2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 59 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4243911 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı cursedofdragon

İç saha maçı için yönetimden adımlar geldi
sıra taraftarda, içte dışta bütünleşmek lazım

taraftar ile toplantı sonuç vermiş.

Çevrimiçi Samet Ç

acaba sıradaki bölünme sebebi ne olacak...
Şenol Güneşçiler Avcı'ya saldıracak şimdiden başladılar zaten.

Çevrimdışı 38life

Orhan Ak'ın istifa etmesi iyi oldu, bir süre olumlu hava eser. Ama daha önce dediğimi tekrarlıcam. Asıl hedef Orhan Ak değil Abdullah Avcı. Bunu zamanla göreceğiz hep birlikte.

Çevrimdışı doganay

Orhan Ak'ın istifa etmesi iyi oldu, bir süre olumlu hava eser. Ama daha önce dediğimi tekrarlıcam. Asıl hedef Orhan Ak değil Abdullah Avcı. Bunu zamanla göreceğiz hep birlikte.
Daha da asil hedef Besiktas'a zarar vermek. Avci 'da istafa etse yada bir gun ayrildiginda, yeni gelen TD 'e de bir sey bulup saldiranlar olacaktir.

Çevrimiçi Samet Ç

N'Koudou evraklar TFF ye gitmiş. Akşama kadar lisans çıkar. Yarın kadroda olur (Murat Özen)

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Orhan Ak'la hocanın ilişkisi ne seviyede acaba? Bu olay hocanın moralini mutlaka bozmuştur ama moral dışında etkileyecek mi? Taktik teknik antrenman vs konularda bi aksama olacak mı merak ettim. Gül cemali yüzünden yanında tutmuyordu herhalde

Çevrimdışı MUSTAFA_

N'Koudou evraklar TFF ye gitmiş. Akşama kadar lisans çıkar. Yarın kadroda olur (Murat Özen)
Güzel haber. Lens ve Q7 sakatlanmadan bir an önce oynamaya başlaması gerekli  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı 38life

Daha da asil hedef Besiktas'a zarar vermek. Avci 'da istafa etse yada bir gun ayrildiginda, yeni gelen TD 'e de bir sey bulup saldiranlar olacaktir.

Hakkı Yeten, Süleyman Seba, Sergen Yalçın...

Hepsine küfür edildi, Del Bosque yarım devrede yaka paça kovuldu. Abdullah Avcı'ya zaten normalde gıcık olan kitle çiğ çiğ yer, kemiğini bile tükürmüzler.

Çevrimdışı mrred

Olacakları kronolojik sırayla söyleyim ;
1.Takım yeni oyuna ve transferlere hemen alışamaz
2.Yönetim sallanmaya başlar fikir ayrılıkları olur.
3.Hoca istifa eder.
4.Yönetimdeki ayrılıklar sebebiyle erken seçim istenir
5.Başkan olarak adalı veya yd seçilir.
6.Avcı yerine Sergen gelir.
7.Sinan Engin transferleri yapar!
8.Sinan Engin yine bizim antremanda şekillenen ilk 11 kadrosunu başka başkanlara falan verir.
9.Çarşı bedava bilet almaya başlar.
10.Bedava bileti her ne koşulda olursa olsun başkanı desteklemek için aldıklarından dolayı onlara daha fazla para ya da imkan veren grubu istedikleri zaman destekler
11.YD gitsin diye bağıran çarşı başka bir yönetimi ister
12.Bir güzel o yönetimden de mamalanır.
13.Bu döngü 50 yıl falan sürer
14.Daha sonra Fikret Orman efsane başkanımız olur.
15.Süleyman Seba ile birlikte güzelce anılır.
16.Kapanış
[ Son Düzenleme: 22 Ağustos 2019, 13:45:45 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı 38life

Orhan Ak'la hocanın ilişkisi ne seviyede acaba? Bu olay hocanın moralini mutlaka bozmuştur ama moral dışında etkileyecek mi? Taktik teknik antrenman vs konularda bi aksama olacak mı merak ettim. Gül cemali yüzünden yanında tutmuyordu herhalde

Recep Uçarla birlikte ikinci adamdı işte.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Orasını zamanla göreceğiz. Şimdiden konuşmanın pek bir manası yok. Bulunmaz hint kumaşı değil yardımcı antrenör. Sıkıntı yaşayacağını düşünüyorsa yeni birini ister zaten Abdullah Avcı da  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

başkana yapar bizim taraftar.

ayrıca 1 transfer ile iş bitmiyor ki hani santrafor hani 6 numara

Ortasaha ve forvet gelmiyorsa bu harcamalar boşuna yapılmış demek olur, çünkü bağlantı kurulamıyor.

Avcı'nın kendisi olacak tabii ki. Hatta başladı bile zaten.

Orhan ok falan hikayeydi zaten, güzel bir yem yedi bütün taraftarlarda yedi. Asıl amaç avcıydı, inceden nifak tohumları sokmaya başladılar, rakipler bayram yapıyor bu halimizi görünce. Bin defa dedim yapmayın etmeyin diye, birlik olalım Beşiktaşa hizmet etmek isteyenlerin önünü kesmeyin diye. Orhan akın ne zararı vardı ???

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ortasaha ve forvet gelmiyorsa bu harcamalar boşuna yapılmış demek olur, çünkü bağlantı kurulamıyor.
Orta saha özellikle elzem  :tabe: Forvete Adebayor tipinde birini alacağımızı düşünüyorum. Ancak orta sahada isim bile çıkmaması düşündürücü  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Koa_lAA

Şenol Güneşçiler Avcı'ya saldıracak şimdiden başladılar zaten.

bende güneş ciyim ama daha saldırmadım  :D bi şeyler uydurup bende saldırayım hafiften bari...

Çevrimdışı Koa_lAA

Orhan ok falan hikayeydi zaten, güzel bir yem yedi bütün taraftarlarda yedi. Asıl amaç avcıydı, inceden nifak tohumları sokmaya başladılar, rakipler bayram yapıyor bu halimizi görünce. Bin defa dedim yapmayın etmeyin diye, birlik olalım Beşiktaşa hizmet etmek isteyenlerin önünü kesmeyin diye. Orhan akın ne zararı vardı ???

silah çekmiş... bi de terör örgütü üyesiymiş ama polis şu an için bişey yapmıyomuş... ama yapabilirmiş...

Çevrimdışı doganay

Orta saha özellikle elzem  :tabe: Forvete Adebayor tipinde birini alacağımızı düşünüyorum. Ancak orta sahada isim bile çıkmaması düşündürücü  :tabe:

Vidal ismi baya cikmisti ama ses seda kalmadi.

Bu nkoludan sonra başka transfer beklemiyorum. Maalesef bütün sezon boyunca iyi sayılabilecek transfer dönemini berbat etmiş olabilme ihtimalimiz yüksek.
bende güneş ciyim ama daha saldırmadım  :D bi şeyler uydurup bende saldırayım hafiften bari...

Niye güneşçi avcıcı olunuyor ben onu anlamadım. Biz Beşiktaşlıyız, ben şenol güneşi de seviyorum avcıyı da.

silah çekmiş... bi de terör örgütü üyesiymiş ama polis şu an için bişey yapmıyomuş... ama yapabilirmiş...

Gökhan törede silah çekmedi mi ???? Hasan şaş gibi karakter değilki bu, hem silah çektiği nerden belli ya da belli mi ??? Terör örgütü üyesiyse neden almıyorlar içeri??? Neden hala dışarıda ??? Ne bir partiye üye ne de başka bir şeye ??? İsmi de zayıf hakan şükür ismine rağmen kaçtı orhan ak kim direk alırlar ???

Çevrimdışı 38life

Girme oralara girme. Seni de linç ederler.

Çevrimdışı 38life

Bu sene Allah'a emanetiz.  :D

Çevrimiçi yaço58

Bi totenham taraftarının yorumu bence faydalı olacak bu oyuncu

One of the most talented wingers to ever play for Spurs. Up there with Bale, maybe a little better, some would argue. Not sure why we sold him. Everyone is angry he didn’t play more. Enjoy him - you’ve got a superstar on your hands. 👍🏽

Çevrimdışı Koa_lAA

Niye güneşçi avcıcı olunuyor ben onu anlamadım. Biz Beşiktaşlıyız, ben şenol güneşi de seviyorum avcıyı da.

kulüpte çalıştığı için saygım var... sevmek sevmemek kişisel ama başarılı olmasını istemek hepsi için geçerli... eleştiri yapılacaksa da yapıcı dedikleri tarzda olmalı tabiki...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi tolga1903

Orasını zamanla göreceğiz. Şimdiden konuşmanın pek bir manası yok. Bulunmaz hint kumaşı değil yardımcı antrenör. Sıkıntı yaşayacağını düşünüyorsa yeni birini ister zaten Abdullah Avcı da  :tabe:

Ben bu mantığı anlamıyorum. "Bulunmaz hint kumaşı değil". Adam futbolu bıraktı bırakalı abdullah avcı ile çalışıyor maçlarda sürekli yanındaydı başakşehir'de iken. Öyle her istediğini al yardımcı ol diye getiremezsin getiremeyeceğini guti ve ilhan kepazeliklerini gördükten sonra anlamak lazım ama yok. Yani bulunmaz hint kumaşı olup olmadığını hoca bilir sen ben bilemeyiz. Bu adamın gitmemesi gerektigini sırf bu yüzden savunuyordum ama barındırmadılar. "Gönlümüzün köşküne hoşgeldiniz sayın cumhurbaşkanım" diye pankart açılan abdullah gül'den fazla himmetçi₁ damgası yedi hahaha şu taraftar bi alem:) "bizim gs'den farkımız tarzımızzz biz barindirmayiz fetöcüyü hakkında soruşturma yok kovuşturma yok karar yok ama olsun biz hem savcı hem hakimiz":)

masumiyet karinesinin bu kadar delik deşik edildiği, aynı fotoğraf karesine giren kişilerden bazılarının cumhurbaşkanlığı, bakanlık, milletvekili statüsünde kalmaya devam edip bazısının da futbol kulübü yardımcı antrenörlüğünde bile barındırılmadığı çok enteresan ülke burası ya:)