2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 62 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4262545 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı levitate

Son dakikada çok uygun fiyata Aboubakarı kiralayacağız.Öyle hissediyorum transfer döneminin başından beri.
+41903
bipbipbupbup

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Ben uyduğunu ve Oğuzhan ve Ljajic ile yaptığı verkaçlarla etkili olacağını düşünüyorum  :tabe:

İnşallah sen haklı çıkartırsın da burda ben ve güvenmeyenleri morartırsın.

Çevrimdışı tangaz

beyler ben sezonun son denizini yapmaya kaçar 4 gün yokum. döndüğümde her şey bitmiş olacak. meydanları boş bırakmayın  :bye:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bak ben de 8 numara almayacaksak böyle bir sıkıntı çekebileceğimizi düşünüyorum  :tabe: Özellikle oyun sıkıştığında gol atmakta zorlanabiliriz  :tabe:

https://twitter.com/Sircakmak/status/1167177896752046081

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

beyler ben sezonun son denizini yapmaya kaçar 4 gün yokum. döndüğümde her şey bitmiş olacak. meydanları boş bırakmayın  :bye:

İyi tatiller abi  :ok:

Çevrimdışı Zafer55

Atınç 15-20 gün önce falan gelse idi gıkımı çıkartmazdım.Ama şu saatten sonra gelmesin..Ne biz kandırılacak çocuğuz ne de atınç, poşete el çabukluğu ile son anda atıverilen çürük domates..

Çevrimdışı cursedofdragon

Milli mücadele boyunca başta Atatürk olmak üzere bu vatan uğruna canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi şükranla anar yüce Türk milletinin Zafer Bayramını kutlarım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hadi iyi tatiller. Pek de umut bağlama. Döndüğünde hayal kırıklığı yaşayabilirsin   :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı haluk.m

Beşiktaş, Elneny haberinin altına yorum atan bir kaç Arsenal taraftarı. 

https://twitter.com/IsaacsonL/status/1167180387883372550

https://twitter.com/Jack10Gooner/status/1167180339434938369

https://twitter.com/felixfleming4/status/1167181556617764867

Victor Ruiz içinde aynısı yapılıyordu ama bu kadar değildi  :alala:
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2019, 00:22:57 jokerhm ]

Çevrimdışı Erman1903

İnşallah sen haklı çıkartırsın da burda ben ve güvenmeyenleri morartırsın.

Biz morarmasına morarırız, eşek gibi anırmaktan da çekinmeyiz de bu adamın istatistiğini, oynadığı oyunu, İngilizlerin yazdıklarını görüp bile bile almak doğru bir şey mi.

Beşiktaşın iyiliğinden başka bir şey istemiyoruz ki, bir yanda Maia ismi çıkıyor bir yanda Elneny. Yahu arada gündüzle gece kadar fark var, Maia olsun demiyoruz belki de adam bize hayır getirmeyecek ama otur da alakaya çay demle. Bu isimlerden biri gerçekse diğeri yalan desinler, çünkü eğer gerçekse bu listeyi yapan adamın gözleri görmüyor, amatörün biri demektir. Bu işte çok büyük bir saçmalık var. Ya da Maia Naibi'nin çıkardığı isim, bu diğerleri sırf İngiltere'de oynadıkları için birileri tarafından diretilen oyuncular.

Başka hiçbir mantıklı açıklama düşünemiyorum.
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2019, 00:24:04 Erman1903 ]

Biz morarmasına morarırız, eşek gibi anırmaktan da çekinmeyiz de bu adamın istatistiğini, oynadığı oyunu, İngilizlerin yazdıklarını görüp bile bile almak doğru bir şey mi.

Beşiktaşın iyiliğinden başka bir şey istemiyoruz ki, bir yanda Maia ismi çıkıyor bir yanda Elneny. Yahu arada gündüzle gece kadar fark var, Maia olsun demiyoruz belki de adam bize hayır getirmeyecek ama otur da alakaya çay demle. Elneny ismi gerçekse Maia bu işte çok büyük bir saçmalık var. Ya da Maia Naibi'nin çıkardığı isim, bu diğerleri sırf İngiltere'de oynadıkları için birileri tarafından diretilen isimler.

Bilemiyorum sabah ve dün gece maia formalı görme hayaliyle girdim, bunları görüp çıkıyorum. Ne diyebiliriz ki biz kendimizi yırttık, Beşiktaşın iyiliğini istiyoruz ama transferi yapan biz değiliz. Elimizden ne gelir ???

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu arada badem transfer için son 96 saat demiş 72 saat kalmadı mı ?

Çevrimdışı Erman1903

Bilemiyorum sabah ve dün gece maia formalı görme hayaliyle girdim, bunları görüp çıkıyorum. Ne diyebiliriz ki biz kendimizi yırttık, Beşiktaşın iyiliğini istiyoruz ama transferi yapan biz değiliz. Elimizden ne gelir ???

Kardeşim olmayacaksa olmasın, o da ahım şahım bir şey oynayamamış Fransada. Benzer başka oyuncular da var elbet. Ama bu topçuların oyun tarzları gündüzle gece kadar farklı onu demek istiyorum. Yani Elneny tarzında adam arıyorsan Maia'ya bakmazsın, ya da tam tersi.
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2019, 00:27:45 Erman1903 ]

Çevrimiçi Necmi

Bilmiyorum UEFA kura çekilişi nerede olacak ama kura çekilişini izlemek için gitmiş olma ihtimali var mı ?
monaco da olacak.

Kardeşim olmayacaksa olmasın, benzer başka oyuncular da var elbet. Ama bu topçuların oyun tarzları gündüzle gece kadar farklı onu demek istiyorum. Yani Elneny tarzında adam arıyorsan Maia'ya bakmazsın, ya da tam tersi.

Bende onu anlayamadım, en mantıklı açıklama (saçma ama illa mantık bulacak olursak) elneny zaten garanti yanında ganalos ikisinden biri yanına da maia ( dorukhanın gitme durumu).

Çevrimdışı haluk.m

Bu arada badem transfer için son 96 saat demiş 72 saat kalmadı mı ?

Son gün 2 Eylül.

Avrupa Ligi listesi  1 Eylül de bildiriliyor diye hatırlıyorum  :alala: belki sonradan 1-2 ekleme yapılıyordur.

Umut devam ediyor :tabe:

https://twitter.com/Romnvc/status/1167185344409821185

Bu adam dediği zaman zaten yattı demiştim. Ne umudu bu adam incir ağacı dikiyor, transfer tamam veya olanak var falan diyorsa olacağı varsa da patlıyor transfer  :steamed:

Çevrimdışı celiker1

Bu ligde güçlü,yıkılmayan forvetler genelde iş yapıyor.Okaka böyle bir oyuncu değil mi? :alala: Ben şahsen isterim
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Akil Emre

Sağ stoper yedeği yok, atınçta gelirse 3 tane sol stoper olacak, ljaiçi yedekleyin kimse yok,  orta saha atiba ve necip var, yedek forvet yok 3 kulvardasın, valla kimse kusura bakmasın bu takım tökezleye tökezleye gider devre arası transfer yapılır oda yaraya derman olmaz..

Çevrimdışı Erman1903

Bu adam dediği zaman zaten yattı demiştim. Ne umudu bu adam incir ağacı dikiyor, transfer tamam veya olanak var falan diyorsa olacağı varsa da patlıyor transfer  :steamed:

Kardeşim sen üzülme bu Maia işine fazla, bak FM'de Mauri vardı bir de aynı bunun gibi. 2 sezon iyi yaptılar şimdi çöpe çevirmişler.  Bu sezon da bir şey veremezse Maia için de aynı şeyi yapacaklar muhtemelen. Oyuncu biraz fazla iyi yapılmış, özellikle o markaj ve tackling değeri fazla yüksek. Artık FM'de defanslara bile o kadar konmuyor o özellikler. Kafa vurmaları falan bile 13, yani biraz bol kepçe takılmışlar.

Asıl problem bu taktikte yönetici-yönlendirici rolünün 6 numara üzerinden yapılıyor olması, benim isyanım ona.
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2019, 00:36:37 Erman1903 ]

Çevrimdışı karaoğlan

Sağ stoper yedeği yok, atınçta gelirse 3 tane sol stoper olacak, ljaiçi yedekleyin kimse yok,  orta saha atiba ve necip var, yedek forvet yok 3 kulvardasın, valla kimse kusura bakmasın bu takım tökezleye tökezleye gider devre arası transfer yapılır oda yaraya derman olmaz..

Roco, sağ stoper değil mi?

Çevrimiçi tolga1903

Bu ligde güçlü,yıkılmayan forvetler genelde iş yapıyor.Okaka böyle bir oyuncu değil mi? :alala: Ben şahsen isterim

Ben steve mounie bekliyorum hala. İsmi geçmişti bir anda saman alevi oldu 1.90 boyunda 24 yaşında ve ciddi manada luyindama dahil hava topu alamayacağı stoper yok bu ligde izlediğim kadarıyla. Hızı da o boya oranla gayet iyi ama çok gol atamamış adam bitiriciliği zayıf gibi. Okaka da benzer profilde oyuncu fakat 30 yaşına gelmiş artık satsan nereye satacaksın.

Çevrimiçi Necmi

Neden inanalım hocanın tercihi olduğuna? Transferin bitmesine 2 gün kalmış oyuncu peşinde koşuyorlar. Hocanın tercihilik bir durum mu kalmış.
Belkide hocanın tercih ettiği oyuncuları almaya çalıştıkları için bu kadar uzadı :bandit:
birçok isimden biriyle anlaşmak kolaydır ama bir oyuncu hedeflenirse iş zorlaşır

Kardeşim sen üzülme bu Maia işine fazla, bak FM'de Mauri vardı bir de aynı bunun gibi. 2 sezon iyi yaptılar şimdi çöpe çevirmişler.  Bu sezon da bir şey veremezse Maia için de aynı şeyi yapacaklar muhtemelen. Oyuncu biraz fazla iyi yapılmış, özellikle o markaj ve tackling değeri fazla yüksek. Artık FM'de defanslara bile o kadar konmuyor o özellikler. Kafa vurmaları falan bile 13, yani biraz bol kepçe takılmışlar.

Asıl problem bu taktikte yönetici-yönlendirici rolünün 6 numara üzerinden yapılıyor olması, benim isyanım ona.

Yok aynı kafadayız zaten, bende ismi geçenlerin içerisinde bu role en uygun olarak onu gördüğüm için istedim. Maia sadece bunun ismi yoksa dediğim gibi potansiyeli konusunda çok patlayıcı olabilecek niteliği mevcut. Brezilyadan gelip lille gibi bir takımda bile istenmemesi vs gibi.