2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 58 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4277510 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı ilhan mansız

Fernandes olayı yalan galiba.Menejerinin görüştüğü takımlara fiyat arttırma çabaları gibi
bu adama verilecek her kuruş haramdır,,

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı celiker1

falçao cincona satılmasın maddesi de koyduralım
Yooo direk para+Falcao alalım :halay: Maksat kılçıklık olsun :biggrinking:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı cursedofdragon

Monaco haberlerini 2 hafta önce duymuştum. Ancak 2 orta saha düşündüğümüzü bilmediğim için gitmez diyordum. Sonra o kadar fazla para harcadık ki satılacağına emin oldum. Bu parayı oynadığı 6 aylık dönemde gösterdiği performansla bize kazandıracak. Umarım Mehmet Özcan hamlesini de yaparız  :tabe:

falcaoyuda gs'nin elinden alalım :D  :kop:

ne gülerim var ya :D

olabilir ama maaşınınyarısını monako ödemeli  :evillol:

adamın tapusunu alıcaz yav niye ödesinler :D

maksat gıcıklık olsun 3 milyon € gelsin oynasın bizde :D

yönetim okuyorsan bizi monacoya dorukhan 12+falcao de :D  :evillol:

Çevrimdışı AigleBordeaux

olabilir ama maaşınınyarısını monako ödemeli  :evillol:
Rus abimiz zaten cimbomlulara bilenmiş gibi direkt kabul eder :D
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Erman1903

Benim buradaki olmazsa olmazım Rafinha  :tabe: Rafinha  öyle bir oyuncu ki merkez orta saha (8 numara), sağ kanat, forvet arkası (10 numara) ve forvet pozisyonlarında kullanabiliriz sağlıklı kaldığı müddetçe. Bu pozisyonların hepsinde pratiği var  :tabe: Diğer oyuncular yerine birilerini yazabiliyorum ama Rafinha yerine kimseyi yazamıyorum. Rafinha ihtiyacımız olan tüm bölgelere alternatif olabilecek bir oyuncu  :tabe:

Rafinha çok özel bir oyuncu. 6 dışında orta sahanın her bölgesinde kullanılabilir ama bence Dorukhan satışı olmazsa hayalden öteye geçemez. Olsa bile 6 numara için baktığımız adamlar hiç hesaplı değil + forvete bir oyuncu düşünüyor gibiyiz.

Bence de Forvet olarak bile değerlendirilebilir Rafinha ama direkt o amaçla almayı düşünmeyiz.

Rafinha'nın sözleşmesi bitiyor bu yüzden kiralamazlar. 8-10M altına da bakmaz yüzümüze Barça, biz de sakatlanmalarıyla meşhur bir adama o kadar para bağlamayız diye tahmin ediyorum.

Moralleri bozmak gibi olmasın ama kendisi için menejerini şöyle bir yoklayıp fiyat öğrendiğimiz ve bundan öteye geçmeyeceğimiz kanaatindeyim. Vidal de olduğu gibi...

Rus abimiz zaten cimbomlulara bilenmiş gibi direkt kabul eder :D

cimbom ne la :D

pizzasaray o :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Benim buradaki olmazsa olmazım Rafinha  :tabe: Rafinha  öyle bir oyuncu ki merkez orta saha (8 numara), sağ kanat, forvet arkası (10 numara) ve forvet pozisyonlarında kullanabiliriz sağlıklı kaldığı müddetçe. Bu pozisyonların hepsinde pratiği var  :tabe: Diğer oyuncular yerine birilerini yazabiliyorum ama Rafinha yerine kimseyi yazamıyorum. Rafinha ihtiyacımız olan tüm bölgelere alternatif olabilecek bir oyuncu  :tabe:
Rafinha'yı ancak tekerlekli sandalye rolünde kullanabiliriz.

Barcelona'daki tek sağlıklı senesinde (2016-17) bile Arda'nın yedeğiydi bu adam. Onun dışındaki senelerde de çok ağır sakatlıklarla boğuştu

Uzak durmamız lazım, ben Fernandes'i bile tercih ederim

Çevrimdışı MUSTAFA_

falcaoyuda gs'nin elinden alalım :D  :kop:

ne gülerim var ya :D
Asrın çalımı manşetleri görür müyüz? Sanmam. Yaşından başlayıp sakatlık problemlerinden devam edip kırmızı gördüğü tek maç üzerine analiz yaparlar  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Rafinha çok özel bir oyuncu. 6 dışında orta sahanın her bölgesinde kullanılabilir ama bence Dorukhan satışı olmazsa hayalden öteye geçemez. Olsa bile 6 numara için baktığımız adamlar hiç hesaplı değil + forvete bir oyuncu düşünüyor gibiyiz.

Bence de Forvet olarak bile değerlendirilebilir Rafinha ama direkt o amaçla almayı düşünmeyiz.

Rafinha'nın sözleşmesi bitiyor bu yüzden kiralamazlar. 8-10M altına da bakmaz yüzümüze Barça, biz de sakatlanmalarıyla meşhur bir adama o kadar para bağlamayız diye tahmin ediyorum.

Moralleri bozmak gibi olmasın ama kendisi için menejerini şöyle bir yoklayıp fiyat öğrendiğimiz ve bundan öteye geçmeyeceğimiz kanaatindeyim. Vidal de olduğu gibi...
Fernandes haberleri çıkınca aklıma şöyle bir şey geldi. Rafinha devre arasında bizle imzalayacak ve sene sonu bize gelecek. Biz de o gelene kadar Fernandes ile idare edeceğiz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı AigleBordeaux

Asrın çalımı manşetleri görür müyüz? Sanmam. Yaşından başlayıp sakatlık problemlerinden devam edip kırmızı gördüğü tek maç üzerine analiz yaparlar  :tabe:
Zaten sayın canım tecrübeli hocamız istemiyordu diye manşet atarlar :D
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Erman1903

Dediğim gibi oyun için de bir çok varyasyonu var ama temel olarak formasyonu bu şekilde değil diye düşünüyorum. Mkhitarian'ı Abuyu Özili kenara yazıyorlar formasyonu gösterirken ama oyun içinde durum öyle değil.

Bu Özil'in ısı haritası:

Bu da Mkhitarian'ın ısı haritası:

Bu da Visca'nın ısı haritası:

Üstünkörü yapılmıştır özellikle dizilimi göstermek istedim. Tabii ki farklı yönlere koşular var, bunu biraz da oyuncuların tarzları belirliyor. Formasyon görsellerinde illa bir yere koymak gerekiyor oyuncuları, mesela FM'de de iç forvetleri direk kanatla aynı yere koyuyorsun çoğundan daha bile ilkel gözüküyor.

Özille Mkhitaryan direkt amc özellikleri olan adamlar. İlk paylaşırken ben de iç forvetlerden birini bu tarz adamlardan seçtiğini söylemiştim. Elinde olsa Apo hoca da koyar böyle birini, ısı haritası da atla deve fark etmez. Biraz da imkan meselesi.
[ Son Düzenleme: 28 Ağustos 2019, 01:00:48 Erman1903 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Rafinha'yı ancak tekerlekli sandalye rolünde kullanabiliriz.

Barcelona'daki tek sağlıklı senesinde (2016-17) bile Arda'nın yedeğiydi bu adam. Onun dışındaki senelerde de çok ağır sakatlıklarla boğuştu

Uzak durmamız lazım, ben Fernandes'i bile tercih ederim

Rafinha vadettikleri ile risk almaya değer bir oyuncu. Bu tarz eksiklerimize ilaç olabilecek bir oyuncu zor buluruz :tabe: En az 2-3 transferle oluşturacağımız alternatifleri tek başına karşılıyor. Bence kaçırılmayacak fırsat  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Fernandes haberleri çıkınca aklıma şöyle bir şey geldi. Rafinha devre arasında bizle imzalayacak ve sene sonu bize gelecek. Biz de o gelene kadar Fernandes ile idare edeceğiz  :tabe:

la fonten bile gelir elini öper yeminle  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Her şey bir hayal ile başladı ve bitti  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

gidişata bakarsak necip gelecek gibi daha doğrusu kalacak gibi elimiz de tek :D

Çevrimdışı celiker1

Dorukhan satılırsa 6-7 milyon euro gibi rakamlara Visca alınabilme ihtimali hayal mi acaba :alala:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı tuncaboylu

Rafinha vadettikleri ile risk almaya değer bir oyuncu. Bu tarz eksiklerimize ilaç olabilecek bir oyuncu zor buluruz :tabe: En az 2-3 transferle oluşturacağımız alternatifleri tek başına karşılıyor. Bence kaçırılmayacak fırsat  :tabe:
Ben o riski 3 milyon bonservis, 2+1 yıllık 1.5 milyon Euro maaşla alırım. Ama bu saydıklarımın en az 2 katına mal olacaktır.

Çevrimdışı tangaz

Her şey bir hayal ile başladı ve bitti  :ebebe:

bitti kısmına katılıyorum  :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

gidişata bakarsak necip gelecek gibi daha doğrusu kalacak gibi elimiz de tek :D

necip size neetti? adam medel katkısını üstelik daha ucuza veriyo

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı MUSTAFA_

Lemina Real Betis kiralamış 20 milyon Euro zorunlu opsiyonla  :tabe:

https://twitter.com/AficionBetis/status/1166467072177659904

Beşiktaş Tarihi
★★★