2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 73 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4264175 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı MUSTAFA_

Abdullah Avcı; Bazı oyuncular beni ve oyunumu sabote ediyorlar.

Hedef gösterdiği oyuncu Adem Ljajic.

via : kartal director
Böyle bir şey demesi gitmesi demek. Çünkü 5-6 oyuncuyu mu göndermek kolay hocayı mı  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

🗣 Fatih Doğan: "Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Asbaşkan Emre Kocadağ hem Abdullah Avcı hem de Burak Yılmaz ile ayrı ayrı görüşme yapıyor. Görüşmeler Ahmet Nur Çebi'nin "Bu takım neden oynamıyor?" sorusu üzerinden şekilleniyor." (TRT Spor)
Bu sorunun cevabını mı arıyorlarmış hala. O zaman seneye çözüm bulurlar. Çünkü herkes birbirini suçlayacak  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Böyle bir şey demesi gitmesi demek. Çünkü 5-6 oyuncuyu mu göndermek kolay hocayı mı  :tabe:

ben ömrümde böyle bir kadro görmedim dedi daha ne desin :)

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

🗣 Fatih Doğan: "Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Asbaşkan Emre Kocadağ hem Abdullah Avcı hem de Burak Yılmaz ile ayrı ayrı görüşme yapıyor. Görüşmeler Ahmet Nur Çebi'nin "Bu takım neden oynamıyor?" sorusu üzerinden şekilleniyor." (TRT Spor)

Ohhhh avcının en sevdiği soru

Diyagonal pas saha parzelizasyonu üçgenler kareler yuvarlaklar rakip ceza alanında falan filan sıkar yine bir şeyler.
Sonra anç

Anç: Heeeee anladım hocam göndersek beleşe gitmezsin dimi
avcı:yok
Anç: tmm hocam ben  beşiktaşın kurumlarına inanıyorum buyrun necibin doğum gününe

doğum günü salonuna geçerler
necip: hocam söz veriyoruz başkanım söz veriyoruz düzelteceğiz

göztepe maçı biter 2-0

necip: hocam sözümüzü tuttuk bu sefer 2 yedik

Bu sorunun cevabını mı arıyorlarmış hala. O zaman seneye çözüm bulurlar. Çünkü herkes birbirini suçlayacak  :tabe:

herkes bir şey soyluyor içer de ki toplantı da neler konusuldugunu kimse bilemez  :tabe:

Baya uzun sürdü yalnız 2-3 saat inşallah sonunda yüzümüzün güldüğü bir haber çıkar.İnşallah şuan ödeme şekillerini konusuyoruzdur.

Çevrimdışı MUSTAFA_

ben ömrümde böyle bir kadro görmedim dedi daha ne desin :)
Avcı kendi kurduğu kadroyu da beğenmiyorsa artık. Şartları bilerek geldim diyen de kendisi, ben değilim  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Avcı kendi kurduğu kadroyu da beğenmiyorsa artık. Şartları bilerek geldim diyen de kendisi, ben değilim  :tabe:

işte o yüzden gohomeavcı  :tabe:

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1220683028957204481
Benim anlamadığım oyuncularla görüşme ne alaka hocayla görüşür yolları ayırırsın kadro dışı bırakacaklarımı bırakırsın şu oyunxu grurbjdan atiba gökhan hariç kimle görüşülcek bu gidişle hoca kalacak gibi duruyor bu durumda oklar yönetime döner

Benim anlamadığım oyuncularla görüşme ne alaka hocayla görüşür yolları ayırırsın kadro dışı bırakacaklarımı bırakırsın şu oyunxu grurbjdan atiba gökhan hariç kimle görüşülcek bu gidişle hoca kalacak gibi duruyor bu durumda oklar yönetime döner

Tek ümidim oyunculara hocadan menmusunuz diye sorulmuş olması.

Diğer türlüsü sizce takımı sabote eden oyuncular kim deyip yola avcı ile devam ederlerse 2 maç sonra göztepe ve rize deplasmanından sonra içer deki antep maçında bütün oklar yönetime dönmüş olacak.

İş işten geçtikten sonra antep macına avcısız cıksalar bile yine durulmaz bosu bosuna zaman kaybı.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Organizasyonun bozuk olduğu yerlerde sonuç hep öyle olur. Herkes birbirini suçlar, problemler de olduğu gibi yerinde kalır. Teknik direktör mü suçlu, futbolcu mu? Niye sadece 1 taraf suçlu olmak zorunda? İkisi de suçlu olamaz mı? Teknik, direktör futbolcu suçlu der. Haklısın. Futbolcu, teknik direktör suçlu der. Sen de haklısın. Oldu hepiniz haklısınız, ortada suçlu yok.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şu anda zaten oklar yönetimde. Oklar yönetimde olmasa toplantı yapmazlardı. ANÇ demedi mi biz taraftarı dinliyoruz diye. Eğer dinliyorlarsa göreceğiz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

Şu haber gerçekse geçmiş olsun yönetim ne yapmaya çalışıyor acaba

https://twitter.com/HaberGlobal/status/1220700200265822210

Çevrimdışı MUSTAFA_

Tek ümidim oyunculara hocadan menmusunuz diye sorulmuş olması.

Diğer türlüsü sizce takımı sabote eden oyuncular kim deyip yola avcı ile devam ederlerse 2 maç sonra göztepe ve rize deplasmanından sonra içer deki antep maçında bütün oklar yönetime dönmüş olacak.

İş işten geçtikten sonra antep macına avcısız cıksalar bile yine durulmaz bosu bosuna zaman kaybı.
Bu soruyu sormak demek hocayı gönderdim demek zaten. Bunu sormalarına gerek yok  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Şu anda zaten oklar yönetimde. Oklar yönetimde olmasa toplantı yapmazlardı. ANÇ demedi mi biz taraftarı dinliyoruz diye. Eğer dinliyorlarsa göreceğiz  :tabe:

Gerekirke kampanya yapılsın parasını taraftar toplasın kimse görmek istemiyor bu adamı.

Zorlamanın bir anlamı yok kaldığı her an daha kötüye gideceğiz.

Ne oyuncu ne taraftar kimse güvenmiyor bu hocaya taraftar 90 dakika avcıya protesto ederken oyuncuda maça odaklanamaz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şu haber gerçekse geçmiş olsun yönetim ne yapmaya çalışıyor acaba

https://twitter.com/HaberGlobal/status/1220700200265822210
Doğruysa yönetim kendi mezarını kazıyor demektir. Bu saatten sonra böyle bir karar intihar olur  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Organizasyonun bozuk olduğu yerlerde sonuç hep öyle olur. Herkes birbirini suçlar, problemler de olduğu gibi yerinde kalır. Teknik direktör mü suçlu, futbolcu mu? Niye sadece 1 taraf suçlu olmak zorunda? İkisi de suçlu olamaz mı? Teknik, direktör futbolcu suçlu der. Haklısın. Futbolcu, teknik direktör suçlu der. Sen de haklısın. Oldu hepiniz haklısınız, ortada suçlu yok.

Şuan herkes suçlu

Suçlu listem oranlarıyla bu

Fikret Orman %51
Oyuncular      %25
Avcı               %15
Yeni Yönetim   %9

Fikret orman gitti, oyuncuları gönderip yeniden kadro kurma ihtimalimiz yok, elimizden geldiğince parlatmaya çalışıp gönderip yeni kadro kurmaya çalışacağız
Avcı ise takımı motive edememe, bize uymayan düşünceleri ve ego zehirlenmesinden dolayı
Yeni yönetimde pasif kalmasından dolayı ama bu kadroyu ve td seçmedikleri için onu en son sıraya koyuyorum

Çevrimdışı Alper1903

Kaldiysa benim kumarim burada biter.

https://twitter.com/SafakSina1903/status/1220699875882475521

Ümidim yoktu zaten ama yine de acaba mı demiştim
Yazıklar olsun

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kaldiysa benim kumarim burada biter.
Sezonu kapattık zaten de gelecek sene için endişeleniyoruz şu an. Bu karar sadece bu seneyi etkilemeyecek. Çünkü teknik direktör getirene kadar transfer dönemi bitiyor. Gelip yeni teknik direktör alışıncaya kadar da lig bitiyor. Bu karar yapılanma adına alınacak bir karar olacak  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/SafakSina1903/status/1220699875882475521

Ümidim yoktu zaten ama yine de acaba mı demiştim
Yazıklar olsun
Dün paylaştığım Bein Sport haberi doğru çıktı. ANÇ hala emin olamamış Avcı olayı konusunda  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Dün paylaştığım Bein Sport haberi doğru çıktı. ANÇ hala emin olamamış Avcı olayı konusunda  :money:

Alsın kalbine soksun o zaman avcıyı
Daha çok sever belki

2 maç sonra göztepe ve rize deplasmanında sonra taraftar Yönetim gitsin﹗ diye bağırınca emin olur.

Çevrimdışı Karabay

Çok basit. Adam kuruşuna kadar parasını istedi. 40bin euro cilermeye veremeyen yönetim buna o parayı zaten veremezdi. Mecbur devam edip işi taraftara bıraktılar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★