla koşmalı
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

boateng yapar ama burak ı ıh

geçen seneki mevzular aklındaysa işler değişir
Son 3 4 maçtır iyi mücadele ediyor. Gayreti var en azından . Bunun da üstüne koymalı. Ben olsa Umut'la başlarım. Farklı bir taktik denememiz lazım. Oyunu mümkünse Donk kursun. Seri ve Lemina kurunca hemen Onyekuruyu buluyorlar. Antremanlarda baya çalışmışlar çok belli oluyor. Adamların o planı baya işliyor.
The great gig in the sky

https://twitter.com/futbolarena/status/1236719386507063298

Dikkattt !!!!!! Şifre!!!!!!! Sergen hoca ve bizimkiler iyi okumalı.

Çevrimdışı mrred

https://twitter.com/futbolarena/status/1236719386507063298

Dikkattt !!!!!! Şifre!!!!!!! Sergen hoca ve bizimkiler iyi okumalı.
Yahu oraya kadar gitmeye gerek yok. İlk yarıda bunları döve döve yendik o maça baksınlar işte
The great gig in the sky

Çevrimdışı Orhan_

Yabanci hakem diye cikip bagirmak lazim
Oyle deneyelibu yabanci hakem kartini fb oynardi aziz basgan zamani
Once parali kalemlerine yazdirirdi sonra bagirirlsrdi
Bi de feto karti tabi o da oynanir

Yabancı hakem, fetö, kaçan futbolcular, bunları ihraç edemeyenler, bunları koruyan yorumcular vs... Nasıl olacak o iş bilemiyorum. Bizim zamanında efsane dediklerimiz renklilerden beter renkli olmuşlar tvlerde...

Çevrimdışı KAP

Atiba derbilerde kayboluyor ekstra kötü oynuyor ya da kötü oynatıyor rakipler. Bu sefer farkını konuştursa bari. Boateng'ten de bir gol sesi gelecekmiş hissi var kornerden oluşan bir karambolde, Melo'dan yemiştik benzerini :D

Geçen sene çok aleni biçmişti hakem,tekrarı yaşanmaz umarım
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

valla gerekirse hücumu salıcan nkodou ve boyd'a diyeceksin bunların dibinden ayrılma

çok sevsemde gg'ye güvenemiyorum aşırı hızlı kanatlara karşı

caner malum zaten
Gökhan' ın tecrübesine güveniyorum ben. İlk maçta Babel' e adım attırmamış ve maçın en iyilerinden olmuştu. Feghouli ve Onyekuru' ya şok presler yapılabilir.

Çevrimiçi levitate

Son 3 4 maçtır iyi mücadele ediyor. Gayreti var en azından . Bunun da üstüne koymalı. Ben olsa Umut'la başlarım. Farklı bir taktik denememiz lazım. Oyunu mümkünse Donk kursun. Seri ve Lemina kurunca hemen Onyekuruyu buluyorlar. Antremanlarda baya çalışmışlar çok belli oluyor. Adamların o planı baya işliyor.

kondisyon sıkıntı ya 60 gibi burak yok oluyor diğerleri de çok farksız değil

ama 7-8 gün süre var güzelce dinlenip hazırlanabiliriz

sergen hozom şaşırt bizi be hadi
bipbipbupbup

Çevrimdışı worns

Bu Fatih geri dönsün seneye. bi yanlış anlaşıldım özür dilerim filan desin ok. hazır düşük sözleşmeli bonservisi bizde oyuncu. hiç fena rotasyon oyuncusu olmaz bundan. sergen'le zamanla mesafe katedip ilk 11'i de zorlar. duruma göre stoper ya da klasik 6 kullanılabilir. ben izlediğim 3-4 maçta da ortalama üstü buldum. yaratıcı değil ama pozisyon disiplini ve fiziksel yeterliliği var. bunun bonservisi bizde olmasa da almaya kalksak 2-3 milyon bonservis isterdi en az sivas. hazır elimizde yerli pasaportlu değer işte çöpe atmanın manası yok.

Yahu oraya kadar gitmeye gerek yok. İlk yarıda bunları döve döve yendik o maça baksınlar işte

İlk yarı ile ikinci yarıları arasında dağlar kadar fark var.
Oyun planları da değişti, farklı şeyler düşünmeliyiz.