bu konuda çok fazla konuşmuyorum fikrimi söyleyeyim
kovulmasını isteyen gitsin diyen arkadaşlar kendilerine göre haklıdır anlamadığım şey beğenen insanlara neden saldırılıyor
Avcıyı en başta asla kabul etmeyeceğimi söyleyen biri olarak çok rahatlıkla konuşabilirim
insanların istememe hakkı olduğu kadar isteme hakkıda var nasıl oluyorda kendinizi başkalarından daha doğru karar verdiğinizi düşünme egosu içinde
olabiliyorsunuz. Avcı Beşiktaşın hocası değilmi birileri sevmeyebilir ilk gelmesi düşünüldüğünde ben istemezken herkes bana muhalifti istemeyen yoktu
neden günü gününe yaşıyorsunuzki hala Avcıdan ümit besleyen arkadaşlar olabilir buhakları neden sürekli saldırıyorsunuz sizden farklı düşünenlere
insanların sizden farklı düşünme hakları yokmu sezon başında avcıyı istemiyorum diye size saldırdımmı neden istiyorsunuz diye
en son hatırladığım yaşayın görün oldu.
hatırlarsanız yönetim hakkındada konuştum bu yönetimden sportif olarak iyi şeyler beklemeyin finansal olarak zaman içinde iyi şeyler yapar kulübün finansal durumunu toparlarlar ama sportif olarak hayal kurmayın demişdim. Bu bariz görünen bir durumdu tıpkı avcının başarılı olamayacağının net belli olduğu gibi
ama ikisinide o dönem görmeyen bugün iş işden geçtikten sonra isteyene saldırıyor çoğunuz zamanında istedi avcıyı bence iki yüzlülük oluyor şimdiki durum
hala ümidini yitirmemiş olanlar yokmu mesela bu takımı adım adım eriten Şenol güneşi hala isteyenler var hala nasıl bir kötülük yaptığının farkında değiller
birde avcıyı beğenmeyen güneşçi güneşi beğenmeyen avcı yanlısı oluyor arkadaşlar ikisinide beğenme yada beğenmeme gibi bir seçenekde var.
neden sınırlıyorsunuz kendinizi rahat olun bu sene kaybedildi zaten avcı gönderilsede gönderilmesede değişen birşey olmayacak tek değişen yerine gelecek olanında yıpratılması olacak o nedenle benim için gitmesi yada gitmemesi gibi bir seçenek yok en istemeyen kişi olarak ben katlanabilirim zaten iş işden geçmiş yıl sonuna kadar bir şans verilir
hiçde gitsin diye yanıp tutuşmuyorum.
birde bırakın artık isteyenler ortaya çıksın lafını sizin yüzünüzden avcıyı savunur duruma geleceğim bu arada uyarılara kulak vermiyorsunuz ama forumdaki diğer üyelere bu tip tacizler artık çok ağır karşılığını buluyor kimsenin avcıyı istiyor olması sizleri ilgilendirmez siz fikrinizi söyleyin bırakın insanlarda kendi fikirlerini söylesin
mahalle baskısı yapmayın bu forumda kabul gören bir durum değil bu kimseyi hedef göstermeyin kendiniz hedefe girersiniz. kimseyi üzmek istemiyoruz
ama sizde başkalarını üzmeyin. herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil.
Abi bu tepkini
Abdusta abi ile yunus emre quaresmaci olduklari icin linc yerken vereydin
Simdi ciddiye alirdim seni
Yahut besiktas yenilirken senola laf sokup mac basliklarina gulucuklu oletiler yazilirken vereydin
Sen de milli mac gunleri laf sokuyordun oynatamiyor falan diye
Boyle gecis donemleronde hesaplasma olur
Ben mesela aciyorum eski basliklari okuyorum kopyala yapistir yapiyorum
Devrim sonrasi biraz karisir ortalik
Bundan birlik dogar dersler cikartilir
Avciya da senola soylenilenlerin yarisi soylenmedi daha
Siz biz diye ayrilik yapanlar da bizzat avcifanboylaridir
Foruma bakmak tivitira falan bak orda da ayni avcifanboyteam dir camiayi siz biz diye bolen
Bunlarin hepsinin de lens ile ozzi tolgay fani olmasi da tesaduf degildir
Bunlarin cogu da fo ya alkis tutan yalamadir yahur eski yonetimin parali tiroludur
Boyle boyle olur
Herkes besiktasli sonucta orta noktada anlasilir
Zamaninda cikip ukala ukala avci yikama yaglamasi yaparsan gunu geldiginde cevabi yer oturursun garip
Bisi yok mahalle baskisi yok.
Baski burda abdusta ile yunus emreye yapildi bir tane daha vardi quaresmasporlu cocuk balkankartali galiba o da yazamadi.
Ya en basta girip kesecektin mevzuyu senola linc yapilirken ya da simdi de yumusak gecis yapacaksin, orta noktada kalmak icin.
Avci guzelleyenler biraz linc yiyecek bu isin guzelligi o zaten.
Bah bana hala aras yuzunden laf sokuyorsunuz bisi diyom mi?
Senola ermeni diye oynatmiyon irkcisin falan da dedim zamaninda herif hakliymis ne diyem haka aras oynasaydi kupayi alacaktik mi diyem