Arkadaslar bence Elneny o kadar da hani yerine Azubuike istenecek kadar gomulecek bir oyuncu degil ..
Benim videolarindan seyrettigim kadariyla Besiktasin pasli ve dikine oyununa hatta kontraataklardaki gecis oyununa da fazlasiyla katki verebilecek bir topcuya benzio bu adam. Dikine ve defansin arkasina attigi paslar cok yerinde ve gercekten oyun gorusunun iyi oldugunu gosteriyor. Hele de defansin arkasina kosu yapma ustadi Burak gibi bir adama bence sezon boyu en az 4-5 gol attirir. Ayrica mesafe tanimaksizin hedef bulan sert sutlar da cikariyor sag ayagindan.. Oyun temposu da fena gorunmuyor.. Yani Necip le filan karsilastirmalar.. Adam Necipi tanisa -ki gelincetanisacaklar olur da bu benzetme kulagina gelirse futbola hatta hayata kuser
Eger the Hunter hoca iki 8'le oynayacagim diyorsa bu 8'lerden biri kesinlikle bu adamdir, -tam bir 6 degil kesinlikle- benim seyrettigim videolara gore.. Ya bi sarki vardi "Kazmalar elimizde... oyle bir cocuk sarkisi mi vardi ney
Neyse, yapmayn arkadaslar adami daha maca cikamdan formayi giymeden iyice cop ettik yahu ... Gelirse bu takima faydali olacaktir, gorunen o.
boş ver maia olsun lemina olsun gelmesi kesinleşse o oyuncularda gömülecek nasılsa
Beşiktaş taraftarının her alınan oyuncuyu gömme huyu hiç değişmiyor. Gömülmeyen oyuncumu kaldı.
yararmı yaramazmı bilemem her oyuncu oynadığı takımda doğru değerlendirilir çok iyi kabul ettiğin oyuncu sende iş görmeyebilir
ama hiç bir yerde dikiş tutturamayan biri senin oyununa cuk diye oturabilir.
kaldıki böyle adı ortaya atılan oyuncu 24 saat içinde gelir gelmiyorsa palavra olma ihtimali yüksek
her zaman böyle oluyor bizde transfer birden ismi geliyor sonra patır patır bakmışsın oyuncu geliyor
zaten olduysa doğrulamada geliyor. gerisi dedikodu. işin özeti ismi ortaya çıkan bir oyuncu 24 saat içinde alındıysa eyvallah alınmadıysa ben ciddi bakmıyorum.