2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 60 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4242264 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimiçi Necmi

vatana ihanet ettiği kanısına nasıl vardın.. fotoğraftanmı?

evet olay basit bir olaydı ama taraftar yüksek tepki verdi... amaç orhan ak mıydı sence? bence değildi... Beşiktaş mıydı sence ? bence o da değildi... eğer öyle olsaydı bu sosyal medyada tepki koyan insanları kışkırtan belirli çok takipcili kişiler 2 ayda 50 defa Yönetim gitsin﹗ tag ı açıp 2-3 defa orhanak istifa tagı açmazlardı... tersi olurdu... amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek...

kulübe çalışmaya gelen insanları yok onun saçı bozuk, yok bunun fotoğrafı var, yok bu bilmem ne diye etiketleyip afaroz edeceksek işimiz var...
vatana ihanet eden yapı içinde olan herkes o yapıyla birlikte vatana ihanet etmiş olur
bu işin pardonu bilmiyordumu yok. kandırıldımı yok. en azından benim kitabımda yok.
beni o grup ilgilendirmiyor onlar hakkındaki fikrim sabit. ama onlar böyle düşünüyorlar diye yanlışa doğru
diyecek değilim.
Bende avcıyı sevmiyorum ama bu konuyuda onunla ilişkilendirmiyorum.
bu olay basit bir olay falan değil. onun Beşiktaşdaki varkığı bize büyük zararlar verecekdi sadece şu an değil geleceğimizi ipotek edecek ne zaman bir tepki versek malum insanlara bizim önümüze getirip orhan akı koyacaklardı. kulüpden dışladığımız kalkavanı hala sırtımızda taşıyoruz. Birde bunu düşün
Beşiktaş değerleri o kadar ucuz değil herkes sebacı ama bu konuda neden sebanın tavrını sürdürmüyor.
daha öncede söyledim taraftarlarla arasında yaşanan umrumda değil ben Beşiktaş taraftarınında hiçde masum olmadığını biliyorum o nedenle kavga etmişler silah çekilmiş vs hiç umursadığım bir konu değil bunların başlatmadığı her halinden belli kimse salak değil kaçamayacağı bir noktada bir taraftar topluluğunu tahrik etmez
o iş sportif bir olaydır yani basit bir şeydir telafiside mümkün. ama diğer konunun telafisi mümkün değil
burda kabahatli olan orhan ak değil bu kadar sorunları birlikte kulübe getirecek kişiye kulubün kapılarını açanlar suçlu. Hiç öyle istifayla falan kurtulamazlar bundan yerse dediler taraftar yemedi burakı kabul ettiler nasılsa bunuda ederler dediler ama o zaman söyledim bu olay burak olayı değil olay basit değil basit düşünen yöneticilerdi. Bu kadar basit düşünülerek Beşiktaşı yönetemezler.
hiç alınmamalıydı alınması bile Beşiktaş için kırılmadır. Biz gs değiliz arkadaşlar bizim için başarı uğruna herşey mübah değildir.

Çevrimiçi yaço58

Hangi spor gazetesi başka bir takım maçına atanan bir hakem için bunları yazar?

Mete Kalkavan’a resmen ayağını denk al mesajı vermişler :)

RENKLİ BASIN.. YAZIK.. Galatasaray Basın Yayın Organı gibi :)) https://t.co/w8F7RDZLFY
Orhan aka tepki verenler Şunlara da ağızlarının payını verse artık birlik olmalıyız düşmanlarımız belli onlara karşı birlik olmalıyız

Çevrimdışı mrred

7
kötüymüş orta yapıp şut çekince iyidir diye düşünmüştüm
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı 38life

kötüymüş orta yapıp şut çekince iyidir diye düşünmüştüm

FM bütün futbolcularda %100 doğru bilgi verecek diye bir şey yok sonuçta. Benim de izlediğim kadarıyla 7'den daha fazla olması gerekiyor sol ayağının.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş: "Takımımızda Yardımcı Antrenör görevini sürdüren Orhan Ak bugün itibarıyla görevinden istifa etmiştir. Bundan sonraki kariyerinde kendisine başarılar dileriz."

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mellfred

bunun tercümesi ali naibi geldi ekmeğimizden olduk demek sanırım
ne güzel umutla yürüyorduk diyor herhalde
Aynen öyle

Çevrimdışı mrred

İyi oldu istifa çok takılmayın. Başkan çok herşeyi ben yaparım olur biter havasına girmeye başlamıştı. Ayağını denk alsın. Böyle şeyler daha dikkatli davranmasına sebep olur. Biraz hata yaparak öğreniyor ama napalım öğreniyor işte :D
The great gig in the sky

Çevrimdışı Koa_lAA

vatana ihanet eden yapı içinde olan herkes o yapıyla birlikte vatana ihanet etmiş olur
bu işin pardonu bilmiyordumu yok. kandırıldımı yok. en azından benim kitabımda yok.
beni o grup ilgilendirmiyor onlar hakkındaki fikrim sabit. ama onlar böyle düşünüyorlar diye yanlışa doğru
diyecek değilim.
Bende avcıyı sevmiyorum ama bu konuyuda onunla ilişkilendirmiyorum.
bu olay basit bir olay falan değil. onun Beşiktaşdaki varkığı bize büyük zararlar verecekdi sadece şu an değil geleceğimizi ipotek edecek ne zaman bir tepki versek malum insanlara bizim önümüze getirip orhan akı koyacaklardı. kulüpden dışladığımız kalkavanı hala sırtımızda taşıyoruz. Birde bunu düşün
Beşiktaş değerleri o kadar ucuz değil herkes sebacı ama bu konuda neden sebanın tavrını sürdürmüyor.
daha öncede söyledim taraftarlarla arasında yaşanan umrumda değil ben Beşiktaş taraftarınında hiçde masum olmadığını biliyorum o nedenle kavga etmişler silah çekilmiş vs hiç umursadığım bir konu değil bunların başlatmadığı her halinden belli kimse salak değil kaçamayacağı bir noktada bir taraftar topluluğunu tahrik etmez
o iş sportif bir olaydır yani basit bir şeydir telafiside mümkün. ama diğer konunun telafisi mümkün değil
burda kabahatli olan orhan ak değil bu kadar sorunları birlikte kulübe getirecek kişiye kulubün kapılarını açanlar suçlu. Hiç öyle istifayla falan kurtulamazlar bundan yerse dediler taraftar yemedi burakı kabul ettiler nasılsa bunuda ederler dediler ama o zaman söyledim bu olay burak olayı değil olay basit değil basit düşünen yöneticilerdi. Bu kadar basit düşünülerek Beşiktaşı yönetemezler.
hiç alınmamalıydı alınması bile Beşiktaş için kırılmadır. Biz gs değiliz arkadaşlar bizim için başarı uğruna herşey mübah değildir.

olan oldu zaten uzatmak istemiyorum ama anlamlandıramıyorum... bu adamın vatana ihanet eden yapı içinde olduğu kanısına nasıl vardın... fotğraftanmı? gerekli devlet kurumlarında bu yokmu? okadar bürokrat,asker,sporcu vs. yakalanırken bu niye serbest ve koca koca kulüplerde hoca ?

kimse demiyoki o yapıyla iş yapalım... hani yazıyosun yok öyle olur böyle olur diede abi demiyozki zaten bizene biz başarılı olalım yeter... biz gs değiliz dediğin gibi.. değerlerimiz var... ama ortada bişey yok... hani yargılanır beraat eder yinede derim ki bizden uzak olsun... adam hakkında hiçbirşey yok...

bu sebepledir ki olay orhan ak falan değil... he şimdi level atladık.. kulübümüzün sahibi olanlar artık biliyorlar ki istedikleri kulüp çalışanına ama sosyal medya ama yayın organları ama tetikçiler aracılığı ile istifaya kadar giden baskılar yapabilecekler - haklı ya da haksız-

sonuç olarak en büyük hata yönetimdedir bence... baştan kabul edilmeyecekti... hata yapıldı... 

Çevrimiçi Necmi

Yarın stad nasıl olur @Necmi abi
protesto olur mu sence de
yok olmaz. yarın çok sıkıntı olacağını bildikleri için bugün istifa ettirdiler
istifa etmese yarın bütün tepki yönetime olurdu. sivas malubiyetiyle zaten yara aldılar
bunlar bu hafta beklediğim şeylerdi. Zamanında söyledim orhan akla Beşiktaş vodafone arenaya çıkamaz
bazı şeyler taraftara ramen yapılamaz. taraftarında bir dengesi var tepki verir ama bu tepkiyi tadında tutar
sahaya yansıtmaz tribün taraftarı başkadır Beşiktaşda. ama bu konu öyle bir konu değil burda tavrı koyan esas tribündeki taraftar kimse bunu anlayamadı. Yönetimde böyle olduğunu anca farketti. Tribün hala Fikret Ormanı -destekliyor ama bu sefer nerdeyse %30 unun desteğini kaybetti. Israr etseler bu bir kaç haftada %60-70 gibi rakamlara ulaşırdı. ondan sonra yönetim tutunamazdı. Bu işi taraftar grubuna atıp işde onlar istemiyor diyerek yırtılacak bir durum değildi. Yönetim bugüne kadar onlarla baş etti yine ederdi ama bu sefer istemeyen benim gibi insanlar. Emin ol çok büyük bir kitle ve bu kitleyi onlarla aynı çizgiye getiriyordu.
yok efendim avcı yardımcısından oluyor Beşiktaşa zarar veriliyor olayı yanlış onda ısrar etmek Beşiktaşa büyük zarar verirdi. Beşiktaşdan hiç kimse daha değerli değildir ne taraftar ne yönetim ne hoca nede oyuncu Bir konu Beşiktaşa zarar veriyorsa kesilip atılır. ama daha öncesinde Beşiktaşa zarar verebilme ihtimali olan birşey bünyeye alınmamalı. Ne oldu bütün yazımızı yediler camia içinde ikilik yaratıldı odaklanılamadık aslında en büyük kötülüğü onu kadroya katarak avcıya yaptılar bu süreç onu yıprattı en başta olmaz diyeceklerdi. işine geliyorsa bu şekilde kabul ederdi istemiyorsa etmezdi. Beşiktaş avcıdan büyük bazı arkadaşlar bunu unutmuşa benziyor. Beşiktaşda olmanın bir bedeli vardır o bedeli ödeyecek olan Beşiktaşla yola çıkar.

Çevrimiçi gokhans

Taraftar üstüne düşeni yapıp bi darbe daha vurdu kulübe bravo. Zira hocanın şu olaydan sonra pek başarılı olacağını düşünmüyorum , ben hoca yerinde olsam istifa ederdim. Taktik , antreman yada rakip analizi konusunda rolü neydi orhan ak’ın acaba bide burası var olayın , etki edicekmi sahaya acaba?
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Wanyamayı sanırım brugge transfer etti
The great gig in the sky

Çevrimdışı kyiv

Taraftar Orhan Ak mevzusuna asıldığı gibi bir de Vodafone Parkta maçlara asılsa...

Çevrimdışı Koa_lAA

dün haber vardı... bayern menejeri renato sanches oynayabileceği takıma gitmeli diye... orta sahaya onu alalım bari... coutinho transferinden sonra bizde hiç süre alamayacak gibi demiş...

kiralık getirseler güzel olur...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Wanyamayı sanırım brugge transfer etti
Trabzon da ilgileniyormuş ama vazgeçmişler. Club Brugge 12.5 milyon euro veriyormuş almak için. Bize düşmez  :tabe: Biz de Romain Saïss ya da Muhammed Elneni'yi alacakmışız gibi duruyor şu an için  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Trabzon da ilgileniyormuş ama vazgeçmişler. Club Brugge 12.5 milyon euro veriyormuş almak için. Bize düşmez  :tabe: Biz de Romain Saïss ya da Muhammed Elneni'yi alacakmışız gibi duruyor şu an için  :tabe:
Ben saissi beğenmiştim
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

dün haber vardı... bayern menejeri renato sanches oynayabileceği takıma gitmeli diye... orta sahaya onu alalım bari... coutinho transferinden sonra bizde hiç süre alamayacak gibi demiş...

kiralık getirseler güzel olur...
Sanches ile ilgileneceğimizi düşünmüyorum. İngiltere'den biri gelecek bence  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben saissi beğenmiştim
Ben de Muhammed Elneny'i beğeniyorum  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı savaş altay

bide adamların düşünmediği en kötü oyuncuları bile 5 milyon ediyor
büyük para  :)

Çevrimdışı savaş altay

Bu yüzden minnettarlar N'Koudou'ya.

Takıma gelen her oyuncu ligin kalitesinden dolayı açılabiliyor. Boyd'dan daha iyi durduğu kesin gibi  :)

Çevrimdışı 38life

Boyd'un da N'Koudou'nun da yetersiz olduğunu düşünüyorum. Hayırlısı...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gelir mi bilmem ama bizim böyle ciğersiz her şeyi ortalama düzeyde de olsa yapabilen bir oyuncuya ihtiyacımız var  :tabe:

https://fmdataba.com/tr/19/p/3325/mohamed-elneny/

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

olan oldu zaten uzatmak istemiyorum ama anlamlandıramıyorum... bu adamın vatana ihanet eden yapı içinde olduğu kanısına nasıl vardın... fotğraftanmı? gerekli devlet kurumlarında bu yokmu? okadar bürokrat,asker,sporcu vs. yakalanırken bu niye serbest ve koca koca kulüplerde hoca ?

kimse demiyoki o yapıyla iş yapalım... hani yazıyosun yok öyle olur böyle olur diede abi demiyozki zaten bizene biz başarılı olalım yeter... biz gs değiliz dediğin gibi.. değerlerimiz var... ama ortada bişey yok... hani yargılanır beraat eder yinede derim ki bizden uzak olsun... adam hakkında hiçbirşey yok...

bu sebepledir ki olay orhan ak falan değil... he şimdi level atladık.. kulübümüzün sahibi olanlar artık biliyorlar ki istedikleri kulüp çalışanına ama sosyal medya ama yayın organları ama tetikçiler aracılığı ile istifaya kadar giden baskılar yapabilecekler - haklı ya da haksız-

sonuç olarak en büyük hata yönetimdedir bence... baştan kabul edilmeyecekti... hata yapıldı... 
zaten hem fikirim bu noktaya getiren yönetimdi başta önüne geçmek zorundaydı.
ama buna ramen bazı şeyler kabul edilmez kimsede birilerini istifa ettiririm derdinde olmaz Beşiktaş camiası sürü değil tepkiler lokal verilir
bir taraftarın inanmadığı bir konuda onu hiç kimse safına kaytamaz biz lider peşinde haraket eden bir camia değiliz
o nedenle bizim toplu verdiğimiz tepkiler değerli aslında toplu verilen tepkide tek tek bireysel tepkinin vücut bulmuş hali oluyor.
hala Beşiktaşı diğer takımlar gibi değerlendiriyorsunuz öyle değil arkadaşlar Beşiktaşda lider yoktur bünye bunu kabul etmez
yani taraftar kolay yönlendirilemez o nedenle ortak çıkan ses camianın sesidir. grupların onun bunun değil.
Benim için fetö yapısının içinde bulunan herkes vatan hainidir bu yasa için böyle olmayabilir dedim ya ben yargı vermiyorum
sadece içimde istemiyorum onu yargılayacak suçlu yada suçsuz ilan edecek olan ben değilim ben doğal hakkımı kullanıyor onu içimde istemiyorum
onu içimde istemem yargı vermem değil onunla başarı gelecekse gelmesin ben istemiyorum bunu
arkadaş bulunmaz hint kumaşımı anlamıyorum Ben devlet değilim onların kıstasları değerleri bende olmaz
benim gibi insanların fikirlerinin toplamı devletin kıstasını belirler çoğunluk hangi yöndeyse devletin sınırını o çizer ama bu demek değildir benim fikrimi değiştirecek. Devletin yaptığı herşey doğru olsaydı bugün bunları içimizden temizlemeye uğraşıyor olmazdık.
belki masumdur ilgisi yoktur kazayla o fotoda olmuşdur :D banane kardeşim olmayacaktı. ben neden yokum o fotoda
beni hayatım boyunca öyle fotoya sokacak bir rastlantı olabileceğine ihtimal vermiyorum. böyle rastlantılarada inanmam
yapıp yapıp iş zora girince dönenleride sevmem. bu adam ya bu yapı içinde yada dönek her iki türlüde
bizim içimizde olmamalı. Bir kez satan biri her zaman satar. hiç birşey yok sadece şüphe varsa yine olmamalı
şüpheyle yola çıkılmaz. Yola çıktığın herkese çok güvenmen lazım şüphe varsa yolda kalırsın. Ben onu yargılamıyorum
söylediğim zamanında vatana ihanet eden bir yapı içinde olmuşbu delillerle sabit beni olmadığına ikna etmek zorunda falan değil bende ikna olmak zorunda değilim sonuçta ben yargı dağıtmıyorum. yarın hiç kimse bilemez bunun gelip kulüpden alınmayacağını böyle birşey yaşanırsa düşeceğimiz
durumu düşünen varmı aramızda alınmayacağının bir garantisi yok daha önce başak şemsiyesi altındaydı artık onu koruyan bir şemsiye yok.
şu anda risk onun için daha büyük. sırf Beşiktaşa zarar vermek için kullanacakları bir yumuşak karın orda içimizde dururken rahat olamayız.
Beşiktaş biraz başarılı olsa Beşiktaşı al aşağı etmek için ilk saldıracakları yer orası olacak.
bu arada neden alınmadı olayı farklı bir olay daha sıra futbola gelmediki devlet içinde temizlenemediler ordu içinde temizlenemediler
sistem onlar dururken odağını buralara vermez. bu böyledir demiyorum ama olmaması için bir neden yok.
Beşiktaşı böyle bir riskin içine koyamayız bir kişi için Beşiktaşı fetö ile adlandırma riski alınabilecek bir risk değil.
temizse yasa önünde gitsin kendini aklasın hayatına devam etsin ama benim hayatımın içinde olmasın. nasıl hayatını devam ettirme hakkı varsa
benimde kendi hayatıma sokmama hakkım var. kim bilir bilmediğimiz bir sürüsü daha içimizdedir. ama öğrendikçe
temizlememiz gerekiyor. Beşiktaş vatan için şehit olanların kulübü bu işde kırılma yapılamaz belkilere yer yok
sarı öküzü teslim etmiş oluruz. kafamızda bu kırılmayı yapmamalıyız. içimizde her siyasi düşüncede insan var çünkü her düşünce bu vatanın bir parçası katılsakda katılmasakda ve her düşüncede vatan sevgisinden şüphe edilmez bu konu farklı ayırt etmek gerekiyor.
kendisi vatan hainimidir bilemem bunu ortaya çıkaracak olan kişi ben değilim gerek görürse devlet yapar bunu
ama zamanında vatan haini bir yapı içinde olduğuna dair ciddi deliller var işde bu benim onu içime almamam için yeterli
gerisini devlet bilir. bende masumiyet karinasına inanırım bir insan suçu tesbit edilmediği sürece masumdur. ama bu konu öyle bir konu değil
burda ihtimallere yer yok. bu iş adli bir olay değil vatan savunması burda risk göze almak diye bir konu söz konusu dahi olamaz.