2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 71 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4263686 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı mrred

Yaw her pozisyonda gösterişli oyuncu istiyonuz. Takım oyunu yaw bu. Bazısı gösterişli olacak bazısı görev adamı olcak. Lens görev adamı olarak takılsın ama arpası çok . Boğuşmaları iyi yapıyor ayı gücü var onda
The great gig in the sky

Çevrimdışı haluk.m

Abdullah avcı kararıyla şutlanıyorsa güzel haber. Ama avcı'nın böyle bir talebi olmayıp herifin söylediği gibi direk başkanla ihtilafa düşülmüş ve başkan inisiyatifiyle gönderiliyorsa bu iyi değil azizleşme sürecine atılan adımlardan biri olur. Umarım dediğin gibi avcı şutlamıştır.

Abdullah hocaya antrenmanda %100 performans veren adamı getir itiraz etmez. O adamla maça çık %20 performans versin yüzü düşer.   
İstatistiklere çok fazla takılıyor, Adebayor ile antrenman performansı  yüzünden bozuştuğu söyleniyor..  :alala:

O yüzden q7'yi gönderirken Abdullah hocayı hiç dinlemeyeceksin..

Çevrimiçi murat

O spiker beşiktaşlı değilse ben bu işi bilmiyorum :D
Ali Ferhatbot spikerin ismi :D
Ercan Tanerden çok etkilenmiş zaten anlatım stili ona çok benziyor. :D
fanatik gs li

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

avcı istemiyor muhtemelen taraftar avcıya yüklenmesin diye  orman üstüne çekmiş okları öyle gözüküyor.

Keşke Q7 giderken quaresmateam yanında alıp götürse, öyle bir kamburdan kurtuluruz ki anlatamam...

Çevrimdışı tangaz

Seninle s.g. konusunda ayrdilgimizdan tartismayi derinlestirmeyecegim  :upto:

senin kadar gömemiyom demenin farklı bi versiyonu  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı levitate

Acik konus  :D

Adamin niyeti mi var sanki oh yeah i will score vs diye s..g. artik, topcumuz ol.adigina gore go on  :bandit:
valla gitsin ya gram faydası olmaz
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Avcı kararıyla şutlanıyor.

Neden geçen hafta basın toplantısında "iyi çalışıyor istediğimizi yapmaya gayret ediyor ben forma şansı veriyorum gerisi oyuncuda" dedi o halde abi? Dediklerini de tüm hazırlık maçlarında 11 çıkararak ispat etti? Bir tek sivas maçıyla tüm fikirleri değişmişse ilginç.

Çevrimdışı savaş altay

Daha iyi olmuş Başkan büyük ihtimal ortaya kendini atarak tepkileri üzerine çekmek istemiş Abdullah AVCI olsaydı Q7 severler yürüyüşe ve açıklamalara başlardı. Bir gram üzülmedim görevini yaptı parasını aldı yallah köyüne. Zaten bunu tüm aleme sosyal medyadan yayınlayarak ve basın toplantısı yapacağını söyleyerek ne mal olduğunu ortaya çıkardı.
Zaten mac sonu basin toplantisindan belli idi yazmadim.

Avci sen karisma demisler  :D

Çevrimdışı tangaz

douglası eklersek caner'i de ekleriz devre arası gelecek hasici de ekleriz ljajici de ekleriz :D

rafinha gelirse ljajic kanada geçer o zaman lens de gitsin :D

sağlam bir rafinha gelirse sağ açığı gözü kapalı ver ona arkana yaslan tadını çıkar ondan sonra
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı 38life

Abdullah avcı kararıyla şutlanıyorsa güzel haber. Ama avcı'nın böyle bir talebi olmayıp herifin söylediği gibi direk başkanla ihtilafa düşülmüş ve başkan inisiyatifiyle gönderiliyorsa bu iyi değil azizleşme sürecine atılan adımlardan biri olur. Umarım dediğin gibi avcı şutlamıştır.

Öyle bir şeye ihtimal vermiyorum. Avcı dün akşam sinyali verdi zaten.

Çevrimiçi tolga1903

Ha gitmesine de çok seviniyorum bu arada @mrred yanlış anlaşılma olmasın. Sadece hocanın bir anda biletini kesmiş olabileceği fikri pek mantıklı gelmedi. Neyse ne emekleri için teşekkürler taç çizgisi öksüz kaldı:(

Çevrimdışı tangaz

bence avcı kararı.

maç sonu demecinde q7 yedek kalması hakkında idmanlarda iyi geçen maç performansına göre alınmış bir karar dedi performans bazlı teknik karar işte.

Çevrimdışı 38life

Neden geçen hafta basın toplantısında "iyi çalışıyor istediğimizi yapmaya gayret ediyor ben forma şansı veriyorum gerisi oyuncuda" dedi o halde abi? Dediklerini de tüm hazırlık maçlarında 11 çıkararak ispat etti? Bir tek sivas maçıyla tüm fikirleri değişmişse ilginç.

Hoca politik olmak zorunda. Ama böyle düşünmen güzel. Sen bile yediysen çoğunluk haydi haydi yemiştir Fikret Ormanın şutladığını  :D Amaç da bu zaten.

Çevrimdışı mrred

Açıklamaya tekrar baktım da oyun için de oyun var açıklamada :D
Başkan bilerek üstüne de almış olabilir. Avcıyı korumak için.
Avcı basın önünde neden eleştirsin. Goygoycu tayfanın sevdiği bir oyuncu onları karşısına almak istemiyordur.
The great gig in the sky

Çevrimdışı uğur07

Twitter kullanan ve bu yönde düşünen arkadaşları #GoHomeQuaresma tag çalışmasına bekliyoruz.

Çünkü fanatikleri dontgoquaresma diye yalvarmaya başladı bile

Çevrimiçi tolga1903

bence avcı kararı.

maç sonu demecinde q7 yedek kalması hakkında idmanlarda iyi geçen maç performansına göre alınmış bir karar dedi performans bazlı teknik karar işte.

O halde hoca kararına saygımız var yolu açık olsun:)

Çevrimdışı karaoğlan

Şenol hoca'nın prensini 1 maçta şutlayan Avcı'ya selam olsun... Yönetimi de Avcı'nın kararına saygı duydukları için tebrik ederim.

Kendi kendine tag başlatmak, ortalığı karıştırmak; tam Querasma'lık hareketler.

Çevrimiçi tolga1903

Hoca politik olmak zorunda. Ama böyle düşünmen güzel. Sen bile yediysen çoğunluk haydi haydi yemiştir Fikret Ormanın şutladığını  :D Amaç da bu zaten.

Haklısın çok ses etmemek lazım fanları fikret orman'dan bilsin:) hoca istemedi falan yazsa yeni orhan ak vakası abdullah avcı olacak çünkü zor tutuyorlar kendilerini yeni diye ses çıkaramıyorlar da hatta var bitane burda da orta sahayı geçirtmediğini iddia edip duran böyle fazlaca taraftara sahibiz eminim.

Çevrimdışı tangaz

yemişim fanlarını gidip quaresmasporu tutsunlar biz bize yeteriz yeterki lens gibi fazlalıklarda kurtulalım   :D

Çevrimdışı 38life

Haklısın çok ses etmemek lazım fanları fikret orman'dan bilsin:) hoca istemedi falan yazsa yeni orhan ak vakası abdullah avcı olacak çünkü zor tutuyorlar kendilerini yeni diye ses çıkaramıyorlar da hatta var bitane burda da orta sahayı geçirtmediğini iddia edip duran böyle fazlaca taraftara sahibiz eminim.

Aynen öyle :)

Çevrimdışı haluk.m

#DONTGOQUARESMA    :kop: :kop: :kop:

Deli bu  :lol:   Tag açmış yönetimi taraftarla karşı karşıya getiriyor. 2m€ için takımı yakacak.....

Çevrimdışı savaş altay

senin kadar gömemiyom demenin farklı bi versiyonu  :D
O sen olsan bari  :D

Nakarat

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Ayağımızı içi o bizim, beşiktaş aşığı kırmızı yer defansa dönmez ama forma gösterir arma öper. Sıkıntı bir durumdan sonra instagrama beşiktaşı seviyorum vs diye methiyeler düzmesi yeter. Tabiki onun tagine katılıcaz, Qaresma yoksa Beşiktaş bir hiçtir ve gitmeyecek. Dontgoquaresma

Çevrimdışı uğur07

#DONTGOQUARESMA    :kop: :kop: :kop:

Deli bu     Tag açmış yönetimi taraftarla karşı karşıya getiriyor. 2m€ için takımı yakacak.....
1.750

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı savaş altay

Quaresma'nin klupdeki agirligindan. Anlasilmayacak bsy yok topu yonetime atmisti zaten.

Samimi olmayan aciklamalar ama bilincli