2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 65 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4264381 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı enderersoy15

Maci izleyenler  layiç'in yaninda oynabilecek kapasitede adam olmadigini görmüştür. İki uc kez al ver yapayim dedi guven pozisyonları hic etti. "Guven bu senenin larini olma yolunda." Layic tek kaldi. Pas atacak adam bulamadi. Dolayısıyla Toplari kendisi ezdi. ( Bilicin kalite = para sözü aklima geldi, fener övüculugu de denilebilir.)

Biz son iki yildir beklerden verim alamiyoruz. "Hizlanmalari olmadigindan rakibi tehdit etmiyorlar". Orta sahadan verim alamiyoruz. " top istemiyor. Alan acmiyor, Kacak oynuyor, Topu aldiginda da dikine gitmiyor, yana ve geri oynuyorlar." Kontradan gol atacak, attiracak bir kanat oyuncumuz yok. "Tylar bond pozisyona giriyor ama o da lens gibi atamiyor".
Şenol hoca elinde iyi bir golcu oldugunda bu takima bir şekilde gol attirmayi basardi. Ancak atarken mac basi nerdeyse 1,5 gol yemeyle oynadik.

A. Avci takimi tanimaya calisiyor, antrenman topculariyla maclarda gercekten oynayanlari, oynayacak olanlari anlamasi milli mac arasini bulur, ( gecen yil ilk 5,6 hafta Oguzhanin oynamasi gibi) Ancak yine de bugün Medel'in yerinde elit bir orta saha, q7 nin yerinde skorer, içe giren,topla vedalasacagı anı bilen ve hizli bir kanat ile rakip savunmayi perisan edecek ve buldugunu atacak bir santraforumuz olsaydi skor tam tersi olurdu.
Takimin sampiyon olmasi icin orta saha,santrafor ve kanat acil ihtiyaç.

Peki bu kadroyla cikipta gercekten 3 puani alacagimizi yonetim bilmiyormuydu?

Plansizlik var. Parasizlik var. Oyalama var. A.Avciyi taraftar onune atma var.

Son olarak Şenol Güneş 2 yil bu takimi sampiyon yaptiktan sonra baskan şunu söyledi. Bu takimi Şenol Güneş sampiyon yapmadi dedi. Dogru söylemiş. Bu takim 2 Eylul e kadar istenilen trasferler yapilmaz ise ne avci ne de guardiola gelse sampiyon olamaz.

Bir seferde yazayim diye daldan dala atladigim oldu. Okuyanlar kusura bakmasin.

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı celiker1

Haftaya karius rebocho gelir Utku Caner çıkar. Ama yedi numara ve medeli nasıl çözeriz bilmiyorum. Bir de Burak ve Yeni transfer olmayacaksa umut oynasın daha iyi güvenden. Yada kimse oynamasın sahte dokuz falan o işlere girsinler nasıl yapıyorlarsa. Yoksa sonuç pek farklı olmaz.

Hepsinin boş ver abicim.Biz niye sezona  böyle matematiklerle başlıyoruz?Birileri koltuklarda egolarını tatmin edecek diye ben-biz-bizler  bu saatte sinir kupuyuz :boxin: Bi rahat birakin bu camiyayi ya :akuma:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı mellfred

Ya bu hakem zaten mimli
Erzurum macinda oenaltimizi vermedi karijmaya cat kirmizi cikardi taraftar hakeme dalacagina topcuya daldi
Bugun o hareketten kac tane oldu zor zor sari verdi istemeye istemeye
Bu ogretmenoglu gs maci da yonetmisti gecen sene kontrol etmek lazim o maci
Boyd’a sarı çıkardığı karambolde de hatalı olduğunu yine Bünyamin söylüyor
Şu an.
bu yönetim oldukça zor işimiz
çıkar yarın “Mustafa tertemizdir” der
biz mabadımızı yırtıyoruz, nafile

Çevrimdışı AigleBordeaux

Güven tek santrafor oynayabilir diyenler nerede?
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı mylife1903

Şenol Güneş gidecek dertler bitecek diyenleri öne alalım
Ben güneşle böyle ağır bir mağlubiyeti hatırlamıyorum koca koca 4 sezonda
Bağzı elemanlar çok tezcanlı
Hakemler kesip biciyordu
Hoca nejiple neden basladi diye linc yiyordu

Gunun gozden kacan gelismesi var
Gs yikama yahlamasi yapan dereli liktiviye girmisti

Ben fb camiasinin tepkisini merak ediyordum
Fbliler sonucta kurumsal hafizasi olan partizan tiplerdir
Taaaak pirohraamlarini kaldirmislar derelinin

Simdi karsktersiz hakemler mesaji almostir

Çevrimiçi sefaköykartali

Bu yenilgi yönetime yazdığı kadar Abdullah Avcı'ya da yazar zaten. Şu Q7 konusunda sözleri hala kulağımda çınlıyor. Birden ne değişti diyor insan  :tabe:
anlamıyorum gerçekten. Her gelen hoca çok çalışıyor istediklerimizi veriyor falan diyor. Sahayı bi izliyoruz saçmasapan hareketler, top kayıpları, gereksiz agresiflik gırla. Bugün de ruizle tartışmış.

Çevrimdışı cursedofdragon

Şenol Güneş gidecek dertler bitecek diyenleri öne alalım
Ben güneşle böyle ağır bir mağlubiyeti hatırlamıyorum koca koca 4 sezonda
Bağzı elemanlar çok tezcanlı

bende dedim de adım şenol güneş seviciye çıktı.

Çevrimdışı mellfred

Güven tek santrafor oynayabilir diyenler nerede?
Ben bu mecrada öyle söylemi olanı hatırlamıyorum, sen hayırdır ?

Çevrimdışı 38life

Hocanın oynatmak istediği sistemde bekler ve 6 numaranın ne kadar önemli olduğunu çok güzel anlatan bir gif  :tabe:

https://twitter.com/scoutsanati/status/1162829077910306816

Ben de şöyle yapmıştım köyde canım sıkılırken   :lol:

Çevrimdışı kyiv

Olagan suphelilere takmis herkes de
Sahada kotu oynayan ve kotu olmasi supriz olan oyuncu ggydi bence
Ne gidebildi ne gittiyse gelebildi falan cok ilgincti
Boyle kotu gg gormemistim fb kariyeri dahil
Sakat salat falan mi oynadi acaba

Layic de fazla eveledi geveledi falan agirlik koyamadi onunde guven olunca kaleye inmeye calisiyor burak llunca boyle maystrolasoyor cocuk

Bir tek Adem ile olmaz. Kalitemiz yerlerde sürünüyor. Rakibi korkutacak zorlayacak doğru dürüst kimse yok. Açıklardan sıfır randıman alıyoruz. Aha bugün ilk maç gösterdi ki bu Boyd'un da iyi oynayacağı maç 5 i geçmez o da zaten takım olarak iyi oynayacağımız maçlar olur.

Karar vermek lazım ya hiç harcama yapmadan kenardaki gençleri kullanacağız ya da gözü karartıp 3 transfer yapacağız.Bu saatten sonra Caner,Quaresma,Medel,Umut,Lens de ısrar eden Hoca kredisini 5 maçta tüketir.

Çevrimdışı Savaş

Önümüzdeki hafta farkli bir kadro bekliyorum. Hoca denemeye başlayacaktır yavaş  yavaş.

Gökhan Caner Quaresma ve Medel yedek oturur

Douglas Pedro Oguzhan ve Lens 11 başlar.

Ha bu haftaki sonuca rağmen yine Caner ve 7 numara ile başlarsa hocadan umudumu keserim.

Ondan sonraki hafta yeni transferler girer zaten kadroya. Santrafor- Sol Kanat ve 6 numara.

Sanırım 5 haftaya ihtiyacımız var. Ne kadar az hasarla atlatırsak o kadar iyi.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Hepsinin boş ver abicim.Biz niye sezona  böyle matematiklerle başlıyoruz?Birileri koltuklarda egolarını tatmin edecek diye ben-biz-bizler  bu saatte sinir kupuyuz :boxin: Bi rahat birakin bu camiyayi ya :akuma:

Ben bu gece sabahlarım yarın işte yok nasılsa pazar. 1 paket sigara bitti şimdiden. Forvet-Kanat-orta saha bakıyorum kendi çapımda sanki benim 1 gr tesirim olacakmış gibi transfere. Karşılıksız sevgi böyle bir şey. üstüne maddi manevi zarar görüyoruz. Böyle düşününce kafa yok bizde  ?  Sinirimden gülüyorum... :D
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı AigleBordeaux

Ben bu mecrada öyle söylemi olanı hatırlamıyorum, sen hayırdır ?
Vardı ondan sordum forvet transferi gereksiz diyenler çıktı iki hafta önce forumda
Geçen sezonun ilk yarısında forvetsizlikten ne çektigimiz ortada, Güven’i tek santrafor oynatarak harcıyoruz kendisini
[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2019, 01:59:34 AigleBordeaux ]
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı levitate

Maci izleyenler  layiç'in yaninda oynabilecek kapasitede adam olmadigini görmüştür. İki uc kez al ver yapayim dedi guven pozisyonları hic etti. "Guven bu senenin larini olma yolunda." Layic tek kaldi. Pas atacak adam bulamadi. Dolayısıyla Toplari kendisi ezdi. ( Bilicin kalite = para sözü aklima geldi, fener övüculugu de denilebilir.)

Biz son iki yildir beklerden verim alamiyoruz. "Hizlanmalari olmadigindan rakibi tehdit etmiyorlar". Orta sahadan verim alamiyoruz. " top istemiyor. Alan acmiyor, Kacak oynuyor, Topu aldiginda da dikine gitmiyor, yana ve geri oynuyorlar." Kontradan gol atacak, attiracak bir kanat oyuncumuz yok. "Tylar bond pozisyona giriyor ama o da lens gibi atamiyor".
Şenol hoca elinde iyi bir golcu oldugunda bu takima bir şekilde gol attirmayi basardi. Ancak atarken mac basi nerdeyse 1,5 gol yemeyle oynadik.

A. Avci takimi tanimaya calisiyor, antrenman topculariyla maclarda gercekten oynayanlari, oynayacak olanlari anlamasi milli mac arasini bulur, ( gecen yil ilk 5,6 hafta Oguzhanin oynamasi gibi) Ancak yine de bugün Medel'in yerinde elit bir orta saha, q7 nin yerinde skorer, içe giren,topla vedalasacagı anı bilen ve hizli bir kanat ile rakip savunmayi perisan edecek ve buldugunu atacak bir santraforumuz olsaydi skor tam tersi olurdu.

Son olarak Şenol Güneş 2 yil bu takimi sampiyon yaptiktan sonra baskan şunu söyledi. Bu takimi Şenol Güneş sampiyon yapmadi dedi. Dogru söylemiş. Bu takim 2 Eylul e kadar istenilen trasferler yapilmaz ise ne avci ne de guardiola gelse sampiyon olamaz.

eline sağlık güzel tespitler

hoca tanımaya çalışıyor iyi güzel ama 2.5 ay oldu artık tanıması gerekmez mi? taraftar sırd bunun için 5 maç bekleyecek sabıra sahip değil çok sıkıntı olur
bipbipbupbup

Çevrimdışı enderersoy15

eline sağlık güzel tespitler

hoca tanımaya çalışıyor iyi güzel ama 2.5 ay oldu artık tanıması gerekmez mi? taraftar sırd bunun için 5 maç bekleyecek sabıra sahip değil çok sıkıntı olur
Öncelikle teşekkürler.
Senol Güneş 4. Yilinda Oguzhani taniyamadi, Tolgay i taniyamadi, A.Avci'nin 2.5 ayda tum takimi taniyamamasi normaldir diye düşünüyorum.

Çevrimdışı mellfred

bende dedim de adım şenol güneş seviciye çıktı.
geçen sezon oynadığımız gs deplasmanı, ondan önceki Sezon oynadığımız gs deplasmanı...
O sene aleyhimize verilen penaltı bir nebze bir de tosic’i atıp bizi 10 kişi bırakıp mağluyetimizi kesinleştiren fıratı, Mhk’yı bırakıp
bu sezon ne yaparsak yapalım gs’ye rezerve edilmiş ligi alamayacağımızı bırakıp, Serkan Çınar’ı, Bülent yıldırımı Ümit Öztürk’ü unutup , Necip tercihi yüzünden kaybettiğimizi iddia edenler yüzünden bizim burnumuz boktan kurtulmaz
Şenol Güneş iki sezon şampiyon oldu diye bırak a sporu, medyayı toroğlunu kendi yönetimimiz bile düşman oldu adama
Beşiktaş’ın başarısını Beşiktaşlı bile çekemiyor

Çevrimdışı celiker1

Kimse dillendirmiyor ben dillendireyim.Takım icinde "gruplar"var.Birinci ve en tehlikeli grup Caner-Gökhan-Burak.Bunları takip eden sozunu geciremeyen Necip-Oğuzhan-Dorukhan.Ve Quresmanın basini cektigi yabancilarin oldugu grup.Bağırsaklarımızı temizleyemediğimiz surece vasarili olamayiz...
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

bunu ne zaman söyledi.
ben söyledimde başkan böyle birşey söylemedi en azından ben bilmiyorum
aydınlatta bilelim ne zaman söylemiş.
avcı daha önce takımın eksiklerini ballandırarak anlatırken Beşiktaşı gayet iyi tanıyordu.

Çevrimiçi Necmi

Kimse dillendirmiyor ben dillendireyim.Takım icinde "gruplar"var.Birinci ve en tehlikeli grup Caner-Gökhan-Burak.Bunları takip eden sozunu geciremeyen Necip-Oğuzhan-Dorukhan.Ve Quresmanın basini cektigi yabancilarin oldugu grup.Bağırsaklarımızı temizleyemediğimiz surece vasarili olamayiz...
takımda gruplaşma iki senedir var zaten caneri bu takıma kattığın anda bu kaçınılmaz olacaktı
bu takımdan tolga apar topar kadro dışı neden kaldı hiç düşündükmü kadro dışı bırakılacak ne yaptı.
bu arada quaresma hiç bir gruba dahil olmaz adam nerdeyse bütün yabancılarla kavga etti bu nasıl grup
saha dışında adamın Beşiktaşla alakalı her hangi bir oyuncuyla en ufak bağı bile yok. hiç bir arkadaş toplantısında quaresma gördünmü

Çevrimdışı celiker1

bunu ne zaman söyledi.
ben söyledimde başkan böyle birşey söylemedi en azından ben bilmiyorum
aydınlatta bilelim ne zaman söylemiş.
avcı daha önce takımın eksiklerini ballandırarak anlatırken Beşiktaşı gayet iyi tanıyordu.
Abi arkadasin yanlis hatirladigi bir sey uzerinden yonetimi aklayip Avci'ya cakmaya caliyorsun.Bi takim bu aksam Quresma ile sahaya cikiyorsu Avci ne yanlis yaparsa yapsin kimse Avci'ya konusamaz.Bu yonetimin yanlisidir.Yeter artik Iki senedir ilk yarilari bedava cope at.Ondan sonra bu renklilere ligi ver ver ondan sonra zeytinyag gibi uste cikip biz ligi ilk yarida verdik de.Bi rahat ver bu camiaya ya!
[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2019, 02:31:45 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı BJKTÜRK23

takımda gruplaşma iki senedir var zaten caneri bu takıma kattığın anda bu kaçınılmaz olacaktı
bu takımdan tolga apar topar kadro dışı neden kaldı hiç düşündükmü kadro dışı bırakılacak ne yaptı.
bu arada quaresma hiç bir gruba dahil olmaz adam nerdeyse bütün yabancılarla kavga etti bu nasıl grup
saha dışında adamın Beşiktaşla alakalı her hangi bir oyuncuyla en ufak bağı bile yok. hiç bir arkadaş toplantısında quaresma gördünmü

pepe ile takılıyordu abi yırtık pırtık yapışık kıyafetlerle.  :)

Gomez ile de kavga edemedi yemez. Kendinden büyük topçu gelince saygı gösteriyor onun haricinde herkese tepeden bakıp ezmeye çalışıyor şaka yollu da olsa. Cenk necip bir ropörtajda değinmişti katarda şu kadar ara kaldırdım ben şurada oynadım burada oynadım diye hava bastığını vs.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı levitate

Öncelikle teşekkürler.
Senol Güneş 4. Yilinda Oguzhani taniyamadi, Tolgay i taniyamadi, A.Avci'nin 2.5 ayda tum takimi taniyamamasi normaldir diye düşünüyorum.

doğru ama tolgay ve oğuzhanın kendi halt yemesi biraz çok bozuldular, o ikisi istisna

2.5 ayda antremanları tanıdı şimdi maç performansını tanımaya çalışıyor o zaman. başakta maç analizlerinden biliyordur az çok fazla uzun sürmez inş :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı celiker1

Yabancılar içindeki.en buyuk grup Quaresma'dir.Iki senedir ilk Quresmanin parasi yatti mi yatmadi mi muhabbeti olur.Devre arası bosuna mi kadro disi birakilp 2 gunde kadroya dahil edildi?Yonetim cogu oyuncuya rest cekip Quresma'dan bedelsiz ayrililabilirmiyim diye hep sineye cekti.Hepsine hadi eyvallah bugun nasil sahaya cikarirsin?Ekleme yapıyorum abi;Devre arası kamp kadrosuna katılmadı.O iki gü de ne oldu da kampa dahil edildi?Daha sonrası hiç.bir şey olmamış gibi nasıl takımda yer.buldu?Bu sene nasıl ilk ma"a 11 başladı?
[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2019, 02:30:43 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Arthur Dayne

Daha dur neler olacak :) Bugün twitter'da görüyorsun. Bir kaç haftaya burada da görürsün :)
Birkaç hafta mı?Sen maç başlığına gidip yazılanları bir oku istersen.Tahminlerinde bu kadar çabuk haklı çıkacağını sen bile tahmin etmiyordun çünkü  :lol:

Çevrimiçi Kapkarakartal

Atiba gibi bir adamla kavga eden adamdan bahsediyorsunuz ne bekliyorsunuz ki.