2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 71 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4264202 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Alper1903

Sezonu kapattık zaten de gelecek sene için endişeleniyoruz şu an. Bu karar sadece bu seneyi etkilemeyecek. Çünkü teknik direktör getirene kadar transfer dönemi bitiyor. Gelip yeni teknik direktör alışıncaya kadar da lig bitiyor. Bu karar yapılanma adına alınacak bir karar olacak  :tabe:

Ben bunu da anlamiyorum. 30 puandayiz, ayni puandaki gs “lan oluruz lan biz” diyor biz kapattik diyoruz. Normal aslinda hala sorunu avcida goremeyen veya kovacak reaksiyonu veremeyen yonetimle kume bile duseriz. (...)

Çevrimiçi Akil Emre

Koskoca camia hala avcıyı tutuyor ise diyecek söz kalmadı. Avrupa ligi 1. Torbadan girip 3 puanla bitir. Kupada yedeklerle oynayan erzuruma elen. Hazırlık maçları dahil ne oynadığın belli olmasın. Taraftarı küstür, ne tff ye nede kendi oyuncu grubuna söz geçir, emekçilerin parasını verme.
Ne die geldiniz hala anlamış değilim.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı worns

Eğer oyuncularla toplantı filan yapılıyorsa bu zaten hocayla devam kararı alındığı anlamına gelir. Aksi halde peşpeşe hocayla oyuncularla filan görüşülmezdi.

Zaten dün bitirildi bu iş tesislere falan da gidilmezdi.

Oyuncuları toplayıp enerji aşılamaya vs çalışmışlar. Herkes içindekini döksün temiz bi sayfa açalım modları klasik.

2.7 mil euro tazminat nedir yahu. O nasıl bi sözleşme yani FO. Normalde o senenin tamamı ödenerek feshedilebilir maddesi yazılırdı bi çok hocaya. Bu resmen gönderilmesin diye sözleşme yapmış.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çok basit. Adam kuruşuna kadar parasını istedi. 40bin euro cilermeye veremeyen yönetim buna o parayı zaten veremezdi. Mecbur devam edip işi taraftara bıraktılar.

Avrupa var avrupa avrupaya katılırsan o parayı kazanılır zaten.

Avcı ile avrupada hayal 2.7 milyon € vermeyeyim derken avrupadan gelecek paradan da olacaksın.

Çevrimdışı Karabay

Haa o adem oğuzdan diabi karius falan ortaya koydukları performansın sebebi ne hocayla nede sistemle alakalı değil. Bu adamlar için gerekirse futbolculuklarını bitirecek tedbirler alınmalı.

Çevrimdışı mylife1903

Abdullah Avcı; Bazı oyuncular beni ve oyunumu sabote ediyorlar.

Hedef gösterdiği oyuncu Adem Ljajic.

via : kartal director
Fatal eror verdi herif
La oyununla sanki bisi kazandin
Nemenem oyunmus layic bozuyorsa oynatma ulan
Ergen cikti bu riza baba

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Ben bunu da anlamiyorum. 30 puandayiz, ayni puandaki gs “lan oluruz lan biz” diyor biz kapattik diyoruz. Normal aslinda hala sorunu avcida goremeyen veya kovacak reaksiyonu veremeyen yonetimle kume bile duseriz. Cikan haber dogruysa insallah yakinda yonetimin istifasini goruruz.

Büyük ihtimal avcıda böyle ikna etti

gsnin forveti falcao kalecisi iyi kötü maç çıkarabilen muslera
orta sahada bizim almak isteyip alamadığımız taylanı
leminası serisi
geçen sene fırtına estiren onyekurusu bilmem nesi var
başlarında da bilmem kaç şampiyonluk yaşamış adam var
ki çoğu gsli arkadaşımla konuştuğumda onlarda pek inanmıyor yani bizim kadar değiller evet ama öyle gözüktüğü gibi odak falanda yok
hakemler ve tffde onların yanında
ayrıca köfte ekmekçi tayfaları sayesinde hiç ses çıkarmıyorlar
yani gs öyle gözüktüğü gibi şampiyonluğa kenetlenemedi fakat öldük bittik dememeleri için bizden bin tane daha fazla sebepleri var

bize dön
tdyi ilk baştan kişi çoğu istemedi ve şimdi hiç güven vermiyor daha önceden yapmışta diyemiyorsun başta şenol güneş varken hepimiz kitlenmiştik hedefe geçen sene bu puanlardayken
kalecin gülüyor yiyor içiyor oyuncuların diskoda ciddiyet 0 kadroda
tff hakem zaten seni biçip duruyor
yönetim desen var mı yok mu belli değil başkanımız halleder diyemiyorsun mıymıymıy konuşup davranıyorlar
ve en önemlisi başta başkanın öldük bittik yapıyor
taraftar neden ölmedik bitmedik desin hadi bana bir mantıklı şey söyle

İyi oyun??? No
Kenetleyebilecek td ? No
İyi oyuncular ?? No
Formayı terleten oyuncular ?? No
İyi yönetim ?? No
Tff mhk hakem ?? No

Çevrimdışı Alper1903

Fatal eror verdi herif
La oyununla sanki bisi kazandin
Nemenem oyunmus layic bozuyorsa oynatma ulan
Ergen cikti bu riza baba

buna da bunun oyununa da ........

Çevrimdışı mylife1903

🗣 Fatih Doğan: "Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Asbaşkan Emre Kocadağ hem Abdullah Avcı hem de Burak Yılmaz ile ayrı ayrı görüşme yapıyor. Görüşmeler Ahmet Nur Çebi'nin "Bu takım neden oynamıyor?" sorusu üzerinden şekilleniyor." (TRT Spor)
Bunlar basbasa gorusuyorsa sen nerden duyuyon
Fetocu gibi bocek mi koydun
Masanin altindan bildiriyo sanki herif

Eğer oyuncularla toplantı filan yapılıyorsa bu zaten hocayla devam kararı alındığı anlamına gelir. Aksi halde peşpeşe hocayla oyuncularla filan görüşülmezdi.

Zaten dün bitirildi bu iş tesislere falan da gidilmezdi.

Oyuncuları toplayıp enerji aşılamaya vs çalışmışlar. Herkes içindekini döksün temiz bi sayfa açalım modları klasik.

2.7 mil euro tazminat nedir yahu. O nasıl bi sözleşme yani FO. Normalde o senenin tamamı ödenerek feshedilebilir maddesi yazılırdı bi çok hocaya. Bu resmen gönderilmesin diye sözleşme yapmış.

Bir yerde okudum özel tazminat maddesi yok
Sadece fifanın belirlediği olan bütün parasını verme muhabbeti var.

Çevrimdışı mylife1903

Böyle bir şey demesi gitmesi demek. Çünkü 5-6 oyuncuyu mu göndermek kolay hocayı mı  :tabe:
Hepsini hepsini
Bugun buna yaoan yarin ancelottiye de yapar
Buyuk bir hali getirsinler

Çevrimdışı Alper1903

Büyük ihtimal avcıda böyle ikna etti

gsnin forveti falcao kalecisi iyi kötü maç çıkarabilen muslera
orta sahada bizim almak isteyip alamadığımız taylanı
leminası serisi
geçen sene fırtına estiren onyekurusu bilmem nesi var
başlarında da bilmem kaç şampiyonluk yaşamış adam var
ki çoğu gsli arkadaşımla konuştuğumda onlarda pek inanmıyor yani bizim kadar değiller evet ama öyle gözüktüğü gibi odak falanda yok
hakemler ve tffde onların yanında
ayrıca köfte ekmekçi tayfaları sayesinde hiç ses çıkarmıyorlar
yani gs öyle gözüktüğü gibi şampiyonluğa kenetlenemedi fakat öldük bittik dememeleri için bizden bin tane daha fazla sebepleri var

bize dön
tdyi ilk baştan kişi çoğu istemedi ve şimdi hiç güven vermiyor daha önceden yapmışta diyemiyorsun başta şenol güneş varken hepimiz kitlenmiştik hedefe geçen sene bu puanlardayken
kalecin gülüyor yiyor içiyor oyuncuların diskoda ciddiyet 0 kadroda
tff hakem zaten seni biçip duruyor
yönetim desen var mı yok mu belli değil başkanımız halleder diyemiyorsun mıymıymıy konuşup davranıyorlar
ve en önemlisi başta başkanın öldük bittik yapıyor
taraftar neden ölmedik bitmedik desin hadi bana bir mantıklı şey söyle

İyi oyun??? No
Kenetleyebilecek td ? No
İyi oyuncular ?? No
Formayı terleten oyuncular ?? No
İyi yönetim ?? No
Tff mhk hakem ?? No

Avcinin ikna edebilecek herhangi bir argumani yok sorun orada. Bu ne basarmis ki neyi vaat ettiriyor? Para cikacak diye korkuyorlar gondermeye.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şafak Malatya'nın ve diğer muhabirlerin yazdıkları konusunda bu kadar emin olmayalım. Sandıkları terk etmeyelim. Henüz bir sonuç çıkmamış toplantıdan  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hepsini hepsini
Bugun buna yaoan yarin ancelottiye de yapar
Buyuk bir hali getirsinler
Burak Yılmaz bu sene için önemli bir oyuncu olabilir ama gelecek sene ana planımızda yer alacağını düşünmüyorum. Kalmış veya gitmiş oması bir şey değiştirmez.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Avrupa var avrupa avrupaya katılırsan o parayı kazanılır zaten.

Avcı ile avrupada hayal 2.7 milyon € vermeyeyim derken avrupadan gelecek paradan da olacaksın.

Onu geç abi çok basit düşünüyorsun

Oyuncuları parlatma şansın var,  iyi kötü güven müven parlasa satsak bir şeyler yaparız.
Hadi onu da geçtim dediğin gibi avrupa muhabbeti var
Avrupaya gidersen daha çok sponsor muhabbeti olabilir
Taraftar özelinde o maç günleri kazanacağın para
Çok ince detaylarla iyi paralara kazanabiliriz
Yani bu çok sığ düşünce
2.7 için prestij ve daha çok parayı kaybediyorsun

Koskoca beşiktaşa bak bir adamı kovamıyor diyorlar
Ölmüş lan bu takım zaten diyor herkes
fo iyi kötü bunu beyaz yalan falan yapıyordu
bunlar dürüstlüğü açık sözlüğü mağdur edebiyatı zannediyorlar.
ne fonun yaptığı ne de bunların yaptığı doğru

Çevrimdışı cursedofdragon

Şafak Malatya'nın ve diğer muhabirlerin yazdıkları konusunda bu kadar emin olmayalım. Sandıkları terk etmeyelim. Henüz bir sonuç çıkmamış toplantıdan  :tabe:

kim diyor :)

Avcinin ikna edebilecek herhangi bir argumani yok sorun orada. Bu ne basarmis ki neyi vaat ettiriyor? Para cikacak diye korkuyorlar gondermeye.

Ya yokta yani hani karşılıklı yalan söylersin ya sanki ondan kalmış gibi davranır anlamda diyorum.

@MUSTAFA_ iş bitti reis çoktan bunlar yalandan gaz alma muhabbetleri
kovacak adam lan bune pote obertansız takıma  mı yeniliyorsun yallah başakcitye der

Çevrimdışı MUSTAFA_

kim diyor :)
Kendi yazdıklarını silmeye başlamış. Geçen sene de kupa maçından sonra Şenol Güneş için yazmıştı. Bu Beşiktaşlı muhabirlere güven olmaz. Onların ipiyle kuyuya inilmez  :tabe:

https://twitter.com/alperbah/status/1220698254733647878

https://twitter.com/mlssJk3/status/1220694005559767041

Bak bu soruya cevap verememiş  :tabe:

https://twitter.com/Feyolay1903/status/1220693536342970369

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

@MUSTAFA_ iş bitti reis çoktan bunlar yalandan gaz alma muhabbetleri
kovacak adam lan bune pote obertansız takıma  mı yeniliyorsun yallah başakcitye der
Kimin gazını alıyorlar Avcı'yı istemeyen taraftarın mı  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Kimin gazını alıyorlar Avcı'yı istemeyen taraftarın mı  :D

Evet öyle zannediyorlar
Nabalım bari kovamıyoruz en azından mali sorunlardan olduğu belli olsun hiç yoktan iyidir diye böyle şeyler yapıyorlar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Evet öyle zannediyorlar
Nabalım bari kovamıyoruz en azından mali sorunlardan olduğu belli olsun hiç yoktan iyidir diye böyle şeyler yapıyorlar.
Açıklamayı duymadan olasılık üzerinden konuşmayacağım. Bu satılmış basının ipiyle kuyuya inilmez. Bunlar tükürdüklerini yalamayı çok seviyorlar  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yönetim toplantıdan sonra açıklama yapacakmış  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

Yönetim toplantıdan sonra açıklama yapacakmış  :tabe:
Bu kadar ağır bir yönetim olamaz dün bu işin bitmesi gerekirdi