2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 69 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4277683 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Çevrimdışı enesbjk

La bi kurtulamadım şu adamdan yav

Tehlike geçmiş değil, meydanları bırakmayalım.

Kesinlikle daha sıkı duralım hatta. Quaresma hadi be oğlum bak kasmpaşa da mavi beyaz, evin duvarlarının renklerini de değiştirmene gerek kalmayacak!

Çevrimdışı cursedofdragon

medelin açıklanmaması da bir korkutmuyor değil.

medelin açıklanmaması da bir korkutmuyor değil.

Veda falan etti gitti o merak etme. Kap ha bugün gelmiş ha 4 gün önceden önemli değil.

27 yaşındaki oyuncu ile ilgili İngiliz basınında flaş bir haber yer aldı.

İngiliz basınından Bleacher Report'un muhabiri Dean Jones, Mohamed Elneny'nin transferi ile ilgili açıklamalar yaptı.

Dean Jones, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Galatasaray artık Mohamed Elneny ile ilgilenmiyor. Ama Beşiktaş ve Fenerbahçe hala Mohamed Elneny'i transfer etmek istiyor." ifadelerini kullandı.

Mısırlı oyuncunun Arsenal ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Haber Kaynağı: ortacizgi.com DIŞ HABER

Veda falan etti gitti o merak etme. Kap ha bugün gelmiş ha 4 gün önceden önemli değil.

biliyorum sağlık sorunu filan çıkmasın tek dileğim.

Çevrimiçi levitate

La bi kurtulamadım şu adamdan yav
kapının önüne geliyo qwq daha ne istiyorsun :D
bipbipbupbup

Yeni gelen İddaa sistemiyle birlikte llk Beşiktaş maçının oranları da belli oldu. 📊👇
Beşiktaş - 1.48
Beraberlik - 3.50
Ç.Rizespor - 4.20

Çevrimdışı enesbjk

kapının önüne geliyo qwq daha ne istiyorsun :D
Babelde de bunu yaşadım, üstüne bi de q7 ye yürek dayanmaz.

bol bol trivela izlersin işte :D

Quaresma takımında olmasa, ya da o takımın 3 puan almasını istemiyorsan izlemesi zevkli biri  :lol: Trivela,rabona falan izlersin 3 puan takım oyunu falan gibi derdin yok oh mis :lol:

Çevrimdışı enesbjk

Quaresma takımında olmasa, ya da o takımın 3 puan almasını istemiyorsan izlemesi zevkli biri  Trivela,rabona falan izlersin 3 puan takım oyunu falan gibi derdin yok oh mis
O da doğru, iki ooohooo heyyy yaparım biraz q7sporculuk neymiş öğrenelim.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Çevrimdışı KARA BOĞA

Beşiktaş forumunda şu lafı edeni direk renkli diye damgalarım
zaten işin o değil mi
Beşiktaş kimsenin babasının çiftliği değildir!

SON DAKİKA! Yeni transferimiz Nkoudou “Come To Beşiktaş” grubuna katıldı ve ilgilendiğimiz Lemina’nın fotoğrafının altına yorum yazdı.
Lemina’nın cevabı: ❤️

SON DAKİKA! Yeni transferimiz Nkoudou “Come To Beşiktaş” grubuna katıldı ve ilgilendiğimiz Lemina’nın fotoğrafının altına yorum yazdı.
Lemina’nın cevabı: ❤️

Sosyal medyada kalpler öpücükler okey mesajlarına artık dikkat etmesek diyorum  :lol: Oyuncular gördü Türkiyede ekmek çok instagram rating yükseltmek için gaza getirmek için bunları yapıyorlar. Falcao cimbombom bile yazdı gelmedi, karısı da oda güzel rating kastı  :lol:

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Tehlike geçmiş değil, meydanları bırakmayalım.

Ne badireler atlattı bu camia. Birlik ve beraberliğimizi bozmazsak bu beladan da kurtuluruz inşallah.

Lenovo A7010a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi tolga1903

Sosyal medyada kalpler öpücükler okey mesajlarına artık dikkat etmesek diyorum  :lol: Oyuncular gördü Türkiyede ekmek çok instagram rating yükseltmek için gaza getirmek için bunları yapıyorlar. Falcao cimbombom bile yazdı gelmedi, karısı da oda güzel rating kastı  :lol:

Öyle zaten. Oldum olası anlamam şu futbolcu çağırma işini. Pepe ayarı verdi ilk taraftarların mesajları etkili oldu gelmemde dedi ya tamam orda koptu mesele sanki 5 milyon euro'ya imza atmamış gibi. Tanzanya'dan oyuncuyla adımız geçse 50 bin mesaj atıyorlar esprisi de kalmadı. E baktı adamlar binlerce kişi etkileşim yapıyor sayfasına bunu kullanmaya başladı ne olacak 100 bin takipçin varken 500 bin etkileşim alıyorsun takipçilerin de artıyor belki bu yolla reklam gelirlerin bile artıyordur. Sadece Türkiye'de bir gazeteci kaynaklı yalan habere konu bile olsan elde ettiğin gelir artıyor düşünsene muhteşem iş ben olsam her come mesajını beğenirim.
[ Son Düzenleme: 28 Ağustos 2019, 18:15:52 tolga1903 ]

Ne badireler atlattı bu camia. Birlik ve beraberliğimizi bozmazsak bu beladan da kurtuluruz inşallah.

Lenovo A7010a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bi kere quaresmacılar diye bir cephe kapanıcak en baştan öyle düşünelim.

Öyle zaten. Oldum olası anlamam şu futbolcu çağırma işini. Pepe ayarı verdi ilk taraftarların mesajları etkili oldu gelmemde dedi ya tamam orda koptu mesele sanki 5 milyon euro'ya imza atmamış gibi. Tanzanya'dan oyuncuyla adımız geçse 50 bin mesaj atıyorlar esprisi de kalmadı. E baktı adamlar binlerce kişi etkileşim yapıyor sayfasına bunu kullanmaya başladı ne olacak 100 bin takipçin varken 500 bin etkileşim alıyorsun takipçilerin de artıyor belki bu yolla reklam gelirlerin bile artıyordur. Sadece Türkiye'de bir gazeteci kaynaklı yalan habere konu bile olsan elde ettiğin gelir artıyor düşünsene muhteşem iş ben olsam her come mesajını beğenirim.

E yani come to real betis come to celta vigo falan yazsalar da beğenirsin, sonuçta bunun bir açıklaması yok formayı giymiyorsun bir şey yapmıyorsun  :lol:

Çevrimdışı Necmi

zaten işin o değil mi
Evet işlerimizden biride sızan parazitleri temizlemek. :ok:

Çevrimdışı Arthur Dayne

Yeni gelen İddaa sistemiyle birlikte llk Beşiktaş maçının oranları da belli oldu. 📊👇
Beşiktaş - 1.48
Beraberlik - 3.50
Ç.Rizespor - 4.20
Oynadık bile... Kuponumdaki yatma ihtimali olan tek maç da bu  :lol: