Girme oralara girme. Seni de linç ederler.
Gerçekler, biz kulübü bir "pislikten" falan temizlemedik, tam tersi abdullah hocaya destek verecek bir kişiyi yedik. Bu adamla uzun yıllardan beri çalışıyorsa transferde de yanında istediyse, bir şeyler biliyor demekki. Kulüpte o kadar Beşiktaşlı gözünüp beşiktaşa katkı sağlamayan insan varken, Beşiktaşa katkı sağlayabilecek biri gitti.
Altı üstü bir yardımcı antrenör diyen gazeteciler ve bu forumdaki kişiler sizlere soruyorum. Bundan bir kaç yıl öncesinde şenol hocayı tamer hoca gittikten sonra gelen başarısızlıktan dolayı suçlamadılar mı ? Yanına iyi bir antrenör almadı bundan kaybettik falan diye. Bu bir ekip işi, şuan klopü de guardiolayı da bu kadar iyi yerlere getiren yanındaki adamlar.
Orhan ak mükkemel muhteşem demiyorum, karakterini de savunmuyorum, tek demek istediğim şey burası temiz kalpliler, delikanlılar derneği değil, Beşiktaş burası. Bu kulübe katkı sağlayabilecek (hocanın önceki deneyimlerine bakınca sağlamış) olan birini yiyerek ne ele geçti ??? Bugün bir yardımcı antrenörden nolur diyen gazeteciler yarın hocanın yanına bir tamer tuna lazım diyecekler. Burda isim görevi önemli değil, olay içimizdeki kötü niyetli insanların gazına gelerek, kulübe katkı sağlayabilecek insanları uzaklaştırırken, yine gaza gelerek kulübe zararı olacak işleri yapmak.