2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 78 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4263865 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı 38life

Hocanın yanında değiliz, burada genel olarak doğru kaynak olarak kabul ettiğimiz iki kişiden biri yazmış. Avcı ve yönetim bilebilir en net konuyu fakat biz doğru olması en iyi ihtimaller üzerinden gidiyoruz. Yazılan bu ve ona göre bir yorum yaptım.

Oğlum yapma lan  :bawling: Valla gerçekleşmesi o kadar saçma olay değil, olursa şaşırmam yani  :lol:

Ben Alper Bahadıra inanmıyorum, güvenmiyorum. Mantığa da yatmıyor zaten. En iyi ihtimal değil bu. Hoca Elneny'yi istedi demek topu hocaya atmak demek. Yönetim yazdırıyor bunları.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Fıratın 4-5-6 numaralı tweet'lerde yazdıkları eğer doğruysa rezilliğin daniskası. Hatta ne rezilliği direkt skandal.
Çok büyük hata olur bu gerçekse. Menajerlerin ipi ile kuyuya inilir mi  :money:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben Alper Bahadıra inanmıyorum, güvenmiyorum. Mantığa da yatmıyor zaten. En iyi ihtimal değil bu. Hoca Elneny'yi istedi demek topu hocaya atmak demek. Yönetim yazdırıyor bunları.
Alper Bahadır yönetimle davalık. Böyle bir şey yapacağını düşünmüyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Hocanın yanında değiliz, burada genel olarak doğru kaynak olarak kabul ettiğimiz iki kişiden biri yazmış. Avcı ve yönetim bilebilir en net konuyu fakat biz doğru olması en iyi ihtimaller üzerinden gidiyoruz. Yazılan bu ve ona göre bir yorum yaptım.

Oğlum yapma lan  :bawling: Valla gerçekleşmesi o kadar saçma olay değil, olursa şaşırmam yani  :lol:

Quaresma bizim elm sokağında ki kabusumuz freddy :D

bundan kurtuluş yok :D

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Doğrudur ama elimizde kanıt yok, sadece genellikle doğruları söyleyen iki kişi var. Yönetim mi yazdırıyor başkası mı bilemem. Ama yönetim yazdırsa fazla bir şey beklemeyin vs diyip yönetimi kışkırtmazdı diye düşünüyorum. Hani bu beceriksizler elnenyi falan alıp gelirler anlamına geliyor. Yani bende yarattığı izlenim en azından böyle. Onun yerine yönetim yazdırsa eksik olan bölgelerimize arsenalli elneny gelecek forvet ve stoper transferi son güne kalabilir yazardı.

Çevrimiçi Necmi

Hayırlısı olsun

2015-2016 sezonunda ki gibi Alternatif olarak kullanılabilirdi , maaş yükünden kurtulduk diyelim , Boyd - Lens - Nkolou mu olacak şımdı kanat rotasyonu  :alala:

Douglasi sağ acikda kullanırız zaman zaman belki :alala:
zorlandığımız maçlarda onu sahaya sürerek kaybetmeyi garantileme alternatifimi :alala:

Çevrimdışı 38life

Şu yazdıkları oyuncuları bile alamayabiliriz. Biz çok geç kaldık değişim için  :tabe: Hala oyuncu satmayı bekliyorsak işimiz yaş. Satsak da bu saatten sonra Fernandes falan gelir. Böyle tamamlarsak ben transfer dönemini başarısız sayarım. Herhangi bir sıkıntıda da yönetime kızarım  :tabe:

Ben Avusturya kampı başladığında yazacağımı yazdım zaten.

Böyle bir transfer politikası olmaz. Kaç kere yaşadık aynı şeyi. Fırsat kovalıcaz ucuza alcaz diye transfer son günlere bırakılır, sonra ele yüze bulaştırılır, suç dış faktörlere atılır, yok oyuncu vazgeçti, yok menajer para istedi, yok kulüp şöyle dedi. Diyecek tabii. Son güne transfer bırakmak demek işi yazı turaya bırakmak demek. Beşiktaşın kaderini yazı turayla belirleyen adamların Beşiktaşın başında ne işi var? Burası oyun parkı değil, kreş de değil. Gitsinler başka yerde eğlensinler.

Böyle amatörce kulüp yönetilmez. Bu nasıl bir ciddiyetsizlik?

Quaresma bizim elm sokağında ki kabusumuz freddy :D

bundan kurtuluş yok :D

Bu adam daha sempatik  :lol:

Çevrimdışı 38life

Doğrudur ama elimizde kanıt yok, sadece genellikle doğruları söyleyen iki kişi var. Yönetim mi yazdırıyor başkası mı bilemem. Ama yönetim yazdırsa fazla bir şey beklemeyin vs diyip yönetimi kışkırtmazdı diye düşünüyorum. Hani bu beceriksizler elnenyi falan alıp gelirler anlamına geliyor. Yani bende yarattığı izlenim en azından böyle. Onun yerine yönetim yazdırsa eksik olan bölgelerimize arsenalli elneny gelecek forvet ve stoper transferi son güne kalabilir yazardı.

Transferin bitimine 2 gün kala yapılan transfer "hocanın isteği" olarak lanse edilemez. Bu benim için %100 net bir durum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Umarım böyle bir saçmalığa imza atmayız  :money:

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1167179082364280840

Ne atınçı abi çıldırtmayın adamı ya, bugün ne kadar kötü haberler geliyor.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Transferin bitimine 2 gün kala yapılan transfer "hocanın isteği" olarak lanse edilemez. Bu benim için %100 net bir durum.

Dostum bir de Hoca İngiltere de kadro dışı kalmış adamları mı bulup istiyor yapmasınlar Allah aşkına. Hadi Lemina değerli bir futbolcu ve birçok hoca kendisini isteyebilir ama Elneny? Hiç sanmıyorum.

Neyini görmüş de istemiş olabilir ki hoca, neyi iyi yapıyor bu adam? Hangi istatistiğiyle, hangi özelliğiyle öne çıkmış? Bunu görmek için futbol ordinaryusu olmaya gerek yok ki. Defansif desen bariz kaçak oynamış, ofansif bir iki meziyeti var desen o da yok.

Ne anladım bu işten. Ya bu gazateler, duyumcular anlatacak hikaye bulamıyor ya da yönetim bariz bir şekilde ön hazırlık yapmamış.

Rebocho gibi bir adamı bulabilen adamların çalışmamış olmasını da hiç aklım almıyor. O kadar beck fetişim olduğu halde ilk defa duyduğum ve FM'de de videolarda da baya hoşuma giden bir oyuncu oldu.

Çevrimdışı levitate

Opsiyon 18 milyon euro diyorlar  :tabe:
değmez

o opsiyon anca lemina'ya koyulur
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Aşağıdaki yorumlara bak, hepsi inanılmaz mutlu, necip2 galiba bu ya  :bawling:
EPL de iş yapmadı diye burada da mı yapmayacak  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

Maia konusunda katılıyorum benim de uzak ara ilk isteğimdi ama Romain Saiss solak olsa bile Elneny'den daha yaratıcı bir oyuncu değil. Hatta daha düz bir oyuncu olduğu iddiasında bulunabilirim. Topla oynamayı seven takım için stoperde fark yaratır bence orta sahada değil. Ben ikisi arasında kalsam Elneny'i seçerim.
biz bu değerlere göre medeli alalım en iyisi o :bandit:

EPL de iş yapmadı diye burada da mı yapmayacak  :tabe:

Hocanın sistemine uymuyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı haluk.m

Yazılanlardan anladığım; adamların Necip Uysal'ını 18m€ opsiyon ile 1 yıl kiralıyoruz doğru mu ?

Şimdi iyi çıksa ne kadar renkli varsa seneye almak için yarışacak  :s20:  Kötü çıkarsa şampiyonluktan edebilir.

Birileri de hoca istiyor diyerek bombayı Abdullah hocanın eline bırakıyor.  :alala:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hocanın sistemine uymuyor.
Ben uyduğunu ve Oğuzhan ve Ljajic ile yaptığı verkaçlarla etkili olacağını düşünüyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Şu azibukeyi en temizinden alıcaklardı abi ilk başta, ah ulan şuan santraforumuz kim olsun diyip, fakir kantemizi izliyor olacaktık. :lol:

Çevrimdışı levitate

Monaco'da bir şeyler oluyor artık birini mi alıyoruz yoksa satıyor muyuz bilmiyorum. Ali Naibi'nin yardımcısı Berkay Türkmen fotoğraf paylaşmış konum Monte Carlo ve üzerindeki cekette Beşiktaş rozeti var  :tabe:

bence arkadaşlarına monacodayım ulan diye hava atıyor
bipbipbupbup