2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 64 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4276845 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı MUSTAFA_

Biraz hareketlendirelim burayı Birisi böyle yazmış Rafinha hakkında.

Benim aldığım bilgi oyuncu ile anlaşıldı. Barca siz anlaşın biz sıkıntı çıkarmayız demiş. Opsiyonlu alabilmek adına oyuncu ile sözleşme uzatma yoluna gidecekler. Biz ise bedelsiz alma peşindeyiz o yüzden uzuyor.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı celiker1

Ljajic sakatlık veya cezalı duruma düştüğü zaman çok sorun yaşarız.Skor gücü yüksek 8 numara bu takıma şart
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Olabilir mi böyle bir şey? Lütfen olsundu çünkü

Suudi Arabistan liginden bir takım, Beşiktaş'a Lens için 2 M€ teklif yaptı. (Sabah)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi annoca

Ya bu Dorukhan konusunun aslı var mı? Böyle 10-15 falan deniyor.

Lenovo A7010a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
o paralara satılması çok zor. bizim lig için genç ama avrupa için tecrübeli oyuncu denecek yaşta.

fiyatları bilerek uçuruyorlar ki beklentiyi yükseltiyorlar. o paralara gitmeyince de yaygara kopmasını istiyorlar.

7 milyon üstü her fiyat dorukhan için iyidir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Transfer döneminde son günlere girilirken siyah beyazlılar, eksik bölgelere takviye yapmaya çalışıyor.

Ortacizgi.com'un edindiği bilgiye göre; Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile Futbol Direktörü Ali Naibi'nin Nevzat Demir Tesisleri'nde transfer değerlendirmesi yaptığı öğrenildi.

Yapılacak değerlendirmenin ardından siyah beyazlılar, transferde son hamlelerini gerçekleştirecek.

Haber Kaynağı: ortacizgi.com ÖZEL HABER

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş, ligde 3. hafta maçında Vodafone Park'ta Ç.Rizespor'u konuk edecek.

Cuamrtesi günü 21:45'te oynanacak olan karşılaşmayı Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek.

Uğurlu'nun yardımcılığını Kerem Ersoy ve Mehmet Can Hanoğlu yapacak.

Karşılaşmanın VAR hakemi Koray Gençerler, AVAR hakemi ise Kemal Yılmaz olacak.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Medel İtalya'ya varmış. Bugün açıklarız büyük ihtimalle  :tabe:

https://twitter.com/DiMarzio/status/1166623618643746816

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

ümit gene maç almış çıldırmamak elde değil ts-gs maçından sonra bu adamın lisansının yırtılıp atılması lazımdı adam hala maç alıyor bi kaç hafta sonrada  gs maçına verirler sonrada (Hakaret Yasak)₂ kanalında programa çıkarır burda biri ydnin beşiktaşlılığını sorgulamam yazmıştı kimdi hatırlamıyorum ama acaba hala sorgulamıyormu bülenti anında işe aldı bizi şampiyonluk maçında doğradığı için

Çevrimiçi sozkul

dodo da fiziksel olarak sıkıntı var sanırım... her maç sonuna doğru adalelerini tutuyor, oyundan çıkıyor ya da maç kaçırıyor kısa süreli de olsa... anlamadım... o fiyatlara satabilirsek başarıdır..

Aynısını düşünüyorum. 10 kafi.. belki ağrı eşiği çok düşüktür..

Çevrimiçi sefaköykartali

o paralara satılması çok zor. bizim lig için genç ama avrupa için tecrübeli oyuncu denecek yaşta.

fiyatları bilerek uçuruyorlar ki beklentiyi yükseltiyorlar. o paralara gitmeyince de yaygara kopmasını istiyorlar.

7 milyon üstü her fiyat dorukhan için iyidir.
Yusuf yazıcıyla aralarında 1 yaş var. Gayet de 10 milyondan fazla eder.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Avrupa'dan birçok kulübü tarafından takip edilen 23 yaşındaki orta sahanın Ligue 1 ekiplerinden Monaco'ya transferi an meselesi...

Beşiktaş, yıldız oyuncu için kapıyı 15 milyon Euro'dan açtı. İki kulüp arasında pazarlıklar sürüyor. (Asist Analiz)

Dorukhan monaco'ya gidiyor.

Fazla bonservis harcadık, böyle gençlere para yatırmaya devam etmek için paraya da ihtiyacımız var. Dorukhan bu teklif gerçekse satılabilir.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Olabilir mi böyle bir şey? Lütfen olsundu çünkü

Suudi Arabistan liginden bir takım, Beşiktaş'a Lens için 2 M€ teklif yaptı. (Sabah)

Sabah gazetesiyse inandım ben  :lol:

Çevrimdışı Erman1903

Iyi topcu zaten
2 milyona falan almistik bunu bizden once de valensiya 20 falan vermisti buna herhalde cikis icin baya yuksek para bugun olsa 50-60 civaridir herhalde
Izliyorsun bi eksigi yok elemanin 2ye nasik aldik bunu derken
Anladik sonra

Biktim yeminle giden gelmesin topcu mu yok
Bu gelirse baskanin buna soylediklerini cikartip ortami da sulandirirlar
Giden geliyora donduysek gomez gelsin burakla beraber oynarlar taraftar da gaza gelir

Totemse bu is atinc gelsin baslasin,

Bu sacmaliga bi nokta koyulsun artik. 25 yasinda sattik 10 sene lejyonerlik yalti 35 yasinda geldi az b paraya kendi cocugumuz 1 sene iyi kotu oynadi futbolu birakti buna karsi degilim
Cenk icin kapi birakiyom yani

Topcu mu yok ya kac aydir adam izliyonuz sonra ferdi geliyi, ferdiyi gidip izleyen falan olduysa o masraflsri da kendi cebinden odesin neyini izleyecen adamin bilemdigin adam mi

Yahu insanlar bu adamı 10 sene kadar falan önce Pogba'yı gördükleri gibi görüyorlardı. Dönemin menejerlik oyununda açılır açılmaz en iyi orta sahaydı. Kendi kafasına göre oynamayı-yaşamayı sevdiği için piyasada tutunamadı.

Quaresma falan diyoruz da bunun yanında çok masum bir adam yani Q7. En azından hayatı profesyonel yaşayan, sevimli, çok daha alçak gönüllü biri. Ferdi öyle değil ki, saha içinde dışında iyi olsun kötü olsun suratında hep aynı mimiksiz, en iyi benim siz kimsiniz ifadesi olan bir adam. Oynarsa bunu göstermek için oynayan birisi, takımdan ise onun için oynamalarını bekler. Mutlu gol sevincini bile göremezsin adamın, hepsi nasıl koydum ama tadındadır.

Gelse olacaklar açık yani; nasıl gittiği belli, bir nevi ödüllendirmiş olacağız. Tüm takımdan üstün görecek kendisini. Kaşarlanmış haliyle kolej havasının içine edecek. Renkli olsak rahat bırakırlar belki diyeceğim ama mümkünatı yok basın sürekli takip edecek. Gittiği gece klüplerini, değişik kıyafetlerini, muhabirlere atarlarını okuyacağız sürekli.  Sevene ayrı sevmeyene ayrı dert olup bölecek taraftarı. Kafasına göre top oynadığı için sisteme oturmayacak, otursa yerine başkasını koysan takımdaki çocuklar birbirlerine bakacaklar.

İçi kıyılıyor insanın düşündükçe, gelmesin abi burnumuzdan gelir bu iş.

Pizzasaraya falan gitsin, tam Fatih hocalık bir fırsat transferi. Düzeltir o böyle sorunlu topçuları.. Hazırladığı kapkarışık pizzayı havyarla süslemiş olur hem.

Atınç'a ben de olumlu bakıyorum, Cenk'e zaten kapı hep açık olacak kendisi de biliyor bunu. Yollar bir gün elbet tekrar kesişecek.
[ Son Düzenleme: 28 Ağustos 2019, 14:16:03 Erman1903 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

İşte Beşiktaş Kulübü'nden yapılan bilgilendirme:

"Oyuncularımızdan Ersin Destanoğlu, Rıdvan Yılmaz, Kerem Kalafat ve Erdoğan Kaya’ya Türkiye U19, Adem Ljajiç ‘e Sırbistan, Domagoj Vida’ya Hırvatistan, Tyler Boyd ‘a da ABD milli takımlarından davet gelmiştir."

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ne kadar doğrudur bilemem ama Atiba ile sürpriz bir ayrılık yaşayabileceğimiz konuşuluyor. Büyük ihtimalle teknik ekip için düşünülüyor olabilir   :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı celiker1

caner sakatlanmış uuf
Umarım Pedro formayı alır ve bir dahada vermez.Bazen böyle şans sakatlıkları olur.Umarım buda onlardan biridir :super:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı alimm

Ne kadar doğrudur bilemem ama Atiba ile sürpriz bir ayrılık yaşayabileceğimiz konuşuluyor. Büyük ihtimalle teknik ekip için düşünülüyor olabilir   :tabe:
atiba ile fes edip fernandes ile imzalamayız umarımm...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

Yahu insanlar bu adamı 10 sene kadar falan önce Pogba'yı gördükleri gibi görüyorlardı. Dönemin menejerlik oyununda açılır açılmaz en iyi orta sahaydı. Kendi kafasına göre oynamayı-yaşamayı sevdiği için piyasada tutunamadı.

Quaresma falan diyoruz da bunun yanında çok masum bir adam yani Q7. En azından hayatı profesyonel yaşayan, sevimli, çok daha alçak gönüllü biri. Ferdi öyle değil ki, saha içinde dışında iyi olsun kötü olsun suratında hep aynı mimiksiz, en iyi benim siz kimsiniz ifadesi olan bir adam. Oynarsa bunu göstermek için oynayan birisi, takımdan ise onun için oynamalarını bekler. Mutlu gol sevincini bile göremezsin adamın, hepsi nasıl koydum ama tadındadır.

Gelse olacaklar açık yani; nasıl gittiği belli, bir nevi ödüllendirmiş olacağız. Tüm takımdan üstün görecek kendisini. Kaşarlanmış haliyle kolej havasının içine edecek. Renkli olsak rahat bırakırlar belki diyeceğim ama mümkünatı yok basın sürekli takip edecek. Gittiği gece klüplerini, değişik kıyafetlerini, muhabirlere atarlarını okuyacağız sürekli.  Sevene ayrı sevmeyene ayrı dert olup bölecek taraftarı. Kafasına göre top oynadığı için sisteme oturmayacak, otursa yerine başkasını koysan takımdaki çocuklar birbirlerine bakacaklar.

Katılıyorum. Bu adamda sevmediğimiz Quaresma'nın yarısı kadar profesyonellik yoktur. Takım için Quaresma problem oluyorsa ki olması mantıklı bu adam x2 problem demektir.

Ayrıca saha içine uyumunu da adamın iyi anlarını aklımıza getirerek değerlendirmeyelim. Oyun görüşü olan pas oyununa uyumlu filan demiş kimi yorumlarda. Hayır bu adamın belki pas oyunu yapacak, oyunu ileriye taşıyacak yeteneği vardır. Kağıt üstünde oyunu okuyabilir, yön verebilir gibi de gözüküyor olabilir. Ama mental olarak taktiğe uyumu en zor adamlardan biridir. Bize oyun anlayışına hakim ve oyunun dinamosu olacak bir orta saha yapısı gerekiyor. Ferdi aksine saha içinde fazlasıyla bencildir, oyundan kopup eli belinde gezdiği onlarca dakika olur, pas opsiyonunu görse bile atmayacak kadar takım oyunundan uzaktır vs Bir de bunun üstüne yaz boyunca yatmış bi haliyle katılıp da verim vermesi ihtimalini düşününce not iyice negatife dönüşüyor.
[ Son Düzenleme: 28 Ağustos 2019, 14:29:28 worns ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı AigleBordeaux

Sakatlığı baya ağır o zaman
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimiçi yaço58

son 5 gün maia dan hala haber yok umarım bu akşam biterde hafta sonu kadroda olur ortasaha sıkıntılı yoksa forvet isminin geçmemesinide anlayamadım herhalde son dakika aboubakarı alcaklar maia yatarsa ben gonalosun geleceğini düşünüuorum

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sakatlığı baya ağır o zaman
Ali Ece geçen gün bir programda Atiba ile konuştuğunu ve 2 hafta içinde takımla çalışmaya başlayabileceğini söylemiş  :tabe: Sakatlığının uzamasından dolayı 6 numara aramaya başladığımız söyleniyordu  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★