Iyi topcu zaten
2 milyona falan almistik bunu bizden once de valensiya 20 falan vermisti buna herhalde cikis icin baya yuksek para bugun olsa 50-60 civaridir herhalde
Izliyorsun bi eksigi yok elemanin 2ye nasik aldik bunu derken
Anladik sonra
Biktim yeminle giden gelmesin topcu mu yok
Bu gelirse baskanin buna soylediklerini cikartip ortami da sulandirirlar
Giden geliyora donduysek gomez gelsin burakla beraber oynarlar taraftar da gaza gelir
Totemse bu is atinc gelsin baslasin,
Bu sacmaliga bi nokta koyulsun artik. 25 yasinda sattik 10 sene lejyonerlik yalti 35 yasinda geldi az b paraya kendi cocugumuz 1 sene iyi kotu oynadi futbolu birakti buna karsi degilim
Cenk icin kapi birakiyom yani
Topcu mu yok ya kac aydir adam izliyonuz sonra ferdi geliyi, ferdiyi gidip izleyen falan olduysa o masraflsri da kendi cebinden odesin neyini izleyecen adamin bilemdigin adam mi
Yahu insanlar bu adamı 10 sene kadar falan önce Pogba'yı gördükleri gibi görüyorlardı. Dönemin menejerlik oyununda açılır açılmaz en iyi orta sahaydı. Kendi kafasına göre oynamayı-yaşamayı sevdiği için piyasada tutunamadı.
Quaresma falan diyoruz da bunun yanında çok masum bir adam yani Q7. En azından hayatı profesyonel yaşayan, sevimli, çok daha alçak gönüllü biri. Ferdi öyle değil ki, saha içinde dışında iyi olsun kötü olsun suratında hep aynı mimiksiz, en iyi benim siz kimsiniz ifadesi olan bir adam. Oynarsa bunu göstermek için oynayan birisi, takımdan ise onun için oynamalarını bekler. Mutlu gol sevincini bile göremezsin adamın, hepsi nasıl koydum ama tadındadır.
Gelse olacaklar açık yani; nasıl gittiği belli, bir nevi ödüllendirmiş olacağız. Tüm takımdan üstün görecek kendisini. Kaşarlanmış haliyle kolej havasının içine edecek. Renkli olsak rahat bırakırlar belki diyeceğim ama mümkünatı yok basın sürekli takip edecek. Gittiği gece klüplerini, değişik kıyafetlerini, muhabirlere atarlarını okuyacağız sürekli. Sevene ayrı sevmeyene ayrı dert olup bölecek taraftarı. Kafasına göre top oynadığı için sisteme oturmayacak, otursa yerine başkasını koysan takımdaki çocuklar birbirlerine bakacaklar.
İçi kıyılıyor insanın düşündükçe, gelmesin abi burnumuzdan gelir bu iş.
Pizzasaraya falan gitsin, tam Fatih hocalık bir fırsat transferi. Düzeltir o böyle sorunlu topçuları.. Hazırladığı kapkarışık pizzayı havyarla süslemiş olur hem.
Atınç'a ben de olumlu bakıyorum, Cenk'e zaten kapı hep açık olacak kendisi de biliyor bunu. Yollar bir gün elbet tekrar kesişecek.