2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 78 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4263872 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu kadar ağır bir yönetim olamaz dün bu işin bitmesi gerekirdi
İş bugün bitsin de başka bir şey istemiyorum. Artık bu konuları konuşmaktan sıkıldım. İki maç sonra da aynı şeyleri konuşmak istemiyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Kendi yazdıklarını silmeye başlamış. Geçen sene de kupa maçından sonra Şenol Güneş için yazmıştı. Bu Beşiktaşlı muhabirlere güven olmaz. Onların ipiyle kuyuya inilmez  :tabe:

https://twitter.com/alperbah/status/1220698254733647878

https://twitter.com/mlssJk3/status/1220694005559767041

Bak bu soruya cevap verememiş  :tabe:

https://twitter.com/Feyolay1903/status/1220693536342970369

inşallah mustafa şu adam gitsinde yeniden doğmuş gibi olacağım.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Kendi yazdıklarını silmeye başlamış. Geçen sene de kupa maçından sonra Şenol Güneş için yazmıştı. Bu Beşiktaşlı muhabirlere güven olmaz. Onların ipiyle kuyuya inilmez  :tabe:

İşte benim tepkim böyle önceden yapıp ettiklerini unutmuş gibi yaparak hiçbir şey olmamış gibi hareket edenlere. Bunlar bir de kitleleri yönlendiriyor. Hata yaptıysan sorgula hatanı, itiraf et, bir daha benzerini yapmamak için çabala. Yok hiçbir şey olmamış gibi hareket edeceğim diyorsan seni de niyetini de sorgularım.

git artık git ne olursun git ya.

Çevrimiçi yaço58

Bende merak ediyorum necibij doğum gününü kutladılar herhalde sonrada pasta börek derken uzadı

https://twitter.com/nuriduz17/status/1220714018953924608

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bende merak ediyorum necibij doğum gününü kutladılar herhalde sonrada pasta börek derken uzadı

https://twitter.com/nuriduz17/status/1220714018953924608
Yönetimin yaptığı en iyi şey toplantı yapmak. Yalnız toplantıyı sonuca bağlamakta aynı derecede başarılı değiller. Reaksiyon hızları çok düşük ve bu işlerini sıkıntıya sokuyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Nartallo

Bu yönetim ile Beşiktaş’ın geleceği olamaz. Zor zamanda karar alamayan, dirayeti olmayan, liderlik yapamayan yönetimle yarın hangi mücadelenin içine girebilirsin.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Şu Alper Bahadır denen arkadaşta son günlerde baya eleştirildi burda
Yani millete laf atıyor ama kendisi de o kadar güvenilir değil.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şu Alper Bahadır denen arkadaşta son günlerde baya eleştirildi burda
Yani millete laf atıyor ama kendisi de o kadar güvenilir değil.
Sosyal medyadaki kimseye güvenmeyeceksin. Eleştirdiklerinde haklı ama bu her konuda haklı olduğu anlamına gelmez  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bu yönetim ile Beşiktaş’ın geleceği olamaz. Zor zamanda karar alamayan, dirayeti olmayan, liderlik yapamayan yönetimle yarın hangi mücadelenin içine girebilirsin.
Fikret Beyin bıraktığı enkazı hiçbir yönetim birkaç ayda düzeltemezdi. Giderayak yaptığı harcamalar, anlaşmalar ile kendinden sonra gelecek olanın elini ayağını bağlamıştı Fikret Bey. Taraftar olarak durumun farkında değiliz. Çıksın anlatsınlar diyoruz. Anlatmaya kalksalar  'Madem ağlayacaklardı o zaman niye geldiler yönetime' denecek.

Şu son 2 ayda taraftar olarak yaptığımıza bakalım. 2 ay önce 6 maç üst üste maç kazanmışsın. Avcı-The Hunter Hoca. 1 ay öncesine geldiğimizde 2 transfer yaptık mı şampiyonuz. Al Guilherme'yi yapsın seni şampiyon. Mevcut durumumuz ''Bu Avcı'dan bir halt olmayacağı belliydi. Bu yönetim niye kovmaz şu Avcı'yı?''

Taraftar olarak tespiti yanlış yapıyoruz. Taraftarımız bilinçsiz, kolay algıya operasyona geliyoruz. Bilinçli, güçlü bir taraftarımız olsaydı en basitinden Fikret Bey, TRT ekranına çıkacak cesareti bulamazdı.

Çevrimdışı mylife1903

@MUSTAFA_ iş bitti reis çoktan bunlar yalandan gaz alma muhabbetleri
kovacak adam lan bune pote obertansız takıma  mı yeniliyorsun yallah başakcitye der
MeydAnlari bosaltmayalim
Belki topcularin onunde kovup gozdagi verecektir

Çevrimdışı mylife1903

Yönetimin yaptığı en iyi şey toplantı yapmak. Yalnız toplantıyı sonuca bağlamakta aynı derecede başarılı değiller. Reaksiyon hızları çok düşük ve bu işlerini sıkıntıya sokuyor  :tabe:
5 saat parselasyon fAlan dinlediler iste
Erzurumdan hava durumu
Antremandan istatistik fLn

Onder ozenin de agzi boyle laf yapardi

Atletik departman kurdum
Pedro firankodan lugana yapacaklar emir verdim

Lan tek akilli sen misin? Elin golombiyalisi lugano cikacak olsa kendi cikarir sana mi birakir

MeydAnlari bosaltmayalim
Belki topcularin onunde kovup gozdagi verecektir

:zuhaha: :zuhaha: :zuhaha:

Günün şakası ilan ediyorum abi bunu.

Çevrimdışı worns

ya neyi bekliyorsunuz :D adamı kovacak olsalar zaten adamla dün görüşür yollarlardı. tesise niye gitsinler? 5 saat niye toplantı yapsınlar, oyuncularla niye görüşsünler?

devam işte karar belli. göztepeyle rizeyi yenersek sene sonunu da görürüz.

Çevrimdışı mylife1903

:zuhaha: :zuhaha: :zuhaha:

Günün şakası ilan ediyorum abi bunu.
Varya 1 haftadir ruh gibiyim
Ofise gidiyom basim agriyor
Gecen senenin bilancolari falan saldim hep
Erzurum maci ziril ziril agladik sinirden bu yasta kari gibi

Insanda utanma olur
Hayir sahaya nasi cikacaksin
Burak yilmaza kufur ediyorlar
Adam gol atiyor kufur yiyor hala

Foya diyorduk baba parasiyla gelmisin buralara
Bi dedigin bir dedigini tutmuyor
Anc icin de yakindir
Tabi cok tazeler daha insan yuklenemiyor

Kelle vereceksin arkadas
Veremiyorsan kendi kelleni alacan

Çevrimdışı mylife1903

ya neyi bekliyorsunuz :D adamı kovacak olsalar zaten adamla dün görüşür yollarlardı. tesise niye gitsinler? 5 saat niye toplantı yapsınlar, oyuncularla niye görüşsünler?

Yalniz 5 saattir sadece avci da konusuyor olabilir

Birifink veriyordur
Bu oldu su oldu
Benim antrenorlugum sorgulanamaz falan
Anlatiyordur parselasyon falan
Silaytsov yapiyordur

Tamam bitirdim dediginde
Anc kalkip hoca bolmek istemedik
Sen bi git burdan, dermisssss

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Yönetim secildiginda baya sevinmistim, ve desteklemistim. Kisa da olsa , gecen sürecde hicbir positif enerji veremediler, bir fakir edebiyati tutturdular gidiyorlar, büyük camia yönetiminden cok uzaklar, passifligleriyle kücük anadolu takimlari bile bizi ciddige almamalrini sagliyor, mhk tff pfdk bunlara hic girmiyorum bile, vurdukca vuruyorlar. Son 6 macda verilmeyen 7 tane net 100de yüzlük penaltilar, verilebilir tartismaya acik penaltilarida sayarsak 11-12yi bulur.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

göztepe ve rize yenilgisinden sonra içerdeki antep macında herkes görür bence.

yönetim,oyuncu,hoca.

2 maçta yenilgiden sonra antep macına hoca ile cıkmayacaklar şimdiden göndermeyerek hata ypaıyorlar ufacıkta olsa bir şansımız varsa onu yokediyorlar.

Böyle iş bilmezlik ben hayatımda görmedim.

Çevrimdışı yoruk

Bu toplantıdan istifa olmasa bile en azından radikal bir değişiklik bekliyordum ama o bile olmadı.

Geçen sene sık sık yazdığım bir şey vardı.Eğer sorunlar çözülmezse 2002-2013 yıllarındaki gibi teknik adam öğütme işlemi yine başlar diye yazmıştım.Taraftar çabuk unuttu o günleri.2 sene şampiyon olduk ya sanki hep öyleydik gibi geliyor çoğu kişiye herhalde.Bu son 1 senede yaşadıklarımız zaten bizim normal halimiz değil mi ? Ben mi çok karamsarım yani ?

Bizim sene başında Şenol hocayı gönderirken bir plan dahilinde hareket etmemiz gerekiyordu.Ama bu sırada kaos ortamında bu planı yapacak bir yapı yok malesef ne bizde ne ülkede.Samet hocadan itibaren her gelen üstüne koydu takımın.Yine böyle devam etmesi gerekiyordu.Ama son 1.5 yıldır yönetimin başında olanlar yüzünden önce hoca sonra takım dağıldı gitti.Takım halen dağınık yerine gelen Avcı ise hem doğru hem yanlış tercih idi.Avcı'yı getiriyorsan bazı şeyleri önceden planlayacaksın.Bu adam yıllardır aynı yerde durdu ve ancak belli bir süre sonra sistemi oynatmaya başladı.Taş yerinde ağırdır derler.Milil takıma gitti olmadı,olmazdı zaten burası Türkiye. Bu oynanan futbol kalite şaşırtmadı beni ama Avcı'nın gençlere önem vermesini bekliyordum asıl bu yönden hayal kırıklığı oldu.Eğer takım ile gençleri ile teknik ekibi ile yavaş yavaş büyüyecekse bu kenardaki isim pekala Avcı olabilirdi.Ama yok..
Geçen sene kritik anlarda Şenol Güneş'in bile yaptığı Güven-Dorukhan hamlesinin benzerini Avcı yapamadı.Üstelik daha müsait koşulları vardı.

Diyeceğim şu ki ; eğer bu toplantı sonrasında kadroda bazı gençleri görmeye başlayacaksak ben tamamım Abdullah Avcı kalsın.Diğer türlü kim gelse zaten bir ayağı değil elleri kolları falan çukurda olacak.Bizim 2.yarıyı değil seneye olacak takımı değil 2-3 sene sonrasını düşünmeye başlamamız lazım.Para yok adam yok transfer yok..Ee arkadaş tam sırası değil mi ? Para yokken oynat işte gençleri ? Daha ne bekliyorsun anlam veremiyorum ! Samet Aybaba gelsin Sergen gelsin ile olmaz bu iş.Samet Aybaba'nın o zamanı farklıydı şimdi farklı.
[ Son Düzenleme: 24 Ocak 2020, 18:15:05 yoruk ]

Varya 1 haftadir ruh gibiyim
Ofise gidiyom basim agriyor
Gecen senenin bilancolari falan saldim hep
Erzurum maci ziril ziril agladik sinirden bu yasta kari gibi

Insanda utanma olur
Hayir sahaya nasi cikacaksin
Burak yilmaza kufur ediyorlar
Adam gol atiyor kufur yiyor hala

Foya diyorduk baba parasiyla gelmisin buralara
Bi dedigin bir dedigini tutmuyor
Anc icin de yakindir
Tabi cok tazeler daha insan yuklenemiyor

Kelle vereceksin arkadas
Veremiyorsan kendi kelleni alacan

Ben malatya maçından beri böyleyim abi
askerlik yerim açıklandı ondan önce istifa etmiş mi diye baktım
insanda hiç bir heyecan mutluluk bırakmadılar
taraftar tesislere falan gitmeli olmayacak böyle

Çevrimdışı Nartallo

Fikret Beyin bıraktığı enkazı hiçbir yönetim birkaç ayda düzeltemezdi. Giderayak yaptığı harcamalar, anlaşmalar ile kendinden sonra gelecek olanın elini ayağını bağlamıştı Fikret Bey. Taraftar olarak durumun farkında değiliz. Çıksın anlatsınlar diyoruz. Anlatmaya kalksalar  'Madem ağlayacaklardı o zaman niye geldiler yönetime' denecek.

Şu son 2 ayda taraftar olarak yaptığımıza bakalım. 2 ay önce 6 maç üst üste maç kazanmışsın. Avcı-The Hunter Hoca. 1 ay öncesine geldiğimizde 2 transfer yaptık mı şampiyonuz. Al Guilherme'yi yapsın seni şampiyon. Mevcut durumumuz ''Bu Avcı'dan bir halt olmayacağı belliydi. Bu yönetim niye kovmaz şu Avcı'yı?''

Taraftar olarak tespiti yanlış yapıyoruz. Taraftarımız bilinçsiz, kolay algıya operasyona geliyoruz. Bilinçli, güçlü bir taraftarımız olsaydı en basitinden Fikret Bey, TRT ekranına çıkacak cesareti bulamazdı.

Taraftar olmasa çok güzel yönetecekler klübü. Taraftar hakem hatalarında, VAR kıyımlarında konuşmayın, sessiz kalın diyor, taraftar maddi destek kampanyası yapmayın, ne gerek var diyor, federasyonun tehdit mesajlarına eyvallah çekin diyor. Aleni olarak konsantre maça çıkmayan Karius, Caner, Burak, Oğuzhan gibi isimlere müdahale etmeyin diyor. 

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben malatya maçından beri böyleyim abi
askerlik yerim açıklandı ondan önce istifa etmiş mi diye baktım
insanda hiç bir heyecan mutluluk bırakmadılar
taraftar tesislere falan gitmeli olmayacak böyle
Nereye gidiyorsun?

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Bu toplantıdan istifa olmasa bile en azından radikal bir değişiklik bekliyordum ama o bile olmadı.

Geçen sene sık sık yazdığım bir şey vardı.Eğer sorunlar çözülmezse 2002-2013 yıllarındaki gibi teknik adam öğütme işlemi yine başlar diye yazmıştım.Taraftar çabuk unuttu o günleri.2 sene şampiyon olduk ya sanki hep öyleydik gibi geliyor çoğu kişiye herhalde.Bu son 1 senede yaşadıklarımız zaten bizim normal halimiz değil mi ? Ben mi çok karamsarım yani ?

Bizim sene başında Şenol hocayı gönderirken bir plan dahilinde hareket etmemiz gerekiyordu.Ama bu sırada kaos ortamında bu planı yapacak bir yapı yok malesef ne bizde ne ülkede.Samet hocadan itibaren her gelen üstüne koydu takımın.Yine böyle devam etmesi gerekiyordu.Ama son 1.5 yıldır yönetimin başında olanlar yüzünden önce hoca sonra takım dağıldı gitti.Takım halen dağınık yerine gelen Avcı ise hem doğru hem yanlış tercih idi.Avcı'yı getiriyorsan bazı şeyleri önceden planlayacaksın.Bu adam yıllardır aynı yerde durdu ve ancak belli bir süre sonra sistemi oynatmaya başladı.Taş yerinde ağırdır derler.Milil takıma gitti olmadı,olmazdı zaten burası Türkiye. Bu oynanan futbol kalite şaşırtmadı beni ama Avcı'nın gençlere önem vermesini bekliyordum asıl bu yönden hayal kırıklığı oldu.Eğer takım ile gençleri ile teknik ekibi ile yavaş yavaş büyüyecekse bu kenardaki isim pekala Avcı olabilirdi.Ama yok..
Geçen sene kritik anlarda Şenol Güneş'in bile yaptığı Güven-Dorukhan hamlesinin benzerini Avcı yapamadı.Üstelik daha müsait koşulları vardı.

Diyeceğim o ki ; eğer bu toplantı sonrasında kadroda bazı gençleri görmeye başlayacaksak ben tamamım Abdullah Avcı kalsın.Diğer türlü kim gelse zaten bir ayağı değil elleri kolları falan çukurda olacak.Bizim 2.yarıyı değil seneye olacak takımı değil 2-3 sene sonrasını düşünmeye başlamamız lazım.Para yok adam yok transfer yok..Ee arkadaş tam sırası değil mi ? Para yokken oynat işte gençleri ? Daha ne bekliyorsun anlam veremiyorum ! Samet Aybaba gelsin Sergen gelsin ile olmaz bu iş.Samet Aybaba'nın o zamanı farklıydı şimdi farklı.
Yo sen karamsar degilsin
Normale donduk
Senelerdir anlatmaya calistim keramet bizde degil diye
Anlasilmistir Artik herhalde

2 kupa aldik
Yuveyiz len
Ozzi 150 milyon len
Ambargo koyacaz ule

Nereye koyuyon ambargo gs fb tavuk mu, yedirirler mi sana

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★