Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 50 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2552404 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı mylife1903

Yani yazdıklarını okumayayım, karışmayayım diyorum ama olmuyor. Bu zihniyet Demiroren zamanında yîllarca bize derbi kaybettirdi hep. Bizi kazandırmazlar, hakemler vs vs vs..

O zaman burada tartışmaya gerek yok maçı. Hatta forum kapansın. Nasıl olsa kazandıayacaklar bize..
Deplasman derbilerinde normal sonuc 0 puan
1 puan iyidir
3 puan sevindirir supruz olur

Durum tespiti hakemler kesip biciyor zaten
Maci da oynamak lazim
Kurbanlik koyun gibi gidecez

Gecen sene fo efendi maca bile gidememisti bu sene baskan gider artik cezasi biterse

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Mart 2020, 23:52:41
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Yaklasık 70-80 mesaj gs ye yenileceğimiz ile ilgiliydi.
Valla baydı artık ya. Sen iyi oyna hakeme bırakma TS macı gibi oynayalım bu (Hakaret Yasak)₁ 3 atarız.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Valla baydı artık ya. Sen iyi oyna hakeme bırakma TS macı gibi oynayalım bu (Hakaret Yasak)₁ 3 atarız.
Atmamiza atariz, ama karius bu sefer 4 yer. Beni hakemden cok karius düsündürüyor.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Erman1903

Sergen hoca oraya takımı kazanmaya götürecek kimsenin şüphesi olmasın, takım da bunun için oynayacak.

Benim çok ümitli olduğum bir maç, takım ultra motive olacak diye düşünüyorum.

Gs ülkemizde her zaman kollanmıştır doğru ama bu kadar kabulleniş sağlıklı bir algı değil, maça da sirayet eder.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Mart 2020, 00:16:31
  • Beylikdüzü-İstanbul
Atmamiza atariz, ama karius bu sefer 4 yer. Beni hakemden cok karius düsündürüyor.

Yahu kolayı var 80 e kadar baktık yenilyoruz.
Yapıstır bileklere , ayaklara ne verirsek kardır.
Ceza alırsak onlarda alsınlar gereceksin maçı.
Yıllarca fener böyle yapmadı mı. :)
Ne kadar zarar verirsek o kadar iyi.
Burak söyle olmayan penaltıdan atsa gitse çakma imprtorun önünde kaysa fena mı olur.  :biggrinking:

Çevrimiçi levitate

+caner inş konsantre olur maça
bipbipbupbup

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Mart 2020, 00:20:20
  • Beylikdüzü-İstanbul
Sergen hoca oraya takımı kazanmaya götürecek kimsenin şüphesi olmasın, takım da bunun için oynayacak.
Benim çok ümitli olduğum bir maç, takım ultra motive olacak diye düşünüyorum.
Gs ülkemizde her zaman kollanmıştır doğru ama bu kadar kabulleniş sağlıklı bir algı değil, maça da sirayet eder.

Bunları ilk defa yenmicez, ilk defa da yenilmedik.
Onların sansı kadar bizimde sansımız var.
Artı fikstürümüz daha kolay ne bu karamsarlık .

Çevrimdışı Erman1903

Bunları ilk defa yenmicez, ilk defa da yenilmedik.
Onların sansı kadar bizimde sansımız var.
Artı fikstürümüz daha kolay ne bu karamsarlık .

Doğranacağız, yenemeyeceğiz gibi düşünmek doğru değil, etki tepki doğurur. Çatır çatır oynamamız lazım, elimizden geleni yapacağız.

Gs'nin işi kolay değil, elbet iteklenecekler ama bu sene şampiyon olabileceklerine inanmıyorum. Bana göre sene sonu Terim ve Abdurrahim'in arkasına teneke bağlanacak.

Bu arada Ljajic'in olmadığı zamanlarda kaleye yakın sayılabilecek serbest vuruşları Burak'ın kullanması taraftarıyım. Özellikle bu maç çok önemli çünkü kendisi adına görülmesi gereken bir hesap da var.

Caner'in bu şekilde pozisyonundan uzaklaşması sonuca etki edebilir. Defalarca söyledim belki bek oyuncusunun serbest vuruşları kullanmasının tehlikelerini, kaldı ki bizde hepsini o kullanıyor. Bu işe biran önce el atılması lazım.

Çevrimdışı cursedofdragon

Yani yazdıklarını okumayayım, karışmayayım diyorum ama olmuyor. Bu zihniyet Demiroren zamanında yîllarca bize derbi kaybettirdi hep. Bizi kazandırmazlar, hakemler vs vs vs..

O zaman burada tartışmaya gerek yok maçı. Hatta forum kapansın. Nasıl olsa kazandıayacaklar bize..

o statta ki son 2 sene de ki aleyhimize hakem hatalarına bak kendin görürsün.

Amerikayı yeniden keşfediyorsunuz sanki geçen sene hakemin biri hakemliğini bitirmeyi göze alarak bizi doğradı bilmem farkındamısınız ? 35 dakika lehimize faul verilmedi.Faul olmayan pozisyonumuz faul diye kesildi atağa cıkamadık.Caner ile rakip oyuncu arasında 1 metre fark var iken sarı kart verildi.Marcao lensi düşürdü ani atağı kesti lense sarı verildi gs kullanacak faul dendi.Olmayan tactan gol yedik.Bu sadece geçen sene olmadı ondan önce ki senede aynı şeyler oldu.

Ne diyeyim ne dememi istersin ? Hakem hataları olmuyor gayet masumaneydi olanlar mı diyeyim.

Ya hadi abicim hadi...Hafta sonu ki maçta bu olan olayların yine aynısı olacak iş işten geçtikten sonra değil öncesinde dillendireceğiz ki yine aynı şeyler olmasın sadece ben değil yönetimin de çıkıp acıklama yapması gerekiyor.

Ne zaman gs'yi ansam orda bitiyorsun daha önce de dedi okumamakta özgürsün.Benim zihniyetim asıl mac kazandırır.Bu hakem hataları değil doğramalarını katliamını dillendirmeden sadece futbol oynandığını zanneden zihniyet yüzünden başarılı olamıyoruz efendi Beşiktaş,Efendi Beşiktaş değil ağız burun yüz giren Beşiktaş arkadan girip önden cıkan Beşiktaş olacak olmalı...

Çevrimdışı worns

Sergen geldiğinden beri kaybettiğimiz Başakşehir maçı dahil en kötü göründüğümüz maçtı. Özellikle arkada çok boş alan bıraktık.

Bunun temelde iki nedeni var. Birincisi sağ bekteki Lens oranın oyuncusu değil ve haliyle Gökhan'ın kattığı pozisyon kapama, ters kademe gibi katkıları verememesi bazen dönmeyi unutması. Sol bek zaten defansif açıdan boş gibi bir şey. Atiba'yla Elneni'ye aşırı yük bindi. Özellikle Elneni çok öne çıkmak zorunda kaldı. Aslında ana planda bu kadar büyük oynaması gerekmiyor. Bu kadar iyi görünmesi de geride kompakt görünmeyi başaramayışımızdı esasen.

Bir de Ankaragücü o kadar boş takım değil. Devre arası iyi bir hoca getirdiler ve doğu avrupa'dan vs topladıkları adamlar aşırı atletik. Lukasik, Michalak o latin adam, faty filan bunlar yetenekli değil ama sprinter ve güçlüler. Alan bırakınca kendilerini gösterme fırsatı buldular. Neyse ki son işlerde pek başarılı değildiler.

Çevrimdışı worns

Hücumu zorlama konusunda yine dikkate değer düzeyi tutturduk ama verimimiz çok düşük. Boateng tutuktu. Atiba çok zorladı ama oyuncu tipi gereği verebileceği hücum katkısı belli. Kenarlar yine de standartlarını zorlamaya çalışıyor epey beslemeye çalıştılar. Bence Burak sorun. 2 haftada 3 gol attı ama malesef son iki maçın en kötülerinden biriydi. Boyd'u hoca beğenmiş ben de bu maçta sağ önde başlamasını istiyordum ama yine bu seviyenin adamı gibi görünmedi. N'Kodou'nun santraforla daha uyumlu olması lazım. Burak'la ciddi frekans sorunları var ama çoğunluğu Burak'ın markajdan yeterli oranda sıyrılmayı başaramayan fiziksel kalitesinden kaynaklanıyor. Yoksa yine umut vaat ediyor hücumun genel görüntüsüne göre N'Kodou.

Ljajic tartışıldı ama şu kısa sürede ihtiyaç var gibi gözüküyor. En azından Boateng ile dakikaları paylaşmalılar ve Boateng'i fiziksel direncinin daha maksimuma yakın olduğu anlarda sahaya sürmeliyiz. Tam fit olduğunu hissedene kadar son yarım saat girse daha efektif olur diye düşünüyorum. Örneğin Gs maçında.

Çevrimdışı mylife1903

Sergen geldiğinden beri kaybettiğimiz Başakşehir maçı dahil en kötü göründüğümüz maçtı. Özellikle arkada çok boş alan bıraktık.

Bunun temelde iki nedeni var. Birincisi sağ bekteki Lens oranın oyuncusu değil ve haliyle Gökhan'ın kattığı pozisyon kapama, ters kademe gibi katkıları verememesi bazen dönmeyi unutması. Sol bek zaten defansif açıdan boş gibi bir şey. Atiba'yla Elneni'ye aşırı yük bindi. Özellikle Elneni çok öne çıkmak zorunda kaldı. Aslında ana planda bu kadar büyük oynaması gerekmiyor. Bu kadar iyi görünmesi de geride kompakt görünmeyi başaramayışımızdı esasen.

Bir de Ankaragücü o kadar boş takım değil. Devre arası iyi bir hoca getirdiler ve doğu avrupa'dan vs topladıkları adamlar aşırı atletik. Lukasik, Michalak o latin adam, faty filan bunlar yetenekli değil ama sprinter ve güçlüler. Alan bırakınca kendilerini gösterme fırsatı buldular. Neyse ki son işlerde pek başarılı değildiler.
Sergenin boyle maclari olacak iyi hocalara karsi
Sergen gidip icsahada rakibe bakacak falan adam degil
Cikip kendi topunu oynatip rakibi dusundurecek adam

Boyle olunca rakip de armut toplamiyor oyun disiplininden kopmuyor hocasi iyiyse ve direnc kazaniyor
Bu zamanlarda buyuk takimin yuldiz oyincusu cikacak mac alacak ayni layic gibi

Iyi mucadele oldu yetenek farki koyamiyoruz guc farki koyamiyoruz
Atiba ile biraz ayku farki koyuyoruz onu da nekodu lens falan noturluyo
Kaleci haric vida satilirsa gelecek haric en az 3 tane tak 11 oyuncusu lazim
Boyle gol atabilen kaleciyi kaleyi gorunce donlara doldurmayan

Çevrimdışı mylife1903

Bu fotoyu bastiracan futbcularin cebine cuzdqnina yerlestirecen
Soyunma odasina asacan tisortlerine bastirip antremanlarda giydirecen
Su hesabi bi kapat burak

Okuz performansi bekliyoruz senden
Bir tane top kapip yapistir
Bir tane kafaylan
Bir tane de sonlara dogru kontradan

Su macta karyus gozun sevem sacmalama kufur ettirme anana babana 1 mac 90 dakika

Çevrimiçi yaço58

Bu fotoyu bastiracan futbcularin cebine cuzdqnina yerlestirecen
Soyunma odasina asacan tisortlerine bastirip antremanlarda giydirecen
Su hesabi bi kapat burak

Okuz performansi bekliyoruz senden
Bir tane top kapip yapistir
Bir tane kafaylan
Bir tane de sonlara dogru kontradan

Su macta karyus gozun sevem sacmalama kufur ettirme anana babana 1 mac 90 dakika
https://twitter.com/kartalanalizcom/status/1236442994888318977?s=19
Kariustan sana gelsin o zaman bu selfie adam iki Ankara ekibine karşı birer asist yaptı evimizde golün her türlüsünü yemeyi geçtim rakibe asistde yapıyor adam 2 asisti var bu sezon birde gs maçında yan topa çıkması lazım bir kaleci hiçmi yan topa çıkmaz çizgide bekler bu adam çıkmıyor neyden korkuyon çık dağıt avantajını kullan topu al yada uzaklaştır gsliler kaleyi görünce yapıştıracaktır inşallah şu maç uçar kaaçr sonra gidene kadar yatsın ama şu maçta kalecilik yapsın

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Haftaya isimiz gercekden cok zor, simdi maci izliyorum, himmetçilerin₁ atakları cok organize herseferinde, kaleyi gördüklerinde sut cekiyorlar, karius oldugu sürece ben izlemem zaten maci. Bide bu anadolu takimlari gs'ye karsi neden hep bukadar ezik oynuyorlar? Bize karsi ölümüne mücadele eden bu takimlar fetösaraya gelince iki pas yapamaz oluyorlar.... :akuma:
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Haftaya isimiz gercekden cok zor, simdi maci izliyorum, himmetçilerin₁ atakları cok organize herseferinde, kaleyi gördüklerinde sut cekiyorlar, karius oldugu sürece ben izlemem zaten maci. Bide bu anadolu takimlari gs'ye karsi neden hep bukadar ezik oynuyorlar? Bize karsi ölümüne mücadele eden bu takimlar fetösaraya gelince iki pas yapamaz oluyorlar.... :akuma:
Karius umarım kariyer maçını oynar haftaya. Ve de umarım erken gol yemeyiz. Orada en azından ilk yarıyı berabere bitirebilirseki maçın 2. devresinde bir şeyler yapabiliriz.

Çevrimiçi yaço58

Yönetim maçtan önce inşallah bişeyler yapar perşembenin gelişi çarşambadan belli hakem bizle maçı olan gsnin iki adamını yüzde yüz pozisyonlarda atamadı adamlar tabi talimatlılar

Çevrimiçi levitate

onyekuru feghouli tut herifler mal gibi kalıyor

sergen hozom ve yönetim inş izlediniz maçı
bipbipbupbup

Çevrimdışı mrred

Eveet haftaya bizim için final
Sergen Yalçın ilk yarıda oynadığımız maçın taktiğine illaki bakıyordur.
Avcı ilk yarıdaki maçtan sonra Diaby ve Umut ile savunmadan top çıkarmamaları için pas bağlantılarını kesmiştik demişti.
Bakalım hocanın tercihi Burak mı olacak yoksa press ve mücadele gücü yüksek olan Umut mu olacak.
Gs yi durdurmanın tek yolu var o da Seri Lemine ve Marcao arasındaki pas bağlantısını kesmek. Serinin Onyekuruya rahat pas atmasını engellememiz lazım. Bunun için Burak hiç uygun bir profil değil. Burak ve Ljajicle başlarsak tarihi fark bile yeriz.
[ Son Düzenleme: 08 Mart 2020, 21:06:50 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Geçen sene VS Bu sene

Haftaya ligin kaderi belli olacak.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

onyekuru feghouli tut herifler mal gibi kalıyor

sergen hozom ve yönetim inş izlediniz maçı
Kesinlikle :claps:

Bize en ters gelecek adamlar Onyekuru ve Feghouli.. Delici, hızlı ve bitiricilikleri iyi olan adamlar. 

Çevrimdışı mrred

Burak ve Ljajici son 30 dakika oyuna sokmamız lazım. Gs iyi pas yapıyor çünkü sahaya iyi yayılıyorlar. Bunu pres ile kırabiliriz fakat pres gücü yüksek oyuncuların sahada olması lazım. Boateng Elneny Atiba Lens veya Boyd ve Atiba ile pres yapabiliriz. Umut bence santrafor oynamalı.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mylife1903

Geçen sene VS Bu sene

Haftaya ligin kaderi belli olacak.
Gsye bah yemyesil tarlalar
Ekinler dize kadar