Ya bence bu tarafım belli olsun olayı çok mantıksız. Az önce de bahsettik, futbol içinde bir sürü faktörün bir arada olduğu bir oyun. Herşey öyle net bir şekilde ön görülebilir değil. Fikirlerimizden dönmekten bu kadar korkmayalim. Namus sözünden dönmüyoruz
Bu konularda yanılmak çok olası ve doğaldır. Öngörünün çıkması çok büyük marifet olmadığı gibi yanılmak da ayıp değil. Öngörümüz çıktığında bakın demek ki doğru demişim de diyeceğiz, yanildigimizda demek ki yanılmışım da diyeceğiz. Yok eğer tutarlı olmalıyım içgüdüsune yenilip başta iddia ettiğimiz görüşte sabit kalırsak. 10 yıl yaşlanırız ama zihnimiz bir arpa boyu yol ilerlemez.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biz burda kendimizce hani olur olmaz falan diye hem muhabbet dönsün, hem de bir tez savunur gibi forum ortamından dolayı böyle şeyler oluyor. Yoksa burda kimse Beşiktaşın lehine olan bir durumda yanılmadan üzülmez, tam tersi gurur duyarız. Namus meselesi falan da yapmıyordur kimse burda herhalde atıyorum sen boyd olmaz diyince ve boyd olunca kimse ters gözle bakmaz. Tabi bu bahsettiğim fikir savunmalar Beşiktaşın aleyhine değilse. O zaman zaten forumca tepkiler verebiliriz (futbolcuların maç içinde ıslıklanması, buna teşvik edilmesi vs gibi yorumlar).
Her zaman derim ya da kendi nezdimde konuşayım futbol eğitimi almadım, bu işi profesyonel olarakta yapmıyorum. Yanılmalarım olabilir, doğru bildiklerim olabilir, yanlış ön görülerim olabilir. Bunlar en doğal şeyler ve bunları körü körüne de hiç bir zaman savunmam. Yanlışsa yanlış, yanıldıysam da yanıldım derim.