2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 67 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4262510 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı AigleBordeaux

kura çekeyim dedim young boys-partizan-dudelange geldi hoydaa
Ben çekeyim en iyisi :D
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı mellfred

Maya gelsin, kızımın adı
İki forma garantisi var

Çevrimdışı mellfred

Elneny videosu izledim. 10 dakika boyunca sağdan aldığı topu  sola verdi
Ne bir dikine pas ne bir dripling ne bir çalım
Bilemiyorum

Çevrimiçi Sinan23

Bu akşam oynanan maçların ardından torbalar da kesinleşti.

Beşiktaş, kura çekiminde 1. torbada yer alacak.

Kura çekimi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

İşte UEFA Avrupa Ligi torbaları:

1. TORBA
Sevilla
Arsenal
FC Porto
AS Roma
Manchester United
Dinamo Kiev
Besiktaş
FC Basel
Sporting CP Lisbon
CSKA Moscow
VfL Wolfsburg
Lazio

2. TORBA
PSV Eindhoven
Krasnodar
Celtic
Kopenhag
Braga
Gent
Mönchengladbach
Young Boys
Astana
Ludogorets Razgrad
APOEL Nicosia
Eintracht Frankfurt

3. TORBA
Saint-Etienne
Qarabağ
Feyenoord
Getafe
Espanyol
Malmö
Partizan
Standard Liege
Wolverhampton
Rennes
Rosenborg
Başakşehir

4. TORBA
AZ Alkmaar
Vitoria Guimaraes
Trabzonspor
FC Oleksandriya
F91 Dudelange
LASK Linz
Wolfsberger AC
Slovan Bratislava
FC Lugano
Glasgow Rangers
Cluj
Ferencvaros

Celtic
Rosenborg
Lugano yada ferencvaros
istiyorum.....

Çevrimiçi yaço58

Elnenye böyle düz topçu diyenlere ayar oluyorum atiba ne o zaman çalımmı atar atiba uzaktan şutumu var ozi gibi ince asistlerimi var ama adam bizim orta sahayı yıllardır tek başına ayakta tutuyor gerek performansıyla gerekte karakteriyle tam bir profesyonel Bi gelsin elnenyi görelim nasıl oynuyor ondan sonra eleştiririz

Çevrimiçi Sinan23

Okaka güçlü yazmış bir arkadaş bizim ligde iş yapar diye. Doğru . Türkiyenin en güçlü üç adamı onu durdurmaya çalışsın yıkar geçer. Abartmıyorum. Watford ta çok izledim. Epl de favori takımım çünkü. watford un skor yapması gereken maçlarda oyuna girip rakibi ceza sahası içine vura vura yıktığı çok olmuştur. Ama takımı biz olursak her pozisyonda sarı görür. Faul olup olmamasından değil takımından dolayı. Birde çok az golü var. 15 yaşında wonderkid ti. Ama taraftar bayılacaktır.

Çevrimiçi Sinan23

Çevrimdışı Erman1903

Gelen oyuncularımızın hepsini övdüm, aslında düşündüğümü söyledim övmek de denemez. Bu oyuncu için olumsuz konuştuğumda gömmüş oldum. Eh birilerinin de çıkıp kazma küreği eline alması gerekiyor sanırım, toplumlarda böyle şeyler olur :)

Bahseden olmadığı için biraz da gördüklerimi konuşmak zorunda kaldım. Oyuncunun kendisi + taktikle uyumu konusunda çok fazla olumsuz yön görüyorum ve tesadüflere pek inanmam. Gerçekleşmesi çok muhtemel bir transfer ve Arsenal topçusu olmasından sebep kafadan okey veren epey kişi olduğu için bunlar hakkında daha fazla konuşmayacağım.

Belki taktik iyi çalışmayacak ve Elneny denen 'Kaçak' orta karar topçu gibi gözükecek. Bazılarınızın gözünde bu bile beni üst düzey bir gömücü yapmaya yetecektir. Belki de sevilen bir futbolcu haline gelir kim bilir.

Şimdiden espriler şakalar gırla gidiyor fakat bu oyuncu istenmeyen 3-5 adamdan birine dönüşürse hiç komik bir şey olmaz. Siz o zaman da böyle gülüp eğlenecek misiniz?

Her şeyi geçtim. Bu oyuncu transfer sezonu açıldığından beri satılık, kiralık olarak listeliymiş. Pizzasaray ilgilenmiş sadece ciddi olarak. Sonra bildiğiniz gibi gidip N'Zonzi'yi aldılar. Aşığı değiliz de adam bundan 2 gömlek üstün topçu. Aksini iddaa edenle futbol dahi konuşmam. Benim için bu transferde yönetim bir şekilde N'Zonzi'ye üzüldüğünü gösteriyor. Ben de buna ayar oluyorum. Takımında istenmeyen, aylardır listede olan ve gs hariç kimsenin ciddi ilgilenmediği adamı buluyoruz 3 gün kala. Şekle bak.

Transferin başından beri piyasada olan adamı Apo hoca istiyor diye alıyoruz diyen twittercılar ne kadar masum niyetli bilemem, verim alınamazsa kendisine suç bulmayacağım.

Burda hepimiz Beşiktaşlıyız, bunların hiçbirini gömme sevdasıyla söylemedim. İyi oynasın da siz beni gömüverin bir yere benim için sıkıntı yok.

[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2019, 04:55:52 Erman1903 ]

Çevrimdışı FaikDogan

Arkadaşlar ankete katılımınızı bekliyorum..

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdhQOYbKenlARuaKND0FW8B_e7Gn6U2bp3apyYSja-u-SkyNQ/viewform

Bu arada benden duyun. Bir transfer geliyor.. Anlaşılmak üzere...

Arkadaşlar anket çalışması bitti.

2365 kişi katılım gösterdi. Bir çok konuda taraftarın görüşleri ortaya çıktı diye düşünüyorum..

Toplam 6 sayfa da paylaştım..

Sizlerinde incelemenizi isterim..

https://faikdogan.blogspot.com/2019/08/besiktas-taraftar-anketi-sonuclar-1.html

Birde yeni bir anket çalışmamız var..

11 sorudan oluşuyor ve daha çok transfer konuları var..

Sizlerinde ankete katılarak doldurmanızı talep ediyorum..

https://docs.google.com/forms/d/1J5bCqgoySnjhII-Fin7j7exIkWsdxwqlK89kktBEgBg

Teşekkür ediyorum...
https://twitter.com/Offical_FD

KartalHaber Köşe Yazarı

Çevrimiçi Necmi

Uzun uzun yazmayı düşünüyordum ama düşürdünüz moralimi, @Necmi abi bile gömüyorsunuz diyor. Olay sadece Elneny değil. Apo hoca Oğuzhanı bütün kamp boyunca boşuna mı oraya hazırlayıp hazırlık maçlarında denedi sizce diyor ve susuyorum.
iyide dostum ozi yazı tura atmaktır. onun 6 olması sadece hayal.
toptan kaçan saklanan biri nasıl 6 oynayabilir. göztepe maçında gördük
tv den seyreden herkes beğenmiş ama aslında çok kötüydü. sizi aldatan şey
maçta 3-5 defa topla buluştuğu an ve ords iyi işler taptığını düşünüyorsunuz ama
öyle değil orta sahanın resmen erimesine sebep oldu 3-0 kazandığımız maçta
üstünlük kuramama sebebimizdi. o tv de gördüğünüz pozisyonlar dışında oyunda yoktu
görüyorsun bir oyuncuda top varken diğerleri pozisyon alır topu almak için falan hazırlanır siz topu attığı kişiyi
görürsünüz biz sahada ozinin o topu almamak için gösterdiği çabayı görüyoruz adam orta saha oyuncusu
ve sayesinde orta sahada bir eksik oluyoruz o nedenle ljajic daha geriye gelmek zorunda kalıyor
ve resmen oyunu ileri taşıyamıyoruz çünkü ilerde topu tutması gereken kişi geriye ozinin açığını kapatmaya
gelmiş biz ilk yarı çok rezil bir futbol oynadık ikinci yarı yerini az rezil bir futbola bıraktı.
dorukhan sakat hoca ne yapsın orda alternatifi kalmadı. yazın hazırlamaya gelince ne yapacaktı
atiba sakat medel gidiyor dorukhan sakat elinde ne seçenek kalıyordu. Mecbur oynattı işde.

Çevrimdışı ozankarakoc

Milli mücadele boyunca başta Atatürk olmak üzere bu vatan uğruna canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi şükranla anar yüce Türk milletinin Zafer Bayramını kutlarım.

Zaferlerin en büyüğü kutlu olsun!
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Necmi

Gelen oyuncularımızın hepsini övdüm, aslında düşündüğümü söyledim övmek de denemez. Bu oyuncu için olumsuz konuştuğumda gömmüş oldum. Eh birilerinin de çıkıp kazma küreği eline alması gerekiyor sanırım, toplumlarda böyle şeyler olur :)

Bahseden olmadığı için biraz da gördüklerimi konuşmak zorunda kaldım. Oyuncunun kendisi + taktikle uyumu konusunda çok fazla olumsuz yön görüyorum ve tesadüflere pek inanmam. Gerçekleşmesi çok muhtemel bir transfer ve Arsenal topçusu olmasından sebep kafadan okey veren epey kişi olduğu için bunlar hakkında daha fazla konuşmayacağım.

Belki taktik iyi çalışmayacak ve Elneny denen 'Kaçak' orta karar topçu gibi gözükecek. Bazılarınızın gözünde bu bile beni üst düzey bir gömücü yapmaya yetecektir. Belki de sevilen bir futbolcu haline gelir kim bilir.

Şimdiden espriler şakalar gırla gidiyor fakat bu oyuncu istenmeyen 3-5 adamdan birine dönüşürse hiç komik bir şey olmaz. Siz o zaman da böyle gülüp eğlenecek misiniz?

Her şeyi geçtim. Bu oyuncu transfer sezonu açıldığından beri satılık, kiralık olarak listeliymiş. Pizzasaray ilgilenmiş sadece ciddi olarak. Sonra bildiğiniz gibi gidip N'Zonzi'yi aldılar. Aşığı değiliz de adam bundan 2 gömlek üstün topçu. Aksini iddaa edenle futbol dahi konuşmam. Benim için bu transferde yönetim bir şekilde N'Zonzi'ye üzüldüğünü gösteriyor. Ben de buna ayar oluyorum. Takımında istenmeyen, aylardır listede olan ve gs hariç kimsenin ciddi ilgilenmediği adamı buluyoruz 3 gün kala. Şekle bak.

Transferin başından beri piyasada olan adamı Apo hoca istiyor diye alıyoruz diyen twittercılar ne kadar masum niyetli bilemem, verim alınamazsa kendisine suç bulmayacağım.

Burda hepimiz Beşiktaşlıyız, bunların hiçbirini gömme sevdasıyla söylemedim. İyi oynasın da siz beni gömüverin bir yere benim için sıkıntı yok.

oyuncuyu eleştirebilirsin beğenmiyebilirsinde bu gömmek değilki.
sadece birçok konuşan arkadaşa bakıyorum yaptıkları eleştiriye bakıyorum
sanki atibayı eleştiriyorlar ben tamam düz oyuncu olabilir ama gördüğüm şey atiba
gibi alan savunmacısı o konuştukları hiç bir şeyi atibada yapamıyor. ama bize ilaç
düşün 36 yaşındaki atiba yerine daha gencini bulduğunu belkide dediğin gibi olmayabilir
ama bunu bilemeyiz bilmek için sistemin içine dahil etmek gerekiyor yan pas yapıyormuş
ama kimse neden söylemiyor atiba takımın genelde en fazla pas yapan oyuncusu ama bu pasların %90 ını yan pas geri pas yapıyor
benim izlediğim oyuncu atiba kadar yan pas yapmıyor herkes marceloya hayrandı
bir allahın kuluda yaptığı on pasdan sekizi yan pastı demiyor. ben yan pas olayına tepkiyi ilk
marceloya vermişdim Ben alacağımıza pek ihtimal vermiyorum bence hedef saptırma
dendiği gibi maia menejeri yan çizdiyse yön değiştirip ona uyarı çakmış olabilirler.
yada kulübüne ayağını denk al uyarısı olabilir. Bizim başkan yapar böyle şeyleri pazarlık esnasında
mecbur olmadığımızı göstermek için ama bunun dışında atiba özellikleri taşıyan ama atibadanda bir tık iyi görünen oyuncu neden bu kadar eleştiriliyor
ne olursa olsun epl ye giden heledeüst seviyedeki takımlardan birine giden oyuncu boş değildir
ama hiç bir oyuncuyu epl performansına göre değerlendirmek doğru değil orası başka dünya
orda bir oyuncunun başarılı olamaması sende olmayacak anlamı taşımaz. senin maçın çok kısa anlarında yapabildiğin tempoyu adamlar
90 dakika yapıyor. rakiplerindeki her oyuncuda üst kalite yani dünyanın nerdeyse en iyi liginde başarılı olamadığı için bir oyuncu sendede başarılı olmaz demek
yanlış bence denemeden bilemezsin. adam 27 yaşında epl nin tüketip gönderdiği oyunculardan değil.
belki arsenale aşı tutmadı belki sende tutacak. Bilinmez peşin hükümlü olmamak lazım. Atiba bizde oynarken
linç yiyordu. Atibayla sözleşme uzatıldı diye yönetime sallayan kaç kişi atıldı burda. O zaman banada
sırf yönetimi korumak için atiba iyi diyorsun diyorlardı. millet city izleyip burda kendi oyuncusunu beğenmiyor
bizim city olmadığımızı buranında epl olmadığını anlamıyor. bunuda arsenal performansına göre değil
bizim takımı düşünüp bizde nasıl olabileceğine göre düşünüp hüküm vermek gerekir. oyuncuyu alacak olanlarda şimdi ne yaptığına değil
bizde ne yapabileceğine göre değerlendirme yapar. Bende 22 yaşında brezilyalıya pek ısınamadım adamların mental olarak iyi olma yaşları
25-26 daha genç olanı büyük istisnadır. parlayan brezilyalı oyunculara bak ve birde yaşlarına bak.
genç parlayan görürsen zaten bonservisi 50+ olur. çok azdır aynı zamanda.

Çevrimdışı Erman1903

iyide dostum ozi yazı tura atmaktır. onun 6 olması sadece hayal.
toptan kaçan saklanan biri nasıl 6 oynayabilir. göztepe maçında gördük
tv den seyreden herkes beğenmiş ama aslında çok kötüydü. sizi aldatan şey
maçta 3-5 defa topla buluştuğu an ve ords iyi işler taptığını düşünüyorsunuz ama
öyle değil orta sahanın resmen erimesine sebep oldu 3-0 kazandığımız maçta
üstünlük kuramama sebebimizdi. o tv de gördüğünüz pozisyonlar dışında oyunda yoktu
görüyorsun bir oyuncuda top varken diğerleri pozisyon alır topu almak için falan hazırlanır siz topu attığı kişiyi
görürsünüz biz sahada ozinin o topu almamak için gösterdiği çabayı görüyoruz adam orta saha oyuncusu
ve sayesinde orta sahada bir eksik oluyoruz o nedenle ljajic daha geriye gelmek zorunda kalıyor
ve resmen oyunu ileri taşıyamıyoruz çünkü ilerde topu tutması gereken kişi geriye ozinin açığını kapatmaya
gelmiş biz ilk yarı çok rezil bir futbol oynadık ikinci yarı yerini az rezil bir futbola bıraktı.
dorukhan sakat hoca ne yapsın orda alternatifi kalmadı. yazın hazırlamaya gelince ne yapacaktı
atiba sakat medel gidiyor dorukhan sakat elinde ne seçenek kalıyordu. Mecbur oynattı işde.

Abi ben zaten başından beri hayal diyorum, hoca da hayal olacağını biliyor ama adam o kadar bilgisiz birisi değil. Kendisi orada Emreyle oynuyordu, denemesinin tek sebebi görüş ve oyun yönlendirme becerisi idi fakat fiziğinin ve cesaretinin yeterli olmadığını görünce bıraktı. Bu formasyonu oynayan çoğu takım orada aşırı defansif olmasa da iyi defans bilen, zeki, fiziği ortalama altı olmayan, orta saha lideri tarzında oynayabilecek adamlarla oynuyorlar. Zeka ve oyun görüşü  Mesela Guinti, biraz daha ofansifi olarak Emre, uç nokta olarak Redondo-Pirlo gibi. Bunun sebebi 6 numara oynayan kişinin bu taktikte daha serbest kalabilmesi. Oyuncular eğer özellikleri var ise onları kullanabilecek fırsatlar buluyorlar. Taktiğin beyin kısmı burası. Çunku asıl baskı altından olanlar 8 numaralar oluyor.

1 istisnası var epeydir takip ediyorum bu formasyonu o hiç olacak şey değil bize, uzun güçlü servis yapabilecek adamla oynanıyor 6'da , ayakları iyi olan iki defans yapıyor yönlendirmeyi. Bizim için tam bir fantezi
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2019, 07:31:12 Erman1903 ]

Çevrimiçi Necmi

Abi ben zaten başından beri hayal diyorum, hoca da hayal olacağını biliyor ama adam o kadar bilgisiz birisi değil. Kendisi orada Emreyle oynuyordu, denemesinin tek sebebi görüş ve oyun yönlendirme becerisi idi fakat fiziğinin ve cesaretinin yeterli olmadığını görünce bıraktı. Bu formasyonu oynayan çoğu takım orada aşırı defansif olmasa da iyi defans bilen, zeki, fiziği ortalama altı olmayan, orta saha lideri tarzında oynayabilecek adamlarla oynuyorlar. Zeka ve oyun görüşü  Mesela Guinti, biraz daha ofansifi olarak Emre, Redondo, uç nokta olarak Pirlo gibi. Bunun sebebi 6 numara oynayan kişinin bu taktikte daha serbest kalabilmesi. Oyuncular eğer özellikleri var ise onları kullanabilecek fırsatlar buluyorlar. Taktiğin beyin kısmı burası. Çunku asıl baskı altından olanlar 8 numaralar oluyor.
zaten benim anlamadığım şeyde bu stoper diyorsun top yapan oyun kuranı isteniyor bek diyorsun yine aynı
libero aynı 8-10 aynı açık aynı iyide bu oyunu kim oynayacak herkes kuracaksa oyun birileri için kurulur
savaş alanına bu kadar komutan sürersen o savaşı kaybedersin. 6 numara komutan değil asker olur
bir takımda tek komutan olmalı oda bence 8 olmalı. sürekli takımdaki eksikliği herkes biliyor konuşuyor ama
hep yanlış yere bakıyorlar geride oynuyoruz stoper oyun kursun 6 oyun kursun deniyor ama aslında kimse bizim oyunu kuran sekizimiz olmadığı için bu oyunu geride kabul ediyoruzu düşünmüyor senin elinde iyi bir sekiz olsun bak arayacakmısın geride oyun kuranı 5 yılda ozi tolgay yaktı
bu takımı onların açığını kapatmak için taraftar sürekli başka yerlerde oyun kurucu aradı durdu. bir takımda o iş
sekizin birazda onun görevidir yeni oyun sistemlerinde on da kalmadı artık direk sekiz yapıyor o işi

Çevrimdışı Erman1903

oyuncuyu eleştirebilirsin beğenmiyebilirsinde bu gömmek değilki.
sadece birçok konuşan arkadaşa bakıyorum yaptıkları eleştiriye bakıyorum
sanki atibayı eleştiriyorlar ben tamam düz oyuncu olabilir ama gördüğüm şey atiba
gibi alan savunmacısı o konuştukları hiç bir şeyi atibada yapamıyor. ama bize ilaç
düşün 36 yaşındaki atiba yerine daha gencini bulduğunu belkide dediğin gibi olmayabilir
ama bunu bilemeyiz bilmek için sistemin içine dahil etmek gerekiyor yan pas yapıyormuş
ama kimse neden söylemiyor atiba takımın genelde en fazla pas yapan oyuncusu ama bu pasların %90 ını yan pas geri pas yapıyor
benim izlediğim oyuncu atiba kadar yan pas yapmıyor herkes marceloya hayrandı
bir allahın kuluda yaptığı on pasdan sekizi yan pastı demiyor. ben yan pas olayına tepkiyi ilk
marceloya vermişdim Ben alacağımıza pek ihtimal vermiyorum bence hedef saptırma
dendiği gibi maia menejeri yan çizdiyse yön değiştirip ona uyarı çakmış olabilirler.
yada kulübüne ayağını denk al uyarısı olabilir. Bizim başkan yapar böyle şeyleri pazarlık esnasında
mecbur olmadığımızı göstermek için ama bunun dışında atiba özellikleri taşıyan ama atibadanda bir tık iyi görünen oyuncu neden bu kadar eleştiriliyor
ne olursa olsun epl ye giden heledeüst seviyedeki takımlardan birine giden oyuncu boş değildir
ama hiç bir oyuncuyu epl performansına göre değerlendirmek doğru değil orası başka dünya
orda bir oyuncunun başarılı olamaması sende olmayacak anlamı taşımaz. senin maçın çok kısa anlarında yapabildiğin tempoyu adamlar
90 dakika yapıyor. rakiplerindeki her oyuncuda üst kalite yani dünyanın nerdeyse en iyi liginde başarılı olamadığı için bir oyuncu sendede başarılı olmaz demek
yanlış bence denemeden bilemezsin. adam 27 yaşında epl nin tüketip gönderdiği oyunculardan değil.
belki arsenale aşı tutmadı belki sende tutacak. Bilinmez peşin hükümlü olmamak lazım. Atiba bizde oynarken
linç yiyordu. Atibayla sözleşme uzatıldı diye yönetime sallayan kaç kişi atıldı burda. O zaman banada
sırf yönetimi korumak için atiba iyi diyorsun diyorlardı. millet city izleyip burda kendi oyuncusunu beğenmiyor
bizim city olmadığımızı buranında epl olmadığını anlamıyor. bunuda arsenal performansına göre değil
bizim takımı düşünüp bizde nasıl olabileceğine göre düşünüp hüküm vermek gerekir. oyuncuyu alacak olanlarda şimdi ne yaptığına değil
bizde ne yapabileceğine göre değerlendirme yapar. Bende 22 yaşında brezilyalıya pek ısınamadım adamların mental olarak iyi olma yaşları
25-26 daha genç olanı büyük istisnadır. parlayan brezilyalı oyunculara bak ve birde yaşlarına bak.
genç parlayan görürsen zaten bonservisi 50+ olur. çok azdır aynı zamanda.

Bir sıkıntı yok gibi gözüküyor ama bu adamın defans istatistikleri de hiç iyi değil abi. Adam çalışıyor çabalıyor koşuyor dersin ama aslında sürekli sorumluluktan kaçtığı gözüküyor. Yani elle tutulur bir icraat fayda sağlamamış ne defansif ne ofansif olarak. Kolaycılık yapmış. Bizim taktikte sağlayabileceği ekstra bir şeyi yok, bak haftalar önce ismi geçen zenci bir çocuk olmuştu Zungu diye o kumaş olarak daha kabiliyetli bir çocuktu örnek olarak bazi şeyler birkaç saniyede belli oluyor. İyi bir futbolcu olduğunu varsaysak bile ki bence değil, hiç dünya üzerinde topçu yokmuş gibi ederinden fazla maaş alan, bana göre 3M Euro bonservis'den fazlasını haketmeyen bir adama en az bu kadar parayı sırf kiralamak için verecek olmamız beni rahatsız eden. Dünyadaki tek oyuncu bu değil, vizyonumuzun bu olmasını kabul edemiyorum. Benzer şekil bir sürü adam listeleyebilirim buraya. Daha önce listelediğim, söylediğim oyuncuların şimdi neler yaptıkları da hep bellidir.

Çevrimdışı Erman1903

zaten benim anlamadığım şeyde bu stoper diyorsun top yapan oyun kuranı isteniyor bek diyorsun yine aynı
libero aynı 8-10 aynı açık aynı iyide bu oyunu kim oynayacak herkes kuracaksa oyun birileri için kurulur
savaş alanına bu kadar komutan sürersen o savaşı kaybedersin. 6 numara komutan değil asker olur
bir takımda tek komutan olmalı oda bence 8 olmalı. sürekli takımdaki eksikliği herkes biliyor konuşuyor ama
hep yanlış yere bakıyorlar geride oynuyoruz stoper oyun kursun 6 oyun kursun deniyor ama aslında kimse bizim oyunu kuran sekizimiz olmadığı için bu oyunu geride kabul ediyoruzu düşünmüyor senin elinde iyi bir sekiz olsun bak arayacakmısın geride oyun kuranı 5 yılda ozi tolgay yaktı
bu takımı onların açığını kapatmak için taraftar sürekli başka yerlerde oyun kurucu aradı durdu. bir takımda o iş
sekizin birazda onun görevidir yeni oyun sistemlerinde on da kalmadı artık direk sekiz yapıyor o işi

Abi oyun kurmak ayrı, ayakları biraz iyi olup defansta lider oyuncu aramak ayrı, şimdi bu tabirlere hiç bakma sen bizim geçmişimize bakarsan böyle bir sürü defansla dolu tarihimiz. Adamlardan ileriye gelip oyun kurmasını beklemiyorduk.

Bu oynadığımız formasyonda 6 lar tabii ki direk oyun kurucu gibi düşünemeyiz 8-10 numara gibi bakmamak lazım abi. Guinti diyorum en yakın örnek. Ekstra bir oyun ve asist beklentisi olmasa da aklıyla oynayan adamlar olmaları gerekiyor.  Yani ilk tercihi yana oynamak olmamalı. Medel de bu yüzden gitti, bu işleri yapabilecek olsaydı dururdu. Atiba da aslında uymuyor ama çok tecrübeli ve Medel gibi pitbull mantığında olmayacağı için yine daha çok iş yapma imkanı var.

O en son söylediğim taktiği hiç karıştırma defansların oyun kurmuyor onda da, Ruizin sağ versiyonu koyuyorsun olmuş oluyor zaten. Ekstra bir taktiklik bir olay değil.
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2019, 07:12:50 Erman1903 ]

Çevrimiçi Necmi

Bir sıkıntı yok gibi gözüküyor ama bu adamın defans istatistikleri de hiç iyi değil abi. Adam çalışıyor çabalıyor koşuyor dersin ama aslında sürekli sorumluluktan kaçtığı gözüküyor. Yani elle tutulur bir icraat fayda sağlamamış ne defansif ne ofansif olarak. Kolaycılık yapmış. Bizim taktikte sağlayabileceği ekstra bir şeyi yok, bak haftalar önce ismi geçen zenci bir çocuk olmuştu Zungu diye o kumaş olarak daha kabiliyetli bir çocuktu örnek olarak bazi şeyler birkaç saniyede belli oluyor. İyi bir futbolcu olduğunu varsaysak bile ki bence değil, hiç dünya üzerinde topçu yokmuş gibi ederinden fazla maaş alan, bana göre 3M Euro bonservis'den fazlasını haketmeyen bir adama en az bu kadar parayı sırf kiralamak için verecek olmamız beni rahatsız eden. Dünyadaki tek oyuncu bu değil, vizyonumuzun bu olmasını kabul edemiyorum. Benzer şekil bir sürü adam listeleyebilirim buraya. Daha önce listelediğim, söylediğim oyuncuların şimdi neler yaptıkları da hep bellidir.
şöyle düşün bu oyuncu renklilerden birine gelseydi şimdi herkes methiye düzerdi.
bunu bizim taraftarımız yapardı bu sene bile örnekleri var.
diğer taraftan 3 M kiralama ücreti vereceğimizi kim söyledi başkanın böyle bir kiralama
ücreti vereceğine gerçekten inanıyormusun bir oyuncuya 3 M kiralama ücreti verecek takımmıyız anca zorunlu satın alma olur
kira ücreti satış fiyatının içindedir öyle olur. hani verirsinde forvete belki verirsin liberoya öyle bir para vermez Beşiktaş.
her duyduğunuza inanmayın şu transfer sezonu başından beri her habere burda neler söylendi hiç biride doğru
çıkmadı ama kimse ders almadı yine her habere atladı saydırmaya başladı. Bence biraz insanlar canları saydırmak istediği için bahane
arıyor. senin için bir şey söylemiyorum yanlış anlama ama itiraz edenlerin büyük çoğunluğu
neye itiraz ettiklerini bile bilmiyordur bir çok insanda itiraz etmek alışkanlık oldu.
artık ortada bir sürü insan peydahladı tek dertleri toplumu tüketmek burdada sırf laf olsun beri gelsin
diye bu şekilde davranan insanlar var. ama eleştirmek bu katagoriye girmez mantıklı temeller üzerine oturur
buraya bakarken bir taraftan sosyal medyayı takip ediyorumda  oralara odaklı eleştiri yapıyorum.
adam saydırıyor beğenmediğini ama itiraz ettiklerine bakıyorsun isim vermese atiba eleştiriyor sanırsın başka mesajlarına bakıyorsun atiba hayranı
eee sen bu tip adamları beğenmiyorsan atibayı neden beğeniyorsun hadi atibayı beğeniyorsun o zaman bunu neden eleştiriyorsun
diye sorsam anlamaz ne dediğimi çünkü neden eleştirdiğini bilmiyorki sanki eleştirdiği zaman millet onu futbol profösörü sanacak
diye önüne geleni eleştiriyor yani çoğu insan boş eleştiriyor.
dünden beri videolarını izliyorum daha öncede takip etmişdim hiçde öyle yan top yapan bir oyuncu olarak görmedimki benim yan topa alerjim vardır
bir oyuncuda öyle bir yapı varsa saniyesinde gıcık kaparım. onda farkettiğim tek şey neandertal tipi :D

Çevrimiçi Necmi

Abi oyun kurmak ayrı, ayakları biraz iyi olup defansta lider oyuncu aramak ayrı, şimdi bu tabirlere hiç bakma sen bizim geçmişimize bakarsan böyle bir sürü defansla dolu tarihimiz. Adamlardan ileriye gelip oyun kurmasını beklemiyorduk.

Bu oynadığımız formasyonda 6 lar tabii ki direk oyun kurucu gibi düşünemeyiz 8-10 numara gibi bakmamak lazım abi. Guinti diyorum en yakın örnek. Ekstra bir oyun ve asist beklentisi olmasa da aklıyla oynayan adamlar olmaları gerekiyor.  Yani ilk tercihi yana oynamak olmamalı. Medel de bu yüzden gitti, bu işleri yapabilecek olsaydı dururdu. Atiba da aslında uymuyor ama çok tecrübeli ve Medel gibi pitbull mantığında olmayacağı için yine daha çok iş yapma imkanı var.

O en son söylediğim taktiği hiç karıştırma defansların oyun kurmuyor onda da, Ruizin sağ versiyonu koyuyorsun olmuş oluyor zaten. Ekstra bir taktiklik bir olay değil.
defansda çok fazla lider oyuncuya gerek yok bir tane bulduk işde fazla lider olursa işin boku çıkar.
bence oyunu okuması ve top dağıtımı iyi uzun mesafe isabetli paslar veriyor atibada o özellik yok
şut atabiliyor atibada oda yok atiba çok çalışıyor her yere yetişebiliyor ama oyun kurma özelliği hiç yok
atiba dar alanda iyidir ama geniş alanı kontrol edemez geniş derken sahanın bütününü kast ettim mesela top kendisindeyken
kaçan birini görmez yada hücuma çıkacak birini farketmez yakınındakine pas verir bunda o özellikler var
atibanın savunmasıda çok iyi değil buna mecbur kalacak oyun oynadığımızda atiba çok eleştiri alır hemen yaşlandı demeye başlarlar
yani ona yapılan övgülerinde bir çoğu insanlar çok övüyor diye  övüyorlar bir kaç büyük hesap aynı anda eleştirse
bu sürünün çoğu onlardan önce atibayı gömmeye başlar. insanların belli örnek aldığı insanlar var o bir oyuncuyu beğeniyorsa
takipçileri yere göğe sığdıramaz beğenmiyorsa etrafa yayılıp gömmeye başlarlar.

Çevrimdışı mylife1903

şöyle düşün bu oyuncu renklilerden birine gelseydi şimdi herkes methiye düzerdi.
diğer taraftan 3 M kiralama ücreti vereceğimizi kim söyledi başkanın böyle bir kiralama
ücreti vereceğine gerçekten inanıyormusun bir oyuncuya 3 M kiralama ücreti verecek takımmıyız anca zorunlu satın alma olur
kira ücreti satış fiyatının içindedir öyle olur. hani verirsinde forvete belki verirsin liberoya öyle bir para vermez Beşiktaş.
her duyduğunuza inanmayın şu transfer sezonu başından beri her habere burda neler söylendi hiç biride doğru
çıkmadı ama kimse ders almadı yine her habere atladı saydırmaya başladı. Bence biraz insanlar canları saydırmak istediği için bahane
arıyor. senin için bir şey söylemiyorum yanlış anlama ama itiraz edenlerin büyük çoğunluğu
neye itiraz ettiklerini bile bilmiyordur bir çok insanda itiraz etmek alışkanlık oldu.
artık ortada bir sürü insan peydahladı tek dertleri toplumu tüketmek burdada sırf laf olsun beri gelsin
diye bu şekilde davranan insanlar var. ama eleştirmek bu katagoriye girmez mantıklı temeller üzerine oturur
buraya bakarken bir taraftan sosyal medyayı takip ediyorumda  oralara odaklı eleştiri yapıyorum.
adam saydırıyor beğenmediğini ama itiraz ettiklerine bakıyorsun isim vermese atiba eleştiriyor sanırsın başka mesajlarına bakıyorsun atiba hayranı
eee sen bu tip adamları beğenmiyorsan atibayı neden beğeniyorsun hadi atibayı beğeniyorsun o zaman bunu neden eleştiriyorsun
diye sorsam anlamaz ne dediğimi çünkü neden eleştirdiğini bilmiyorki sanki eleştirdiği zaman millet onu futbol profösörü sanacak
dünden beri videolarını izliyorum daha öncede takip etmişdim hiçde öyle yan top yapan bir oyuncu olarak görmedimki benim yan topa alerjim vardır
bir oyuncuda öyle bir yapı varsa saniyesinde gıcık kaparım. onda farkettiğim tek şey neandertal tipi :D
Elneni iyi oyuncu sitandart misir ortasaha oyuncusu
Teknik yetenekli fizigi normal beyin az
Baroni kadar oynsr fbdeki
Benim begendigim oyuncj ben milli takimdan izliyorum al veri iyi pas verip top alan adam bana gore boyu kisa o mevki icin

Bedava verseler arap oyuncu almam bu gene eplden falan geliyor ama odun verecegim esigin altinda oyuncu

Sscbden de bi adam alalim tam olsun
Yunan topcu alsinlar gozunu sevem alinaibi ugrasma afrikali holandali latin falan al yunanliyi arkamiza yaslanak izleyek. Stoper yok al cevallasi alanyadan otursun

14 yabanci mevzusu da tartisilmali
3 yabanci daha gelecek sadece 11 tanesi baslayabiliyor kaleci yabanci zaten
Oynayamayacak yabancilar hasic gibi tiransferler olsun
Tiribunde oturacak adama 1.5-2 arasi maas vermenin anlami yok

Çevrimdışı Erman1903

Abi zaten orasını sorma gitsin millet geliyor çöp diyor geçiyor öyle bir şey değil, ben öyle yıldız sevdalısı bir insan değilim. İşte şu Falcao diyen gs'nin halini görüyoruz. Bizim böyle olmamamız lazım. Tüm  transferlerimize tam destek veren birisiyim, şu ana kadar hepsinin nokta atışı olduğunu düşünüyorum. Çıkan isimlerden de, bu anlatıp durduğum taktiğe bana göre uymamasına rağmen, Saiss'e uyumlu bakabiliyorum örneğin. Defans için ismi geçen oyunculardan hiçbiri için bu tip bir şey yazmadım. 3M Euro yu epey yüksek olan maaşını, var ise kiralama ücretini katarak söylüyorum. Cepten çıkacak minimum paradır bu, bu adamlar 6-7 civarından aşağı bir satınalma opsiyonuda koymazlar tahminimce. Bir de zorunlu tetikleyici madde olursa iyice sıkıntı. Bonservisi 3-5 milyon civarında bu tarz bir sürü adam var piyasada kontratlar maximum 1,5M civarı oluyor.

Sezonun başından beri piyasada olan, gs dışında hiçbir klübün ciddi olarak ilgilenmediği bir adama son gün sarılmayı kaldıramıyorum abi, bir çok negatif şey benim gözümde burada toplanıyor ve bu kadar güzel hamleler olmuşken son derece sığ buluyorum eğer gerçekse bu transferi. Bana göre çok 'Konoplyanka' bir kafa bu. Popülist, en kolay iş. Bizden başka bir ilgilenen akıllı da gs olmuş transfer sezonunun başından beri...  Gıcık aldım abi, ben bu konu hakkında daha konuşmayacağım.

Bu kadar yazdım ettim, yüreğimin derinliklerinde yönetimden çok daha stratejik bir hamle bekliyorum, Monaco da gözükmeleri falan da GS'ye para harcatma cabaları sanki. Kendimi buna inandırıyorum. Gs çok kötü bu sene

Renklilere transferi olsa zaten yıkılır ortalık ona diyecek bir söz yok, haklısın. Bizimkiler de biraz onun için yapıyorlar gerçekse, ses getirsin diye...

[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2019, 07:57:57 Erman1903 ]

Çevrimdışı mylife1903

Abi zaten orasını sorma gitsin millet geliyor çöp diyor geçiyor öyle bir şey değil, ben öyle yıldız sevdalısı bir insan değilim. İşte şu Falcao diyen gs'nin halini görüyoruz. Bizim böyle olmamamız lazım. Tüm  transferlerimize tam destek veren birisiyim, şu ana kadar hepsinin nokta atışı olduğunu düşünüyorum. Çıkan isimlerden de, bu anlatıp durduğum taktiğe bana göre uymamasına rağmen, Saiss'e uyumlu bakabiliyorum örneğin. Defans için ismi geçen oyunculardan hiçbiri için bu tip bir şey yazmadım. 3M Euro yu epey yüksek olan maaşını, var ise kiralama ücretini katarak söylüyorum. Cepten çıkacak minimum paradır bu, bu adamlar 6-7 civarından aşağı bir satınalma opsiyonuda koymazlar tahminimce. Bir de zorunlu tetikleyici madde olursa iyice sıkıntı. Bonservisi 3-5 milyon civarında bu tarz bir sürü adam var piyasada kontratlar maximum 1,5M civarı oluyor.

Sezonun başından beri piyasada olan, gs dışında hiçbir klübün ciddi olarak ilgilenmediği bir adama son gün sarılmayı kaldıramıyorum abi, bir çok negatif şey benim gözümde burada toplanıyor ve bu kadar güzel hamleler olmuşken son derece sığ buluyorum eğer gerçekse bu transferi. Bana göre çok 'Konoplyanka' bir kafa bu. Popülist, en kolay iş. Bizden başka bir ilgilenen akıllı da gs olmuş transfer sezonunun başından beri...  Gıcık aldım abi, ben bu konu hakkında daha konuşmayacağım.

Bu kadar yazdım ettim, yüreğimin derinliklerinde yönetimden çok daha stratejik bir hamle bekliyorum, Monaco da gözükmeleri falan da GS'ye para harcatma cabaları sanki. Kendimi buna inandırıyorum. Gs çok kötü bu sene

Renklilere transferi olsa zaten yıkılır ortalık ona diyecek bir söz yok, haklısın. Bizimkiler de biraz onun için yapıyorlar gerçekse, ses getirsin diye...
Bitirici hamle falkaoyu takasla almaktir
Bir yetiskin ve saglikli bir falkao ayagi eline verilene kadar bu ligde okuz gibi mac kazandirir
Yoksa kaleci lasim stoper lazim 2 tane ortasaha lazim layicin yedegi yok kanatlara iki eleman daha lazim eksik cook
Her tarafin tamtamam olmaz zaten onu bastan kabul etmek lazim
Stoper oynayan atincla sampiyon olursun 6 numarayi yamayarak da sampiyon olursun 8 numarayi takim ici cozersin caneri daglisi kanat oynatirsin gene sAmpiyon olursun ama buraga bisi olursa guvenle falan seZon bitmez daha gecen sene sonunda neyin kanadi neyin ortasahasi once santrfor alsinlar burakla sezon bitmez demistim, millet birbirine girmisti noldi? Burakla sezon baslamadi

Santrafor almazsak isimiz zor devre arasinda da hucum olur santrafora takimlari. Sakatlik durumuna gore falan somdiden bitirmek lazim o isi

6 numara 8 numara falan derken gol Atamazsin sonra

Çevrimdışı Arthur Dayne

Hunter hocam şu pas oyununu oturtsa da arka plana rumba de barcelona müziğini koyup,tiki taka videosu yapsak... :steamed:

Çevrimdışı mylife1903

Sunu da soyle koyam safimiz belli olsun

Derleyip derleyip sokusturam

Türbelerden, yalancı evliyalardan, ölülerden istimdat etmek medeni bir heyeti ictimaiye için şindir. Şimdiye kadar bu milletin dimağını paslandıran, uyuşturan bu zihniyette bulunanlar olmuştur. Mevcut tarikatların gayesi, kendilerine tabi olan kimseleri dünyevi ve manevi hayatta mazharı saadet kılmaktan başka ne olabilir?  Efendiler ve ey millet iyi biliniz ki Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz.

Çevrimdışı Arthur Dayne

Sunu da soyle koyam safimiz belli olsun

Derleyip derleyip sokusturam

Türbelerden, yalancı evliyalardan, ölülerden istimdat etmek medeni bir heyeti ictimaiye için şindir. Şimdiye kadar bu milletin dimağını paslandıran, uyuşturan bu zihniyette bulunanlar olmuştur. Mevcut tarikatların gayesi, kendilerine tabi olan kimseleri dünyevi ve manevi hayatta mazharı saadet kılmaktan başka ne olabilir? Efendiler ve ey millet iyi biliniz ki Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz.
...

Çevrimiçi Necmi

bu son gün sarılma olayıda 5 yıldır bitmedi gitti ne zaman son günlerde oyuncu gelse ilerde öğreniyoruzki aylarca pazarlık sürmüş
uğraşmışız üzerinde. birde son gün geldi denen oyunculardan iyi verim alıyoruz sosa da son günlerde gelmişdi gomezde taliscada abouda
biz genelde apar topar erkenden aldığımız oyuncularda çakılıyoruz. arkadaş yana yakıla aranan oyunculara bakıyorsun son anda yapılan transferler
hep yada devre arası yılana sarılır gibi yaptığımız transferler. kontrat yenilerken bile büyük pazarlıklar yaptığımız oyuncularla son anda bir günde anlaştık sanıyor insanlar.
son anda geldi denen oyuncularla belkide yaz başından beri pazarlık aşamasındayız artık alıcısı çıkmayınca bize gelmeye mecbur oluyorlarda öyle alıyoruz
bu ülkenin imajı dünyada çok kötü ya sınırın ötesindeki insanlar daha Türkiyeyi çöl sanıyor ve develerle dolaştığımızı düşünüyorlar
4 kadınla evli olduğumuzu düşünüyorlar. Bu ülkeye milyon dolarlık oyuncuları getirmek kolaymı sanıyorsunuz bir çok oyuncu bizimle
oynamak yerine avrupadaki daha alt seviye takımları tercih ediyor. düşük maliyetli oyuncuyu hemen alırsın çünkü kendine daha iyi bir takım gelmeyeceğini bilir
ama biraz palazlanmış oyuncuyu ikna etmek hiç kolay değil. ingiltere ispanya almanya italya fransa liglerinde oynayan oyuncuyu Türkiyeye getirmek hiç kolay değil
adamlara sabah akşam kara  propaganda yapılıyor.