2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 78 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4263874 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı tangaz

Abi adriyi mi öyle kullanıyordu. Yoksa Adriano doğası gereği mi öyle oynuyor?

doğası gereği filan değil şenol oyuncuyu özelliklerine göre kullanıyordu iyi yönlerini daha da parlatması da işte bundan dolayıydı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Kadrodaki oyuncular tek tek ele alındıklarında tam oyuncu olmadığı için Şenol Güneş'e geçen sene haksızlık yapıldı diyenlerin haklılık payı var fakat unuttukları bir şey var. Bu takım topun kıymetini bilerek oynamazsa yoruluyor. O yüzden orta kafa oyunu bizim için intihardı. Ortaladığımız her isabetsiz top bizim kaleye gol pozisyonu olarak geri dönüyordu. 51 maç sonunda anladı hoca bunu ve ikinci yarı 39 puan topladık

eldeki malzemeden dolayı 51 maç bunu denemiş olmasın sakın gomez varken neden öyle oynatmadı abuş+cenkle oynarken neden öle oynatmadı da negredo sonrası larin filan varken bunlar başımıza geldi ve ne hikmetse burak gelince gene orta kafa golden vazgeçildi.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Kontrati + senol gunesin tek fw israri

tek forvet oynatan hocaya negredoyu alıp getirenleri de şeetmeyelim  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

O spiker beşiktaşlı değilse ben bu işi bilmiyorum :D
Ali Ferhatbot spikerin ismi :D
Ercan Tanerden çok etkilenmiş zaten anlatım stili ona çok benziyor. :D

itirafname gibi olmuş  :D

adam geselinin tillahı :kop:

Çevrimdışı savaş altay

ali fuatdepe mi ne o soruyor beşiktaş tan geçinenlerden, taraftar değil sanırım büyük ihtimalle ona istinaden ne oldu kudurdun mu gibisinden cevaplıyor tarz olarak  :D
Bu bir basin mensubu neticede, iletisim taraftar ile.

Çevrimdışı 38life

Şenol hoca'nın prensini 1 maçta şutlayan Avcı'ya selam olsun... Yönetimi de Avcı'nın kararına saygı duydukları için tebrik ederim.

Çevrimdışı tangaz

:)

https://twitter.com/ajansbesiktastr/status/1165015997167931392

tavırları sevmedim antipatik görünüyor ve hep eleştirildiği kibri ön plana çıkmış

süleyman abinin elinde büyüdük die konuşup bu tavırlara bürünmek de ayrı bir meziyet

Çevrimdışı levitate

Şenol hoca'nın prensini 1 maçta şutlayan Avcı'ya selam olsun... Yönetimi de Avcı'nın kararına saygı duydukları için tebrik ederim.

whew
bipbipbupbup

Çevrimdışı savaş altay

şenolun sol bekler sırasıyla tosic ismayl adri caner olup adriyle aynı bunu yapıyordu sürekli abi...

adam elindeki malzemeye göre oynatıyordu oyuncu özelliklerine saygı duyuyor farklı bişey istemiyordu haa iyi yaptıgını da dibine kadar yaptırıyordu hatta üzerine çıkarabiliyordu şenolun imza özelliği de budur zaten
Her oyuncu icin yapamadi ama dogru

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Iyi yakaladin, daha sert bsy yazacaktim ama forumun nabzini hep olcerim  :D

Yumusamis versiyon; hem suclu hem guclu!!

Taraftara konusuyorsun, yuzunu don once  :ok:

Burda ne suç buldun anlamadım, taraftara doğru konuşmuyor, o soruyu soran muhabir kim onu bile bilmiyoruz ve orası soruların cevaplandığı kısım değil, nasıl girdiyse sızmış oraya ve başkanın acelesi var. Yol üstü cevaplamış, yani transferleri geç yapıyor falan konusunda eleştirelim de bu konuda başkanın arkasında olalım sahipsiz bırakmayalım. Sonuçta o isme değil o sıfata bir zarar gelmemeli, Beşiktaş başkanı bu kadar kolay eleştirilmemeli. Biz böyle yaparsak yarın öbür gün biri gelir (Hakaret Yasak)₄ da der, başka bir şeyde der. Ama ali koça kimse laf edemez.

Çevrimdışı gastrula

hoppaaaaaaa :ishock:  :super: :halay: :sevinc

Çevrimdışı tangaz

Her oyuncu icin yapamadi ama dogru

zaten onu da başarabilseydi şimdi üst üste 5.şampiyonluğu kutluyorduk :D

Çevrimdışı gastrula

bu arada bu açıklamayla quaresma efendi takımı ne kadar umursamadığını da 187492. kez göstermiş oldu

Çevrimdışı savaş altay

Bu maclara bu istatistik cop  :D saka saka

Ama oldukca dusuk

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Alllllllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, hadi yürü bakalım, team quaresma değil Beşiktaş burası. Takım olma yolunda çok önemli bir adım.
[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2019, 14:54:50 Sir Alex Ferguson ]

Çevrimdışı haluk.m

Caner'in gol attığı pozisyon  :evillol: 

Çevrimdışı tangaz

şayet ilk 11de boyd nkoudu olacaksa ben kulübede lensi değil quaresmayı yeğlerim tabii aynı milli takımdaki gibi yedek kalmaya ikna edilmiş planda rolünün bu olduğu anlatılmış ikna olmuş quaresmadan bahsediyorum.

Çevrimdışı Dr.Zeck

:ishock: :ishock: :halay:

Çevrimdışı levitate

şayet ilk 11de boyd nkoudu olacaksa ben kulübede lensi değil quaresmayı yeğlerim tabii aynı milli takımdaki gibi yedek kalmaya ikna edilmiş planda rolünün bu olduğu anlatılmış ikna olmuş quaresmadan bahsediyorum.
bu taraftar grubuyla çooook zor
bipbipbupbup

Çevrimdışı savaş altay

tek forvet oynatan hocaya negredoyu alıp getirenleri de şeetmeyelim  :bandit:
Isyan ediyordu ya, mesajlar, mailller, ates yakip duman cikarmalar koysaydi tavrini!!

Tek fw oynayamayacak adami benimle beraber sadece bende degil tum forum-taraftar gordu.

Çevrimdışı cursedofdragon

quaresmayı sevmememe rağmen içim burkuldu neden ?

lanet olsun içimde ki insan sevgisine.
[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2019, 14:56:37 cursedofdragon ]

Çevrimdışı mrred

Rahat durmaz o
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

quaresmayı sevmeme rağmen içim burkuldu neden ?

lanet olsun içimde ki insan sevgisine.
Q7 kendisine verilen taktiği uyguladı. Sivas maçında hiç orta yapmadı adam. Demekki neymiş Şenol hoca orta yapmasını istiyormuş
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

Isyan ediyordu ya, mesajlar, mailller, ates yakip duman cikarmalar koysaydi tavrini!!

Tek fw oynayamayacak adami benimle beraber sadece bende degil tum forum-taraftar gordu.

tavrını koydu belki de nereden biliyoruz bunu kapalı kapılar arkasında konuşulanları bilmiyoruz illa kamuya açık mı konuşması gerekiyor? mesela cenki oynatıp 5 milyon maaşlı duvarı benchde tutması da bir konuşma şeklidir anlayana :bandit: