2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 61 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4243954 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı Koa_lAA

One of the most talented wingers to ever play for Spurs. Up there with Bale, maybe a little better, some would argue. Not sure why we sold him. Everyone is angry he didn’t play more. Enjoy him - you’ve got a superstar on your hands. 👍🏽 Bi totenham taraftarının yorumu bence faydalı olacak bu oyuncu

m.pektemek i araplara kitlemek için sosyal medyada yazdığımız tarz yazılardan değildir diye umuyorum... gerçi bu arkadaş bitmiş bir transferin peşine yazmış ama yinede güvenemedim 

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Girme oralara girme. Seni de linç ederler.

Gerçekler, biz kulübü bir "pislikten" falan temizlemedik, tam tersi abdullah hocaya destek verecek bir kişiyi yedik. Bu adamla uzun yıllardan beri çalışıyorsa transferde de yanında istediyse, bir şeyler biliyor demekki. Kulüpte o kadar Beşiktaşlı gözünüp beşiktaşa katkı sağlamayan insan varken, Beşiktaşa katkı sağlayabilecek biri gitti.

Altı üstü bir yardımcı antrenör diyen gazeteciler ve bu forumdaki kişiler sizlere soruyorum. Bundan bir kaç yıl öncesinde şenol hocayı tamer hoca gittikten sonra gelen başarısızlıktan dolayı suçlamadılar mı ? Yanına iyi bir antrenör almadı bundan kaybettik falan diye. Bu bir ekip işi, şuan klopü de guardiolayı da bu kadar iyi yerlere getiren yanındaki adamlar.

Orhan ak mükkemel muhteşem demiyorum, karakterini de savunmuyorum, tek demek istediğim şey burası temiz kalpliler, delikanlılar derneği değil, Beşiktaş burası. Bu kulübe katkı sağlayabilecek (hocanın önceki deneyimlerine bakınca sağlamış) olan birini yiyerek ne ele geçti ??? Bugün bir yardımcı antrenörden nolur diyen gazeteciler yarın hocanın yanına bir tamer tuna lazım diyecekler. Burda isim görevi önemli değil, olay içimizdeki kötü niyetli insanların gazına gelerek, kulübe katkı sağlayabilecek insanları uzaklaştırırken, yine gaza gelerek kulübe zararı olacak işleri yapmak.

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Bi totenham taraftarının yorumu bence faydalı olacak bu oyuncu

One of the most talented wingers to ever play for Spurs. Up there with Bale, maybe a little better, some would argue. Not sure why we sold him. Everyone is angry he didn’t play more. Enjoy him - you’ve got a superstar on your hands. 👍🏽
Güzel şeyler söylemiş de görüntüler pek öyle demiyor.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

N'Koudou evraklar TFF ye gitmiş. Akşama kadar lisans çıkar. Yarın kadroda olur (Murat Özen)
Güzel haber
The great gig in the sky

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

kulüpte çalıştığı için saygım var... sevmek sevmemek kişisel ama başarılı olmasını istemek hepsi için geçerli... eleştiri yapılacaksa da yapıcı dedikleri tarzda olmalı tabiki...

Tabi seviyorum derken, babamın oğlu değil hiç biri bireysel şeylerim de yok. Hepsinin başarılı olabileceğini, kulüpte çalıştığı için destekliyorum. Şenol güneşi burda quaresma aşkından dolayı eleştiren de benim. Yapıcı eleştiriler yapalım, buna sonuna kadar destekliyorum. Ama linç ve zarar vermekle, yapıcı eleştiri arasında bir fark var. Maalesef bizim kulüp kesinlikle bunu bilmiyor.

Çevrimdışı mrred

https://twitter.com/Besiktas/status/1164492613577248768?s=20
Videonun üst kısmındaki emojilerde "kasırga" var  :D
Hızlı tamam anladık. Umarım hızlı başlangıç yapar.
The great gig in the sky

Çevrimiçi yaço58

Bu sene Allah'a emanetiz.  :D

Aynen zaten nevzat dindar açıkladı nkadou gelmeden en yakn camiyi sormuş diğer görüşülenler ise direk en yakın gece klüplerini sormuş😂😂 şaka bir yana inşallah çok faydalı olur bize

Çevrimdışı doganay

bende tottenham forumuna bir goz attimda " No crazed fans at the airport?! Maybe he really is shite" soyle diyen biri olmus, adamlar bile havaalaninda izdiham olmamasina sasirmis, demekki dandik adam diye sonuc cikarmis  :D

Çevrimdışı mrred

Kol ve omuzları iyi duruyor. Yıkılmaz bu
The great gig in the sky

Çevrimdışı Koa_lAA

Tabi seviyorum derken, babamın oğlu değil hiç biri bireysel şeylerim de yok. Hepsinin başarılı olabileceğini, kulüpte çalıştığı için destekliyorum. Şenol güneşi burda quaresma aşkından dolayı eleştiren de benim. Yapıcı eleştiriler yapalım, buna sonuna kadar destekliyorum. Ama linç ve zarar vermekle, yapıcı eleştiri arasında bir fark var. Maalesef bizim kulüp kesinlikle bunu bilmiyor.

Beşiktaş ın sahibi taraftarıymış... ondan oluyor bu dediklerin... dernek, sportif a.ş falan paravan aslında, aslında kulübü taraftar yönetiyor...

Çevrimdışı MUSTAFA_

bende tottenham forumuna bir goz attimda " No crazed fans at the airport?! Maybe he really is shite" soyle diyen biri olmus, adamlar bile havaalaninda izdiham olmamasina sasirmis, demekki dandik adam diye sonuc cikarmis  :D
Gece gelmese karşılamaya giderlerdi yine  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mrred

Beşiktaş ın sahibi taraftarıymış... ondan oluyor bu dediklerin... dernek, sportif a.ş falan paravan aslında, aslında kulübü taraftar yönetiyor...
Türkiye Türklerindir. Beşiktaşın sahibi taraftardır. Bir bitmedi bu beylik laflar. Popülist laflara karnımız tok
The great gig in the sky

Çevrimdışı Koa_lAA

denize düşüp m.fernandes e sarılırsak şaşırmam bu saatten sonra... çok para istemezse alsınlar bari onu...

Çevrimdışı 38life

"Siz istediniz, ben geldim."  demiş :)

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Ben bu mantığı anlamıyorum. "Bulunmaz hint kumaşı değil". Adam futbolu bıraktı bırakalı abdullah avcı ile çalışıyor maçlarda sürekli yanındaydı başakşehir'de iken. Öyle her istediğini al yardımcı ol diye getiremezsin getiremeyeceğini guti ve ilhan kepazeliklerini gördükten sonra anlamak lazım ama yok. Yani bulunmaz hint kumaşı olup olmadığını hoca bilir sen ben bilemeyiz. Bu adamın gitmemesi gerektigini sırf bu yüzden savunuyordum ama barındırmadılar. "Gönlümüzün köşküne hoşgeldiniz sayın cumhurbaşkanım" diye pankart açılan abdullah gül'den fazla himmetçi₁ damgası yedi hahaha şu taraftar bi alem:) "bizim gs'den farkımız tarzımızzz biz barindirmayiz fetöcüyü hakkında soruşturma yok kovuşturma yok karar yok ama olsun biz hem savcı hem hakimiz":)

masumiyet karinesinin bu kadar delik deşik edildiği, aynı fotoğraf karesine giren kişilerden bazılarının cumhurbaşkanlığı, bakanlık, milletvekili statüsünde kalmaya devam edip bazısının da futbol kulübü yardımcı antrenörlüğünde bile barındırılmadığı çok enteresan ülke burası ya:)
Aynı fikirdeyim kim masum kim değil kim nerede duruyor belli değil. Adam Avcı ile uzun yıllar çalışmış bi uyumları var belli ki ellesme dursun iste girmişimln bi işe dokunma. Şimdi yardımcımı elimden aldılar bana huzurlu ortam sağlamadılar başarılı olamadım dese birşey diyemezsin Avcıya.

Çevrimdışı Koa_lAA

"Siz istediniz, ben geldim."  demiş :)

ama hala profil fotoyu değişmemiş... c'mon GKN change photo... akıttım ingilizcemi  :icool:

Çevrimdışı ferdi1903

Gerçekler, biz kulübü bir "pislikten" falan temizlemedik, tam tersi abdullah hocaya destek verecek bir kişiyi yedik. Bu adamla uzun yıllardan beri çalışıyorsa transferde de yanında istediyse, bir şeyler biliyor demekki. Kulüpte o kadar Beşiktaşlı gözünüp beşiktaşa katkı sağlamayan insan varken, Beşiktaşa katkı sağlayabilecek biri gitti.

Altı üstü bir yardımcı antrenör diyen gazeteciler ve bu forumdaki kişiler sizlere soruyorum. Bundan bir kaç yıl öncesinde şenol hocayı tamer hoca gittikten sonra gelen başarısızlıktan dolayı suçlamadılar mı ? Yanına iyi bir antrenör almadı bundan kaybettik falan diye. Bu bir ekip işi, şuan klopü de guardiolayı da bu kadar iyi yerlere getiren yanındaki adamlar.

Orhan ak mükkemel muhteşem demiyorum, karakterini de savunmuyorum, tek demek istediğim şey burası temiz kalpliler, delikanlılar derneği değil, Beşiktaş burası. Bu kulübe katkı sağlayabilecek (hocanın önceki deneyimlerine bakınca sağlamış) olan birini yiyerek ne ele geçti ??? Bugün bir yardımcı antrenörden nolur diyen gazeteciler yarın hocanın yanına bir tamer tuna lazım diyecekler. Burda isim görevi önemli değil, olay içimizdeki kötü niyetli insanların gazına gelerek, kulübe katkı sağlayabilecek insanları uzaklaştırırken, yine gaza gelerek kulübe zararı olacak işleri yapmak.

düsüncelerimi özetlemisin tesekürler, ben orhan ak istifa etmesini omulu karsiladim sadece su yönden bu tayfa rahat vermeyecekti hele ic saha maclarinda takimi bozacaklardi adim gibi eminim,

abdullah hoca umarim cok etkilenmez bu durumdan mutlaka moreli bozulmustur

Çevrimiçi Necmi

Ben bu mantığı anlamıyorum. "Bulunmaz hint kumaşı değil". Adam futbolu bıraktı bırakalı abdullah avcı ile çalışıyor maçlarda sürekli yanındaydı başakşehir'de iken. Öyle her istediğini al yardımcı ol diye getiremezsin getiremeyeceğini guti ve ilhan kepazeliklerini gördükten sonra anlamak lazım ama yok. Yani bulunmaz hint kumaşı olup olmadığını hoca bilir sen ben bilemeyiz. Bu adamın gitmemesi gerektigini sırf bu yüzden savunuyordum ama barındırmadılar. "Gönlümüzün köşküne hoşgeldiniz sayın cumhurbaşkanım" diye pankart açılan abdullah gül'den fazla himmetçi₁ damgası yedi hahaha şu taraftar bi alem:) "bizim gs'den farkımız tarzımızzz biz barindirmayiz fetöcüyü hakkında soruşturma yok kovuşturma yok karar yok ama olsun biz hem savcı hem hakimiz":)

masumiyet karinesinin bu kadar delik deşik edildiği, aynı fotoğraf karesine giren kişilerden bazılarının cumhurbaşkanlığı, bakanlık, milletvekili statüsünde kalmaya devam edip bazısının da futbol kulübü yardımcı antrenörlüğünde bile barındırılmadığı çok enteresan ülke burası ya:)
tolga konumuz cb veya devlet yapısı değil onlarda sorun varsa kendileri dert etmeli
şimdi şöyle düşün o zaman hiç fetö sorunu olmasaydı ülkede yine 2015 den önceki gibi güllük gülüstanlık
yürüselerdi biz orhan akı kabul edecekmiydik. Bu kulüp zamanında fetö tehlikesi diye birşey yokken
kalkavanı kabul etmedi. Biz adalet dağıtmıyoruz kim suçlu kim değil bunun yargısınıda yapmıyoruz belki adalet önünde orhan ak masumdur aklanmışdır ama benim gözümde aklanmadı. Ben öyle insanları evime misafir etmem.  Vodafone da benim diğer evim. Kimse onu yargılansın içeri tıkılsın falan demiyor en doğal hakkımız olan şey isteniyor evimize sokmayın Beşiktaşın bu tip insanlarla işi olmaz. herkes kendi arka bahçesini süpürürse bu insanların bu ülkede yaşama şansı kalmaz. Bunlara böyle davranacaksınki diğer insanlarda başlarına ne geleceğini bilecek farklı yollara saparlarsa asla af görmeyeceklerini bilmeleri lazım bu iş basit bir olay değil affedelim geçelim diyelim. Hiç bir himmetçi₁ affedilmemeli. Söz konusu vatansa suçluluğu kanıtlananana kadar suçsuzdur lafı biraz havada kalır. Vatana ihanetin pardonu yoktur. bu himmetçiler₁ ve yandaşları vatana ihanet ettiler.
o iş öyle kandırılma işi falan değil. halada vatana ihanet ediyorlar. adi suçlar kapsamına giriyormuş gibi davranmayalım. ha şimdi içlerindemi değilmi bilemem ama bildiğim birşey varsa zamanında içlerindeydi.
ve böyle bir insan bizim içimizde olamaz. yargılamıyorum onu gerekiyorsa devlet yargılar. ama dışlıyorum
buda benim doğal hakkım. açık ve netim bu konuda bu şahıs vodafonea girmemeli onu avcı çok istiyorsa buyursun onunla gitsin Başkan istiyorsa buyursun oda gitsin onunla. Bu konuda geçmişde hata yapmış affedelim denecek bir durum yok. Tabi devlet mekanizması içinde olanlarada tepkiliyiz ama o tepkiyi verme yeri burası değil.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

https://twitter.com/BayramTOficial/status/1164451421632311297?s=19

bu adam menajer bu arada
5 para etmezse neden %50 koydursun ki.. Kıskançlık krizine benzettim bu serzenişi

Çevrimdışı mrred

5 para etmezse neden %50 koydursun ki.. Kıskançlık krizine benzettim bu serzenişi
Umut Güner'in kankaları ortaya çıkmaya başladı. Güzel
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/BayramTOficial/status/1164451421632311297?s=19

bu adam menajer bu arada
Çok biliyorsa kendi yapsaymış komisyon almadan. Menajerler bile komisyon alamadığı için isyan eder olmuş. Demekki doğru yoldayız  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mrred

Bu bayram tutumlunun dişi neden ağrımış ? Yahu Kamyoncudan bozma tipinle futbolcu değerlendiriyorsun. Senin futbolcu değerlendirme yetin nereden geliyor ? Önce bir onu bize anlat bakalım. Menajer olman zaten işkillendiriyor birde aldığımız oyuncuyu karalıyor.
The great gig in the sky