2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 65 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4263209 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Ya bence bu tarafım belli olsun olayı çok mantıksız. Az önce de bahsettik, futbol içinde bir sürü faktörün bir arada olduğu bir oyun. Herşey öyle net bir şekilde ön görülebilir değil. Fikirlerimizden dönmekten bu kadar korkmayalim. Namus sözünden dönmüyoruz :D Bu konularda yanılmak çok olası ve doğaldır. Öngörünün çıkması çok büyük marifet olmadığı gibi yanılmak da ayıp değil.  Öngörümüz çıktığında bakın demek ki doğru demişim de diyeceğiz, yanildigimizda demek ki yanılmışım da diyeceğiz. Yok eğer tutarlı olmalıyım içgüdüsune yenilip başta iddia ettiğimiz görüşte sabit kalırsak. 10 yıl yaşlanırız ama zihnimiz bir arpa boyu yol ilerlemez.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biz burda kendimizce hani olur olmaz falan diye hem muhabbet dönsün, hem de bir tez savunur gibi forum ortamından dolayı böyle şeyler oluyor. Yoksa burda kimse Beşiktaşın lehine olan bir durumda yanılmadan üzülmez, tam tersi gurur duyarız. Namus meselesi falan da yapmıyordur kimse burda herhalde atıyorum sen boyd olmaz diyince ve boyd olunca kimse ters gözle bakmaz. Tabi bu bahsettiğim fikir savunmalar Beşiktaşın aleyhine değilse. O zaman zaten forumca tepkiler verebiliriz (futbolcuların maç içinde ıslıklanması, buna teşvik edilmesi vs gibi yorumlar).
Her zaman derim ya da kendi nezdimde konuşayım futbol eğitimi almadım, bu işi profesyonel olarakta yapmıyorum. Yanılmalarım olabilir, doğru bildiklerim olabilir, yanlış ön görülerim olabilir. Bunlar en doğal şeyler ve bunları körü körüne de hiç bir zaman savunmam. Yanlışsa yanlış, yanıldıysam da yanıldım derim.

kimse niye yazmadı karius cleen sheet yaptı :D

Haklısın, çok büyük haksızlık ettim. Karius bugün kesinlikle çok ayrı parantez açılmalıydı bence. Çok iş düşmedi gibi gözükebilir, ama ben ilk defa bu kadar iyi konsantre olmuş, bu kadar kalede güven veren bir karius gördüm. Takımı sahiplenmiş gibiydi. Bugünkü maç özelinde kesinlikle fazla iş düşmemesine rağmen kariusa ayrı bir teşekkür edilmeli. Böyle devam ederse seneye opsiyon alınmalı mı falan muhabbetleri yerine neden almadınız muhabbetlerine dönebilir.

Çevrimdışı levitate

Bizim takımda megadeth dinleyen var mıdır ya ? Geçen Burak Arebesk bir şeyler dinliyordu :D Ruiz de o potansiyeli seziyorum megadethçi o
q7 metalci diye duymuştum :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı mrred

q7 metalci diye duymuştum :D
Haydaaa bir anda sevdim bak adamı şimdi yaw niye daha önce söylemediniz 
The great gig in the sky

Çevrimdışı savaş altay

Negredo’yu kontratı kötü gösterdi
Asla o kadar deri gömülmeyi hak etmedi
Kontrati + senol gunesin tek fw israri

Yuzu eskiyeni gondereceksin ozellikle yabanciysa
Butun kotuluklerin anasi oluyorlar
Ama turk oyunculari gonderdin mi kulup kulturu kurumsal hafiza da dagiliyor

Simdi su alttaki kareyi nasi anlatacan habire sirkulasyon varsa

Sunu soyunma odasina assin ali naibi

+1903

Benim bile yolda giderken falan hep aklıma bu geliyor. Kinimi taze tutmak için güzel oluyor. Yani bu öyle yerlere asılmamalı sonuçta ne öyle büyük rakipmiş gibi altı üstü karşıdaki şikeci bir rakip. Sadece her hafta bir motivasyon videosu izletilmeli bunun içinde bu foto sonra fb maçındaki foto hatta ts maçındaki beşiktaş kümeye falan bile izletilmeli.Sistemin falan bir an önce adapte olabilmesi için insan üstü performans göstermeleri gerekli, o da ancak çok iyi bir motive ve kinle falan olabilir.

Derbiler özellikle deplasman derbileri öncesi de şöyle birşeyler yapılmalı.

Çevrimdışı savaş altay

N Koudu Sağından attı solundan geçti , Fırtına gibi dedi :D
N'kudu cam istiyorum, goztepe macinda neler yapmis arka arkaya bir gorebilsek yeniden  :iwantattention:

Çevrimdışı Erman1903

8 özellikleri taşıyan 6 numara olarak Danilo Cataldi piyasada bize en uygun olabilecek oyunculardan biri ve temmuzdan beri kontrat yenilemiyor. İki yıl civarı düzenli oynatırsak değeri müthiş artabilecek bir oyuncu. Hadi Naibi, al gel şu adamı bize...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

:)

https://twitter.com/ajansbesiktastr/status/1165015997167931392

Bi sinsi gülüş atmış şöyle bir şey  :upto:

Transferler gelince ve takım alışınca görün bir de anlamında mı yapmış olabilir mi  :lol:

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı Ripley

O spiker beşiktaşlı değilse ben bu işi bilmiyorum :D
Ali Ferhatbot spikerin ismi :D
Ercan Tanerden çok etkilenmiş zaten anlatım stili ona çok benziyor. :D

Spikeri nasıl tanımazsın? adam ğstv'de deli manyak fanatik maç anlatımları olan bir şahıs, youtube'da bulursun ararsan. ''GS TV spikeri Ali Ferahbot çıldırdı! | Bu gol Abay'a'' gibi...

Hangisiyse işi bilmiyorsun : )

Edit: tırnak işaretleri
[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2019, 14:02:56 Ripley ]

Çevrimdışı tangaz

Eski açık üst tarafta yeni bir oluşum var.anlaşılan benim kombineyi bu sezon hiç edecekler belli oldu bugün.devamlı küfürlü tezahürat yapma derdindeler maçla alakaları yok artı devre arası burada ki enaz 50 kişiye yemek verildi birileri tarafından kağıt torbalarla.
Maça gelirsek ruiz çok iyi oyuncu be abi hayran kaldım

fatih doğan bugün yazısında çarşı kale arkasına geçmeyi kabul etti bu maç ordydılar minvalinde bişiler mi yazmış bana mı öle geldi anlamadım ama bu yazdığınla örtüşüyor alen de yazısında stadyumda uğultu gitmiş sözler yükseliyordu duymayalı uzun zaman olmuştu demiş o da dediğinle örtüşüyor. hafta içi adalı ile yapılan toplantı kale arkası misafir tribün talepleri koltuksuz tribün talepleri derken senin bu paylaşımın dağıtılan yemekler filan ......
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı AigleBordeaux

https://twitter.com/RickSpur/status/1165213800041259008?s=20

wanyama 9 milyon euroya brugge gitmiş
Brugge iyi fiyata almış en fazla iki sene sonra yine PL yapar 15-20 milyona
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Erman1903

https://twitter.com/RickSpur/status/1165213800041259008?s=20

wanyama 9 milyon euroya brugge gitmiş

Çok iyi adam ama bizim oyunu yönlendirme meziyeti de olan bir adama ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum.

Çevrimdışı cursedofdragon

transfer lazım.

kaldı 9 gün.

Çevrimdışı Arthur Dayne

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Ruizin yanında Marcelo olacaktı varya of of of

2 tane ayağı düzgün oyun kurabilen stoper :bandit: :bandit:

Marcelo çoğu maçta topla birlikte orta sahaya kadar kat ederek oyun kuruyordu

Ayrıca çok iyi ikili olurlardı diye düşünüyorum oyun tarzları birbirine çok yakın :tabe: :tabe:

Ayağını iyi kullanmanın yanında Marcelo nun hava hakimiyeti de çok yüksek. Çok tecrübeli pozisyon alması iyi dezavantajı olan ağırlığını bir nebze de olsa kapatabiliyor. Vida nın en sevmediğim yanı topu sürekli yere düşürüyor. Bir stopere önce pozisyon almayı öğretip sonra da topu yere düşürmemesi söylenir. Top yere indimi hücumcuya karşı çok zor durumlara düşüyorsun.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Danijel Aleksic'e büyük şok! Resmen satış listesinde...
Evkur Yeni Malatyaspor'dan 3,8 milyon euro'ya Al Ahli'ye transfer olan Danijel Aleksic'e büyük şok... 28 yaşındaki Sırp futbolcu, bugün kulübü tarafından resmen satış listesine konuldu.

kesin bize yazarlar

fmdeki profili
fmdataba.com/tr/19/p/3280/danijel-aleksic/

Çevrimdışı savaş altay

Bi sinsi gülüş atmış şöyle bir şey  :upto:

Transferler gelince ve takım alışınca görün bir de anlamında mı yapmış olabilir mi  :lol:
Iyi yakaladin, daha sert bsy yazacaktim ama forumun nabzini hep olcerim  :D

Yumusamis versiyon; hem suclu hem guclu!!

Taraftara konusuyorsun, yuzunu don once  :ok:

Çevrimdışı savaş altay

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Iyi yakaladin, daha sert bsy yazacaktim ama forumun nabzini hep olcerim  :D

Yumusamis versiyon; hem suclu hem guclu!!

Taraftara konusuyorsun, yuzunu don once  :ok:

ali fuatdepe mi ne o soruyor beşiktaş tan geçinenlerden, taraftar değil sanırım büyük ihtimalle ona istinaden ne oldu kudurdun mu gibisinden cevaplıyor tarz olarak  :D
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı tangaz

Şenol Güneşin hangi oyununda takımın bu kadar koştuğunu gördün
yada üçlü savunmayla oynadığını gördün caner sürekli içeri kaçıp oyun kurdu
buda rakibin dengesini bozdu kaç tane orta açıldığını gördün rakip sahaya gitmek şenol güneş oyunumu oluyor
ortalar bile dikkat et orta değildi aslında pasdı. şenol güneş oyunuyla alakası yoktu.

şenolun sol bekler sırasıyla tosic ismayl adri caner olup adriyle aynı bunu yapıyordu sürekli abi...

adam elindeki malzemeye göre oynatıyordu oyuncu özelliklerine saygı duyuyor farklı bişey istemiyordu haa iyi yaptıgını da dibine kadar yaptırıyordu hatta üzerine çıkarabiliyordu şenolun imza özelliği de budur zaten
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

nesini savunacağım daha ilk maç ve bu çimler yeni ekildi tribünden baktığında iyi görünüyor
hatta stadda efe ile konuşurken iyi dedik. ama şimdi maçın tekrarını izledim tv den hiçde öyle görünmüyor.
süperkupa finaline göre biraz daha düzelmiş ama o çim olmayan sanki uzun zamandır üstünde futbol oynanıyormuş gibi hali açıklanacak gibi değil.

cümleye nesini savunacağım diye başlayıp akabinde yeni ekildi ilk maçlar diye bahaneler sıralamak  :ebebe: :ebebe: :ebebe:

bu arada yeni ekilmedi çimler sezon biter bitmez eskisi kalktı bunlar ekildi ki bu işlem bu zeminin standart prosedürü olup her sene tekrarlanıyor ve her sene çuvallanıyor. belli ki bir proje hatası var belli ki bu hibrit bize uygun değil her sene sök dik tutmasını bekle vbvb 3 senedir olmuyor ve ısrarla dewam ediliyor. yapılması gereken hatayı kabul edip hibritten vaz geçilip klasik zemine dönmek.