Gelen oyuncularımızın hepsini övdüm, aslında düşündüğümü söyledim övmek de denemez. Bu oyuncu için olumsuz konuştuğumda gömmüş oldum. Eh birilerinin de çıkıp kazma küreği eline alması gerekiyor sanırım, toplumlarda böyle şeyler olur 
Bahseden olmadığı için biraz da gördüklerimi konuşmak zorunda kaldım. Oyuncunun kendisi + taktikle uyumu konusunda çok fazla olumsuz yön görüyorum ve tesadüflere pek inanmam. Gerçekleşmesi çok muhtemel bir transfer ve Arsenal topçusu olmasından sebep kafadan okey veren epey kişi olduğu için bunlar hakkında daha fazla konuşmayacağım.
Belki taktik iyi çalışmayacak ve Elneny denen 'Kaçak' orta karar topçu gibi gözükecek. Bazılarınızın gözünde bu bile beni üst düzey bir gömücü yapmaya yetecektir. Belki de sevilen bir futbolcu haline gelir kim bilir.
Şimdiden espriler şakalar gırla gidiyor fakat bu oyuncu istenmeyen 3-5 adamdan birine dönüşürse hiç komik bir şey olmaz. Siz o zaman da böyle gülüp eğlenecek misiniz?
Her şeyi geçtim. Bu oyuncu transfer sezonu açıldığından beri satılık, kiralık olarak listeliymiş. Pizzasaray ilgilenmiş sadece ciddi olarak. Sonra bildiğiniz gibi gidip N'Zonzi'yi aldılar. Aşığı değiliz de adam bundan 2 gömlek üstün topçu. Aksini iddaa edenle futbol dahi konuşmam. Benim için bu transferde yönetim bir şekilde N'Zonzi'ye üzüldüğünü gösteriyor. Ben de buna ayar oluyorum. Takımında istenmeyen, aylardır listede olan ve gs hariç kimsenin ciddi ilgilenmediği adamı buluyoruz 3 gün kala. Şekle bak.
Transferin başından beri piyasada olan adamı Apo hoca istiyor diye alıyoruz diyen twittercılar ne kadar masum niyetli bilemem, verim alınamazsa kendisine suç bulmayacağım.
Burda hepimiz Beşiktaşlıyız, bunların hiçbirini gömme sevdasıyla söylemedim. İyi oynasın da siz beni gömüverin bir yere benim için sıkıntı yok.
oyuncuyu eleştirebilirsin beğenmiyebilirsinde bu gömmek değilki.
sadece birçok konuşan arkadaşa bakıyorum yaptıkları eleştiriye bakıyorum
sanki atibayı eleştiriyorlar ben tamam düz oyuncu olabilir ama gördüğüm şey atiba
gibi alan savunmacısı o konuştukları hiç bir şeyi atibada yapamıyor. ama bize ilaç
düşün 36 yaşındaki atiba yerine daha gencini bulduğunu belkide dediğin gibi olmayabilir
ama bunu bilemeyiz bilmek için sistemin içine dahil etmek gerekiyor yan pas yapıyormuş
ama kimse neden söylemiyor atiba takımın genelde en fazla pas yapan oyuncusu ama bu pasların %90 ını yan pas geri pas yapıyor
benim izlediğim oyuncu atiba kadar yan pas yapmıyor herkes marceloya hayrandı
bir allahın kuluda yaptığı on pasdan sekizi yan pastı demiyor. ben yan pas olayına tepkiyi ilk
marceloya vermişdim Ben alacağımıza pek ihtimal vermiyorum bence hedef saptırma
dendiği gibi maia menejeri yan çizdiyse yön değiştirip ona uyarı çakmış olabilirler.
yada kulübüne ayağını denk al uyarısı olabilir. Bizim başkan yapar böyle şeyleri pazarlık esnasında
mecbur olmadığımızı göstermek için ama bunun dışında atiba özellikleri taşıyan ama atibadanda bir tık iyi görünen oyuncu neden bu kadar eleştiriliyor
ne olursa olsun epl ye giden heledeüst seviyedeki takımlardan birine giden oyuncu boş değildir
ama hiç bir oyuncuyu epl performansına göre değerlendirmek doğru değil orası başka dünya
orda bir oyuncunun başarılı olamaması sende olmayacak anlamı taşımaz. senin maçın çok kısa anlarında yapabildiğin tempoyu adamlar
90 dakika yapıyor. rakiplerindeki her oyuncuda üst kalite yani dünyanın nerdeyse en iyi liginde başarılı olamadığı için bir oyuncu sendede başarılı olmaz demek
yanlış bence denemeden bilemezsin. adam 27 yaşında epl nin tüketip gönderdiği oyunculardan değil.
belki arsenale aşı tutmadı belki sende tutacak. Bilinmez peşin hükümlü olmamak lazım. Atiba bizde oynarken
linç yiyordu. Atibayla sözleşme uzatıldı diye yönetime sallayan kaç kişi atıldı burda. O zaman banada
sırf yönetimi korumak için atiba iyi diyorsun diyorlardı. millet city izleyip burda kendi oyuncusunu beğenmiyor
bizim city olmadığımızı buranında epl olmadığını anlamıyor. bunuda arsenal performansına göre değil
bizim takımı düşünüp bizde nasıl olabileceğine göre düşünüp hüküm vermek gerekir. oyuncuyu alacak olanlarda şimdi ne yaptığına değil
bizde ne yapabileceğine göre değerlendirme yapar. Bende 22 yaşında brezilyalıya pek ısınamadım adamların mental olarak iyi olma yaşları
25-26 daha genç olanı büyük istisnadır. parlayan brezilyalı oyunculara bak ve birde yaşlarına bak.
genç parlayan görürsen zaten bonservisi 50+ olur. çok azdır aynı zamanda.