2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 86 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4263845 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı mrred

Basın toplantısı düzenlemek ney lan ? İstemediğini mi açıklayacan toplantıda
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

Rahat durmaz o

bence de o edenle ikna olmuş kısmını tekrarlayarak vurgulamaya çalıştım.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

quaresmayı sevmememe rağmen içim burkuldu neden ?

lanet olsun içimde ki insan sevgisine.

Ben hala inanmıyorum gittiğine, sonuçta bir kaç gün sonra toplantı düzenleyecem demiş. Toplantıda konuşup halletik diyip tak diye 11e alabilir. Resmi olarak havalimanında görmeden inanmam.

Çevrimdışı savaş altay

şayet ilk 11de boyd nkoudu olacaksa ben kulübede lensi değil quaresmayı yeğlerim tabii aynı milli takımdaki gibi yedek kalmaya ikna edilmiş planda rolünün bu olduğu anlatılmış ikna olmuş quaresmadan bahsediyorum.
Wake up abi bitti o ruya senin bu yazdigini 2 sezon once capslock ile yazdim.

Gitsin salin sunu  :bandit:

Çevrimdışı mrred

Yahu bu adamın istenmediğini neden başkandan öğreniyor ? Böyle saçmalık mı olur ? Başkan insan kaynaklarını elemanı mı ? Ya açıklamada algı yapıyor ya da başkan bizzat kendi söyleyerek konumunu alçaltmış
[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2019, 15:02:44 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

"Başkanın beni artık takımda istemediği tarafıma iletildi. Şu anda bu konuyu çözüme kavuşturmaya çalışıyorum. Önümüzdeki günlerde basın toplantısıyla geleceğim hakkındaki kararımı açıklayacağım."

bak uyanığa suçu başkana atıyor
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

bu arada q7 kararı doğru karar olup darısı lensin başına

hepimize hayırlı olsun.

+ bu doğru kararı 3 gün içinde bir adet tomas soucek  ile taçlandırırsak dadından yenmez  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

"Başkanın beni artık takımda istemediği tarafıma iletildi. Şu anda bu konuyu çözüme kavuşturmaya çalışıyorum. Önümüzdeki günlerde basın toplantısıyla geleceğim hakkındaki kararımı açıklayacağım."

bak uyanığa suçu başkana atıyor

Hala üzülüyorsunuz bir de takımı resmen kaosa sürüklemeye başkana yönelik cephe almaya çalıştırıyor, tam bir sinsi şeytan, beşiktaşı gram düşündüğü de yok.

Çevrimdışı mrred

hepimize hayırlı olsun.

+ bu doğru kararı 3 gün içinde bir adet tomas soucek  ile taçlandırırsak dadından yenmez  :D
Abi 23512351. kez yazdın tamam tomas gelsin :D
The great gig in the sky

Çevrimdışı cursedofdragon

hepimize hayırlı olsun.

lens gitmeli mi ?

N'koudou
Boyd
Orkan

Çevrimdışı tangaz

Wake up abi bitti o ruya senin bu yazdigini 2 sezon once capslock ile yazdim.

Gitsin salin sunu  :bandit:

seni mi kıracam savaş saldım gitti  :D

söyleye söyleye getirecek :D

Çevrimdışı savaş altay

quaresmayı sevmememe rağmen içim burkuldu neden ?

lanet olsun içimde ki insan sevgisine.
Ardindan bi talisca videosu ac kendine gelirsin  :D

Çevrimdışı haluk.m

Quaresma'nın açıklaması normal değil.

"Başkan tarafından kulüpte istenmediğim bildirildi, şu an itibariyle bu durumu çözüme kavuşturmak için çalışıyorum.  Önümüzdeki günlerde geleceğimle ilgili bir basın toplantısı yapacağım, teşekürler bırbırbır.. "

İstenmiyorsan bulur bir kulüp gidersin arkadaş.  Bu adam beni istemiyorlar diyerek ortalığı bulandırıyor, tazmin kovalıyor kesin... 

[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2019, 15:07:46 jokerhm ]

Çevrimdışı tangaz

keşke gelse hepiniz önümde sıraya girer teşekkürlerinizi iletirsiniz günde 3 vakit :D

Çevrimiçi Kapkarakartal

Daha iyi olmuş Başkan büyük ihtimal ortaya kendini atarak tepkileri üzerine çekmek istemiş Abdullah AVCI olsaydı Q7 severler yürüyüşe ve açıklamalara başlardı. Bir gram üzülmedim görevini yaptı parasını aldı yallah köyüne. Zaten bunu tüm aleme sosyal medyadan yayınlayarak ve basın toplantısı yapacağını söyleyerek ne mal olduğunu ortaya çıkardı.
[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2019, 15:08:18 Kapkarakartal ]

Ardindan bi talisca videosu ac kendine gelirsin  :D

sen benim ölmemi istiyorsun bence :D

Çevrimdışı tangaz

lens gitmeli mi ?

N'koudou
Boyd
Orkan

evet hiç düşünmeden yollarım

o listeye daglısı da ekle bu daglıs sağ açıkda epey iş görür lensiinde q7ninde boşlugunu rahatca kapatır hatta lensi 2ye katlar.

Çevrimdışı mrred

q7 verdiğin bütün katkılardan ötürü teşekkürler her şey gönlünce olsun :D
The great gig in the sky

Çevrimdışı savaş altay

tavrını koydu belki de nereden biliyoruz bunu kapalı kapılar arkasında konuşulanları bilmiyoruz illa kamuya açık mı konuşması gerekiyor? mesela cenki oynatıp 5 milyon maaşlı duvarı benchde tutması da bir konuşma şeklidir anlayana :bandit:
Seninle s.g. konusunda ayrdilgimizdan tartismayi derinlestirmeyecegim  :upto:

Çevrimiçi tolga1903

Şenol hoca'nın prensini 1 maçta şutlayan Avcı'ya selam olsun... Yönetimi de Avcı'nın kararına saygı duydukları için tebrik ederim.

Abdullah avcı kararıyla şutlanıyorsa güzel haber. Ama avcı'nın böyle bir talebi olmayıp herifin söylediği gibi direk başkanla ihtilafa düşülmüş ve başkan inisiyatifiyle gönderiliyorsa bu iyi değil azizleşme sürecine atılan adımlardan biri olur. Umarım dediğin gibi avcı şutlamıştır.

evet hiç düşünmeden yollarım

o listeye daglısı da ekle bu daglıs sağ açıkda epey iş görür lensiinde q7ninde boşlugunu rahatca kapatır hatta lensi 2ye katlar.

douglası eklersek caner'i de ekleriz devre arası gelecek hasici de ekleriz ljajici de ekleriz :D

rafinha gelirse ljajic kanada geçer o zaman lens de gitsin :D

Çevrimdışı tangaz

söyleye söyleye getirecek :D

warsa öle bi olasılık başlıyorum daha ısınma turlarındaydım da  :boxin:

Çevrimdışı mrred

Abdullah avcı kararıyla şutlanıyorsa güzel haber. Ama avcı'nın böyle bir talebi olmayıp herifin söylediği gibi direk başkanla ihtilafa düşülmüş ve başkan inisiyatifiyle gönderiliyorsa bu iyi değil azizleşme sürecine atılan adımlardan biri olur. Umarım dediğin gibi avcı şutlamıştır.
Avcı kararıyla şutlanıyor.
The great gig in the sky

avcı istemiyor muhtemelen taraftar avcıya yüklenmesin diye  orman üstüne çekmiş okları öyle gözüküyor.